Új privát üzeneted érkezett!

Jobb reggelt!

Na, vittem ma a fiúkat focitáborba, ömlött az eső, a kamionok még csaptak rá egy adagot a szélvédőre. Érdekes napjuk lesz ma a gyerekeknek!

Nóri, milyen éjszakátok volt? Remélem, ma már el tudod végezni, amit terveztél!

Tündi, akkor drukk, hogy apa hazaérjen!

Jaimee, nekem is nagyon nyugtalan éjszakáim vannak, biztos a gyerekeket is megviseli ez a sok front!

Mongi, hogy vagytok? Legalább egy pár képet dobhatnál :wink:

Hú, Katlina, kirázott a hideg! Ez nagyon szép vissza-előre emlékezés volt!

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi: Jaaaa, de dinnye vagyok, hiszen írtad már, hogy Anna napra esik Levente szülinapja......Igen, Réka is bealudt egész hamar.

Na megyek, ma vasalok, mint egy gép. Szép napot!
jaimee1

Mongi!
Köszönjük!
De írhatnál egy picit magatokról is hogy telnek a napok,Anta jobban van már?Ati baba??

Robika jobban van,habár éjjelünk nekünk is pocsék volt
Most meg én vagyok csupa takony,fáj a torkom a fejem legszivesebben efeküdnék Robi mellé aludni dehát tanulnom kéne

Tényleg Linda nemsokára szül,olyan jó lenne ha tudna írni mivan velük,egy kis pocakfotót is elnézegetnék

Kép

Kép
katlina

Robikának sok-sok boldog születésnapot kívánok!

Kép
judit_79

Erika,hát mi is pocsékul alszunk egy ideje :? Kivéve tegnap előtt.De tegnap már megint förtemles éjszakánk volt:(

Évi,apa hazaért :) Csongiékra azért csak jó idő lett :) 2 hetes a tábor?

Katlina,örülök,hogy Robika jobban van.Mikor tartjátok a szülinapját?Képet kapunk majd :wink:

Linda,fog sms-t küldeni,ha van vmi és már írom is meg nektek! :) Holnap jön hozzánk a tesója,majd őt is kifaggatom.A múltkor mikor taliztam vele,már voltak neki jóslósi :)
De lehet mindjárt dobok neki egy üzit :wink:

Kép
Kép
tundi24

Judit köszönjük neked is!

Robika sétál reggel óta fel-alá a lakásban :wink:

Vasárnap ünnepelünk apukámnak nem jó a szombat pedig nekünk az lett volna a jó,de ez mindeggy is
Kép,hát nincs képszerkesztőnk szóval ezzel kések egy kicsit de esetleg videjót a sétáról teszek

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Munka kész...huhhh. 7-kor jöttünk el az utsó helyről :x Kicsit lefáradtam, alig bírok itt ülni már. No, de majd lesz ez még így se... :lol:
Lilcsinek megígértem, hogy holnap csakis az övé leszek. :wink:

Éjszakánk jobb volt, "csak" a szokásos nyöszörgés/forgolódás volt. De most már nem volt láza. Fülét, hasát, fejét még ma is fájlalta, de ma már evett is. Igaz, csak reggelit, de van itt tartalék, nem vagyok megrémülve :lol:

Tündi! Együtt a család? :lol: Akkor most egy ideig békén hagyják?
Lindát sajnálom, hogy így a végére elveszett a szemünk elől :cry: . Gondolom, szülés után sem fog nagyon jönni :cry:

Ma voltam én is pocakos barátnőmnél, még 3 hete van - papíron. És még mindig nincsen nevük :shock: :lol: + a lakásuk szét van verve. Szegények...

Katlina! Google-ba írd be a Pix Resizer-t! Ezt könnyű használni. 1 képet vagy egy egész mappányi képet is egyszerre lehet vele kicsinyíteni.
Várjuk a videót!!!! További jobbulást nektek!

Szilvi! Csak viccből írtad, hogy minden bölcsi egységes időben zár be? :shock:

Erika! Anna napot én sem tudom, mikor van, pedig én is az volnék, vagy mi... :? De én sem tartom soha...

Jó éjt mkinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nem, azt nem viccből írtam. A bölcsi is olyan mint az ovi vagy az iskola. Ugyanakkor zárnak be egy ugyanakkor nyitnak.

