Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Köszi a hiányolást. Kissé lebetegedtem, azért is nem vok (leszek), no meg engem is elkapott a fásultság (írás terén is).

Majd jövök ha kigyógyultam mindkettőből...

Tündi! Ha a kullancscsípés körül kör alakú foltot látsz, akkor van csak "gond"... bár akkor se kell majd megijedned, mert antibigyóval gyógyitható a kór. :)

Pusz!!!
szilbee

Hali!

Évi: Mi volt a focidöntőn?
Jók a képek.

Tündi: Kullancs? Frász kitört volna. :? :? HOgy vagytok?
Valami lehetett a levegőben, mert mi is óránként keltünk szinte... :shock:

Szilvi: :( Gyere vissza, légyszi....

Katlina: Okos ez a Robika nagyon. :lol: :lol: Lassan hasznát veheted a házimunkában is.

Vali, Pircsi???? :(

Nóri: Tényleg a foga lehet szegénykémnek. Ha valaki főzne nekem paradicsom főzit fasirttal, én is elégedett lennék. :wink: :D
Nagyon tetszett a fotó!!!!! :lol:

Betti: No majd figyellek a Tescoban, bár újabban inkább Corázunk.

Judit: Kitartás a héthez, gyere többet közénk!! :wink:

Lányok, vennénk használtan járókát. Ha hallotok valamit, szóljatok,lécci. Köszi!
jaimee1

Ja, bocsi, lemaradt:

Szilvi: Szemorvosnál voltatok már? Husit szereti Dávid? Szupi az új vonalzód! Elférne még egy! :wink: Bocs, ócska vicc volt! :oops:
jaimee1

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :) Süt a napocska :)

Nóri,hogy telt az éjszakátok?Lilcsi jobban van?Elvitted a bölcsibe?Jobbulást neki!Ezek a fogmanók olyan nagyon gonoszak :evil:
Nem látszódik neki a kullancs helye,és szerencsére nem pirosodik.
Bizony aggódtam,hogy nem akar forogni,most meg azon aggódom,hogy nem akar lépegetni ha fogom a kezét :twisted: Tudom,hogy korai,de álítólag én 9hónaposan mentem,az apja is bőven egy éves kora előtt,szóval bele kell húznia,hogy ne maradjon le mögöttünk :wink: :D :D
Sikerült ám megcsinálni a képet,de ez a nyavajás gép nem menti el gif-ként(mást sem),ezért más mentette le,és kb 2 hónap mikor hazajön a srác és meg tudja csinálni,hogy működjön rendesen!! :(

Erika,ha hallok vkit aki eladná szólok :) A mienk is használt,egy jó pár gyereket kiszolgált már,én mondjuk nem vok híve az ilyeneknek,de azért "beleszorul" Luca néha.És csak azért tetszik neki a dolog,mert egyfolytában álldogálhat :) Ő még a kiságyat is utálja:( Csak aludni alszik el benne!De van olyan gyerek aki imádja :) :)

Szilvi,jobbulást nektek!És gyere gyorsan vissza!!!!Nagyon jó lett az új vonalzó :) :)

Évi,hogy alakult a meccs?Beszámolóóóóóóttttt :) Csongi jól érezte magát az új csapatban?

Többiek hahóóóó,gyertek írjatok ha van egy kis időtök :)

Kép
Kép
tundi24

Éjjelünk katasztrófa volt alig aludtun valamit,most folyik az orra köhög,nem maradhatunk ki semmi jóból persze :twisted:

Tündi küldöm a számot és a nevet!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltatok ránk! Íme néhány kép :lol:

Kép A kis bajnok

Kép bajnokcsapat "Mekdonalddal"

Kép Ünnepelünk, mint a nagyok!

Kép Mekdonalddal

Évi és
Kép
csongianya

És kb. ennél 4-5ször nagyobb volt a tömeg, nem fért rá a képre:)

Kép résztvevők

Évi és
Kép
csongianya

Kép
szilbee

Katlina,köszike :) Nem tudom,hogy már elküldted-e,de még nem érkezett meg. Jobbulást nektek!!!

