Viri!
Nagyon szépen köszönöm, megkaptam!
Nem jövök egy pár napig és Te megszülsz!
Nagy gratula Nektek! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok mindhármotoknak!
Fanni!
Biztosan kaptál már választ, de azért én is írok: Nekem az orvosom és a védőnőm is azt mondta, hogy 3 liter folyadékot igyak minimum egy nap. Biztosan nem baj, hogy többet iszol, inkább az lehetett volna gond, hogy eddig csak 1 liter ment le.
Kisfóka!
Még egyszer gratulálok! Tündéri ez a leányzó!
Remélem minden OK veletek! Hát, elpityeredtem azon, amit írtál a szülésről. Nagyon szépen fogalmaztál.
Hanna!
Köszi, itt vagyok. Ritkábban tudok jönni, mert a gépet csak este tudom birtokba venni, amikor apa hazaér, és sokszor már elég fáradt vagyok ahhoz, hogy gép elé üljek. Remélem Veled mostanra minden rendeződött, és barnát csak akkor fogsz látni kb. a 38-40. hét körül, amikor a nyákdugó távozik.
Évi!
Nagy-nagy gratula! Minden rendben lesz!
Magunkról:
Múlt héten csütörtökön voltam szülőszoba látogatáson. Nem nyugodtam meg, de legalább tudom, hogy hol fogok szülni.
Ma voltam UH-on. Már oda is időpontot kell kérni. Pénteken ma 11:50-re kaptam időpontot. Már nem egy kis papírfecnit kaptam mint eddig, hanem egy A/4 lapon volt leírva a sok információ. Valószínűleg új gépet vagy legalább programot kapott az SZTK...
Eredmény:
BPD: 78 mm (31W 4D)
TAD: 78 mm (29W 3D)
FL: 60 mm (31W 1D)
Jelenleg a magzat mérete 30 hét 5 nap átlagának felel meg. Fejvégű fekvés. stb.
A placenta érettségi foka. Granum II.
Az utolsó bejegyzésen egy picit beparáztam, és az orvosom szabin van a héten. Remélem a jövő héten meg fog nyugtatni.
A jövő héten megyek a 2. terheléses cukor vérvételre. Addig meg rohangálok a lakás és a leendő otthonunk között, közben készülök a vizsgámra. Tehát zajlik az élet. És nagyon bízom benne, hogy kislányom a 38. hét előtt nem szeretne kijönni. Addig még be kell költöznünk az új otthonunka, le kell tennem 3 vizsgát, és még vásárolnom is kell neki, mert abban nagyon el vagyunk maradva.
Szép álmokat mindenkinek! És vigyázzatok magatokra!