Mivel nem volt konkrét a "Tényleg?" kérsédes így próbáltam kisakkozni, hogy melyik hozzászólásomra gondolhatsz... azért írtam amit...
szilbee

Nóri,Lilcsi holnap biztos szavadon fog :wink: ) Puszi neki,hogy még gyorsabban helyre jöjjön! :)
Igen együtt a család,most még egy kicsit megy dolgozni,aztán itt a kiutazás,addig minden időt megpróbálunk kihasználni.

Linda,jönne de a netükkel szórakoznak.Magyarázta,hogy mia gond,a lényeg a szolgáltató ül a dolgon,de ahogy tud jönni fog!
Írtam neki ma üzit,azt mondta Réka nem igyekszik még kifelé,és hogy a héten a dokija is szabin van..pufff :roll:
De ha lesz vmi üzen!! :)

Katlina,várjuk a videjóóóót :) A múltkor tölöttél fel egyet,nemsokkal utánnam :) Még a feltöltős oldalon megnéztem :P

Jó éjt mindenkinek! :) Jobbat,mint amilyenek voltak mostanában...

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Megvagyunk mi is, köszi jól vagyunk, hál'Istennek Marcival minden OK. Csak én purcanok ki nap végére, hát nem könnyű így egyedül :roll: Ha végig tudom aludni az éjszakát, akkor azért bírom energiával estig, de általában Marci után nem sokkal én is bezuhanok az ágyba. negyed 7- fél 7 között kelés, fél 8-kor már a bölcsiből el kell indulnom, hogy beérjek 8-ra. Munka után pedig sietek a bölcsibe, aztán még estig pörgök Marcival. De legalább gyorsan eltelik az idő :)
A munka még mindig jó, tetszik, most már kezdek belerázódni a dolgokba. Azért pihenésképpen szoktalak kicsit olvasgatni titeket. :wink:

Még azt leírom, képzeljétek, ma Marcival vigyáztam az ismerőseink ikerbabáira! Kb 1 órát voltam velük. 4 hónapos ikerlányok, tünemény aranyosak. Jól elvoltak szerencsére, de nem lehet egyszerű! Nekem jöjjenek csak egyesével :) Az egyikük elvolt fekve is, a másikat fel kellett venni, mert különben jött a szájacska biggyesztés és a sírás ha leraktam. Marci is édes volt, azt mondta, hazahozhatjuk az egyiket, vagy mind a kettőt is. Mondtam, hogy az anyukájuk nem adná őket. Marci nem is volt féltékeny, jött oda és puszit adott meg simogatta őket. Szerintem azt gondolta, játék babák :)

Na most már lefekszem, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!
judit_79

Tündi: Juj, akkor a hetet még bírja ki KisRéka odabenn.

Judit: Ikrek...hűű, elképzelem Rékát 2x.... :shock: :shock: Kemény meló. Ikrekkel 5 év még a gyes, gyed? Méltán....

Nóri: Övé és a miénk is, ugyi? :wink:

Jó éjt mindenkinek!!!
jaimee1

Erika! Kérdezted korábban... Erre felejtettem el válaszolni. Meg még volt vmi... de majd azt is megkeresem, ha lesz időm.

[quote] írta:jszaka van szopi? Hány centi "magas"?

Van még éjszakai is, igen. De csak amolyan összebújós, visszaalvós. Nincs kedvem még leszokatni róla, mert még nekem is jó ez így. :)
A "magasság"? Nem"tom... de olyan 71-re saccolom. Nem voltunk méreckedni. Hetfűn megyünk tanácsadásra a dokihoz. Kell ugyanis papír, hogy mehessünk BCG-t beadatni.

Lindáért én is izgulok. Tök rossz, hogy nem tudja velünk megosztani az utolsó heteit. Pedig olyan jó együtt izgulni.

Ja és megen vacak íccakám volt... de most nem a fiúk miatt. A horkolóbajnokom megen maratonit horkolt.... :twisted:
szilbee

Erika! Kérdezted korábban... Erre felejtettem el válaszolni. Meg még volt vmi... de majd azt is megkeresem, ha lesz időm.

[quote] írta:jszaka van szopi? Hány centi "magas"?