Évi,én csak ismételni tudom magam! :) Büszke lehetsz Csongira,mennyi mennyi díj,ez igen :wink: Még én is büszke vagyok rá :oops: Szerintem sokra viszi még :)

Szilbee,egy kicsit többet ha lehet!

Hajni,te merre jársz?:) Innen is pápá :wink:

Nóri,Lilcsi?Tudtál menni dolgozni?

Menek fürdetni :)

Kép
Kép
tundi24

Hali.

évi.
Gratula Csonginak!!nagyon ügyi.tök jók a képek is.Képzeld azóta mióta voltunk nálatok Zsolti is megfertőződött focilázzal :lol: :lol: :lol:

Katlina.hogy van Robika.Gyógypuszim neki.

Elin.és Lilcsi? füle? vagy fogacska? vagy semmi baj ? (remélem)

Betti.élménybeszámoló a Tescos munkáról? :D Bettike jár még oviba?
Mi szoktunk Tescozni-remélem összefutunk egyszer :)

Szilvi.szupi a vonalzód (id). Hogy vagytok?

Vali,Letti mizu veletek?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Fanniról két kép!
Majd Mátéról is teszek!

Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Robika beteg,orra folyik náthás,lázas,a foga miatt sír
Szegénykém ezt kapta 1éves születésnapjára,vagyis fogja kapni

Tündi!
Elkültem délelőtt,de akkor küldöm újra

Kép

Kép
katlina

Hali!

Iszonyat béna voltam ma. Kimostam egy gyapjú plédet, most akkora, mint egy lábtörlő...Aztán elforrt a víz Réka krumplija alól és leégett. :shock: :shock: Csoda hogy Rékában nem tettem kárt. :? :? :?

Katlina: :( jobbulást!!

Ivett: Hű, de csini Fanni. Jaaaaj, már 1000x akartam írni, Réka 7150 g most. 300 g-okat hízogat, ami nem meglepő, egy percet sem marad nyugodtan. :D

Évi: Szupik a képek! :D

Nóri: ?

Hajni: Ti merre jártok?
jaimee1

Tényleg nincs semmi különös velünk. Fiúk jól vannak. Én fájlalom a torkom. Levente bölcsizik... aztán ennyi. Ja talán annyi, hogy Dave gyarapodása nem akar lassulni. Most 9600 g... :roll:

Erika! Ízlik Dave-nek a husi. Szemorvos? Még nem volt. Most gyógyult meg a kismuki. Először BCG-re akarom vinni és hemoglobint nézni neki (jöv. hétfőn).
szilbee

Sziasztok!

Végre, egy kis élet itt is...
Délelőtt elvoltunk. Lilcsit nem vittem bölcsibe, mert a fülét meg akartam mutatni dokinéninek, meg hát az étvágya sem volt az igazi, meg nagyon anyás volt....ebéd után elvittem anyumhoz, mondván, hogy majd míg alszik, elmegyek egyet melózni, utána doki, utána megint meló. Ahhha. Megint sírva ébredt az alvásból Lilcsi, utána meg rajtam aludt még 1 órát :roll: De nehogy én is aludjak, időnként belém csípett :shock: :lol: Lehet, ellenőrizte, hogy ott vagyok-e még alatta?
Doki megnézte fülét, nem olyan vészes, továbbra is adjam neki a Cataflamot (vasárnap elkezdtem adni neki), meg orrszívás, meg fülmelegítés, 3 nap pihi otthon, aztán majd meglátom.
Mire a dokinénitől hazaértünk, már nagyon nyűgös volt, 1 óra múlva már lázas is lett :cry: Úgyhogy melózni nem tudtam elmenni :? Ez van...szinte vártam.
Úgyhogy 2 nap alatt kell valahogy megcsinálnom majd a 7 kérdezést. Reggel megint megyünk anyumhoz. Remélem, délelőtt lezavarok vagy 3-t.

