Új privát üzeneted érkezett!

Mush!
Mi az,hogy nem felelt meg a kritériumoknak? :roll:
Én is mormota vagyok. Mondjuk én délután csak akkor alszok, ha fáj a fejem! De fél10-10 körül kelek és este 11 magasságába már megint hunyok! :lol: :lol:
susy75

nem volt rairva a kello adat az ampullakra.:(
emberi hiba... alitolag 3 dolognak kene rajta lenni;nev,szul datum, meg meg valami.

a vedo neni azt mondta, hogy a 18. hetig ok az alomkor.

en delutan alszom 1-2 orat. este 11 korul fekszem, es 8-kor kelek. :lol: :lol: de ejjel van, hogy tusszogo rohamot kapok es akkor fent vagyok fel orat-orat.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: wááááá :evil:

Zöldi: csíkos, tényleg....ez eddig le se esett, annyira örültem, hogy van végre pocofotóm, hogy fel sem tűnt, hogy zebra lett. :lol:

Elmentem védőnénihez, nagyon aranyos volt, mondta, hogy ne ijedjek meg, de ez biztosan a szervezetem jelzése, hogy hahó, állj, vagy legalább is lassíts! :( Azt hittem, bírok ugyan annyit, mint korábban....nos, hát nem...
Úgyhogy ennyit arról, hogy én a nyár végéig még dolgozzak...
Jövő héttől el kell mennem táppénzre. Nem tudom, mit fog hozzá szólni a főnököm... :roll:
bébic

De jó volt kipanaszkodni magam neki, komolyan megkönnyebbültem.
A férjemmel is megbeszélünk mindent, ezt is átrágtuk, de ez azért mégis más volt. Nagyon kellett.
bébic

mivel pangas van gondoltam megosztom veletek a az elso babas szerzemenyeket.
az elso majd csak jovo nyarra. nem birtam ott hagyni. le volt arazva, kb 1600 ft.
Kép Babuci napozo

KépKép
KépKép
mush589

ezt meg ebayen vettem, kb 1000ft Kép kantaros naci

KépKép
KépKép
mush589

es az utso. a nagy kedvenc. humprey's corner. Kép Baby Jack

KépKép
KépKép
mush589

bebic. SZUPER, hogy jobban erzed magad! ne torodj a fonokoddel, a lenyeg a baba meg te!!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: :lol:
De zabálnivalóóóók!
Na, ha táppénzen leszek, asszem elszabadul nálunk is a babaruhavásárló-pokol... :lol:
bébic

Kép .

ez a mi szombati szerzeményünk :lol:
bébic

nagyon cukiiiiiiiiiiiii :lol:

te mar tudod, hogy mi lesz a baba?

KépKép
KépKép
mush589

a kék szín miatt? :lol: mivel az Uram meg van győződve róla, h. kisfiú lesz és mivel nem is volt aranyos lányos, így lett ez. :)
a nemét sajnos még nem tudjuk....a genetikai UH-ban bízom, az lesz majd legközelebb, remélem, ott megtudjuk már.
bébic

No, kipróbáltam ma a glicerines kúpot, de nem segített sajnos. Kb. 3 percig bírtam, utána nagyon úgy éreztem, hogy barnamaci jön, de sehol. Ott ültem sokáig a mellékhelyiségben, mert éreztem az ingert, de mintha nem lenne semmi aminek ki kéne jönnie. :( Egyéb tanács? Ja megettem sok cseresznyét, meg vettünk barackot is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic! Üdv a táppénzen tengődők táborában!

Kép
zölddisznó

aida. asszem fontos, hogy a gyumit ehgyomorra egyed! amint irtam reggel 12-ig csak gyumi.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. meg lehet elni a tappenzbol? vagy az attol fugg, hogy mennyi volt a fizud?

KépKép
KépKép
mush589

aida. en legutobb megettem egy fel ananaszt, egy fel sargadinnyet, 3 mandarint, 1 almat es 1 banant. f9-f12 kozott. na az hatott.:)

KépKép
KépKép
mush589

bebic. mi sem tudjuk, de mivel 3 babot szeretnenk, csak lesz majd ez is az is.:)

KépKép
KépKép
mush589

aida: Laevolac (sima cukorszirupos hashajtó, kórházban azt adják a kismamáknak)
Vendég

Zöldi: köszike. :lol:
Lenne is egy gyors kérdésem: annyit már tudok,hogy a fizu 70%a a táppénz (bár itt azt nem tudom, hogy a nettóé vagy a bruttóé e?), viszont az mennyire befolyásolja a gyes, gyed, és társai mértékét, hogy én most táppénzre megyek? Kevesebb lesz emiatt? :roll:

Aida: kefírt próbáltad már? Vagy a tejtermékeket töménytelen mennyiségben?

