De jó... hétvége után mindenki hozza a kis képeit, tök jó nézegetni.
Bea!
Hozd Te is, ki ne lógj a sorból.
Fejfájásodra sokat nem tudok tanácsolni, pihizz amennyit csak tudsz, hátha elmúlik minél előbb.
Panka!
Gyönyörű Emilid, drága minden képen. Nekem a kis kócos képe a legnyerőbb, cukipofa rajta.
Akkor jó kis játékokkal ismerkedett a lányod hétvégén, nem csoda hogy élvezte. Látod, a légvár tetszik neki. Dorka is csetlik-botlik benne, mindig elesik, főleg ha nagyok jobban ugrálnak körülötte, de azért hősiesen feltápászkodik és folytatja az ugrálást, nem adja fel.
Zsebi baba!
Jól tettétek, hogy túráztatok , kár lett volna itthon maradnotok. Tök jó helyeken voltatok, jókat ettetek, jól éreztétek magatokat. Szépek a Te képeid is, nagyon jó a lányoddal a kilátós képetek, és ahol a hintaágyon a gyerkőceid nagyon szeretik egymást. De persze mind jóóó.
Tényleg barátibb ár a 12 ezer, mint a 40. Remélem tényleg úgy varrják meg amilyenre álmodtad.
Sajnálom, hogy a Plázás autósbolt megszűnt és így elakadt a varrónő telefonszámának megszerzése. Még keresem azért hátha itthon megtalálom, de a telefonomban sajnos tutira nincs , ott mát néztem.
Olgi!
Örülök, hogy jól sikerült a lagzi, csakhát akkor hamar elfáradtál, ha a szertartás alatt Tündike kesergett kicsit.
De ha átaludta az éjszakát akkor bulizhatattok apával Ti is kettecskén.
Nagyon ügyes vagy hogy megcsináltad egyedül a felújításotok nagy részét, hát nem semmi, az már biztos. Nagyon ügyes nőci vagy Te, de tényleg.
Egy polihisztor.
Szuper kis ajándékot kaptál férjedtől!!!
Nem csodálom, hogy a Te ajándékodon meghatódott. Olyan szépet adtál neki.
Most hol dolgozik a férjed? Irtad váltott.
Anyukád lassan Veletek lesz, hurrrrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!!
Alízka!
Gratula mehet adás-vétel terén????
Képzeld!Megvettem azt a strandtáskát amit együtt néztünk,mikor a vásárcsarnokban jártunk a Hangyaboly után. De már utolsó darab volt, így nem 1500 hanem 990.- volt az ára. Úgy örültem neki, mint majom a farkának.
Most pénteki Vigkend-majoros kirándulás át lett téve július 4.-re.
Anita!
Merre vagy?????????????????????????????
Kriszti!
És Te???
Pave!
Ez jóóóóó.
Igen megfigyelhetőek a játszin ezek a tipusok. De én mégsem tudnám magam egyikbe sem besorolni.
Van mikor fittebb vagyok akkor szerintem barátkozóbb is vagyok, de hullafáradtan csak a gyerekemre koncentrálok.
Anyatigris sem vagyok, de nyilván ha egy nagyobb gyerek kötekszik akkor nem biztos hogy szó nélkül hagyom... szóval helyzettől napszaktól, hangulatomtól függ épp milyen vagyok.
Évi, Pintyus!
Ti se tünjetek el, ha egy mód van rá!
Bencém könyöke napról napra javul, szerencsére. És a torkát sem fájlalja már, bár én még mindig pirosnak látom.
Tök jó, hogy ő is itthon van, jó velük lenni, élvezem.