Szilvi! Jók a volalzók! Vagyis, az egyiket nem látom :cry: Nektek is júliusban lesz bölcsiszünet?

Andi! Ti hogy álltok a házzal? Gyerekek várják már a szünetet?

Évi! Nagyon jó képek! Gratulálok! Nekem is az jutott eszembe, hogy lehet, pár év múlva még én is verhetem majd a mellemet, hogy "én ismerem ezt a focistát, még kis korából"!

Erika! Túléltétek a mai napot? :lol: Szokott ilyen lenni nekem is, mikor azt mondom, hogy "ó, csak ez maradt volna ki az életemből!"

Tündi! Ne akard már, hogy olyan gyorsan fejlődjön Luca! Már most mondom én is, hogy olyan gyorsan felnőtt Lilcsi is, maradhatott volna még pár évig kismókus....
Járás....én is mentem már nagyon korán, 7-8 hósan. Vagyis szaladtam, faltól-falig :lol: Lilcsi mégis 13 hósan indult el (mondjuk az apját, nem tudom, de sztem ez nem is mérvadó, a szülők mikor indultak el). De ha visszagondolok, nem is volt baj... :lol:

Holnap sztem megint csak este leszek, úgyhogy Robinak ezúton szeretnék mielőbbi gyógyulást és
BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNNI!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi,házikóval hogy álltok?Gyerkőcök élvezik a szünetet?

Ivett,nagyon csinos Fanni.:) Hesegethetitek majd a pasikat :wink:

Katlina,nagyon szépen köszönöm a számot.Most meg 2x érkezett meg az üzi,de amikor néztem nem volt ott :?
Robikának jobbulást!!Hátha holnap jobban lesz!!!

Erika,vannak ilyen napok,rá se ránts!Holnap majd jobb lesz:)

Szilbee,Dévid igen szép hízik. :) :)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Kép

A mienk már nem jól kezdődött :( Már egy viburcol kúp a csajsziban van : :(

Kép
Kép
tundi24

Remélem Robika már jobban van mára!!!

Nóri! Szolnokon egységesen minden bölcsi ugyanakkor tart nyári szünetet.
szilbee

Robikának nagyon boldog szülinapot!
Kép

Jó reggelt mindenkinek! :D

Tündi: Hogy aludtatok? Hogy vagytok?
Sztem korán fog járni Luca így is, hiszen mindent korán mível. Siettetni meg minek...

Szilvi: Látom, Dávidnak is zökkenőmentem a hozzátápi. :D Sztem le fog az a növekedés lassulni, illetve lehet, hogy egyyszer csak megtorpan és hónapokig nem hízik. Éjszaka van szopi? Hány centi "magas"?

Nóri: Eredményes napot neked!

Hiányzók jelentkezzenek!
jaimee1

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Robikának nagyon sok boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!!
Kép

Nóri,remélem jobban vagy Lilcsi!Éjszaka hogy telt?
Megy a drukk,hogy sikerüljön ma megcsinálnod annyi melót amennyit terveztél!

Erika,köszike, a kúp után szépen elaludt,így csak 1x kelt. :) Az éjszakai szopi is kezd szépen elmaradni :cry: De azért még próbálkozunk vele!:)
Nem akarom én siettetni a dolgokat,csak a vele egykorúak már igencsak lépkednek,ő meg még azt sem akar úgy,hogy fogom a kezét,de aztán lehet egyből szaladni fog :) :wink: Várok én türelemmel :)

szép napot!!

Kis betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

Így kezdődött, Ildi írta:

Lányok!!!!!!!

Eljött a drukkolás ideje!!!!!
Katlina most megy be a kórházba, 15 perces fájásokkal!!!!!!
jaimee1

Erika! Hanyadik oldalon van?
szilbee

Sziasztok!

Robikának nagyon sok boldog Első születésnapot kívánok!

Mátéról egy kép!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Robika!

