Új privát üzeneted érkezett!

Numa!
Annyira aranyosak a gyerekek!
Benszi!
Az eélőbbi megjegyzés rátok is vonatkozik! :)
Boldog szülinapot!
Mot!
Esőben is kinn? Hogy bírjátok? Krisztina úgy látom jól! :)
Gomba!
Gratula!
Chesti!
Húha, nemsokára nagymama leszel! :)
Hát én sajna apa nélkül nem tudok közlekedni a gyerekekkel. Vezetni nem tudok, tömegközlekedni pedig ikerkocsival egyedül lehetetlen. :( Így aztán mi hétköznap biztos, hogy nem tudunk menni. :(
Gica

Kép
gica1

Ja, a lényeget elfelejtettem!
Az újonsült kismamiknak nagy - nagy gratula! :) Rebe! Szuper méretek, remélem hamarosan tudsz majd jelenkezni!
Gica

Kép
gica1

NEEEEEEEEEEEE! Lszi, lszi, ne legyen hétköznap. Akkor mi nem tudunk menni már megint :cry:

Kép Felülök jó?

Kép Puszta kettes

Kép Dorka és a nagypapa

Kép Ez jóóóóóóóóóóó

Kép Most miért hagytad abba???

jucicuki

Juci!
Tündériek! :)
Ui. Nem tudom írtam-e, de mi is beszereztünk két öszvért a lidl-ből. Zsu nagyon bírja, ugrál rajta, Gergő egyet kettőt szökken vidáman a hátán, majd lekéreszkedik.
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Már régóta olvaslak Benneteket és eddig a másik topikba jártam. Most töltöttem a 8. hetemet.

Ma voltam a laboreredményekért, a dokihoz vagy délután vagy holnap reggel megyek.

Lenne kérdésem hozzátok, a vérletemen van egy -két érték ami magas, tudtok segíteni, hogy ez mit jelenthet?
FEhérvérsejt 11,4 (ref tartomány: 4.0-10.00)
Neutrophil 8,96 (ref tartomány: 2.00-6,9)
Haematokrit 0,37 (ref tartomány 0,38-0,48 )
Hyperchromasia 5 (ref tartomány 0.0-4.0)
összfehérje 83,3 (ref tartomány 60,0-80,0)

ami viszont nagyon magas, az a
CRP 16,3 (ref tartomány 0,0-50,)

Tud nekem valaki segíteni, hogy ezek mik és nagy baj, hogy ilyen eltérés van?

Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta!

Nekem is hasonló értékeim lettek!
Kicsit én is be vagyok tojva....... :oops:
Hozzánk holnap jön a védőnő, én neki mutatom majd meg, mert dokihoz csak jövő héten megyek.

Kép
nika28

Benszikém
csuda egy rötyögős pofák,gyönyörüüüek :lol: :lol: :lol:

Chesti
hétköznap nekem sem jó sajna :cry: :cry: :cry:

Motné
de nagylány már,aranyos a kis esőkabijában nagyon :lol: :lol:

Numa
nagyon édesek a gyerekek :wink:

Tubikriszta
én sajna nem tudok segiteni,de gratula a 8.héthez és gyere gyakran ide :wink:

Lukikám
tegnap zürös volt már,azért nem hivtalak vissza :oops: :oops: ma pótolom igérem :wink:

bibar

8 mg/l alatt, újszülöttekben 15 mg/l alatt

A CRP a gyulladásos betegségek jó mutatója, plazmaszintje a gyulladással párhuzamosan változik.

Mit mér a vizsgálat?
A CRP fehérje mennyiségét méri, amely gyulladás esetén termelődik a májsejtekben. A fehérje a sejtek egyik speciális membránfehérjéjét képes felismerni, s ha hozzákötődik, a fehérvérsejtek közül az ún. makrofágok felismerik, és bekebelezik azt.
A CRP szintje gyulladásokban igen gyorsan, akár ezerszeresére is megemelkedhet, illetve azok gyógyulása esetén szintén gyorsan csökken, gyorsabban, mint más, hasonlóan gyulladást jelző faktoroké, például a vérsüllyedésé

Mikor indokolt a vizsgálat elvégzése?
Gyulladásos betegség gyanúja esetén, ill. a kezelés hatékonyságának megítélésére végzik.

