Hali!
Jutta, már nem is tudom mit mondjak, annyira jó lenne ha kiderülne már vmi biztos diagnózis.
Andi, gyógyuljanak gyerkőcök gyorsan, képek nagyon aranyosak, nekem nagyon tetszett Huba hosszú hajjal, de így is édi.
Játszótéri mama-típusok nagyon tetszettek, de még jobban a róluk kialakult parázs vita a hozzászólások között.
Ádi nagyon aranyos a képeken, kisértetiesen hasonlít Marcira, már ami a rosszalkodást illeti, ő is pont ilyen képet vág.
Kikuka, 5-kor kelni elég horror, de ismerem a gyerek visszaalszik én meg nem szindrómát, csak nálunk ma 6-kor volt az ébresztő.
Most hogy vagy?
Móni, áruld el a ház színét légyszi. Szerintem vmi karakteres szín lehet.
Jankának gratula a sok-sok újdonsághoz. Rágja már a kiságyat?
Marci tele van harci sérülésekkel, kék-zöld a térde, folyton bevágja a fejét mindenhová, de csak akkor sír, ha már látszatra is nagyon gáz esés volt. Szóval halad tovább lelkesen mint egy kis tank, bármi is történik csak én parázok némán. De elég nehéz megállni, hogy ne tegyem be a biztonságos ágyikójába.
Prücsi, Ábel még mindig nagyon dögös, így álomittasan meg külön zabálnivaló.
Kölesgolyó védelmében, igaz, hogy kicsit sós, viszont fogzásra a lehető legjobb megoldás. Főleg ha már egy-két napig kibontva áll, jó kemény. Marci imádja rágcsálni. Unja már a pürét, a darabostól viszont még öklendezik. Persze csak akkor ha kanálból jön, mert amúgy az almát, barackot meg a golyócskát imádja rágcsálni.
Én is nagyon natúran főzök, és továbbra is megeszi, sőt tegnaptól natúr joghurtot is kap, azt is úgy nyeli, mint a fene.
Tudom Prücsi utazik, de többieket nem érdekli egy spontán babatali a Kopaszi gátnál, mondjuk pénteken. Akkor már jó idő lesz.
De hol is vannak a többiek?