Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!
Szebbet és jobbat is, mint ahogy nekem indult....
Bölcsibe menet majdnem elütöttek minket a gyalogátkelőn. Megállt egy autós, hogy átengedje a nekem szemből jövő nénit bicajjal, gondoltam, ha ő megy, megyek én is, hiszen átenged. De nem így tett. Pedig a nénivel egy időben indultunk, de ez a barom majdnem elütött a gyerekkel együtt. (mi is biciklivel voltunk) A néni ugye elöbb elhaladt elötte, mert az ő feléről indult, és azt nem nézte, hogy a másik oldalról is jön-e valaki. És még neki állt följebb! Mutogatott. Erre idegességemben visszaszóltam neki, hogy ha 1 gyalogost átenged, akkor a többit is köteles. Kb 5 cm volt az autó eleje és a bicajom között!!!
A másik, hogy megint szarul vagyok. Érdekes, ha eszek az a bajom, ha nem, akkor meg az. Úgy szar a gyomrom, ahogy van!
Ráadásul a kicsit szűkebb gatyákat nem bírom elviselni, mert ha abban vagyok, akkor vagyok szarul. Pedig most fogytam 6.5 kg-ot és most lett jó rám ez a gatyóm, most mégis ettől vagyok rosszul. pedig nem híztam vissza egy dekát sem!
De nem panaszkodok, mert úgyis az a válasza mindenkinek, hogy : teszt???
Márpedig én még egy darabig nem akarok csinálni!
Hogy miért? Nem tudom, talán babona, vagy tudomisén! Annyi negatív tesztet láttam már..... Elég volt. Ha meg meg akar jönni, úgyis megjön! Vagy nem jól gondolom????