Ha értéke a normál tartománynál magasabb:
Arra utal, hogy a szervezetben valahol gyulladás van. A vizsgálat az egyik igen érzékeny módszere a gyulladással járó betegségek kimutatásának.

Mitől lehet magasabb, és mit tegyünk, hogy csökkentsük?
Mindenféle gyulladással járó betegség (pl. tüdőgyulladás) esetén. A gyulladásos betegségek egy részét valamilyen külső ágens (baktérium, vírus, gomba) okozza, más részük nem függ össze külső kórokozóval (ún. steril gyulladás). A CRP mindkét esetben megemelkedhet, de jellemzően bakteriális és gombás fertőzések esetén emelkedik meg a szintje markánsan. Emellett daganatok is okozhatnak CRP-emelkedést.

jucicuki

Sziasztok!
[color=violet]Benszi, kicsit megkésve: Boldog születésnapot kívánok!!!!! [/color]:D
süni76

Sziasztok!
Nincs sok időm,mert Boti a nappalokat ébren tölti, az éjszakákat átalussza 3-4 órát egyfolytában.Kész csoda hogy most elájult.

Benszi
Boldog szülinapot kívánok és hihetetlen milyen nagyok már a gyerkőcök!nagyon édik!Köszi a szem tanácsot megpóbálom én is ezt a maszirt hátha bejön.

Chesti
Irtó jó ez csókos kép :D

Numa,Gomba
Jó nagyot nőttek a gyerkőcök.

Juci
Olyan szépek a lányok

Luki
Egy kérdésem lenne hozzád!Ti hány hetesen kezdtetek Óvárra járni?Falatka mit szólt az új környezethez?
Azért kérdezem,mert lehetőségünk lenne jövőhéten anyósomék házára vigyázni és most dilemmázok hogy 3 hetesen jó lenne e menni.Mennék is meg nem is.A jó levegő,kert vonz csak félek,hogy megviseli Botit.
Szerintetek?
gabicsibe

Ja ha így halogatjátok a talit még a végén mi is elmegyünk :D már elkezdtük a levegőztetés az erkélyen,hétvégére tervezzük az utcai sétát.
gabicsibe

Gabicsibe az otthon ott van ahol Te!
Az viszont tény h idegesebb lesznek az új behatásokra. Ha már megszokta a lakásotokat, lehet az új környezet "megviseli". Mondjukl ha nem túl erős szinek vannak anyósodéknál vagy esetleg csak 1 szobát használsz vele ami nincs túl zsúfolva akkor szerintem meg lehet próbálni.
A túl sok vagy változó információt (szagok, szinek, formák) nem mindegyik baba viseli jól.

Juci a simizős kép baromi aranyos. :)

TALI!

Akkor marad a hétvége, de úgy néz ki az időjárástól csúszik a jővőhétre.

chesti

Ja és a tegnap mini taliról a képek :) Zsókuci és Lucia az ikrekkel. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Sziasztok!

FANTASZTIKUSAK A KÉPEK!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi,
szerintem jól bírják a környezetváltozást. Legyen meg a saját kiságy v. legalábbis a kiegészítők, amiket már megszokott, Ti ott vagytok, mi kell még??? :wink: Mátéval sokszor voltunk anyukámnál több napra is, és neki nem okozott problémát. Ez a mi tapasztalatunk.

Chesti,
biztos klassz lehetett az a hely. Szívesen mennénk mi is. Reméljük, összejön.
Tényleg ki vagyok akadva azon, hogy nincs egy normális játszótér a környéken. Nem akarok én sokat. Szegény Máté imádja a gyerekekközösséget, de ne tudom hová vinni. Egy ismerős van, akihez át szoktam vele menni - de nem barát, "csak" ismerős, ahol két kisgyerek is van, jól megvannak Mátéval, de nagyon erőltetett az egész helyzet. Mindig hívnak, de annyira nem jó, hogy rendszeres legyen. :roll: Kisgyerekes barátok viszonylag messze, és kocsi nélkül nem tudok most Mátéval mozdulni. Nem sajnáltatom magam, de tessék sajnálni. :? :wink:

Zsóka,
igyekszem nem depis lenni. :)
Ha táblát módosítasz, akkor légyszíves 1 évvel megemelni a koromat.