Van még éjszakai is, igen. De csak amolyan összebújós, visszaalvós. Nincs kedvem még leszokatni róla, mert még nekem is jó ez így. :)
A "magasság"? Nem"tom... de olyan 71-re saccolom. Nem voltunk méreckedni. Hetfűn megyünk tanácsadásra a dokihoz. Kell ugyanis papír, hogy mehessünk BCG-t beadatni.

Lindáért én is izgulok. Tök rossz, hogy nem tudja velünk megosztani az utolsó heteit. Pedig olyan jó együtt izgulni.

Ja és megen vacak íccakám volt... de most nem a fiúk miatt. A horkolóbajnokom megen maratonit horkolt.... :twisted:
szilbee

sziasztok! :)

Nagy nehezen kikószálódtam az ágyból :wink: Nem volt túl jó éjszakánk ismét,de most apa pesztrálta leginkább Lucust...reggel is kihozta én meg szundítottam egy kicsit.3ik napja majd szét esik a fejem :roll: :roll:

Erika,hol vetted a fehér szandit Rékának? Ma megyünk venni Lucának a szombati esküvőre.

Szilbee,biztosan rossz Lindának,de a szolgáltató nagyon kicseszett velük :evil:
Nálunk senki nem horkol,de mégsem aludtunk jól :(

Judit,hát ikrekkel nem lehet egyszerű.Én mindig szerettem volna(van is a családunkba nem is egy,már idősek,meg is haltak :( ) De aztán ahogy bekerültem a cukorral a kórházba,rájöttem,hogy mégsem szeretnék én ikreket.A fél terhességüket bent töltik,még akkor is ha jól érzik magukat.Én azt hiszem megmakkanék bent.
Meg átgondolva az egészet,egészségesebb egy egy babás terhesség,mint egy kettő.
De ezenkívűl nagyon szivesen ellennék velük :) :)
Marci nagyon aranyos lehetett,örülök,hogy még mindig jól érzed magad az "új" melóhelyen :)

Hogyha ma lát bennünket vki a városba,vagy corába,obiba,praktikerbe kiálltson ránk :) :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Ez inkább még mindig kocsicipő ám, nektek már rendes cipellő kellene, nem? Ha tetszik, átadom. Ránk ugyanis nagy. :cry: Egyébként a Mayában vettük a Sólyom úton.

Kép

Jó reggelt! Mi aludtunk 6 órát, de pontban 6kor harsány kutyaugatásra ébredtünk mindannnyian. Pont olyan mintha semmit nem aludtam volna..... :? :? :?
jaimee1

Kép

Kép
katlina

Nóri,nem a miénk a gép így nem nagyon merek így telepítgeni dolgokat,de azért köszi

Kép

Kép
katlina

De csak le töltöttem vonzott a kíváncsiság,ha más nem letörtli

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jamiee: de aranyos kis cipőcske! A hat óra alvás miatt nem irigyellek....
Én úgy tudom, ikrekkel 6 év a gyes. De hát, mire elég a gyes, 6 évig....

Tündi! Ennek az ikres barátnőmnek szerencsére nem kellett sokat kórházban feküdnie, max. az utolsó 2 hetet töltötte bent. Amúgy teljesen jól volt.
De azért én is azt mondom, jobb egyszerre egy baba :)
Később viszont olyan jó lesz nekik, mindig ott lesznek egymásnak a testvérek.
judit_79

Lányok! Ma 1/2 4-kor megszületett a barátnőm lánya!!! Vivien lett végül is.....
Még tegnap mondtam az anyjának, hogy szerintem kihordja végig, mert le sincsen szállva a pocakja, meg semmi nem látszik rajta :lol: Ennyit a jóstehetségemről :mrgreen:
Faragó volt az ügyeletes, nála szült, de Balogh is oda-odament.

És szegénykémék, mire, hová mennek haza :shock: ?!!! A házuk romokban van...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

áááááááá .... elveszett amit írtam :evil: :evil:

Tehát.. újra.....

