Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Ebben a topikban még nem írtam, de egyébként sem vagyok régi felhasználó.
Megnéztem a táblázatotokat. Irigylem hogy ilyen kitartók vagytok, de csak jó értelemben ám. Mi tavaly márciusban jártunk először a Kaaliban, és szeptemberben volt az első lombikunk. Lett tíz petesejtem, abból hét embriócska, abból két fagyibaba. Úgy tűnt minden ok., de nem jött össze. A második alkalom novemberben volt a fagyibabákkal. Ezt kifizettük. Doki bácsi annyira bizakodó volt, azt mondta legközelebb biztos sikerül, hogy nem akartunk várni még félévet, megkérdeztük egészségileg mikor vághatunk bele újra, így lett januárra előirányozva az újabb ET. Itt lett 14 petesejtem, abból 10 amrió és mind szépen fejlődött. beültetés utáni napon viszont azt mondta a biológus, minrd a nyolc megállt a fejlődésben. :( Azóta sem értem ezt, ha addig szépen fejlődtek akkor mi lehetett a baj. Nekem punkciók után mindkét esetben 5. napon volt a transzfer. Nektek?
A harmadik után doki bácsi annyira tanácstalannak tűnt, hogy engem az nagyon elkeserített, ha ő sem tud mit mondani akkor mi miben bízzunk. Szóval erre írtam, hogy irigylem a ti bizalmatokat. Most májusban lett volna időpontunk, de azt mondtam doki bácsinak toljuk szeptemberre.
De most sorra jönnek elő problémák, erről már más topikban írtam, most sajna nincs időm ide is írni.
Nagyon örülök, hogy olvastam pozitív híreket is, gratulálok a sikerekhez. :)
További szép napot mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok! Rögtön visszaolvasok, fáradt vagyok.

Rólam:tegnap óta mensi-féle sötétbarna izé, mai teszt negatív.Reménykedünk, hogy ez most jó hír.

babaimádó
Kép
babaimado

Mindenkinek köszönöm a drukkot, majd a vérvétel megmutatja a tutit!
Sannah, Bubi, mindig csak rátok gondolok és nagyon szorítok!

Beu, mizu a sejtekkel? Grt. a széps számhoz, de mennyi babó lett?Szorít szorít szorít

babaimádó
Kép
babaimado

Baba

Ez jó! Tudom kicsit durva ilyet írni, de ebben a helyzetben ez jónak számít.

Köszi, hogy gondolsz ránk! Jó érzés, amúgy is elvagyok kenődve.

Angel

Veled mi a helyzet?

Katerina

Mindig történnek jó és rossz dolgok. Azt nem szabad elfelejteni, ha kitartó vagy, Téged is baba vár az út végén. Van akinek rövidebb ez az út és van akinek hosszabb. Mindig csak előre szabad nézni! Nekem ez a véleményem. Sok sikert és kitartást kívánok nektek!
buborék5

Baba! Szorítok, hogy ez banya legyen :? Holnap mentek?
Sannah?
Bubi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beu!Hogy sikerült a "randi"?++++++++++++++++++++++++++++

Angel!Nagyölelés!!!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Bubi! 11. negatív teszt mögött még lapulhat baba, feladni nem ér :wink:

Bella! Drukk a lapar + hiszteróhoz! Ha elfogadsz egy tanácsot (lombikban kezdő vagyok, de laparom már 5 volt): előtte nap igyál, amennyi csak beléd fér, de csak szénsavmenteset, és a kórházba is csak szénsavmenteset vigyél (és amint mondják, hogy lehet inni, kezdd el újra, "mértéktelenül"). Sokkal jobb a regenerálódás.

Angel, mi a baj?

Beu! Randi hogy sikerült?

Kép

Babi: nagyon édes vagy, köszi. Nekem a ma délutáni tesztemen is van 2. csík. :cry: Mesim kanyarban sem... holnap reggel telefonálok, ha addig sincs semmi. A hasam néha görcsöl már csak. Annyira szeretném ha meglátogatna a Mikibácsika reggelig!!!!! Örülök, hogy Te jó úton vagy, holnap vv?