Luki,
nagyon tetszik Falatka az etetőszékben. Eszik is a csajszi? :lol: Nálatok mikor lesz eredmény a vizsgálatnak?

Tubikriszta, Nika
Vannak értékek, amik a terhesség alatt megváltoznak. Már nem emlékszem mik azok, de ne parázzatok! És nem olyan nagyok az eltérések.

Mi is voltunk ma vérvételen. Előbb Mátét szúrták, utána jöttem én. Kifogtuk ugyanazt a banyát, akit a múltkor. Máté szerencsére megúszta, inkább csak megijed, mert lefogtuk, de én rosszul jártam. Iszonyat bedagadt és lilult a karom. :evil:

Megyek. Cseresznyét akarok eltenni. Tavaly még anyukámmal csináltuk, nála a kertben. :cry:

Kép
Kép
share

Share!

Köszi a megnyugtató szavakat! :)
Én is erre gondoltam, hisz nem túl nagyok az eltérések, szinte csak pár tized.
A vérvétellel én is hasonlóan jártam. Hozzászoktam már a BMC-s vérvételhez. Ott olyan érzéssel veszik le, hogy szinte észre sem veszi az ember.
Hát itt nem szarozott a nő! Még az a szerencse, hogy azt megvárta, hogy leüljek, és nem az ajtóból célzott! :?

Kép
nika28

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Olyan jó már ilyen sok nagyhasú kismamát látni.

A fényképek nagyon aranyosak!

Biztos, hogy még lesz sok "okos" kérdésem, mindenképpen sűrűbben fogok járni ide.

Voltam dokinál és azt mondta, hogy a CRP értékem azért is lehet magasabb, mert van egy lyukas fogam, igaz nem fáj, de jövő héten tervezem, hogy elmegyek és megnézetem az egész fogazatom.
A többi értékre ugyanazt mondta, mint Share, ilyenkor vannak eltérések, és egyik sem olyan magas, hogy ez nagy bajt jelentene.

Ma megnéztek ultrahangon és már 15 mm-es a babó és hallottam a szívhangját is, olyan gyorsan vert neki.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nika,
Azért ha holnap mész akkor majd írd le, hogy mit mondott a védőnő.

Sok puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Tubikriszta!

Mennyi idős vagy pontosan?
Ugye milyen gyorsan ver a kis szívük? Engem is meglepett, már alig várom júl. 15.ét akkor megyek uh-ra meg vérvételre...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabi

Mi bő egy hónaposan kezdtünk el járni dec elején.Nem viselte meg Falatot,pont ugyanazokat a játékokat,ugyanúgy raktam az ágyába,aztán már ezzel sem foglalkoztam,könnyebben ment mint hittem.
Én a helyedben mennék.Ha Te ott vagy az bőven elég.És a kert meg a napsütés szuper jót tenne a kisfiadnak. :D

Chesti,Lucia,Zsókuci

Szuper jók a minibabatalis képek :D
Hát Don zsomborért odavagyok töretlenül :oops:

Juci

szuper édesek a lányok :D

Tubikriszta,Nika

ebben nem tudok segíteni,de nem hinném hogy gáz ez a kis eltérés.Doki mit mond?

Benszi

Csúcs a csapat :D és nagyon szépek :D

Kép
lukrécia

Tubikriszta! Amit Juci írt a CRP-ről az mind igaz, de az kimaradt, hogy terhesség során megemelkedik a szintje, szóval nem jelent semmit ne aggódj. A fehérvérsejtszámra pedig ugyanez igaz, tuti ezt fogja mondani az orvosod is, ne is idegeskedj emiatt :)
gombahölgy

Tubikriszta! Bocs most olvastam vissza, hogy már lejárt témához szóltam hozzá.
gombahölgy

Sziasztok cxsajszikák!!!