Erika,köszike,hogy felajánlottad,hogy átvehetem a cipőcskét,de Réka hipp-hopp belefog nőni meglásd :wink: Egyébként én Lucára simán ráadtam akkor is a kocsicipőt amikor még nagy vol rá,hisz úgysem járnak még benne :)
Egyébként mi is a Mayaba vettük most a kiscipőt(kocsi),mert a 101ben ami lett volna járós 13ezer,és nem vok hajlandó "ünneplős" cipőért ennyit adni :roll:
Az alvást sajnálom,nálunk sem jobb a helyzet,úgyhogy együtt érzek veled!!

Katlina, ha nyitva lett volna az ajtó Robika ki is ment volna :wink: Mostmár aztán nem tudjátok megállítani :P
Várjuk a képeket akkor :)

Judit,szerencséje volta bnődnek akkor,de aztán lehet ám,hogy ez dokifüggő is,hogy ki mikor fekteti be a kismamát.
Gyerkőcöknek meg tuti jó,hogy egyszerre nőnek fel :)

Nóri,gratulálok a barátnődnek! :)Jó egészséget nekik,és sok sok tejcsikét. Nekem sem volt egyáltalán lent a hasam :wink:
Csak lesz egy szobájuk ami rendbe van,nem?Vagy esetleg a nagyszülőkhöz nem mehetnek arra az időre,amíg nincs kész a ház?
Lilcsi,hogy van?Betartottad az ígéretedet neki 8)
Van net-jük,nem csábítod ,hogy jöjjön ide közénk?

Még azt le kell írnom,hogy a praktikeresekre nagyon berágtam,vettünk szúnyoghálót,és a csaj elszabta,vihetjük vissza holnap...és ráadásul hihetetlenül bunkók voltak az eladók :evil:
Vettünk egy medencét,ki is próbáltuk,Luca nagyon élvezte :)

Többiek,füstjel :) :)

Lindáról,annyit tudok amit tegnap is,hogy jól van :)

Kép
Kép
tundi24

Kép cipőcske

Kép
Kép
tundi24

Hát így, hogy 3 héttel hamarabb jött, nem is csodálom, hogy fent volt a pocak :wink: De amit már hetek óta csinálnak náluk a mesterek....ő meg takarít utánuk. Fürödni is a párja mamájához jártak.
Tegnap voltam náluk, láttam a házat: nincs a háznak olyan helyisége, ahol ne lenne törmelék, kőpor, stb...
Mondtam neki még a terhessége idején ezt a fórumot, de azt mondta, nem akar mindenfélét összeolvasni. Valahol meg is tudom érteni....

Lilcsivel lógtam egész nap, igen 8) Most nem is tetszik neki, hogy itt ülök :?

Praktisokat ne is emlegesd, engem is felhergeltek, mikor a szekrényt vettem... :evil:

Nekem is van egy ikres ismim, neki sem kellett kórházban lennie....

Katlina! Tudtál tanulni? Aranyfalat Robi nagyon!!! Már elég stabilan megy, csak néha nagy a kilengése :lol:

Erika! Ne mondd már, hogy Réka kemény meló! :shock:

Azt soha nem értettem, ikreseknek miért tart tovább a gyes? Nekik nem kell oviba menni? :roll:
De kivi lennék, hány % használja ki ezt?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép a cipő! A belseje mintája nagyon bejönne 1 kis blúzhoz! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nagyon aranyos cipőcske!

Nóri!
Gratula a barátnődnek!
És paraméterek??

Praktiker!
Volt egy ídő amikor már úgy jártunk oda mintha haza mennénk,de az eladók bunkósága miatt ez megszünt,nem egy segítőkész banda na jó tisztelet a kivételnek

Ja ide még nem is írtam nőgyógyit keresek szóval várom ki milyen orvos kihez mertek elküldeni :wink:

Kép

Kép
katlina

[quote]E írta:rika! Ne mondd már, hogy Réka kemény meló!

Nóri,nem mondom. Réka egy tökéletes gyerek (eddig), de kettő belőle attól még sok meló. Rossz anya vagyok, hogy ezt gondolom? :(

Barátnődnek gratula! Vivien? Szép név!

Tündi: Csini cipellő!

Nekem a szülőágyon "szállt le" Réka. Igaz, mi sem húztuk ki végig. Hála az égnek....

Kaptunk egy ajánlatot nyaralásra. 2 éjszaka Füreden összesen 30 000 Ft. Sztetek kamu?? :shock: :shock: Félpanzióval. Egy másfél órás előadáson részt kell venni.