Angel: mizu? Mi a baj?

Bubi: szombatig nem fealdni!!!!!!!!!
Vendég

Én holnapután megyek.Hátha addigra jobb lesz a helyzet.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!!!!

Sajna csak most tudtam jönni.Férjecském most ért haza....

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat 9 sejtecske termékenyült meg. :D :D Ha minden okés akkor vasárnap lesz a beülti.

Bubi!!!
Ne add fel!!!Nagyon drukkolok neked!!!!

Baba!!! :D :D

Nagyon köszi Mindenkinek még 1x :D :D
beu9

Beu! :) Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Beu,
dejóóóó!!!!! Növekedjenek csak szépen!!! :lol:

Katerina,
Üdv itt, jó, hogy jöttél! :)
Ez - gondolom mindenkinél - úgy megy, hogy az ember óriási padló-fogások és hatalmas bizakodások között hullámzik...De feladni úgysem tudjuk, így vagyunk "programozva"... (Én 2005 októberében voltam a mélyponton: az első stimu kapufa lett, és a doki nem tájékoztatott, hogy még van tovább...1 hétig zokogtam...bár a köv hónapban egy esélytelen stimuból (üveges tekintettel jártam be szúratni magam a Schöpfibe) 2 petesejt lett és egy meg is termékenyült (de nem tapadt meg). Eztán feladtam... egészen 2007 júliusáig, amikoris elég erőt éreztünk a folytatáshoz. Azóta vagyunk itt, a Kaáliban, és bár itt is túlestünk 2 inszemen, 1 lombikon, tutira megyünk: így vagy úgy, de sikerülni fog!!! :lol: (Neked is, ha kitartasz!)

Bubi,
még mindig +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jó reggelt!

Beu

Ez szuper! Remélem jut a fagyiba is. +++++++++++++++

Baba, Sannah
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A mai eredmény is egy bazi nagy nega teszt. :cry:
buborék5

Sziasztok,

Mó,
Köszi a tanácsot megfogadom.

Bubi
+++++++++++++++

Beu
+++++++++++++++

Sannah, Baba
Küldöm nektek Mikibácsit és az egész családját.

Katerina,
Ne add fel, mindenkinek van mélypontja. Ha gondolod van egy lista, amit szívesen elküldünk neked és Fanni állította össze, hogy milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, olyan kedvesek vagytok! Bocsánat, hogy nem jöttem a hírekkel, de nem voltam gépközelben.
Kedd reggel voltam vérvételen, amelyen 270 körüli hcg-t mutattak ki. Egy másik doki bácsi közölte a hírt telefonon "terhesnek tetszik lenni...". Azt mondta, még pénteken nézzük meg újra, és ha növekszik a hcg, akkor nyugodtak lehetünk... Úgyhogy holnap még egy vérvétel.
Tegnap elég rosszul voltam, irtózatosan görcsölt a hasam, fájt a derekam, egészen biztos voltam benne, hogy ma reggelre megjön. De most már jobb, talán csak tényleg pihenni kell többet.
Remélem, minden rendben van odabenn.

Nagyon köszönöm a drukkolást!