Gabicsibe!!!

Attol függ hogy mennyire vagytok "mobil család". Mi például mint a bőrszödő zsidó!!Valahová mindig megyünk. Ezért Döbrögit már három hetesen vittük!! Semmi probléma nem volt!! Imád menni imád autóban lenni :lol: :lol: Szerintem vidd nyugodtan!! A jo levegő mindennél többet ér!! :lol: Tuti nem lessz baja! Különben is egy nagyon-nagyon stramm kislegény a szentem :lol: Imádni való :lol: :lol:

Chesti!!!

Én már nem is mondok semmit!!!!Ez a kiscsaj????? :lol: :lol: Valami eszméletlen!!

Mot!!!

Nagggggyon csajos abban a rózsaszinű esőkabátban!!!!!

Juci!!!!

Jaj annyira zabálni valoak ezek a kiscsajszik!!!!!
Nézegettem a képeket és az jutott eszembe hogy nemrég volt hogy annyira de annyira izgultunk értetek és most meg már milyen gyönyörű nagyok!!! :lol: :lol: Nekem Dorka a szivem csücske :lol: Ja ilye felfujhato jószágot mi is vettünk a Lidl-ben. Remélem Döbrögi majd szeretni fogja! :lol: :lol:

Benszi!!!!!

Sok sok boldog szülinapot kivánok neked!!!
Nagyon jok a fotók de nem részletezem mert ugyis már tudod... Balu mosolya.... Fenomenális!! :lol: :lol:

Luki!!!

Falatka annyira ártatlanul tud nézni hogy az ember legszivesebben odamenne felkapná és jól megpuszilgatná :lol: :lol: :lol: A kis ártatlanka!!!

Zsókuci!!

Te melyik vagy a képen????

Numa!!!

Nagyon édesek a gyerkőcök . Tegyél fel még képeket!! :lol:

Vicuska!!

Ramiban nem csalódik az ember!!!
Mindig ellenálhatalan!! :lol: :lol: :lol: Egyszerüen zabálnivaló!!!Mit próbálsz beletuszkolni szerencsétlen csajsziba???Csak nem spenótot??? :lol: :lol: :lol:
Nem szégyelled magad?? :wink:

Csajok!
Nagyon sajnálom hogy elmaradt a tali de én ugytudom hogy most a hétvégére is car időt mondtak!!
Van egy jo hirem is :lol: Voltunk Dévényi féle gyógytornásznál Baján. Megnézte Döbrögit egy óra hosszáig tornáztatta nézegette. Aztmondta hogy szerinte nincs vele semmi baj. Nagyon ügyes a korának megfelelő dolgokat produkálja. Leirtam a gyakorlatokat amit csinált vele és itthon lehet gyakorolni. aztmondta nem kötelező csak addig tornázzunk amig van kedve és jol esik neki. Ugy örültem hogy ezt mondta.
Holnap viszem Döbrögit a zöldkeresztbe. Egy honapja voltunk kiváncsi vagyok hogy mennyit hizott igy hogy már nem kap annyi tápszert. Rengeteg gyümölcsöt adok neki nagyon szereti. Kapott már krémturót is :wink: A vaniliásat nagyon szereti :wink: :lol:
De tejpépet azt már nem adok neki :lol:
Most megyek mert a nagyobbik fiam itt áll felettem és cirka 5 másodpercenként megkérdi hogy: kész vagy már???
Már az előbb azt is felajánlotta hogy megirja helyettem ha akarom mert ugy biztosan gyorsabb lenne!! Persze nem azért mert már ő ülne itt a legszivesebben és dumálna a haverjaival Nem egyáltalán!!! Szimplán csak azért hogy nekem segitsen!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

Kép Kép Az én "segitőkész "nagyobbikom Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Fiona
nem akarok belepof de krémtúrót még szerintem nem szabadna adni neki :oops: :oops: örülök hogy minden oké volt a gyógytornásznál :wink:

Chesti
jók a képek a minitaliról :P

bibar

Sziasztok!