Mush: Meg lehet élni, bár tény, hogy a legjobb a teljes fizu ugyebár... :lol:
És nem vagytok nagyon kíváncsiak a nemét illetően? :)
bébic

Nem a fizetés hanem az előző évi (ld. most 2007) TB-köteles jövedelem a táppénz alapja (ha megvolt a 180 nap)! Erre érdemes figyelni... (ld. nekem pl a táppénzem vagy 30%-kal magasabb, mint a fizetésem... ). A tgyást szerintem nem befolyásolja a táppénzed, a gyed kérdéses (ld. annak ha jól emlékszem a 2008-as jövedelem lesz az alapja), ha bruttó 130 felett van az átlagjövedelmed (15 nap betegszabi beleszámít!) akkor asszem nem befolyásolja, mindenképp a max-ot kapod. Ha kevesebb akkor befolyásolhatja. De ez ugye csak morfondír, lehet, hogy néha hülyeséget írok:)

(én még azt se tudom, hogy lesz nálam a GYED annyi a kavarás... csak bízom benne, hogy a max-ot kapom majd... )
Vendég

Mush! Meg lehet...ha a férjed eltart :lol: Nekem a Fizumból sem igen lehet megélni!

Gyümit MINDIG csak éhgyomorra szabad enni, mert gyorsan el kezd erjedni, és ha nem távozik addigra a gyomorból, akkor savat csinálhat, meg gázokat. (Ugyanis a gyomorban a pepszin csak a fehérjéket emészti, a szénhidrátok emésztése meg javarészt a vékonybélben történik)

Aida! Még egy praktika eszembe jutott, reggel üres gyomorra langyos/meleg víz. Csak úgy magában!
A glicerines kúpot meg jó magasra kell tolni, mert különben tényleg hamar kidugja a fejét. Tessék edzeni hozzá! Jó kis gáttorna segít a szülésnél is.

[quote]a írta:ida: Laevolac (sima cukorszirupos hashajtó, kórházban azt adják a kismamáknak)
...bibibíííí, én ezt már ajánlottam! Tejcukor van benne, és tényleg hat!

Kép
zölddisznó

Zöld: bibíííííííííí :)))))) ... én meg a langyosvizet éhgyomorra :)))))) (asszem nincs új a nap alatt... már csak a beöntés maradt ki de azt terhesen nem szeretik osztogatni... nekem anno a szülés előtt majdnem egy teljes hétig székrekedésem volt, a szülés előtt kapott beöntés maga volt a menyország:))))))) Azt a megkönnyebbülést:)))))))) (csak ugye mielőtt magától beindult volna a szülés nem adtak mert az is beindíthatta volna a szülést... na akkor nem volt az a Laevolac mennyiség plusz kúp ami segített volna...)
Vendég

bebic.
en nagyon szeretnem,de a ferjem meg nem. szoval probalom gyozkodni, ha nem megy, jobb ha en se tudom, mert ugye angolban nem csak o van ha he meg she, szoval tuti elarulnam. :oops: :lol:
majd meglatjuk julius vegen, amikor megyunk uh-ra.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi frankó a pocid,és a többieknek is.Majd én is csinálok friss képet,bár sztem az enyém most megállt a növésben?Zöldi meg lehet tudni a férjed mivel foglalkozik?

Én a mai Mekis kajálás után kb. 3 szor voltam nagyvécén,úgyhogy Aida próbáld ki ezt is! :roll: Igaz a joghurtos salival ettem ketchupba mártogatott krumplit,meg jó mustáros hambit!