Katerina:
(Én magam is sokat kínlódtam a lombikozással (ezt két lappal feljebb le is írtam...). Ha ez most sikerül - most úgy tűnik, babát várok - akkor csakis annak köszönhető, hogy három évvel ezelőtt képes voltam kilépni a lombikos körforgásból.
Én utólag látom csak be, hogy milyen pszichés nyomásnak vagyunk kitéve ezekben az években. Akkor is érezzük persze, de leginkább csak annak a feszültségét, hogy tudjuk, nagyon kell reménykedni és bízni azért, hogy sikerüljön (pozitív hozzáállás, belső nyugodtság - nézd csak végig a lányok vonalzóit, meg idézeteit...!), ugyanakkor bennünk van a bizonytalanság, meg a kiszolgáltatottság érzése is, hiszen nem tőlünk, a természetes öleléstől függ, hogy sikerül-e.
Látni kell azt is, hogy a lombikozás ma már iparág is. Szerencséje van annak a nőnek, akinek olyan az orvosa, hogy figyel a lelkiállapotára is, és ha néhány szóval is, de tudja megnyugtatni. Azt is látni kell, hogy az egész lombikozás - a fantasztikus tudományos eredmények ellenére - egy óriási nagy találgatás, mint ahogy az orvostudomány maga is az.
Nőként pedig nagyon kiszolgáltatottak vagyunk benne.
Terméketlennek, BETEGnek tartanak minket is meg a férjünket is, ezzel is meg kell tudni bírkóznunk - mégpedig a lelkünk legmélyén.

Én hét év küzdelme után jutottam el ide, ahol most vagyok. Ehhez az kellett, hogy közben egyszer nemet tudjak mondani a lombikozás őrületére, ami teljesen bedarált úgy, hogy szinte nem is vettem észre. Nem úgy van, hogy már a sikertelenség hírére megmondja a doktor bácsi, hogy mikor lesz a következő próbálkozás? Hogy milyen protokoll lesz? Hogy milyen plusz vizsgálatottak múlassuk még az időt?
Én meg megyek és csinálom és reménykedem és várok, és eljön a következő beszállás a mókuskerékbe. Hát persze hogy nehéz így megfoganni!
Én is így csináltam három éven át, aztán amikor már majdnem belehaltam egy stimuláció következményeibe, meg a fejemben is összeállt a kép, hogy nekünk most, így nem lesz gyermekünk, hiszen szinte már én sem hiszek benne, akkor képes voltam kimondani, hogy álljunk meg. Nem tudom, hogyan tovább, de ezt nem akarom tovább csinálni...

Nálunk ebből a megnyugvásból egy örökbefogadott kisbaba lett, aki bearanyozza az életünket, és bízom benne, hogy mi is az övét.

Más dolog, hogy a bennem dolgozó "nő" arra vágyott, hogy szüljön. Ennek eredménye ez az utolsó próbálkozás.
Egy új intézetben, egy új orvossal, húsz kiló fogyás után, sok lelki és testi edzés után, szinte oda se figyelve arra, ami a klinikán történik. Sokszor még az injekciót is kishíján elfelejtettem, és összevissza adta be a férjem... Mert elengedtem magamtól azt a görcsöt, amit éveken át megéltem.

Azt kívánom Mindnyájunknak, hogy mindig a legbelső érzéseinkre odafigyelve merjünk dönteni, és akkor valóban csoda vár, előbb vagy utóbb.)

Lányok, ne haragudjatok, lehet, hogy ez nem ide illett, de nagyon kikivánkozott belőlem, és bocsánat, hogy betöltöttem az egész oldalt.

Kitartást és sok erőt kívánok Mindannyiótoknak!

Kis eposzom végén pedig búcsúzom, szeretettel ölelem minden küzdő nőtársamat!

pvma
pvma

Sziasztok!

Sannah,
jött látogató???
+++++++++++++++++

Baba,
ez jó jel, ahhoz, amit most szeretnénk! +++

Buborék,
:( :(
azért vérvételt mindenképp csináltass!

Katerina,
üdv a topicon!

Beu,
Drukk a picikéidnek!
Azt találtam ki, hogyha neked sikerül az 5. stimus menet, akkor nekem is fog! :D Jó nagy hülye vagyok, mi? :roll: :wink:

Csajok,
köszi az érdeklődést, végüli semmi tragédia nincs, csak van vmi, ami nap mint nap megszomorítja itt a munkahelyen az életemet :( És ez még így lesz egy darabig...
angel37

Pvma
Szuper hír, akkor továbbra is szorítok +++++++++++++++++++++++

Angel,
Sajnálom a munkahelyed miatt érzéseidet, egyébként teljességgel megértelek, ebben a szituban én is így éreznék.
Vendég

