Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez nem mondható szerencsésnek. Tavaly májusban méhenkívülivel műtöttek, ami ha jól rémlik 11-es hcg-vel indult!

babaimádó
Kép
babaimado

Hát ez nem mondható szerencsésnek. Tavaly májusban méhenkívülivel műtöttek, ami ha jól rémlik 11-es hcg-vel indult!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah :cry: :cry:

Remélem minden rendben lesz!

Na ,én is megkezdtem a görcsölgetést! :?
buborék5

Bubi, ne csináld már!Benned van minden remény!Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Viktu,
pedig nagyon sok baba fogant meg májusban. Igazi babaeső volt a Kaáliban. Kár, hogy mi kimaradtunk ebből... :cry:
Viszont Hanna pont beleesett! Örüljünk vele! :lol:

skrisz72

Bubi! Csak nagy a nyomás rajtad.Nyugalom!
Nagyon drukkolunk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Köszönöm a biztatást mindenkinek!

A budai Kaáliba járok Krizsa dokihoz.
Elég húzós volt a stimuláció (pedig 300-at kaptam naponta Gonalból..., és a 19. napig szúrtam), alig akart összejönni a punkció, viszont végre volt megtermékenyült petesejt, ami azelőtt két intézetben három év alatt is csak egyetlen egyszer sikerült.
Úgyhogy nagyon boldog voltam, már ettől is.

2002-ben kezdtük el a "projektet", az I. nőin, és hamar ott is hagytam, elviselhetetlen volt a hozzáállásuk. Dévai dokihoz kerültem, aki egy angyal, csak hát semmi sem jött össze, ő maga mondta másfél év után, hogy inkább hagyjuk, pihenjek.
Három év alatt 8 stimulációm volt, ebből négyszer jutottunk el punkcióig, ebből háromszor találtak petesejtet, és az összes nekiindulás közül csak a legelső menetben termékenyült meg egyetlen egy petesejt. De vele másnap belázasodtam, sajnos. Ez öt éve volt.

Aztán elengedtem magamtól az egész lombikipari küszködést, nagyon, de nagyon elegem lett.
Elindítottuk az örökbefogadási eljárást is, ami már azért nagyon régen érlelődött bennünk, de ekkor végre a tettek mezejére léptünk. Örökbefogadtunk egy kis újszülött babát, két év várakozás után, 2006-ban.

Azt hittem, sohasem fogok nekimenni még egy lombiknak.
De 2006-ban, itt, a babaneten bukkantam rá a policisztás ovárium szindrómások topicjára (PCO-sok), ahonnan rengeteg infóhoz jutottam.
Elkezdtem szedni a metformint, tornáztam, diétáztam, fogytam közel húsz kilót. És lelkileg egy éve készülök arra, hogy életem utolsó próbálkozásának siker lesz a vége.
Nagyon bízom benne, hogy így is lesz.

Még egyszer nagyon köszönöm, hogy bátorítotok!

pvma
pvma

PVMA, sikerül most, hidd el!!!

babaimádó
Kép
babaimado

PVMA

Nagyon megérdemelnétek, hogy sekerüljön. A legjobbakat kívánom nektek! (ezek után pláne mennék vérvételre :lol: :lol: )
buborék5

Pvma! Köszönjük, hogy megírtad.Van egy gyönyörű teszted, nyomás vérvételre :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Bubi, a görcsölgetés nem jelent semmit. Hanna végiggörcsölte az egészet, és lám, ott van egy Zsebi a pocijában. :lol: Fájjál nyugodtan, igyál vörösbort, egyél Magne B6-ot meg Folsavat. A többit meg bízd a babára. :lol:

skrisz72

pvma,
ez aztán nem semmi történet. Futás vérvételre!!!!

skrisz72

Skrisz

Magne B6, folsav megy rendesen. Tegnap ittam egy kis vörösbort is.
Olyan messze van még a péntek!
buborék5

Jajj Sannah, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:…..akkor drukkolok hogy megjöjjön :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszi Bella!
Na ja, én nem is hajlottam volna rá annyira, de azzzuram annyira vágyott rá már rég, és most elsütöttem névnapi ajándéknak :D …egyenlőre még nem bántam meg….bár a két cserepes epremnek a teraszon már annyi….:?

Till!
Csak nem tudtam, hogy földrajzilag vagy hogy érted… lakásba szerintem vizslát venni nem szabad, csak szenvedne, nagyon aktív kutya (bár én csak kertben tartanék kutyust, akármilyen fajta is, max. valami zsebkutyát :oops: )

Angel!
Hát én már most oda vagyok meg vissza tőle, nem gondoltam, hogy ennyire oda leszek…hát tisztára mint egy kisgyerek olyan…rosszalkodik meg minden, de aztán felmászik az ölembe és ott bedobja a szunyát a kezemet nyalogatva :roll: :roll:

