Hello Mamik, Kismamik!
Próbálok jönni, de mostanság még olvasni sincs erőm. Kegyetlenül szenvedek az állandó émelygéstől. Néha azt kívánom jobb lenne rókázni egyet és akkor mehetnék tovább. Most csak fekszem és hagyom, hogy Pötyi szétszedje a lakást...
A két évesem átvette a hatalmat, azonnal levette, hogy gyengülőben az erőm...
Rendesen megnehezíti a dolgom, de valószínű nagyon is érzi hogy valami történt anyával...
A legszebb az egészben, hogy Pötyivel azt sem tudtam milyen a TERHES szó, mert még a pocakom sem látszott a 18. hétig... Már csak azon imádkozom, hogy elmúljon a 12. héten.
Hétfőn voltunk utoljára Kaáliban, végre abbahagyhattam az Utrot. Matyink már 22mm és integetett. Coca, Te jutottál eszembe...
Nagyon kritikus vagy magaddal, szerintem csodaszép pocid van és ne merészeld magad cocának sem nevezni!
Fanni! Nem semmi a pocokod én is totál elképedtem... milyen lehet akkor egy 3-as terhesség? Vagy olyankor a babák is kisebbek?
Drukkolok, hogy a fiúk megvárják a dokibát!!!
Boni, én is drukkolok, de tutti minden rendben és mehetsz pihizni. Én 30 hetesen voltam síelni (vagyis a többiek síeltek én meg pocoltam) Ausztriában.
Ki is írta a strepptot? Én is az vagyok/voltam. Terhesség alatt 2x, majd szülés alatt adják az antibikát, de érdemes rá odafigyelni, mert egyik barátnémnek majdnem belehalt a kisfia, mert elkapta a szülőcsatornában és nem jöttek rá!!! De ennek 7 éve. AZóta szerintem jobb lett a szűrés.
Vovanda! Mit csinál egy pártfogolt? Látom neked is van már egy babád, Te nem vagy rosszul? Igaz ő bölcsiben van, de én pl. délután 4-től vagyok a mélyponton.
Na ritkán jövök, de akkor szófosásom van...
Véda! Neked is mennek a drukkok! Össze vagy csomizva?
Pusz:
Barti