Isten éltessen első szülinapod alkalmából

sok sok puszi

Kép
kbernadett

Cleo!

jövök majd beszámolóval csak már megint nincs időm

puszika mindenkinek!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Robika: Kép

Hú, Ivett, de nagynak néz ki ezen a képen Máté! Megyek már meggyömöszölöm egy kicsit :wink:

Erika, gyapjú....na, így én is jártam egy nagyon klassz kis felsővel! Úúúúgy sajnáltam. Pedig csak 40 fokon mostam, de az is sok volt neki!

Nóri, kifejezetten címekre mész??? Sok sikert! Remélem jól telt az éjszakátok! Lilcsi hogy van?

Andi, szóval foci, mi? Jöhettek a nyáron a játszótérre labdát rúgni! A légkondi azt hiszem megint elnapolva. Még mindig nem dőlt el, mi legyen a lakással, így egyelőre nem költünk rá megint semmit :?
Azért nem haragszol remélem, hogy elhívtalak, aztán nem lesz belőle semmi?

Judit, mi újság van nálatok! Marci hogy van? Meló jól megy?

Tündi, hát majd meglátod, addig van jó dolgod, míg Luca el nem indul :wink: Szaladgálhatsz még utána :wink:
Egyébként nem nagy baj az, ha kihagyja már az éjjeli szopit...hátha nem is ébred majd fel és végig aludja az éjszakát! Egyébként Csongi 9 és fél hónaposan indult el, de akkor még a csodájára jártak. Inkább jellemző az egy éves kor...

Évi és
Kép
csongianya

No, még egy kis élménybeszámoló, mert tegnap sem időm, sem erőm nem volt.

Szóval vasárnap 7-kor indultunk, hideg volt, mikor felértünk tiszta víz volt a fű. Az első meccset veszítettük csak el, az összes többin győztesként jöttünk le a pályáról. Csongi szinte végig a pályán volt, már csak akkor cserélték le, ha "biztos" volt a győzelem. A négy közé jutásért az ő egyetlen góljával juttottunk tovább. Végül összesen 7 gólt lőtt, és adott egy csomó gólpaszt. Úgy focizott, hogy a könnyem csorgott néha. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy az az ügyes gyerek a pályán az ÉN FIAM!

Közben pirultam is néha, mert az összes szülő őt dicsérte, hol az egyik, hol a másik kérdezte, hogy nem akarunk-e átmenni hozzájuk...
A gyerekek ölelgették, marha jó volt.

Mikor megnyerték ünnepeltek, mint a nagyok.

Amellett az jutott eszembe, hogy ő az egyetlen Szolnokon (de lehet, hogy az egész országban) aki tavaly is és most is aranyéremmel jött haza az országos döntőből!!!

De a dilemma még mindig meg van, hogy menjünk át, vagy maradjunk.... nagyon nehéz. Mindkettőnek van előnye, hátránya, a jövőbe meg nem lát az ember, nem lehet tudni, hogy lenne a jobb.

Mindenesetre a héten focitábor (a jelenlegi csapattal), kifocizhatják magukat!

Köszönöm, hogy drukkoltatok! És köszönöm a dicséreteket is!

Évi és
Kép
csongianya

Erika!
Hanyadik oldal,kíváncsi vagyok rá én is és hát tegnap egész nap nosztalgiáztam,de majd bővebben ha prücsök elalszik!

Kép

Kép
katlina

70. :)
szilbee

Kukuccs!

Szilvi: Utólag is boldog hóferdülőt nektek!!!

Ivett: Egyik gyerkőc szebb, mint a másik!!

Évi: Aszta, nagy tehetség a fiad. Sztem fontos a tehetséggondozás. Majdnem terhesgondozást írtam... :oops: :oops: :oops: Viszont tesómat 14 évesen vitte el a Vasas. Akkor sem volt késő. Hogy nem lett válogatott, nem azon múlt.

Katlina, Szilvi: Bocsesz, igen, 70. oldal.

