Petra
S azt sem tudom, fiad, vagy lányod lesz. Persze, hogy emlékszem! Nyilván a sok vérzés és gond miatt tűntél el. További boldog babavárást
Csipike
A hétvégén még nem szülök, megbeszéltem a fiúkkal, hogy mindenképp megvárjuk a dokinkat. Amúgy a helyettes doki is aranyos, bár csak Apa beszélt vele. A jövő hét közepe talán kicsit enyhébb lesz időjárásügyileg, így inkább akkor akarnak születni
Anyuci ideért, igen. Végülis igazságtalan voltam
egészen aranyos volt, főzőcskézett, kényeztetett
Szóval vissza is szívom azt a hozzászólásomat
Judit
Aranyos vagy, de amúgy bizony volt már, hogy majd' orra buktam. Ez főként a kádból történő kiszálláskor fordulhat elő. Ja és a lépcsőn is kicsit be tudok gyorsulni
Hűűűha, meccseztek élőben? Izgi! Pont beszéltük férjecskémmel, hogy milyen jó volt a vb-t németországban végigizgulni. Mindenféle pub-okba jártunk, söröztünk, drukkoltunk.
Én úgy látom, ez a "régi" Judit, nagyon vidám a hozzászólásod és ennek borzasztóan örülök. Időközben bomba csajszi lettél, úgyhogy ideje, hogy kicsit megnövelje pocidat egy porontyka. Ne nézz má' olyan jól ki Te se. Tessék csatlakozni a felborulók táborához
Nos, én gólyát még nem küldtem senkinek, pocidörzsivel próbáltam eddig terjeszeteni az igét, de akkor egy gólya, csak Neked
Ne tévesszen meg, hogy maga a gólya nem látszik... úgysem az a lényeg, hanem amit hoz. És ezt szívből kívánom:
Fanni