Timi: Neked nagyon nemmegy a munkatol valo elszakadas:) Tul lelkiismeretes vagy....na de ha birod biztos nagyon halasak erte a kollegak!
Csak ez az orult meleg. Komolyan kinezve meg ugy hiszem jo lenne kimenni, aztan ha kimegyek, rajovok, hogy ezt nem birom!
Regen akar egsz nap doglottem volna ilyenkor a napon, d emost nem megy.Izzadok, dagadok, ....
Anyukam meg feljon holnap Pestre es kerdezgeti, hova menjunk....en meg csititgatom, hogy uljunk egyszeruen a lakasban. Jo oke hugomnak biztos elmeny lenne valahova menni, de eg ynekm mindig faj a szivem x szer 270 ftot kiadni a kozlekedesert, ketto tenyleg nincs hangulatom ebben a melegben a varosban lenni. Egy arnyekos vizparton ellennek, Balcsi ellen nem tiltakoznek, de Pest.....
Mi ma szerintem nem csinalunk semmit. Esetleg ha idoben felebred hugom elmegyunk boltba.
En reggel lefagyasztottam egy adag meggyet, meg egy adag barackot( egnap aposek hoztak jo sok gyumit:) )
Ja, es tuleltuk oket. Egy orat kestek, igy boven itt voltak meccskezdetkor, aminek apos szivbol orult, viszont igy anyos kiszorult akorbol:) Mert rajta kivul mindenki inkabb a meccsel volt elfoglalva. O meg termeszetsen mondta a magaet, aradozott a MULTROL. O mindig a multban el( pedig nem 70 eves!) na mindegy, annyira nem volt gaz- csak egyszer zenditett ra arra hogy ugye a gyerek csak anyatejet fog kapni.....JA meg menjek le augusztus szeptemberbe Akarattyara- ami szep es jo, de nem bolondultam meg hogy a ferjem nelkul "nyaraljak" esetleg vele, amikor szerintem orulunk hogy addigra picit osszerazodunk, belejovunk....NA mindegy o ezt nem erti, ugyanis o, mikor ferjem 2-3 honapos volt hazajott MAgyarorszagra 3 honapra!
Komolyan akkora segg- mar bocs, eg ytanult ember aki az eletben hulye, szamomra elegge annak szamit) azt hiszi, nekunk is az o eletuket kell elni!Es eppen ezert nem erti miert nem fog nalunk taborozni az egesz csalad a gyerek szuletese utan. Ok 11 voltak az ujjszulott korul. Normalis ez?
Na mindegy, nem idegesitem magam ezen. Ha kelloen ideges leszek a baba szuletese utan es beallit ugy elkuldom a jo busba...
A gyerkholmikra nem igen tudott mit reagalni, mert mintha a marson jart volna, nem igen tudta semmirol, hoghy mi miert olyan...csak nezett hogy mar minden megvan. En meg ismet felvilagositottam, hogy3 het mulva megszuletik a baba, ez a minimum, hogy minden megvan.
Na mindegy, ezt nem igene tudja egyikuk sem felfogni!:)
Szep napot mindenkinek!
Nyaraloknak, pihenoknek jo pihit!
Kicsit azert hianyzik: ha csak hetvegeink is lennenek( mert ugye nincs szabija a ferjemnek) de valami. Igy marad a kis lightos par orat ehgyutt toltunk progi:)