Ma nagyon jó idő volt sokat kertészkedtem.Holnap viszont pihenek,mert fel kell készülnöm testileg lelkileg a hétvégi tetőrakásra.Nem én rakom a tetőt,én csak főzök 6 dolgozó emberre,meg ugrálok körülöttük egész nap.Sziasztok,jóéjt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja még annyit hogy én ruhácskát addig nem is merek venni,míg pontosan meg nem tudjuk mink lesz.De sok egyebet beraktároztam már a babaszobába,meg a szülésre is.Hálóingek,törülközők,betét,hálós bugyi ilyeneket.De az a kék ruhácska a zoknival amit már nem is tudom ki mutatott,az tök jó lányra is meg fiúra is!Mush ruhái inkább lányosak nem?ja,vagy tudjátok már h. az lesz?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi meg lehet tudni a férjed mivel foglalkozik?
Ezt azér kérdezed, mert hogy ő tart el?

Nekem meg már egész ruhatáram van lányra, fiura egyaránt. Jeeee!

Kép
zölddisznó

Csakegy: Nagyon köszi, tök jól leírtad, ez is nagyon nagy segítség nekem. És szomorú, mert nekem pont most áprilisban emelt a főnököm a fizumon, és ha tényleg a tavalyi alapján fogom kapni a táppénzt, háááát, az nagy érvágás lesz. :(

Mush: no igen, tényleg kicsit nehezebb lenne nem elszólnod magad... Nálunk én vagyok megveszve, hogy tudjam már biztosra, Apája szentül hiszi, hogy fiú lesz.... :lol:

Sarmon: én voltam a kék rucis-zoknis képes. :lol: Nem is tudom, nekem olyan fiús azért inkább, bár rá fogom adni a lányomra is minden szívbaj nélkül. :)
Jó sürgést-forgást!
bébic

Jaaa, utánaolvastam, és még valami nem tiszta: a (nálam pl. 2007-es) bruttó vagy a nettó bér az alapja a táppénznek?
Mert ha a bruttó, akkor én is többet kapnék, mint most.....Dejóislenneeee! :roll: :D
bébic

Lányok!
Valaki tudja-e kihez kell fordulni, hogy felvilágosítást kapjak gyes, gyed, táppénz ügyekben?
Kik intézik ezt, TB-nél kell megkeresni valakit?
Jogszabályt olvastam,de nem egy helyen van leírva minden és mint tudatlan, biztos, hogy valamit nem úgy értelmezek és ott van az arcra esés esetleg.

A dokim kérdezete a héten, hogy dolgozok -e még, mondtam, hogy igen, és október 1.-ig szeretnék is, mikor elmondtam neki, hogy mit csinálok, azt mondta, jó ha augusztus 1.-ig engedi. Szóval csak át szeretném nézni a lehetőségeket, hogy minek mi a vonzata pontosan, mert lassan döntenem kéne.

Tegnap egész nap próbáltam védőnőhöz bejelentkezni, 13. hetesen már aktuális lenne, de olyan jó a tájékoztatás, hogy kb. 8 telefonnal beszéltem, már a védőnőképzőre is be akartak íratni, de csak annyi derült ki, hogy legalább 3 körzetet mondtak illetékesek, hogy hová tartozom. :D Délután 4 körül, mikor a munkaidőm 60%-át ezzel töltöttem már el, elgondolkodtam, hogy talán én vagyok a gyenge, de ez most kifog rajtam. Megoldásként ma párom személyesen bemegy, címet sikerült szereznem!!!, és legalább egy jó telefonszámot megpróbál elkérni. Drukkoljatok. Nem egyszerű egy idegen városban eligazodni, szolgáltatások terén, itthon nem lenne gond.

Betti
Kép
betti0412

Mush: már kérdezni akartam, a 3. képen mijaza Baby Jack? Vagy az a márkája?

Betti: Ezek engem is érdekelnének, állítólag az Index fórumon van egy Szakbarbár nevű valaki, ő nagyon profi és a kiskapukat is segít megtalálni, ha esetleg arra van szükség. Én még nem kerestem meg, egyelőre próbálok netről sooook-sooook infót begyűjteni. (Bár így meg egyre több a kérdésem... :oops: )
Védőnéni: hú, ez nagyon "izgalmas" lehetett... :evil: Hiába, Mo.... :roll: Drukkolok, hogy sikerüljön mielőbb lecsapni arra a fránya védőnénire!
bébic

zöldi azért igen! :lol: :lol: :lol: Különben engem is azuram tart el már 6 éve... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon. meg nem tudjuk, de nekem kislany fele huz a szivem. vegulis teljesen mindegy, mert imadni, es dogonyozni fogjuk!

bebic. szoval van egy mese itt, amit Humphrey's Cornernek hivank. Humphrey egy elefant, olyan 3-4 eves lehet. van neki egy novere, Lotti, meg egy occse Baby Jack. Meg persze anyukaja, apukaja, nagyszulei. ezzekkel a figurakkal vannak baba rucik, meg pluss allatok. az egeszet gyerekeknek talaltak ki, de hat ugye vannak nagy gyerekek is, mint en. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd csinalok egy kepet Humphreyrol is, es felteszem.

