Itt vagyok!
:D
Tegnap éjjel 1-ig sikerült befejezni a tesztlapokat. Úgyhogy ma mehet a házimunka.
Egyébként rájöttem, nekem jó, ha itthon vannak, jobban féltem tőle, hogy mi lesz. Vannak ugyan viták és hisztik, de elfoglalják egymást. Nekem meg nem kell a napomat megszakítva oviba menni. Tegnap még palacsintát is sütöttem ebédre.
Ildi!
Ja, meleg!
:D Mondjuk nekünk épp szerencsénk volt, elkényeztetett az időjárás Angliában. Mondjuk épp Hullban nem.
:D (Ha ez ugyanaz, ahol a nagybátyád lakik.) De ott végül nem csináltunk szabadtéri programot.
Én is gondolkodtam már a hordozható DVD-n (mondjuk nálunk itthon nem sokat DVD-znek), csak még nem találtunk értelmes áron 2 képernyőset. Időnként a nagyik felé vezeő úton is jó lenne...
Gabi!
A Csalagút csak fél óra, ráadásul nagyon érdekes élmény autóval vonatozni.
Mondjuk a beszállás vesz el időt rendesen.
De mindha mi azért is azt választottuk, mert olcsóbb, mint a komp, az hiszem.
Ritáék is erről a cikkről beszélgettek.
Vannak benne számomra érdekes részek: p. a gyerekre káros minél tovább az anya mellett dolog. Nem tudom, de szerintem a mai bölcsis, ovis zsúfoltság mellett valahogy nem érzem, hogy az, hogy én itthon max. 4 gyerekre figyelek, a 2 óvonő meg majd 30-ra kellene, összehasonlítható. Mitől lesznek antiszociálisak? Na, ezt még senki nem mondta a gyerekeimre, pedig Beni 5 évig volt velem itthon, és csak 1 évet járt oviba. Mégis mindig nagyon nyílt, értelmes gyereknek mondja mindenki, akivel először találkozik.
Mondjuk az aktuális divatot nem igazán követem, így az "ugyanaz ruha ősszel és tavasszal" bőven előfordulhat!
De azt is megtudtam, hogy én most nem végzek alkotó munkát (ha a gyerek gyurmaköcsögeitől eltekintünk
:D), viszont ha épp 8-10 órában elmennék pl. könyvelőnek, és számlákat ellenőriznék és rendszereznék, akkor igen.
Végül is logikus, hisz akkor esélyt adnék arra, hogy amit én most abszolút nem kreatív módon, nem alkotó munkaként elvégzek ingyen (háztartási munka, főzés, bébiszitterkedés), azt más (bejárónőként) elvégezheti alkotó munkaként is!