sziasztok!
sajna nem jó a netünk,és most anyóséktól írok.
a helyzet változatlan.még mindig nem jött meg,de mostmár semmit sem érzek.lehet mégsem vagyok terhes,de úgy néz ki,hogy pénteken este megyek a nőgyógyászhoz.csak ő mond biztosat.és már amúgy is mennem kell.bizakodom,de ha mégsincs semmi akkor az életünk ugyanúgy megy tovább.igaz görönygyösen,és lelkisebekkel ,de megy tovább.de azért én +++++-an gondolkodom.remélem mégiscsak babó van.hátha...majd írok fejleményeket amint tudom,mi a helyzet.
most,hogy így olvastalak titeket,el kell mondjam,hogy a "névtelen"elég sunyi.azért mert ha már valaki elmondja a véleményét,(ami szerintem nagyon rosszindulatú)akkor azt tegye a nevével együtt felvállalva.ezek szerint egy aljas,sunyi dög!és valóban nem erre van szükségünk,hanem biztatásra és együttérzésre!erről ennyit.
vanda+pasi!GRATULÁLOK!ugye mondtuk,hogy ikrek lesznek!?annyira örülök neki.vigyázzatok magatokra nagyon!
gigi!egyszerűen gyönyörű a kis Tamás. a férjem is csak csodálta.annyira szép.
kincs!Donát rengeteget nőtt.nagyon édes baba.és az a mosoly...hmmm...hát elolvadok tőle...
ani!várunk képeket a kicsikről.amint tudsz rakj fel!
mazsi!móni!biztosan jó érzés a picurik mocorgása odabent.remélem én is tapasztalom előbb-utóbb...és,hogy telik az idő...a félidőn már túl vagytok.
kjaja?????
szmet!++++ minden rendben lesz.előbb-utóbb neked is sikerül és mindenkinek aki szeretné a babót.csak nehéz kivárni.sok-sok türelem kell hozzá.és sajna éppen abból van a legkevesebb.....
árnika!te kis drága!holnap mész terhelésre.én nem megyek ,mert a 21. ciklusnapom legutóbb pünkösd hétfőre esett.és gondoltam kivárom a májust,hogy a mensikor megyek a 4-5 napon,és majd a 21 -en,de nem jött meg.így nem "kellett"mennem vérvételre.de amint mindent tudok,megyek a doktornőhöz.tudod:nagy levegő és egyhusztomra le a löttyöt.brrrrrrr borzasztó,még ha rá gondolok is...drukkolok a jó eredményért.de neked nem volt olyan magasaz inzulinod.szerencsére.
puszi mindenkinek!