Bella,
majd lesz ez még így se :roll: :wink:

Pvma,
bocsánat, lemaradt ez előbb: gratu neked!
angel37

Sziasztok lányok!
Nagyon kedvesek vagytok.
Pvma miért haragudnánk? Ugyan már. Én teljesen elérzékenyültem azon amit írtál. De nem azért mert szomorú vagyok, ( egyébként persze hogy az vagyok) , hanem azért mert tényleg milyen jól megalkotott minket valaki-valami, hogy ennyire tudunk küzdeni valamiért. Olyan furcsa, hogy van néhány barátnőm, akik mindig igyekeznek lelket önteni belém, de annyira már ez olyasvalakitől aki hasonló gondokkal kűzd, vagy kűzdött. Pedig őket évek óta ismerem, itt meg kb két hete regisztráltam magam.
Örülök nektek és szorítok mindenkinek!
És természetesen nem adom fel, ez meg sem fordult a fejemben. Csak jól esik egy kis szünet. Hátha a természet is megoldja a dolgokat. Jó tudom ez naívság, de azért én mégis csak bízom még ebben is.
Nagyon szép napot!

Kép
katerina

pvma,
én meghatódtam az írásodon. :oops: Halkan gratulálok a sikeres babásodáshoz. Maradjon ez így!!

Beu, akkor hajrá vasárnap! :lol:

Sannah, Baba?? :?:

Bubi, még mindig drukkolok!!!!

skrisz72

Beu,
gratula és szorítszorít+++++++++++++++++

Katerina,
hajrá babásodás, nem adjuk fel :)

Bubi,
drukk++++++++++

Baba, Sannah
mikibá hajrá+++++

Angel,
kitartás :wink:

Pvma,
babaragi és halk gratula

KépKép
tobi

Hello Csajok!
Bocsi az elveszésért újfent, ez a hülye vizsgázgatás teljesen elvon a mindennapi „fontos” teendőimtől :oops:

Hanna, Alle, Skrisz, Évi, Bella, Snufi!
Köszönöm Pizsi nevében a bókokat, ígérem, most már eldugulok vele kapcsolatban :oops:

Alle,
Jók a képek, nagyon szép helyeket láttatok, én is tervezgetem a nyaralásunkat, bár nálunk az mindig őszi projekt.
És amúgy meg: :D :D :D

Évi!
Hatalmas gratula a két kis csöppséghez, örülök, hogy ilyen szimpatikus számban sikerült még kiegyeznetek a gólyával :D

Zöldi!
Ezt a vetítést amit te folyton csinálsz, ej…. Tök csini kismama vagy, meglestem odaát, nem is vagy „hurkás” csak egy kis füllentő :D

Angel!
Sajnálom a mhelyi zűröket, eléggé meg tudják mérgezni az embernek a lelkét…mikor mész szabira??

A Kaáli úgy hiszem aug. 15-24.-ig lesz zárva…na ez is csak bizonytalan info, bocsi, láttam hétfőn a kiírást, de mivel engem nem érintett, annyira nem jegyeztem meg :oops:

Beu!
Grat ehhez a szép számhoz!! :D

Bella!
Júl. 7? Akkor belefértél a köv. ciklusba, szuper!! :D

Szia Katerina!
Ez a név jó ómen, van egy Katyerinánk is, de ő már 1 éve a babásban lakik ikercsajokkal :D

Pvma!
Annyira igaz minden amit leírtál!!
Halk gratula a kistesóhoz…alkalomadtán mesélsz nekünk kis Vincéről?? Azt hiszem így lestem le máshonnan.. :oops: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Lois,
Igen belefértem!:)
És nyugodtan mesélj Pizsiről és várjuk a képeket is róla.

Hogy sikerültek a vizsgák?
Vendég

Sziasztok!

Mikibácsi reggelre erős görcsökkel megérkezett. ( nagyon darabos és erős)
A dokibá szerint valaki elindult, majd nem fejlődött tovább...., nagyon szomorú vagyok. Bárcsak tudnám az okát.

