Hellóbelló!
Ildi, buli??? Milyen volt???
Nem, ez nem a mi kertünk, de ott is nagyon szépek a rózsák, hála a férjem ügyességének, majd lefotózom, megmutatom. Ez "csak" egy szép kép volt... békés, a vad retrobuli után...
(ugye jó vad volt? vagy nem?)
17 nappal, öreglány!
((Ez tudod, mire válasz??
))
BESZTI, ILDI: Köszönöm kedves kérdésetek, kötelet kibontottam, igen!!
De még csak egyszer próbáltam ki. Van benne leírás, azt szeretném lefordítani előbb, tökprofin szeretném (ezért nem ugrálok addig sehogyse...
)
És amíg tanultam többször is bringáztam az erkélyen a tételeket olvasva (Gabi!
), és egészen fél óráig eljutottam, először csak 15 perc ment.
((Amióta nincs tanulnivalóm, annyi minden gyűlt össze, hogy kevesebb az időm, mint előtte. De már lassan egyenesbe jövök. Ma pl még 60 db ruha vár a vasalódeszkán, 30-cal végeztem csak. brrr
(Kicsit csapongok, bocsánat!!!)
Gabi: Olyan jó rólatok fotókat látni, elképesztő vagy, mint a saját (sokkal fiatalabb) kishúgod!
A fiúk inkább apjukra hasonlítanak, nem? Hogy összenőttek! Nagyon szép keresztelője volt Lacusnak!
Szentes?? (Mindig kérek szépen beszámolót az aktuális helyzetről!
)
A "Lacus alszik, én meg pihenek" nagyon ismerős, csak behelyettesítem Petivel (és szuper esetben Adéllal)
- mint például most...
Lacus
Ezt már én is alig várom Petinél!
Beszti, de-de akartam, csak.. naszóval: ezügyben minden konzultációt nagy örömmel fogadok!
Eddig a következőkre jutottam:
- összeírtam egy csomó (olcsó és gyors
) helyszínt, ahová hétköznap, bkv-val el lehet jutni (és a gyerekeknek érdekes
)
- összeírtam benti tevékenységeket, amiket Peti mellett vagy Peti alvásidejében lehet csinálni, lehetőleg minél több gyerekem érdeklődését, minél hosszabb ideig fenntartva
- lehet, hogy hozatni fogom a kaját egy közeli idősek napközijéből (ez anyagilag sem túl megterhelő, mert azért a gastroyallal vagy hasonlóval ennyi embernek az lenne) VAGY éppen ma gondoltam, hogy összeírok olcsó és gyors kajákat
, amiket a gyerekek szeretnek és kis módosítással engem nem hízlalnak (ez a szűk keresztmetszet...
a kettő együtt nagyon nehéz!) De még nem írtam össze.
Esetleg Szirom, te egyszer küldtél nekem egy listát, ha nem nagy gond, elküldenéd mégegyszer??? Az nagyon klassz lista volt! Lehetne???
- szeretném az uramat rávenni, hogy vegyünk egy medencét a kertbe, nem óóóóóriásit, csak amibe felnőtt is bele tud ülni, meg egy hintaágyat (azt a ülős hintát, nem tom, mi a hivatalos neve), mert akkor a kert számomra is vonzóbb lenne. Homokozó tegnap óta van új, már csak homok kell bele.
Na tudom, nem túl sok, de legalább nézek előre egy kicsit. Tegnap készítettem egy 12 hétre szóló naptárt, mától kezdődően, látszik egyszerre az egész nyár. Ebbe beleírtam a nyaralásokat, meg beírok mindent, amire az adott napon gondolni kell. Vizsgaidőszakokban csináltam eddig nagyon bevált, hogy a szemem előtt volt az egész.
Ebayes biznisz, öntözőrendszer: Nagyon ügyes vagy!!!
Mira: K - É - P - E - K - E - T !!!!!
(nyaralóval jutottatok valamire? Ha még nem, van egy ötletem, priviben megírom)
Szirom, és Időnkéntfelbukkanó Motiot, hol vagytok?????
Na még egy utolsó kérdés: Kinél hogy alakul a nyár, mentek nyaralni???