Sziasztok!
Egy gyorst bekukk.
Anda! Sajnálom, ami most veled történik. Tudom, hogy milyen rossz lehet neked, jó nagy lelkierő kell hozzá, s hidd el sikerülni fog, s anyukád meggyógyul. Kimásztok mindketten a gödörből.
Datolya! örülök, hogy minden rendben veled. Gratula a vizsgákhoz.
Viri! Ne keseredj el, előbb utóbb jönni fog a kistesó.
Encike! Apára fel!
Melcsi! Milyen szép pocid van. Látszik, hogy jól éreztétek magatokat. A dinnyét én is nagyon szeretem, ma éppen sárgadinnyét ettem. Nagyon fini volt, jó hideg.
Nitácska! Még mindig nincs piri? Folyás is megvan? Nem te írtad anno, hogy a terhességed alatt fehér folyásod volt? Ha rosszul emlékszem, akkor bocs. Én azért drukkolok.
Nika! Ti hogy álltok? Nem lubickoltatok valamerre?
Irigyellek bennetek lányok. Nekem a férjem, még egy rántottát sem tud megsütni.
Rólam. A mamám megvan. Hol jobban, hol rosszabbul. A napokban az édesanyját emlegeti nagyon, s mondjuk neki, hogy már sajna nem él, akkor elkezd kiabálni, s utána egy szót sem szól. Ezért inkább ráhagyjuk. Amúgy egész jól elbeszélget. Tegnap úgy megríkatott. Mondta,hogy nagyon vigyázzunk magunkra, az utcán meg mindenhol, mert neki csak mi vagyunk, mása sincsen. Ne mászkáljak egyedül a sötétben, mert ő nagyon szeret, s aggódik értem.
Nekem tüszős mandulagyullladásom van, helyesbítve csak a helye, mert mandulám már nincs. Piszkosul fáj, alig tudok nyelni, mindent nem is tudok enni, ami persze nem baj, mert egy kicsit legalább fogyok. A sógornőm fertőzött meg, neki két hete volt 39 fokos lázzal. A magas lázat én szerencsére megúsztam, csak 2 napig volt este hőemelkedésem, de ez a fájdalom is elég. Kaptam jó nagy gyógyszert, alig bírom lenyelni. Aki ezt gyártotta, biztos nem próbálta gyulladt torokkal lenyelni.
Csucsunak igaza van, most én sem foglalkozom nagyon a baba kérdéssel, nincs hozzá hangulatom, nem lhzok, nem görcsölök a babán. Most még pudingozni sincs kedvem.
Mindenkinek drukkolok, amint tudok, jövök. Puszpusz