Benszi, annyira édesek az ikrek! Tegnap megszülettek a szomszédomék lány ikrei is és láttam is már róluk videót. 2800 grammok és 50 centisek! Annyira szépek! Komolyan én még ronda ikreket nem láttam! :lol:

Fiona, ez a Döbrögi egy pasisabb és már nem is olyan döbrögis. :lol:
Szuper, hogy minden okés vele! Ez megnyugtató lehet! Nagyon szeretem az írásaidat, mind olyan jókedvű!

Nekünk megint car éjszakánk volt, Rami nem hajlandó aludni a kiságyában, állandóan felsír. Megint járkáltam vele, azzal, hogy márpedig nincs cici, de nem hatott! Bezzeg a cicike! Azonnal elalszik rajta, de ha vissza akarjuk csempészni a kiságyába balhé van. Kis elkényesztetett!
Aztán hajnali 4-kor úgy döntött, hogy felébred és négykézlábazik és kurjongat. Ja, és a hajamat húzza ezerrel.Fél 6-ig ment a tornázás, aztán beájult és még most is alszik..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Tubikriszta!

Engem is megnyugtatott a védőnő! Azt mondta, hogy tökéletes ez a vérkép. A vasammal van csak gond, igaz az sem drasztikus, csak közel van az alsó határhoz. Arra vigyáznom kell, de ezzel tisztában is vagyok, mert világ életemben vashiányos voltam. :oops:

Kép
nika28

Nika!

A vashoz jótanács, nekem olyan alacsony volt, hogy kiakadt a doki (4-es), és nem is szívódott fel rendesen a vas. Most a Béres Vas-át szedem, és már megütöttem a minimum értéket :).
Viszont a süllyedésem elég magas 23...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Lányok, nem tudja valaki, hogy Rebe még bennt van-e a Jánosban? Mert holnap megyek látogatni és ha még bennt van, akkor meglátogatnám őt is. Tartja valaki vele a kapcsolatot? Bár ha minden okés volt már otthon lehetnek. Engem 5 napig tartottak bennt császár után.

Kép

vicuska2007

Tubikrsztia, Nika, Witch olyan jó, hogy új tagok vannak a fórumon! Vigyázzatok magatokra.

Tubi, írnál egy kicsit magadról? Ki volt a dokid, hogy sikerült a babó?

Kép

vicuska2007

Ja, még valami csajok. Akkor nem most vasárnap hanem következőn lesz a tali, ugye?

Kép

vicuska2007

Vicuska!

Rebéék tegnap haza mentek! :)

Kép
nika28

Sziasztok,

nagyon köszönöm mindenkinek a gratuákat és a kedves szavakat! Egyelőre csak egy fotóval jövök, másra nincs időm a kezdeti küzdelmek miatt :) De azt hiszem, a képről tökéletesen látszik, milyen óriási a szerelem :)

Kép
elan

Elan!

Nagyon édes babád van! Gratulálok! :)

Kép
nika28

Elan!

Gyönyörű a babócád :) Gratulálok :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan - Nagyon szépek vagytok. :)

Nálunk még mindig semmi, elvileg ma kellene szülnöm, de eddig semmi. Most már minden nap járok ctg-re.
toldikrisztina

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést!

Elan,
Gyönyörűek vagytok és nagyon jó a kép is! :)

Vicuska,
Köszönöm kérdésed. tavaly októberben kezdtünk el járni a BMC-be, az összes vizsgálat nehézségek árán februárban fejeződött be és utána a PCO-m miatt később tuduk csak elkezdeni az inszemet. Volt egy sikertelen inszemünk és a második sikerül, így most ezen a héten léptem a 9. hétbe :)
azért is mondtam, hogy senki ne adja fel, mert inszemből is lehet babó és remélem, hogy nem lesz semmi baj.
Elvileg 2009.01.19-re vagyok kiírva :)

Witch,
Én július 10-én megyek uh-ra és vérvételre. Elvileg azon a héten töltöm a három hónapot, úgy számoltuk a dokival.

olvaslak Benneteket folyamatosan és mindenkinek szurkolok :)

Toldikriszta,
hamarosan itt az idő, és megfoghatod a babód, a ctg-n minden rendben? nem mondta a doki, hogy megindítja a szülést, vagy azt még később szokták, ugye?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Hali

bocsi, ha kicsit béna lesz a forma, de Kristóf épp rajtam bóbiskol, így csak egykezes vagyok. Most nem is irok szüléstörit, csak dobok néhány képet.

