Sziasztok!
Barbi nagyon gratulálok a sikeres-az ennyire sikeres!!!!!
- vizsgádhoz!!!!!!Főleg egy olyan örökmozgó
és jóságos gyerek mellett
mint az Ádám / legalábbis ahogy megismertem Mártiéknál
/ Péntekre még szorítok nagyon!!!!!!
Zsuzsi,a foggal kapcsolatban Barbival egyetértek teljesen.Gergőnél ha mondhatom ezt,nem nagyon vettük észre a fogzást,DE a rágókkal nagyon!!!Most már kint van 18 teljesen és azóta elmúltak a nappali hisztik -vagyis nagyon lecsökkentek
- és éjszakáink tökéletesek.
Súly,magasság / azt hiszem te kérdezted
/: megnéztem neked az Encsi 2 évesen 89 cm és 10,5 kg
volt.Most 146 cm és 30 kg és az osztályban a 2.legmagasabb!!!!Szerintem Szandi nincs elmaradva.Ja,és én 172 cm,a párom 185 cm magas,szóval volt kitől örökölnie a magasságot. A Gergő most 92 cm és 12,5 kg.
A pelushoz: én is azt javasolnám,hogy ha nem mentek messzire,és tudod előre,hogy meg tudnád oldani a menetközbeni pisiltetést,akkor szerintem se adjál rá pelust.Persze ez,a XIII-kerben pl.a Váci úton gondolom kivitelezhetetlen-ebben előnyben vagyunk mi vidékiek
.Ha ebéd után nem alszik sokat,akkor erre az időre sem adnák rá.Persze,ha 3 órát alszik mint Gergő
,akkor azért párszor tuti becsorog,de pl.Edith Krisztája is tudja már tartani,sőt éjjel felébred rá.
Zsuzsi,munka mellett egyszerüen lehetetlenség minden otthoni házimunkát megcsinálni.Hisz csak gondold végig,eddig otthon voltál állandóan,most viszont csak du.4-5 órától,természetes,hogy nincs mindenre idő.Én mikor elkezdtem dolgozni akkor kezdtem el szelektálni a munkák között
,már nem mostam fel naponta csak hetente,a porszívó szintén ilyen sűrűn került elő,a mosógépet már este fürdés után bepakoltam,hogy másnap hazaérkezés után egyből indithassam.Én pl.nem főztem minden nap,hisz mindenki evett 1x a munkahelyén/oviban meleget.Szóval ilyenekkel lehet egy kicsit segíteni magadon.
Edit,édes Virág a teljes fogsoros nevetéssel !És milyen kis pocija van
Edith,mint mindig,most is nagyon jól sikerültek a képek a csajokról,de a ballagásiak is nagon jók.
Azt kell hogy mondjam,hogy nem is te lennél,ha nem csináltál volna egy csomó sütit és kaját a ballagásra
Csak egyszerűen nem értem,hogy hogy csinálod???????,Mikor van ezekre időd?Ennyire jó gyerekei valakinek nem lehetnek
!!!Vagy mégis????????
Gergő is beteg volt a héten-szerdán de.belázasodott 38,8 -ig ment fel neki,nappal kapott nurofent ,éjszakára lázcsil.kúpot , volt 2 "lájtos" hasmenése és csütörtök reggelre mintha elvágták volna a betegséget.Gőzöm sincs hogy mi baja volt
,de azóta kb 2x annyit eszik,mint mostanában hónapok óta
.
Nem tudom említsem-e
,de a csuklóm még mindig fáj bizonyos mozdulatoknál,már lassan másfél hete szenvedek vele
.
És akkor végszóként dicsekednék
egy kicsit: Enikőnek megint kitűnő lett a bizonyítványa
.Pénteken lesz az évzáró és a biziosztás,a kitűnőknek könyveket és ajándékokat osztanak ilyenkor.Nem tudom még hogy ott lesz-e,mert a barátnőm/keresztanyja elvitte magával a velencei tóhoz nyaralni.Ha jó idő lesz
mi is lemegyünk szerdán utánuk és csak pénteken este jövünk haza.
Addig még megpróbálok jelentkezni és fényképeket is feldobni.