Ma is űz a balsors, elvágtam az ujjam. :( Asszem leülök egy békés sarokban és nem mozdulok. :D
jaimee1

Erika! Kapsz tőlem szülinapodra 2-3 doboz elsősegély csomagot! :lol:

Köszi a köszöntést! :)

Ja egyébként olyan jót röhögtem... a 70. vagy 71. oldalon írtál vmi olyasmit, hogy Mosonyi a végén még kislányt mond a köv. uh-n!! Hahh... de igazad lett. Én már el is felejtettem, hogy Rékát kisfiúnak nézte... :shock:

No menek ebédeltetni a kisfőnököt.
szilbee

Ivett, Máté milyen nagy :) Még most született :) Helyes kis kölök :)

Erika,vigyázz ám magadra!!!!

Évi,biztos nehéz lesz a döntés,de úgyis azt választjátok ami a legjobb Csonginak!Azt hiszem én is megkönnyeztem volna! :)

Katlina,várjuk a beszámolót a nosztalgiáról! :wink: Nekem a hófordulóknál is kedvem támad nosztalgiázni!:)
De ma én is visszaolvastam a 70ik oldalra!:)

Szilbee.tényleg boldog hófordulót Dévidnek :) Bocsánat a feledékenységemért :oops:
Kép

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Ah, az nagyon rámférne. (Elsősegély doboz)

Az úgy volt, hogy én hittem azt az első trimben, hogy fiú lesz. Tudat alatt valahogy kisfiamnak szólítottam. Szeeegény Réka. :oops: A Doktorúr mindig kislányt mondott, enyhén volt ideges, hogy mindig megkérdeztem az UH végén, hogy még mindig lány? Asszem a 28. héten mondta, hogy tisztán látja a szeméremajkait.

Lányok, nekem minden hónapban nosztalgiám van, plusz átélem a ti hófordulóitokat is, mit csináltam, amikor Dávid/Luca született pl. Rák a jegyem és tényleg sokat nézek vissza. Majdnem többet, mint előre. :? 8)
jaimee1

Szilvi: És Nándor, mi? :D Réka is Emese volt jóideig.

Vajon mi lett azzal a 26 hétre születet babával? :? :? :? :? :?

Ildi, látlak!
jaimee1

Robika, boldog születésnapot kívánok! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaimee, hol?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ja! Nándor! :lol:

Hát igen.. szegény babó azóta 1 éves lett.
De nagyon megijedtünk ám, mikor kihozták... azt hittük Szabi az. Pánik félelem lett úrrá az egész családon. Pedig tudtuk az eszünkkel, hogy nem lehet Ő!! Mégis úgy bepánikoltunk... (Én személy szerint még pityeregtem is, de csak úgy hogy anyósék, meg Peti szülei ne lássák.)

Tündi! Köszi neked is! :)
szilbee

Ha tudtam volna, hogy ilyen nagy baba lesz, nem Dávidnak hanem Góliátnak keresztelem el...

Jajj indulnunk kéne Leventéért, de Dave még szunyál... :?
szilbee

Robikának Nagyon Sok Boldog 1.Éves Szülinapot Kívánok sok szeretettel!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

ROBIKA! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!
KépKép
Vendég

ROBIKA

ISTEN ÉLTESSEN 1.SZÜLINAPODON

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi, Évi! Köszi az érdeklődést, borzalmas éjszakája volt Lilcsinek :cry: -no, meg nekem is. Kúp, borogatás...stb.
Még ma is nehezen engedett el, de azért mentem melózni. Nem sok sikerrel, majd holnap folytatom. Jó sok maradt... :? De nem fogom u.azokat a címeket felkeresni, megyek pótcímekre, lesz ami lesz...Nagyjából meg is van már szervezve... :wink:
Ha a hétfő nem maradt volna ki, nem lenne ilyen gáz....

Szilvi: Tényleg?

No, pá!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszöntéseket köszönjük!!!!

Nagyfiú már alszik beteg szegénykém :cry:

Tegnap egész nap bevillnatak az 1évvel ezelőtti események,reggel hatkor egy nagy görcs és akkor már szinte vártam hogy mikor lesz a következő,egy óra elteltével jött is a második,és szépen rövidült az idő,még akkor megvolt a kocsmánk is apával bementünk ittam az őszilevem és mondtam a barátnőmnek hogy szerintem telózok a szülésznőek mert itt van valami,apa rám nézett és mondtam neki hogy ma szülni megyünk!Szegény lesápadt,hogy mi is lesz most.
Még utána hazamentünk Jászladányra,Jánoshidára is átugrottunk,és türelemmel vártam mikor is jön el az a pillanat amikor indulunk...
19:30-kor ismét a kocsmánkbana kerthelységben röhögve mondtam a másik barátnémnak hogy ma Robika megfog születni
Amikor elindultunka kórházba a baráti társaságunk értünk izgult és várták mikor is találkozik a kis család eggymással...
Talán már a fájdalomra is úgy gondolok mint egy mosolyra amit ettől a gyönyörű kisfiútól kapok...Minden szenvedés eltörölt az a pillanat amikor mgamhoz vehettem,és azt hiszem akkor döbbentem rá teljesen hogy mi már felelőséggel tartozunk nem csak egymásnak hanem a kisfiunknak is és talán meg is ilyedtem hogy jó szülei leszünk-e,jó helyet választott-e magának
A napok telnek Robika nő és minden napra jut valami ami miatt érdemes felkelni és szülőnek lenni

Hát ez volt a nosztalgiám :oops:

Kép

Kép
katlina

Nóri! Dehogy... csak vicceltem! ;)

Úgy tünik ez ilyen nosztalgia nap lett.

Katlina! Hú de jó volt ezt olvasni!!! :D

Na én meg atolvastam a 7 hónappal ezelőtti irományaitokat. (A másik topikét is.) Nem kellett volna... úgy elérzékenyültem. Potyogtak a könnyeim...
szilbee

én is végigpityeregtem :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :) Esik :?

Nóri,remélem a ma éjszakátok jobb volt,és tudtatok pihizni egy kicsit.Szurkolok,hogy ma be tudd fejezni a melót!Továbbra is jobbulást Lilcsinek!

Katlina,jajj nagyon jó volt olvasni a visszatekintést! :) :) Robika jobban van már?

Szilbee,Leventének boldog névnapot,de nem ma tartjátok ugye?Mert a tábliban nincs benne :oops:
Na és persze Dévidnek is az Andor miatt :wink:
Kép

Kellemes napot! :)
Talán ma hazajön apa (ha lesz autó ami hazahozza őket :? ) :)

Kép
Kép
tundi24

Jó regggelt!

Nem hiszem el, elállt az eső....

Megint pocsékul aludtunk, lassan egy hete tart....Kb. 4-5x is felébred Réka (éjfél és reggel között) keresi a cumiját, forgolódik. Ha felveszem, megnyugszik, bár most éjjel csak a cumit nyomtam a szájába és annyi. :oops: :oops:

Ki hogy van?
jaimee1

Köszi! :) Tényleg nem ma.. febr. 13-án. Tényleg ma van Andor nap?? :shock: :D Nem is tudtam... :oops:
szilbee

Robika! Nagyon sok boldog születésnapot kivánok! Kép
mongi

Szilvi: Én sem tudom fejből, mikor van Anna nap............................................ Bár a füredi Anna bálból kiindulva, sejtem. Valamikor július végefelé?
Nem is fogjuk ünnepelni, azt hiszem.

Letti: Hali! :)

Nóri:????

A hiányzókat lassan körözni kell?

Hűűűűű, Melinda mindjárt szül. TÜndi, ugye küld majd sms-t neked?
jaimee1

Július 26.!!! :mrgreen: Levente születésnapja. :lol:

Íccakánk nekünk is vacak volt... D. nyugtalanul aludt. Most meg mint akit fejbevertek.... Pedig lassan már tízórai van. :lol:

No most ébred.. :)
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?