Az utolsó pocakfotó: Kép

Kép
Kicsut lila szegénykém, a nyakán volt a köldökzsinór, úgyhogy bevérzett az arca és a szeme, de már múlóban.

Kép már otthon

Kép
[/img] csak összehasonlítás végett, ez Jázmin két hetesen

Kép

Kép

Most ennyi, majd igyekszem jönni sztorival is. Amúgy jól vagyuk, egyenlőre mintagyerek a fiam, de ez lehet csak beetetés :) és ha apa már dolgozik akkor akkor .....
Tejci dől, ma már volt, hogy 120-at szopizott. Szóval egyenlőre királyság van.

Na most tényleg lépek, végre le tudtam tenni, mosogatni kéne, meg vacsit csinálni.

Puszka

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó!

Gratulálok, igazán szép baba :) (a lila kép ellenére is)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Tubikriszta - ctg-n minden rendben, meg szerencsére az uh-on is. Szerencsére méhlepény még rendben, köldök áramlás is, így kap rendesen táplálékot. Holnap beszélünk a dokival, ma nem volt, de úgy tudom 1 hetet vár, és akkor indít csak. Aztán lehet, hogy nem kell indítani, most legalább is majd le szakad a derekam, és kezd a hasam is fájni, még a végén éjjel megyünk. :)
toldikrisztina

Sziasztok!

Zuzmo Gratulálunk Kristóf születéséhez. Jó egészséget, sok boldogságot, sok tejcsit kivánunk. Szépek vagytok a képeken.

Elan Gratulálunk Gábor születéséhez. Jó egészséget, sok boldogságot, sok tejcsit kivánunk. Szépel vagytok a képen.

Rebe Gratulálunk a Lányokhoz. Jó egészséget, sok boldogságot, sok tejcsit kivánunk. Szép sullyal születtek.

Toldikrisztina Ne aggódj, az Angyalkád tudni fogja, hogy mikor akar világra jönni.

Lányok a babák szebbnél szebbek. Még,még, még..
Sajnálom, hogy nem jött össze a talitok.

Rólunk: Mi jól vagyunk. Multhét csütörtökön voltunk előszőr nst. Ez ahogy olvasom, ugyanaz mint a ctg, csak nálunk igy mondják. Minden rendben volt. Héten csütörtökön jön a védőnéni a továbbiakat megbeszélni, pénteken meg ujra mennem kell nst-re.
Most már kezdek nyafogos lenni, ami eddig nem volt jellemző.
Bal csipőm lassan állandóan fáj, ami sugároz végig lábamon, meg estére jól vizesedek. De összességében végülis jól vagyunk. Picur sokat mocorog. Remélem ezt a hónapot még együtt huzzuk végig. Igaz 07.12-re vagyunk kiirva.
Ma befejeztük a babasarok kialakitását, amit a háloszobánkban alakitottunk ki. Szerintem jó lett.

Próbálok képet felrakni.
36 hetesen igy nézünk ki. Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok :wink: !

Péntek 13-án megérkezett Lőrinc baba, 3400 grammal és
55 centivel. Visszanéztük a táblát, és látom már majdnem
mindenki anyuka. Kívánunk sok örömet a babákhoz, a pocakosoknak
kitartást az utolsó napokra!
Kép

Puszi: Lőrinc, Kata és Viktor
torolve_20130114141731

Vikkata Gratulálunk Lőrinc megszületéséhez. Jó egészséget, sok boldogságot, sok tejcsit kivánunk.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vikkata - gratulálok Lőrinc babához, jó egészséget, és sok tejcit kívánok. Mennyi haja van, nagyon klassz.
toldikrisztina

Köszi lányok a tanácsokat,tapasztalatokat azt hiszem ha jó idő lesz mgpróbáljuk ezt a kiruccanást.

