Sziasztok!
emese!
Király a Linuxos szerelés
És nagyon csinos benne a kölök!
Heni!
Tényleg mázli, hogy így dől a tejed. Én már fél 3 óta szoptattam 4-ig, de nem jött már belőle semmi, elő a tápot és 50 mili után bealudt
Most édesdeden szundikál
Ma össz kb. 100-150 milit kapott a cicikből, most olyan rettenetsen üresek, hogy csak na. Tegnap éjjel is ez volt, és délután 1-kor tudtam belőlük újra előhívogatni tejet..
Ann!
Én ma voltam fodrásznál, elk..rt a a hajam színét, de ez van.. nem tudod mikor festhetem újra??? Itthon festem mindig, de kényeztetni akartam magam.. ennyit erről, nem ezek a legszerencsésebb napjaim
Remélem Hamika a fürdséstől megnyugodott!!
A múltkor Duduka fürdés közben megdobta magát és kicsúszott az apja kezéből, jól alámerült... megijedtünk, de szép nyugodtan kiemeltük. Legnagyobb meglepetésünkre ÉLVEZTE
. Azóta minden fürdésnél hagyjuk, hogy szabadabban mozogjon a mi kis Búvár Kundunk
Gyakran bele is fordítja a fejét a vízbe és nagyon tetszik neki. A fürdés után mindig ordítás jött idáig, erre ma amior apja kiemelte, gyorsan bebugyoláltam a törülközőbe és magamhoz ölelgetve szárítottam egy pár pecig (nem csaptuk ki a pelenkázóra öltöztetni) és ez is tetszett neki.
Háát nem mondom, nem könnyű megtanulni a gyerekeinket!!
Ma már megmutattam tigrisanyaságomat is. Van egy szerencsétlen fickó fölöttünk (pszichiátriai beteg és gyógyszereket szed, aranyos, csendes) de a volt felesége (hatóságilag ki van tiltva a lakásból) visszajár és elviszi inni, erre persze a gyógyszerek miatt a pasi megőrül a nő felhúzza és úgy üvöltöznek, hogy csak na! Meg verekszenek és az is dübörgéssel jár..
Néha felriadok rá az éjszaka közepén és Duduka is összerezzen időnként ettől (ja és nem lakótalapi ház..) Na me bepöccentem és felmentem kiosztani őket! Szegény pasi ott bőgött nekem, hogy mennyire szégyelli magát, a csaj meg mutogatott ott nekem hulla részegen... ha egy súlycsoportban lennénk, helyreraktam volna.. Na mindegy, Zoli bácsi bőgött, százszor elnézést kért és mondta, hogy segítsek neki kidobni a nőt,a bácsi anyukája is átjött, az megtépte rendesen a csajszit
Na mindegy, ma éjjel már cxsönd volt.
Na most jó kis reggeli mesével szórakoztattalak titeket
Megyek, mert a férjem kel dolgozni és a gép kell neki a munkához
Millió puszi nektek!
Emőke az éjjelibagoly