[/quote]
jaimee1

Ja-ja tanulgattam ma,de azthiszem reménytelen eset vagyok 8)

Egy kis nézegetni való Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Paraméterek? Annyi maradt meg bennem, hogy 3050g. Hosszt nem tudok :oops: Meg göndör a haja :lol:
De holnap szeretnék kimenni hozzájuk, majd kikérdezem.
Tegnap amúgy még mesélte, hogy a "kedves" védőnője kérdezte tőle, hogy mikor lesz a császárja? Meg hogyhogy nincs előjegyezve? Merthogy ő is ugye 39 évesen szült. De utálom az ilyet... :evil: :evil:

Erika! Ne forgasd ki a szavaimat! :cry: :shock:
2 gyerek dupla gond, de dupla az öröm is. Vagy nem? Pont úgy beszélek, mintha a világ legjobb dolga lenne ikres anyukának lenni (aki az, annak biztosan az is), de már párszor belegondoltam, hogy ha annak idején, mikor bevállaltam Lilcsit, utána derült volna ki, hogy ketten vannak, hááááát....lehet, felkötöm magam.
Nyaralásra nem tudok okosat mondani, lehet, van ilyen.

Katlina! Én nem ajánlok 1 orvost sem. Nekem 1 kedvencem van, tudod, de az meg nem vállal szülést.
Pont most olvastam 1 másik topikban, 1 Svédországi csaj írta, hogy reméli, a szülése folyamán orvost sem fog látni, mert ott csak akkor mennek oda, ha komplikáció van. A ctg/nst-re meg azt sem tudta, micsoda :lol: Viszont 9 hónapig járt szüléselőkészítőre.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: Én megfordítanám. Mondj egy dokit, megmondom, hogy elmenj e hozzá! :wink:

Szüléselőkészítő: Hát igen. Elég szomorú, hogy szülés közben hallottam először, hogy hogy kell kitolni....Nem is tudtam rendesen megcsinálni. Persze lehetett volna annyi eszem, hogy erről beszélek a szülésznővel, amikor taliztunk a 30. héten. Ha már voltam olyan okostojás és fogadtam egyet....De akkor eszembe sem jutott. Azt hittem, fogom tudni, mit kell tenni, ha eljön az idő. Zsigerből. Ösztönből. Háááát....

Nóri: Nem forgattam ki sztem, bennem ez tényleg felmerült. A dupla öröm nekem eszembe sem jutott. :shock: :oops:

De kedves egy védőnő...messzire tudnám elzavarni. :twisted: :twisted:

Ja, Katlina: Húúú, anyám, nagyon rosszcsont képe van ennek a Robi gyereknek. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Nóri,ha mész ma barátnődéket meglátogatni,csinálsz a kiscxsajról egy képet,hogy nézegethessünk egy újszülött abbót is? :wink: Ne meg persze ha megengedi,hogy fel is tedd :)
Lilcsi leányzó jobban van?
Ja,védőnő meg elmehetet a sunyiba....

Erika,2 éjszaka 30ezer?Milyen a szállás?Nem sok az egy kicsit???Ha vmi fullos szálloda akkor nem sok...de ha nem ,hát sztem sok..olcsóbban is találtok,több napra..én úgy gondolom :roll: Habár nemigen tudom az árakat,de azt igen,hogy 5éjszakára 2főnek,mondjuk ellátás nélkül,kerül 30ezerbe Siófokon.
És ami ennél durvább szerintem,mamámék horváthországba mennek..7éjszaka kaja nélkül fejenként 20ezer ft.Ledöbbentem...És a tulaj egy kecskeméti nő,tehát nem humbuk.

Katlina,Robika tényleg nagyon huncut :) A szemei meg gyönyörűek :) :)

Füstjelek nem érkeztek :(

Kép
Kép
tundi24

Katlina,doki ügyben,én is Erika verziójához csatlakoznék,mondjuk én igazából nem sokat ismerek,1hez jártam..1-2vel meg volt "szerencsém" találkozni,de többet nem szeretnék a kezük ügyébe keveredni.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nóri, hát én is belegondoltam, amikor Csongi pár hónapos volt (és 24 órás gyerek), hogy ha ikreim születtek volna, tuti beleőrültem volna! Én még mindig csak gondolokodom, hogy legyen-e egyáltalán második.
Gratula a barátnődnek! :lol:

Erika, abba a Hotelbe ajánlották ahol a Anna-bálok szoktak lenni? Mert egyszer nekem is felajánlották, megnéztem a honlapjukat, valami naggggyon elit hely :wink: :lol:
Nekünk 10eFt/fő a szállás és az all inlusive ellátás. De csak július 3-ig, mert utána sokkal drágább.
Egyébként meg az előadást nem biztos, hogy végig tudnám ülni, utálom az ilyeneket! Azért kikapcsolódásnak biztos nem rossz!