KépKép
KépKép
mush589

betti. remelem sikerul elkapnod a vedonenit. miert vagy idegen varosban?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: áhhááá, értem. És a képen mi van? Egy plüss kiselefánt és egy....törölköző....? Vagy olyan kapucnis fürdetőtörölköző?
Mindenesetre tök cukiiiii! :lol:
bébic

Sziasztok!
De rossz reggelem volt!!! A tegnapi össze-vissza kajálás megtette a hatását: ma reggel olyan iszonyatosan szédültem, hogy alig bírtam forgatni a fejem vezetés közben... De már sokka jobban vagyok! :-D

A pánik rohamokról én is tudnék mesélni! Régen volt, mára szerencsére "kinőttem". Nekem is bogyókat adtak, de semmit nem ért, aztán szépen lassan megoldottam magam! Akkor szokott kicsit előjönni, ha nagy változás van az életemben.

Tegnap voltam kisbabás barátnőnél, ellátott egy csomó jó tanáccsal. Ráadásul egy a nőgyógyászunk, meg a kórházunk is, így első kézből értesülhettem a szülőszobáról és hasonlókról. :-D A baba nagyon édes! Míg náluk voltam kicsit sem sírt, az anyukája mellett aludt a nappaliban, mi meg simán beszélgettünk mellette! Én is ilyen nyugis babát szeretnék. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Halihó!
Lányom fél 6-kor úgy döntött, hogy akkor neki mostmár reggel van... Anyjának még nem igazán... Olyan vagyok, mint a mosott szar.... :cry:

bébic:
Én a 6. héttől fogva táppénzen voltam, így gyedet nem kaptam teljese összeget, de egyáltalán nem vészes, a teljes gyed 91.700 ft, én most 86 ezret kapok.

A képen az elefántos izé szundikendő :) Annám ilyennel alszik, nekünk csacsink van, 3 is, merthogy mosni is kell, így beszereztünk 2 egyformát, és egy harmadik különbözőt, hogy ne szokjon hozzá a csacsihoz, elég legyen csak az anyag azonossága is :)

Szorulás:
Hát mondanám, hogy szülés után, a gyerekágyon a 3. nap után ricinust adtak, egy jó nagy evőkanállal, de az sem hatott...:) Azt viszont nem hinném, hogy pocakosan is lehet ilyen nyalánkságot enni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush
Idézőjelben idegen, mert egy éve költöztem Szegedre egy csongrád megyei másik kisvárosból, és itt még nem volt szükségem sem orvosra, sem egyéb szolgáltatásra nagyon.
De csak elindulni nehéz, utánna már majdcsak kialakul. Mint ahogyan az a kórházban is volt tegnapelőtt, mikor mentem UH-ra. Időpont ellenére 4 óra alatt sikerült is bejutnom, mert különböző papírok különböző eljárással kerültek hozzám ott is. :D
De aranyosak egyébként, csak valahogy a tájékoztató tevékenység lehetne jobb, mert aki ritkábban fordul meg ott az csak néz sokszor, mint én...

Betti
Kép
betti0412

Gyeses ügyekben teljesen tájékozatlan vagyok, de mint közalkalmazott, teljesen nyugodt, mert mindent a munkahelyem intéz, amit mégsem, azt meg megmondja, hol kell intézni.

Betti! Te mit dolgozol, amit nem nagyon enged továűbb a dokid?

Sarmi! Zuram alapból gépészmérnök, és egy lakatos-alkatrészgyártó-satöbbi családi vállalkozás 3. generációja. Kis szériás utángyártott vagy hiánypótló saját tervezésű műszereket, alkatrészeket...gyártanak. Elég speciális szakma, de ha van meló (és most koppkoppkopp van) akkor jól megy a szekér.
...bár most a ház felújításra kell is bőven költeni! Jövő héten jönnek a villanyászok! jeeee!

Mush! Nem reagáltál a párnavarrós bejegyzésemre tegnap! Brrrrr!

Berni! Hát nem ám zabálni össze-vissza mindent!
Én tegnap este 10-kor még megettem egy családi jégkrém felét, éjjel egykor meg egy parízeres zsömlére kezdtem el vágyni. Jelentem vágyamat ki is elégítettem :lol:

[quote]A írta:nnám ilyennel alszik

Na, ezt én úgy olvastam, hogy Anyám ilyennel alszik. Rögtön elképzeltem az én 70 éves anyukámat, aki épp a kendő sarkát szopogatva elszenderül. Vicces volt! :lol:
Ricinus olaj helyett van még egy cucc, amit szabad, ez a paraffin olaj. Hát...erre még én sem fanyalodtam. De azért veszek végszükség esetére!

Betti! A dokid nem tudja megmondani, hogy melyik védőnénihez kellene menned?

Kép
zölddisznó

bébic: bruttó! Ha valakinek voltak bónuszai, prémiumai és hasonlók annak nagyon sokszor jobban megéri táppénzre menni mint tovább dolgozni... (én anno Lillánál ugye csak 2,5 hónapot voltam táppénzen de sokkolóan jól utaltak akkoriban:) Remélem most is így lesz mert akkor kicsit rendeződünk anyagilag a kistesó előtt...

Szakbarbárt meg tényleg érdemes megkeresni plusz a topikját olvasni, iszonyú sok mindenre ott a naprakész válasz!!!!
Vendég

mush: irígyellek Anglia miatt (több mint két évet húztam le ott és nagyon szerettem:)... Plusz azért is, mert iszonyú olcsók a gyerekcuccok az angol e-bayen (plusz leárazáskor az üzletekben)... csak olyan brutál postaköltségek vannak hozzá (plusz sokan nem is akarnak ide küldeni), hogy a végén már nem igazán éri meg... (én a német e-bayen vásárolgatok, ott 99%-ig fixek a postaköltségek, nem az eladó hangulatától függ az egész és általában nincs gondjuk azzal, hogy Mo-ra akarok küldetni valamit... általában...)
Vendég

Mágnes, köszi. :) Szundikendő, behalok, ilyen is van? haláli! :lol:
Akkor nem aggódom a gyed miatt. Csak ezt a hüle táppénz témát sikerülne már kinyomoznom érthetően valahonnan....grrr...
Nekem is intézi a melóhelyem, csak én szeretnék azért előre tisztán látni kicsit.
Ja, és képzeljétek, megint pozitívan csalódtam a főnökömben. Még nem is mondtam neki, hogy hétfőtől táppénz, csak annyit, hogy ma nem tudok menni. És visszaírt, hogy ha szeretnék, nyugodtan menjek ám el táppénzre a szülésig, miatta ne aggódjak.
Én meg megint belelovaltam magam, hogy tuti leharapja a fejem. :oops: (Mondjuk azért félek én még attól, hogy ennek böjtje lesz, de igyekszem ezen előre nem aggódni... :roll: )

Zöldi: Egészségedre! :lol:
Gépészmérnök vs. biológiatanár? :lol: Nálunk informatikus vs. bölcsész (német-magyar)... :wink:
Hihetetlen páááárosok! :lol:
bébic

Csakegy: kösziköszikösziiiiiiii!!!! Ez így nagggyon jó hír most nekünk! :lol:

Szakbarbár topikjába én is készülök belevetni magam...
bébic

"szundikendő": hát... nálunk max. portörlőként funkcionálnak:) (kettő is van)... (Mondjuk a lányomnak cumi se kellett stb. Nála a cumisüveg a jó alvás kulcsa:) Ha éjjel felriad, szlopál egy kicsit (sima víz van benne) és szépen visszazuhan... Sajna ezt csak sokhónaposan csinálják a babák pedig milyen egyszerű lenne az élet ha már újszülöttként is ilyen profik lennének:))))) (Na jó, nálam erre a megoldás az volt, hogy magam mellé vettem ő meg önkiszolgált... volt, hogy fel se ébredtem egész éjjel, ő meg jóllakottan aludt mellettem:))))
Vendég

Na a rohadt darázs hát nem megcsípett?!?! :evil: Lazúroztam a széledeszkát a kocsibeállón,találtam egy csomó darázsfészket,szépen sorban le is fújtam őket...de egy kis szemét kiszabadult,és jött bosszút állni!!!A kis genya!Fenistil gél-mostmár kicsit jobb.A lazúrozás kész.Megyek tentizek a gyerkőcökkel.Vigyázzon mindenki magára nagyon meleg van és holnapra is 31 fokot ígérnek!Pusssssz! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok.
terv változás. Hétfőn megyek genetikai uhuramert telóztam.

És most egy kicsi para van bennem de lehetetlen dolog miatt. Telóztak az oviból hogy a peti fiamon kijött a bárányka. Mondom lehettlen mert voltunk. Na majd meglátom ha hazajött mennyi pötty van rajta és hogy néznek ki.,

harivera
Budapest XXI. kerület

nagyon aranyosak a babruhák, amiket vettetek,én még nem merek venni - babonából. És előbb azért szeretném tudni a nemét. Habár, nem tudom, létezik e olyan, hogy megérzés, de nekem van egy olyan érzésem, hogy fiam lesz...
Valamit tudtok e nekem mondani az anyajegyekről? Rengeteg anyajegyem van, de nem tudom, hogy automatikusan rajta lesznek mind a baán is, vagy csak ami a hasam környékén van, vagy pedig ez egyáltalán nem ettől függ?

Kép
galzsuzsa

Zőldi!
Azt nem akarja engedni, hogy vezessem a napi 120 km-et, mert ennyire van az az iroda, amit vezetgetek.
Azt mondta ennyi autózás nem tesz valami jót, eddig nem volt gond, bár mikor tombol a 30 fok, sokszor tényleg nem tudom, délután hogyan megyek haza, mert automatikusak a mozdulataim és egy egy útszakaszra nem is emlékszem mi volt. Meleg+stressz, meg csak fáradtabb is vagyok.
Eddig munka párti voltam, de mostanában kezdek másként gondolkodni, párommal állandó vitáink is, ő már most otthon tartana.
A doki csak a központ címét tudta, de hogy kihez tartozom, azt nem.
Néha tiszta Sherlok az egészségügy, bár nem is lehet csodálkozni rajta, amilyen állapotban van. Annyira nem vészes, előbb utóbb megoldódik minden.

Betti
Kép
betti0412

Csajok!
Most értem haza, ez az időjárás nagyon durva! Pedig klímás a kocsim, de így is nagyon megviselt a mai nap. Fáj is a derekam rendesen!!! És képzeljétek, ma megint rámjött a hányinger!!!! De lehet, hogy csak a "gyomorrontás" mellékhatásaként. Remélem... :-D

Csakegy, Zölddi...!
Gyes, gyed, táppénz ügyben én is tájékozatlan vagyok. És még ahhoz is erőt kéne venni magamon, hogy utánanézzek, mert gondolom tök komplikált és már előre érzem, hogy fel fogom idegesíteni magam. :evil: Szerintem a cégünk béres emberkéjénél fogom kezdeni a puhatolózást.

Bébic!
Szerintem a mi párosításunk a legjobb: informatikus + építészmérnök. :-D Van itthon egy saját rendszergazdám, nagyon praktikus. :-D

Harivera!
A bárányhimlő veszélyt jelenthet a babádra? Ugye csak akkor, ha te még nem voltál? Mindenesetre jobbulást Peti fiadnak!

Kép
Kép
lbernuska

Vera! Sajna a bárányhimlő néha kijön másodszor is, de öröm az ürömben, hogy az ált. sokkal gyorsabb és enyhébb lefolyású. Bár az is lehet, hogy csak sokan voltak az oviban a szúnyogok! :wink:
Drukkolok, hogy az utóbbi legyen!

Zsuzsi!
[quote]R írta:engeteg anyajegyem van, de nem tudom, hogy automatikusan rajta lesznek mind a baán is, vagy csak ami a hasam környékén van, vagy pedig ez egyáltalán nem ettől függ?

Jajj! Ezt meg hol hallottad!

Betti! Hát igen, az autózás egyre rosszabb lesz, de ha minden rendben, akkor elvileg nincs akadálya. bár én tuti engednék egy kicsit a gyeplőn, és a páromra hallgatnék, meg a dokimra.
Védőnénis központot ha el tudod érni, akkor az már sima ügy, mert utca alapján meg tudják mondani, kihez tartozol. Nem is értem, mit problémáznak ezen!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?