Vendég

Pvma: grtaula. Szép történet, megható.

Katerina : igazad van, mindenkire vár valahol babika!!!!

Angel: aha. Hajrá szeptember.

Bella: átküldenéd nekem is a listát a Fannisat?? Köszi.
Vendég

Sannah, örülök. (De szar ilyet írni...) :oops:

Bella, én is kérem szépen a listát.

skrisz72

Bella,
elfelejtettem írni, köszönettel venném a Fannis listát. :)

Sannah, nagyon sajnálom. Ez a vígasz néha az ember agyára tud menni, de jobb előbb, mint utóbb legyen valami baj. Az jó jel, hogy legalább képes volt beágyazódni a kis embriócska. Legalábbis szerintem. Egyébként néhány ismerősöm úgy lett babás, hogy előtte már elvesztett egy kis magzatot.

Kép
katerina

Sannah,
legalább ezen nem kell már aggódni...
Mennyi volt a hcg-d? :oops:
Nekem a 3.-nál kemény 8-as hcg-re is azt mondta a doki, hogy v. elindult méhen belül v. méhenkívüli, ha nem jön meg pár napon belül, pedig azt hittem, ez még ahhoz is kevés...

Egyetértek a további vizsgálódással, mást úgyse tudunk tenni két akciö között :?

Lois,
július 22-től! Már várom! :wink:

Nem akarom elkiabálni, de a dolog rendeződni látszik!

Nyugodtan mesélj Pizsikutyusról! Ha már kisbabáról nem tudunk... :roll: :wink:

Katica,
lehetek pofátlan?
Fel tudnád tenni Dorka képét, amit a múltkor küldtem? :oops:
Köööösziiii! :)
angel37

Bella! :D
Köszi megvan mind, görbülnek, egy van már csak vissza, aztán vége :)

Sannah!
Legalább ennyi könnyebbség :( nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sannah, Krisz
elküldtem!

Lois,
Én mindig azt vallottam, hogy görbüljön és az már tuti:)
Vendég

Köszi Bella, megkaptam.
A Biovital-ba telefonon be kell jelentkezni és kész?

skrisz72

Krisz,
Nem tudom én nem voltam a Biovitalba, de majd jönnek a csajok és megmondják. Én a Mensben voltam és ott be kellett jelentkezni IR-re.
Vendég

Sziasztok!

((((((SANNAH)))))))))))))Hatalmas ölelés :!:

Baba! Sajnálom nagyon :(

Angel! Bemegyünk lerendezzük a dolgokat :wink: :wink: Nekem is 8 hcg -volt a 3 .nál,na majd a 4. sikerül :P

Buborék! Mikor mész vérvételre?

Pvma! Gratulálok :D

Hanna ! Zsebinek & Neked Óriási drukk +nagy ölelés :wink:

Fanni! Gyönyörű pocakod van :D Annyira előttem van ,az a pillanat mikor legelőször megláttuk a fiukat ,annyira gyorsan eltelt ,legalább is nekem :oops: puszi

Coca! Édes a pocakod :D Nem is nagy ,az enyém ilyen csak baba nélkül :oops: :oops:

Magamról ! Ma voltam vérvételen biovitalba ,úgy jártam mint Snufi rossz kémcsőbe vették le a vért ,így jövőhéten újra megyek :twisted: :twisted: már a múltkorinál kifeszültem akkor inzulinra mentem , cukor nem volt :evil:

Üdv Dalmi
dalmácia

Skrisz ! Igen ,de Én már kétszer csalódtam a Biovitalba :?
dalmácia

Krisz,
igen, odatelefonálsz és kapsz időpontot. :)
Az APC rezisztenciára kb 3-4 napra előre fogsz kapni.

Dalma,
te vagy a problémamegoldó ember? :lol:

Jujj, szegény már kétszer is megjártad a Biovitallal :roll: Úgy látszik a rossz kémcsős levétel se egyszeri tévedés, nekem is eszembe jutott, mikor csapoltak...

