Sziasztok!
Végre ma nem fáj a fejem
! Újra embernek érzem magam
! Juhéjjjjjjjjjjjjjj
!
Gyöngyi!
Igen, Gilbert szindrómám van…ezt egy dilidoki /neurológus/ állapította meg…meg azt is, hogy ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni
…még jó, hogy „csak” a fejfájás/migrén a tünetem…lehetne rosszabb is…pl. besárgulnék… Na, már csak emiatt is szerettem terhes lenni…bár magas volt folyamatosan a bilirubinom, mégsem fájt a fejem…
Sztem mostanában – ha másért nem is- a szopi miatt eleget iszok. Azt hiszem…
Almi!
Szerintem se hagyd annyiban ezt a sulis dolgot
Tuti, hogy lehet fellebbezni! Írj egy kérvényt, vigyél papírt, hogy kismama vagy…nem hiszem, hogy olyan vaskalaposak lennének! Melyik suli ez? Mert nálunk (SZIE Gödöllő) nagyon rendesek voltak…pláne ilyen helyzetben! Próbáld meg, tuti megoldható! Nehogy már emiatt vesszen az eddigi munkád
Docsi, de a második 4D-n mit kell látni? Mert én nem látok semmit...mármint hogy nem tudom mit látok...meg olyan picik is a képek...rakhatsz ám nagyobbat is
!
Ildikó!
A Szandra sterilizálója most nálam dolgozik
/köszi is neki érte! + a mellszívóért is!
/, így meg tudom oldani az üvegek fertőtlenítését.
Nagyon jók a markolós képek… Most már ezzel fogtok furikázni Vecsésen
Katus!
Még egyszer bocsi, hogy csak úgy megleptelek
…és nagyon köszi az üvegeket!!!
Kata!
Majd kérek továbbképzést simítózáras zacsi használatból…bár ha belegondolok, hogy nekem az avent pohárral sem megy zökkenőmentesen
…lehet, hogy kár is próbálkoznom vele. Béna vagyok…nincs ezen mit szépíteni
. (Ja, amúgy a vasútnál lévő műanyagosnál úgy néztek rám mintha atombombát akarnék venni, mikor megkérdeztem, hogy van-e nekik
…persze nem volt) Ja, tényleg: hogyan lehet ezeket sterilizálni? Vagy hülye vagyok ezzel a sterilizálási mániámmal
?
Kriszta!
Jó, hogy írtál…de mikor láthatunk itt Vecsésen
? Tudod, ígérted, hogy tavasszal talizunk…
Ibolya!
A cikkhez: el kellene magyarázni annak a gyökérnek, hogy ugyan intézze már el állambácsinál, hogy legyenek esetleg bölcsik, vagy azt, hogy annyit keressen egy anya, hogy ki tudja fizetni a magánbölcsit. És ami engem a legjobban felzaklatott az a cikk hangneme
! Szerintem ezt senki sem engedheti meg magának másokkal szemben
! Ha a nevére kattintasz a bunkójának lehet neki írni…lehet, hogy megteszem
.
Szandra!
Köszi az Aventes doboz felajánlást, de ahogy Adri írta nekem azok nem jöttek be
…aztán lehet, hogy az ár-érték arány tett be nekem…de amint a lányok írták később majd jól fogom tudni használni másra. Mivel az Adri meg van velük elégedve Ő szívesen fogadja!
Még mindig a mák: Plus? Na, pont az nincs Vecsésen
.
Anita!
Ugye ma végre már megtudhatjuk a részleteket ? Most örülsz, vagy vigasztalásra szorulsz
Viszont most hogy „anyuka maradsz” majd jól kihasznállak és elmegyek hozzád mákot darálni
Judit!
Sztem én szombaton láttam Zorkát a piacon
…vagy tévedek
Anikó!
Hú, tényleg alakul a lánykád kapcsolata Botival
Olyan édesek amint egymás mellett fekszenek…és az a simis mozdulat
Anett!
Most tényleg nem írsz nekünk, ha nincsenek a csajok
?
Andi!
Hová tűntél? Már nem esik! Sőt, ma meleg is volt
!
Gondolom
Dénes Andinak még mindig nincs net-e…
Adri!
Rég láttalak...ma még hangját sem hallottam a Dórinak
Csajok!
Most tényleg csak képzelődöm, hogy volt még egy kismamink aki írogatott régebben??? Ne hagyjatok már kétségek közt vergődni!!! Naaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!