Sziasztok!
Szoszi: nekem az első terhességemnél volt orrvérzés elég sűrűn, nem tudsz csinálni ellene semmit, csak készülj fel, hogy bármikor rád jöhet. Kb. 12 hetesen elmúlt. Nekem mondjuk orrvérzésen kívül semmi panaszom nem volt (na jó álomkóros voltam rettenetesen és nagyon ronda lett a bőröm). A mostani terhességemnél szinte minden de. hányingerem van, de nem vagyok sem álmos, sem fáradt és a bőröm megszépült. Szóval ki érti ezt??? Szerintünk ez a baba is lány lesz, nem hiszem, hogy a baba nemétől függne, hogy milyen panaszod van (sokan mondták nekem).
Egcsi: és a mellbimbód nem lett sötétebb vagy nagyobb, pl. nekem az volt az első jel
ne aggódj, addig jó, míg nincs semmi panaszod. Nekem is amíg nem volt pocakom annyira nehéz volt felfognom, hogy tényleg lakik bennem valaki.
noes: próbálj kikapcsolni, nem jó ez az állandó stresszelés, én is attól leszek rögtön rosszul. Próbálj gyömbéres teát vagy üdítőt inni, ha rosszul érzed magad. Bkv-tól persze, hogy kikészülsz
Menj kellemesebb útvonalon, ahol kevesebben vannak, még ha egy picit több idővel is jár, de legalább nem húzod fel magad!
Próbáltál más vitaminkészítményt, hátha arra nem vagy ennyire hányós, vagy azt próbáld ki, hogy ha más napszakban veszed be, ha egyáltalán szedsz vitamint. A MagneB6-ot ajánlották itt a lányok az émelygésre.
És tényleg relaxálj, nyugodj meg van elég időd mindent elintézni, nem kell annyira rohanni, nem éri meg! Vigyázz magadra!
Üdv: Zsuzsi