Bizony, majd a köv. lombik most már sikerül! Máshogy nem is vághatunk neki! :wink:
Nekem sajna már 5., fagyikat beleszámítva 7. jön.
angel37

Dalmi :P
Köszönöm. Valójában tényleg nem volt régen, s úgy örültem ám neki, hogy velem örültél akkor :wink:

Sannah :(
Jó a rosszban, hogy magától megoldódni látszik :(
Valószínűleg nem volt egészséges a magzat, s ezért jobb is, hogy kilökődött. A természet ilyen formán azért igazán rendes. Engem legalábbis ez nyugtatott meg anno... pedig nekem ki sem lökődött sajnos...
Te voltál Leiden szűrésen?
Az inzulin értéked már jó?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Angel :P
Örülök, hogy látom, megint pozitívosodik a hozzáállásod :D
Annyira nagyon letört voltál a talin :? s semmi okosat nem tudtam mondani ráadásul :( Olyan hiteltelennek éreztem volna 2 gyerekkel a pocimban "okoskodni"... még ha nekem sem csettintésre jöttek...
Ha elküldöd nekem Dorka képét, szívesen felteszem :wink:
Bár szerintem tudod, de fanni73@citromail.hu

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, láttam, milyen óriási a pocakod.

Én holnap megyek vérvételre. Szerintem már elment a baba, mert van mensiszerűségem, igaz kevés és barna, nagyon -nagyon sötétbarna, meg darabos.
Görcsök nincsenek, hányinger, stb.elmúlt. Teszt tegnap volt:negatív.

Bubi, nem akarsz jönni velem vérvételre reggel?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba kedves!
remélem megoldotta a természet :?

Bubi!
Menj vérvételre!!!!!!!!! ne hagyatkozz a tesztekre!!
Drukk!++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba

Én is holnap megyek vérvételre, csak én Győrbe.

Angel

Most már neked is sikerülnie kell. Ha valaki, akkor te aztán már nagyon megérdemled! :wink:

Dalmi

Ez bosszantó lehetett :evil:

Beu

Mizu?
buborék5

Bella!!!
Kérem szépen én is a Fanni-féle listát!!!!(Előre is köszi!)

Pvma,
együtt örülünk Veled!!! Végre, Gyermekáldás!!!!!

tillidian

Fanni: :lol:

Kromoszóma vizsgálatra kell mennünk, de én önszántamből elmegyek leidenre is. Azaz az előtte lévő lépcsőfokra a biovitalba apc-re, ha az + akkor kell tovább mennem ugye? Neked volt valami előjeled ezzel kapcsolatban? Nekem alig folyik a vérem, ha vv van akkor is matatnak bennem mire elindul és mire a cukorhoz szükséges lefolyik már 4 másik emberrel végeznek. Most megyek ellenőrizni az inzulint, de a cukrom alig változott, nem megy nagyon 5 alá, pedig diétázom rendesen. 4,92 volt eddig a legjobb. :cry:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, és igen örülök, hogy a természet megoldotta. Magam alatt vagyok egy kicsit, mert reménykedtem, pláne + teszt után, de majd legközelebb. Esetleg spontán a nyáron.......

Bubi, menj el vv-re, nagy drukk hozzá!!!!!

Angel: nem emlékszem pontosan, de majd szeptemberben megkérdezem.
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Sannah!!!!
:cry: :cry: :cry:

Bubi!!!
Holnapi vérvételhez drukk!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel!!! :D :D
Nagyon bízom benne, hogy ugy lesz!!!!!Nagyon drukkolok hozzá!!!!

Pmva!!! :D :D
Gratula nektek!!!!

Babikám!!!! :D :D
Remélem minden rendben lesz holnap!!!!!