Kata
Sok boldogságot,egészséget és so-sok tejcit kívánok!

Elan
Nagyon édes a kép rólatok :D
Úgy látszik ez most a hajasbabák hónapja volt :D

Zuzmo
Le se tagadhatják,hogy testvérek!

Erika
36 hetesen csak ekkora pocak :shock: nagyon ügyi vagy!

Tubikriszta
Már a 3.hónap még csak most írtam a táblázatba aneved mellé a szivecskét!
Rohan az idő :D

Toldokriszta
Kitartás itt az újabb hideg front csak kibújik ez a gyerkőc!KItartás!!!

Vicuska
Ramiról a spenótos kép fantasztikus!!

Naposoldal
Milyen szép nagy lánykád van már :D
gabicsibe

Sziasztok,

Motné,

Nagyon édesek a képek Krisztiről :D

Benszi,

Hát ezek a gyerkőcök egy kis mosoly albumok! :D:D Tündériek ahogy vigyorognak :D:D:D

Judit,
Édesek a lányok nagyon :D:D

TubiKriszta drága,

Sok-sok puszi Neked! :D Szívből örülök, hogy végre átmerészkedtél ide is :D
A fogorvost mindenképpen ejtsd meg mihamarabb, ne legyen rossz fogad, ha megoldható :)
Szívből gratulálok a szívhanghoz! :D
Szólj, ha már beleszeretnél kerülni a táblába, csak egy szavadba kerül :) Nagyon szépséges a vonalzód! :wink:

Luki,
Puszi neked! :)
Don Zsomboros érzelmeidet teljes mértékben megértem :lol: :lol:

Fiona,

A fehéres felsős nagydarab, a jobb szélen :oops: :oops: :oops: de jelentem nem előnyös a kép (hallod Chesti??? :lol: tiltakozom :lol: :lol: )
Az iwiw-en fent vagy? Ha igen, priviben írd meg a neved, és holnap megkereslek :wink:
Nagyon örülök, hogy Dévényen megnyugtattak, és hogy nem kell járnotok! :D És nagyon édes Bence a képeken! :D:D

Vicuska,

Sajnálom, hogy nem volt jó éjszakátok :roll:

Witch,
A süllyedés 20-ig jó, úgyhogy ez még nem annyira vészes érték. Amúgy úgy tudom, hogy áldott állapotban ez is magasabb értékéig jó. De azért kérdezz rá a dokinál, az a biztos. :)

Elan drága,

Gratulálok ehhez a meseszép kisfiúhoz! Nagyon szépek vagytok, fantasztikus ez a kép :D:D:D

Zuzmó drága,

Nagyon helyes Kristóf! :D:D Szép és nagy legény! :D És nem semmi pocid volt hallod… :shock:

ToldiKriszti,
Nocsak, a végén még ma-holnap meglesz a babád? :wink: Mindenképpen jelentkezz, ha még otthon vagy holnap :wink: Drukkok mennek azért! :D

Jerika,
Kitartást kívánok az utolsó négy 2 in 1 héthez! :D Nem is olyan nagyon nagy a pocid, vagy csak a kép csalóka? :wink: Jelentkezz most már gyakrabban! :D

Vikkata,

Nahát, ez aztán a meglepetés! :D:D:D
Szívből gratulálok Lőrinc megszületéséhez, nagyon helyes kissrác, és szép nagy is! :D:D:D Nagyon jó egészséget, és minden jót kívánok Nektek!
Most már gyere gyakrabban :wink:

Sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

És végül a szüléstöri

Anyósoméknál tanyáztunk már 3.napja,mert itthon nem volt áram az egész házban,ezáltal víz sem és hát nagyon meleg is volt akkor így elmenekültünk hozzájuk.Kerti parti volt náluk kedd este,alig hogy elmentek a vendégek este 11 kor elfolyt a magzatvizem.Kicsit elpityeredtem,mert én úgy gondoltam majd lesz nyákdugó,meg valami fájások de semmi.Boti iszonyatosan randalírozott a pocakomba,még mondtam is hogy ebből nem lesz szülés,nem készülődik a nagy útra.Sőt milyen a sors anyósommal aznap arról beszélgettünk,milyen poén lenne ha onnan mennék szülni,mert Boti ott kezdte el a pocaklakó életet és jó poén lenne ha ott is fejezné be.Hát bejött!
Szóval negyed 1-re értünk be a Jánosba,akkor már 1 újnyira kivoltam tágulva,de fájásaim továbbra sem voltak.Ezért kaptam egy hüvelytablettát ami beindította a fájásokat,de nagyon gyenge és rendszertelen volt.Így fél 5-kor megkaptam az infúziót amitól gyorsan elkezdtem tágulni és jöttek a fájások is,de a méhszájam nagyon feszes volt és nem akart Boti fejére cuppani ezért kaptam nospát.Hát az utolsó fél órában elgondolkodtam azon akarok e még egy gyereket,de mire lekerültem a szobába már azt mondta,hogy ez semmiség volt és megérte.Végül 4-5 nyomásra 8.30-kor meglett Boti.Párom nagyon hősies volt,törölgette a homlokomat,adogatta a homeos bogyókat és ha kellett szoríthattam a kezét is.Szegénykém el is aludt miközben én 1000-re szorítottam az utolsó fájásoknál,24 órája már talpon voltunk akkor.Boti nyakán kétszer megvolt tekeredve a köldökzsinor,de szerencsérre nem okozott problémát.MIkor megkaptam a mellkasomra hihetetlen érzés volt össze bújni vele.Aztán megkapta apukája is és dédelgethette míg engem össze raktak.Nagyon jó érzés volt őket együtt látni.

Az éjszakáink viszonylag nyugodtan telnek 3-4 óránként kelünk szopizni,viszont a nappalok húzósak,mert nem igazán akar aludni.Szopizik,elszundít és 10-15 perc múlva már fent is van.Egy darabig nézelődik aztán hiányol a kis szentem.Olyan édes arcokat vág mikor a szopi után elájul,hogy legszivesebben megzabálnám :D A szoptatás nem egy zökkenő mentes,mert nekem az egyik mellemet műtötték 17 éves koromba,egy cisztát operáltak ki és pont a bimbóudvar alatt vágtak,hogy esztétikailag is jól nézzen ki.Viszon jól megszívtam,mert ahogy bekapja a cicit és erősen megszívja csillagokat látok.Már azt kitapasztaltam ha elötte fejek egy kicsit nem fáj annyira.Jóval nem biztatott a védőnő sem,valószínű a hegesedés miatt fáj ennyire nincs mit tenni hozzá kell szoknom. :(

Na most már befejezem,mert még fejnem is kell,szerencsére van mit :D
gabicsibe

Gabicsibe,

Nagyon szép a szüléstörid, köszönjük, hogy megosztottad velünk :) Örülök, hogy viszonylag gyorsan, és problémamentesen ment.
A szopihoz... szegénykém, sajnálom, hogy így fáj a régi műtét helye :? Hátha idővel jobb lesz, ha "megedződik" a terület.

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lányok, én csak kapkodom a fejem a szebbnél szebb babák láttán! Mindenkinek gratulálok csajok!!

Jerika, szép a pocakod! Nemsokára a Te kicsid is megszületik! Pihenj sokat addig!

Kriszta, lehet, hogy a héten már Te is életet adsz a kicsikédnek! 40.hét..nem semmi!

Hát mi ma sajna nem mentünk a Jánosba, mert szakad az eső és így nem akartuk Ramikát hurcibálni. Pedig szerettem volna Zeke dokit meglátogatni..

Ja, amúgy hétvégére már 29 fokot és napsütést mondanak..

Kép

vicuska2007

Vikkata!

Sok szeretettel gratulálunk!

Zuzmó, Elan, szépek a gyerkőcök :!:

jucicuki

Vikkata!

Sok szeretettel gratulálunk!

Zuzmó, Elan, szépek a gyerkőcök :!:

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak