Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen sokáig elmaradtam, de szinte nulla időm van gépnél ülni. Persze hálistennek, mert klassz idők vannak, és állandóan csavargunk.
Majd próbálok kicsit visszaolvasni, kinél mi a helyzet.
Brinza, nem csodálom, hogy nem volt egyszerű ez a távollét. Én el sem tudom képzelni. Gondolom vívódtál rajta így is eleget. De örülök, hogy minden rendben volt, apájával meg szerintem ezáltal még erősebb lett a kapocs.
Legalábbis nálunk most az a helyzet, hogy férjem két hétig éjjel-nappal velünk volt, és nagyon sokat változott Gézu hozzáállása apukájához, aminek tökre örülök, mostmár nem csak mindig rajtam csüng a drága.
Hja, és le a kalappal az apuka előtt!!!
Nagyon édik vagytok Rebekával!
Makkmarci! De szép méretei vannak Marcibabának.
Azt hiszem, hosszban übereltek minket, pedig mi is nagyon gyorsan nyúltunk.
Tajci! Én úgy tudom, hogy más azért a szopi és a fejés, de Te nagyon ügyes és kitartó vagy, hogy még mindig tudod anyatejjel táplálni a babádat. Ha pedig esetleg eljön a vége (nem most lesz, remélem), akkor pedig légy büszke arra, hogy ilyen körülmények közt is milyen sokáig tudtad biztosítani neki a tejet. Azért nem semmi! Szerintem nagyon sok anyuka feladta volna már, mert tényleg iszonyat macera és fárasztó lehet! Szóval Hajrá!
Szavaztam!
Evésprobléma nálunk nem nagyon van, max hogy egy üveg helyett esetenként "csak" 3/4-ét eszi meg, ha nagy meleg van, vagy fontos dolga akad.
Dolli