A 9 embrikénk szépen fejlődik!!!!!! :D :D :D :D :D
beu9

Beu: gratula az embrikéknek!!! hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,
ma nap közben nem nagyon tudtam jönni :cry: Pesten voltam okításon. de nem szeretek én a belvárosban autóval közlekedni

Sannah, jó a rosszban, hogy a természet maga rendezte a dolgokat, és nem kell még műtét is esetleg. De megértem, hogy magad alatt vagy (én januárban abban bíztam, egyértelműen + vagy - lesz az eredmény és bejött, sajna a -)

Baba, drukk, hogy ez tényleg mensi legyen.

Pvma, nagyon igaz, amit írtál, nem is érezzük, mennyire rabjai leszünk a lombikozásnak vagy inkább ennek az egész orvosi cécónak...örülünk, ha kiderül valami gond, mert akkor belekapaszkodunk, hátha emiatt nincs baba...szóval nehéz. De bízom benne, hogy az út végén tényleg mindenkit BABA vár. Neked halk gratula, de az igazi majd holnap lesz :)

Bella, hajrá lapar :)

Dalmi, ritkán jársz felénk! Hogy vagy? Ti mikor vágtok bele a következőbe?

Beu, 9 embrike, hajrá ++++ drukkok mennek nekik (és nektek is)

Angel, remélem, hogy hamarosan visszatér az az igazi angeles mosoly az arcodra, és az a szomorúság, ami a talin veled volt, örökre a múlté lesz.

Lois, Pizsi fotók és sztorik jöhetnek, nem bánjuk :wink:
allegrobarbaro

Beu, nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++

Bubi, neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

lányok: köszi a drukkokat.

bubi, beu: drukk+++++

katerina: üdv köztünk. drukk neked is!

angel: mindjárt rakom a képet.

dalmi: sajnálom :( hogy lehet rossz kémcsőbe venni a vért? :?

rólam: ma voltam a férjem dokijánál, szerinte, amit uhn találtak, nem befolyásolja a kiskatonák számát. szóval ez is zsákutca volt. végre megvan az összes papírom az altatáshoz, holnap viszem be a klinikára.

kati
katica30

angel dorkája:

Kép

kati
katica30

Sziasztok!

Katica,
kösziii! :D Arany vagy! :D
Szegény kutyu úgy elijesztett tegnap mindekit, hogy ma még senki nem szólt hozzá? :roll:
Zsákutca :? Akkor ott már nincs is mit vizsgálódni?
Gratu a sok papírodhoz! :wink:

Fanni :P
Dorka már fent van, de köszi! :)
Hihetetlen, hogy nemsoká érkeznek az M&M fiúk! :wink: Asszem nem sok energiád lesz írni hozzánk! :wink:

Beu,
gratu a 9-hez! :D Sokáig az volt a kedvenc számom! :wink:
Blasztóig viszik őket?

Baba,
reméljük, megoldódott! Bár miféle megoldás ez, de jelen esetben sajnos a kisebbik rossz...

Buborék,
vérvétel?
+++++++++++++++++++

Allegro,
köszi! :)
Remélem jól vagytok! :wink:
angel37

Sziasztok,

Angel,
Dorka kutyu egy tünemény.

Beu
+++++++++++++

Dalmi,
Jó hogy Téged is látni!:)

Alle,
Én sem imádok a belvárosban autózni, de hát néha muszály.

Katica
Ezekből a zsákutcából az embernek egy idő után már nagyon elege van.

Baba
?
Vendég

Szép reggelt !

Angel! Édes Dorka ,igazi dögönyözni való kutyi :lol:

Baba&Bubi !Vérvétel eredményeket várom :wink:

Beu!Drukk ++++++++++++++++++++

Katica! Nem erről beszéltünk ,most elkenődtem :( Reméltem megvan a megoldás :roll: Én is ezt kérdeztem :evil:

Alle ! Jól vagyok ,minden szuper!Szeptemberbe kezdek fogit szedni,Decemberbe szeretném a beültit ,Jézuska ajándékát szeretném megkapni :D

((((((((((((((((((((((((((((HANNA))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Üdv Dalmi
dalmácia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?