Tündi, nagyon édes ez a kiscipő! Ilyenkor hiányzik egy kislány... :wink:

Katlina, hú, Robikának a szeme sem áll jól :wink: Nagyon kis életravaló hapsinak néz ki :lol:

Judit, örülök, hogy kezdesz a melóba belerázódni! Nyáron kivel lesz Marcika?

Vali????????????????????????????????????????

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Tündi: Nem, ez marha olcsónak számít. 4*a szálloda. 7500 Ft félpanzióval, wellness használattal, borkóstolóval (csakis apának) és mittudoménmég milyen fityfenével. Asszem felhívom a szállodás és megkérdezem, van e ilyen akciójuk...egyébként nincs kedvem nyaralni. :shock: :shock: :shock: :shock:

Megint pocsék éjszakánk volt. Nem tudom, hányszor kelt fel Réka, számolni nem volt agyam. Az rémlik, hogy 1x szopizott. Vagy kétszer??? :shock:

Hopp felébredt!

Szép hétvégét! Jók legyetek!
jaimee1

Évi, hali! Igen, az a szálloda.

10000 is nagyon jó! Szupi dolgotok lesz!!
jaimee1

Jamiee, nekem van kedvem nyaralni .... Akár holnap is elutaznék valami tengerparti helyre! :wink:

Évi! De jó nektek, hogy nemsokára mentek nyaralni!
A bölcsi szünetben Marci 3 hetet az Apukájával lesz, 1 hetet Anyuékkal. A páromnak szerencsére sok szabija van, a 3 hétből kettőt a Balatonon lesznek. Majd én is csatlakozom pár napra.
Aztán szeptemberben el akarunk menni valami last minute útra.
judit_79

Erika, én is szemeztem anno ezzel a szállodával, de úgy voltam vele, kicsit hosszabb időre megyünk, meg rengeteg programunk is volt tavasszal.

Ja, szerintem a miénk sem drága, főleg úgy, hogy Csonginak TELJESEN ingyenes!

Feküdj le ebéd után, én is úgy csináltam anno...

Judit, hú, akkor biztos fog hiányozni Marci! De nem baj, legalább nyaral...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi

Erika,így már nem drága 30ezerért!:)
Miért nincs kedved nyaralni menni?Én alig várom,hogy menjünk végre!

Judit,de jó lesz Marcinak :) Van a balcsinál nyaralótok,vagy hová mennek?Gondolom te majd hétvégén csatlakozol hozzájuk :)
És szeptemberben merre felé tervezitek a kikapcsolódást?

Évi,a tiétek is jó árban van :) És tök jó,hogy Csonginak ingyenes,sokat számít már ez is.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Milyen jó időnk volt ma,remélem a hétvégén is ilyen meleg lesz mert megyünk Siófokra holnap reggel!
Nem régen jöttünk haza,anyukáméknál voltunk ebédelni!
A gyerekek nagyon jól érezték magukat kint fürödtek a medencében,Máté ki sem akart jönni a vízből!

Erika,Tündi!

Hogy vannak a csajszik?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!

Ivett, nagyon finom volt a halászlé :lol: Még anyu is evett ma belőle!
Mentek holnap Siófokra? Ezek szerint nem látogattok meg minket a jövő héten? A gyerekeket is viszitek?

Apa tart hazafelé.... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!

Ha jó idő lesz,akkor biztos lemegyünk jövő héten is!
Igen viszük a gyerekeket is Apa nem hagyná itthon semmi pénzért az egyetlen kisfiát!
Pedig mondtam neki hogy menjünk ketten!

Akkor most boldog vagy hogy jön haza a Párod!! :lol:

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!
Na, itt vannak a képek Tassy Vivienről:
Kép
Kép
Hát elég hosszú szülés volt, jól lefárasztotta Arit. Mikor bementek, mert elfolyt a magzatvíz, utána semmi nem történt. Se fájások, se tágulás, semmi. Reggel kezdtek neki infúziót adni, attól sem történt semmi. 10-kor megduplázták, akkor kezdődött minden. Már világát sem tudta, mikor mondta neki a szülésznő, hogy térdeljen fel, hogy a gravitációtól elinduljon a baba a kijárat felé (nem volt leszállva a pocak, ugyebár :roll: ). De hát szegény moccanni nem tudott, úgyhogy ő is kapott 1-2 könyöklést.
A fájások meg nem voltak összhangban a gyerekkel, akkor kellett nyomnia vezényszóra, mikor nem is fájt neki :x
Nem vagyok orvos, de az valami borzalom lehetett, hogy nem sétálhatott, mert hogy infúziót kapott, és ha moccant, már sípolt is :? , pedig szerintem jobban haladtak volna. De kint van, az a lényeg! Meg közben meg is katéterezték, mert teli volt a hólyagja, de a baba fejétől már nem tudott ürülni. Azóta is sziszeg szegénykém.
Vasárnap szedik ki a varratokat.
Vivi meg folyton alszik, még nem is evett, alig valamit :cry: . Hiába ébresztgeti, semmi. Az éjjelt is végigaludta.
Ja, meg mondták neki, hogy vitessen be bimbóvédőt, mert nem fogja tudni bekapni a baba, mert akkora, ez majd segít neki. Ezt még a szülőszobán mondták neki. Hááááát, nem tudom... :?: :!:

Ja, és 52cm.

Holnap meg meggyet teszünk el anyummal, úgyhogy jó idő lesz ránk... :roll:

Évi! Ti mikor mentek hová?

Judit! Akartam már kérdezni...párodék játszottak Balázzsal? Vagy még mindig várnak?

Tündi! Köszi, Lilcsi jól van. :lol:
Asszem, ide nem is írtam, hogy a jobb felső leghátsó foga is kint lesz nemsokára, már érzem, de még nem törte át az ínyét. :cry:

Hú, ma akkorát hisztizett... :shock: A DM-ben vannak ezek a kis kocsik, direkte gyerekeknek. Na, alig tudtam leműteni a kezét róla, mikor végeztünk. Nem akarta elengedni. Lefejtettem a bal keze ujjacskáit, megfogta a jobbal. Lefejtettem a jobb keze ujjacskáit, megfogta a ballal. és ez így ment..... Először azt hitte, játszok, aztán rádöbbent, hogy biz nem, akkor elkezdett ordítani. Nem kis feltűnést keltettünk. Aztán sikerült a szétválasztás, felkaptam, kivittem. Aztán a buszoknál meg eldobta magát a betonon és ott üvöltött. :lol: Én meg nevettem. És ott akartam hagyni. Még jobban rázendített, de felállt. Na, akkor meg elkezdtünk fogócskázni a fűben, akkor már nevetésbe fordult a dolog, na így indultunk haza. -5 fokban is beleizzadtam volna ebbe, nem még délelőtt 11-kor :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Ó, mikor még Réka is ebben az egyencsomagolásban volt.... :D

Privi doki is hiányzott, nem?

Én sem sétálhattam, nem is az infúzió, hanem a CTG miatt. De akkor már nem is tudtam volna sztem...Labdán nem ült? Azon rugózva talán jött volna jobban le a pici...Fene tudja.

Réka is folyton aludt volna. Be is sárgult, bár nem tudom van e összefüggés. De amíg benn voltunk ,egy nyikkja sem volt. evett és aludt. No meg fogyott.... :? :? :? Bimbóvédő ügyben nem vagyok kompetens....Nekem 2x ekkorát is bekapná. Ja nagy szája van. Apja lánya. :lol: :lol:

Joccakát... :D
jaimee1

Lilcsi - Na pont akartam írni, hogy pergett volna rólam a veríték...De akkor rólad is, olvasom. :wink: :lol: :lol: Azért cukker lehetett, ahogy ragaszkodott a kocsihoz. A DMben szerintem már hozzászoktam ehhez. :D
jaimee1

Sziasztok!

Még bekukk,mielőtt megyünk.Már túl vok a fodrászon és a sminken is :wink:

Nóri,nagyon szép babuci Vivien.Anyukája megszenvedett érte akkor rendesen..
Az infúzió nekem is úgy volt bekötve,hogy járkálhattam vele..
Luca is aludt jó sokat,csak enni kelt fel,vagy felébresztettem ha már sokaltam..
Lilcsinél meg érthető,hogy kellett volna neki a kiskocsi,melyik gyereknek,nem?
De a buszmegállós sztori..húúúú :oops: De jól reagáltad le :)

Erika, nekünk azt mondták sárgaság ellen,hogy sokszor-sokszor cicire tenni.És amikor lehetett így is tettem,így csak egy pirinkót volt sárga,de ahogy jöttünk haza már nem is volt az.
Éjszakátok hogy telt?

Ivett,érezzétek jól magatokat a balcsin,jó időtök van :)

Kellemes hétvégét mindekinek!:)
Holnap jövök :)

Puszi

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Tündi! Úgy olvastam vissza, hogy mire ez a nagy sminkelés meg miegymás :oops: ? Erre az esküvőre akartad azt a szép ruhát is varratni? Vagy mibe mentél végül is?
Meg kié volt? A lagzi...

10 kg meggy üvegben csücsül. De még kapok 5 kg-ot, meg még 10 kiló cserit is. Ezekkel már egyedül fogok megbírkózni.

Erika! Nem volt dokija bnőmnek :lol: Úgy csinálta végig, ahogy én...végig Balogh-hoz járt tanácsokért és ügyeletesnél (Faragónál :x )szült. Nem volt semmi problémája sosem ebből.
CTG az rám is rám volt kötve, és sípolt, ha mozogtam :evil: . A végén mondtam, hogy az idegesített, de marhára, mire mondták, hogy miért nem szóltam, levették volna, hogy sétálhassak :?

Há! Tündi! Megtaláltam a kismedencét!!! Holnap pancsi a gangon.... :wink: Napra nem viszem ki semmiképpen Lujzit, országszerte erős az UV-B :cry:
Majd képeket hozzál, ha készültek... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Kezdek magamhoz térni, vége a vizsgaidőszaknak :lol:
Csak a vizsganapokra tudtam kiveni szabit, a tanulást hajnali 1-2 órai keléssel munka előtt próbáltam. Na ebből próbálok most kikeveredni. Szó-szó, megy a reggeli 6-ig alvás :lol:
Remélem velünk együtt mindenki jól van.

A nyári szünet is folyamatban van, az iskolában ugye már egy hete, oviban pénteken voltunk utoljára, bolcsi még elvileg van jún. 4-ig, de Mártici Pünkosd óta minden reggel ordít, így csak a ballagásig maradunk ímmel-ámmal. Melóhelyen még nincs szünet, viszont a hajtás nagyrészt a jovőhétre már lecsokken.

Légyszi mondjátok meg nekem, hogy mikor is lesz pontosan a Jósikás oviban a szülői értekezlet a kiscsoportosoknak :!: :?: :idea:
Nem találom az értesítést :oops:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Hétfőn 17 órakor. Mi is megyünk! ;)
szilbee

Sziasztok!

Nóri,nekem is kellene befőzögetnem ezt-azt,csak venni is kellene vkitől először :)
Lilcsi nagy pancsit rendez akkor ma a teraszon :) :) Lehet mi is megmártózunk a medencébe :P

A lagzi,apa barátjának volt,de nem részletezném,mert még nem higgadtam le :roll: :roll: és nem is tudom mikor fogok :? :?
Kép amit ide tudnék tenni,szinte nem is készült,de megnézem majd azért jobban.
Végülis a fekete nadrágomba mentem,meg egy fekete-fehér felsőben amit a mamától kaptam.

JJudit,gondolom nagy megkönnyebbülés,hogy vége a vizsgaidőszaknak :) :)
Gyerekenek kellemes nyári szünetet! :) Mentek vhova nyaralni?mert te csak pattansz és mész a csajokkal :wink: :wink:

Többiek? :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Tudom hogy úgyis szól, ha van vmi, de csak megkérdem... Lindáról tudsz vmit?
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?