Bubi!
Nagyon drukk!!+++++++

Pvma!
Micsoda múltad van, néha azért tényleg oda jön a baba, ahova kell…:)
Én mindenképpen bemennék vérvételre, már csak azért is, hogy a progit megnézzék, hogy nem kell e pótlás ilyesmi. Nekem sosem kellett erőszakoskodnom, simán leveszik a vért. Utoljára egy vasárnap mentem, 11 órára, egy nővér volt össz-vissz, simán otthagyta a recepciót és levette a véremet mosolyogva :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja még egy...bocsi a végén velem lesz tele az egész oldal :oops: :oops:
Kifelejtettem a magamról szóló részt :roll:
Szóval voltam a Kaáliban, átbeszéltük a dokimmal az IR-emet, recepttel jöttem el. Adimet, 3*500 mg/nap. Ez átlagos adagnak számít??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
irigylem a kutyidat. Nekünk még nem lehet, mert nincs kapu. Házépítés után vagyunk... :? Mi is vizslában, vagy boxiban gondolkodunk. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Sannah! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen!!!!!

Krisz! Azért, nálam sem fenékig tejfel a dolog. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sannah,
:cry: :cry:
Pedig annyira bíztam benned is... :(

Buborék,
++++++++++++++++++++

Pvma,
menj csak oda nyugodtan vérvételre! :wink:

Lois,
ismerős, amit művel a kis sz@rgombóc! :wink:
angel37

Sannah :cry: :cry: :cry:

Baba :?
Neked mikor kell visszamenni vérvételre?

Lois :P
Hol lehet megnézni a kutyut?

Till :D
Jól vagyok, köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Szomorúan olvasom a híreket. :(
Sajnálom.

pvma, drukkolok neked!
nani72

Köszönöm szépen mindenkinek!!! Életemben nem "imádkoztam " ennyire, hogy meglátogasson mikibá, milyen fanyar élet ez, eddig azért, hogy ne, most azért, hogy igen, utálom most a világot.

Angel, én is biztam, főleg a ma reggeli + teszt után.....

Lois: nem, ez babaadag. ( ahogy lafi mondaná) Én speciel 3*1000-et eszem belőle.
Vendég

Sziasztok!

Sannah: asszem, sejtem... sajnálom :cry: remélem, simán lezajlik, aminek le kell... pedig olyan jól indult a május...

Pvma! Ez tényleg nagyon szép történet, jó helyen kopogtatott a gólya! További drukkok!

Katica! Drukk a holnapi vizsgához! +++++++

Till, Krisz! Első lombik lesz, nálunk az átjárhatatlanság miatt sajnos az inszem nem lehetőség.

Lois! A kutty nagyon jó fej! :D Tényleg olyanok, mint a gyerekek, amilyen nézéseket tudnak produkálni... :lol:

Hanna! Olvasom ám Zsebibaba történetét és nagyon drukkolok Nektek is!!

Kép

Fanni, nekem is csütörtök vagy péntek.Én is nagyon félek. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, az élet mocsi dolga lenne ha együtt mennénk oda is ....., csütörtökön találkozunk??? :roll: Én is parázok, mert ilyenem még nem volt. ( nem is hiányzott)
Vendég

((((((((((((((((((((((((((((((Sannah)))))))))))))))))))))))))))))))
/Nem mondom ki, mert most cifrát kurjantanék!!! :twisted: /

Pvma,
nagyon-nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++!Igazán megérdemlitek, hogy végre pontot tehessetek a mondat végére!!!!!
Hajrá vérvétel!!! (Fiúcska vagy lány az Öribaba? :P )

Bubi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Mó,
hajrá!!!!!!!

Nanika,
hogy vagy? Remélem, már jobban!!! :oops:

(Nem emléxem a táblára pontosan, de ki "következik" most júniusban? Beu???)

tillidian

Lányok,
ma én írom tele a fórumot, de még 1 kérdés jutott eszembe:
ma találkoztam egy ismerőssel, akinek a barátnője a Kaáliba jár, és állítólag a fagyibabás beültetést is az 5 TB-s közé számították neki!
Hallottatok már ilyet??? Én úgy tudom, a fagyibaba-beülti ugyan pénzbe kerül (kb. 50.000?), de nem az 5 alkalom egyike! (Vagy rosszul tudom??? :oops: )

tillidian

Till!
A fagyis nem számít bele. Bár azt hiszem, lehet olyat, hogy ne fizet és TB-re megy.

Kép
hanna30

Till: lehet, az 5 "próbálkozásból" lehet kérni fagyisat is lombik helyett, csak szerintem nem éri meg, mert 50.000 ft az nem annyira vészes, mint mondjuk kb 450.000 ft ha arra kerülne a sor.
Vendég

Igen így van ahogy Hanna írja, lehet TB-s finanszírozást kérni rá és akkor elmegy az 5-ből egy, szerintem pazarlás, de persze nem mindenki lövi el mind az 5 lehetőségét, ők a szerencsések.

Fanni,
küldtem mailt :)

Sannah!
Köszi, szóval babaadag. te rögtön magasabbal kezdtél?? vagy ne nyaggassalak most ezzel :roll:

Köszi Mó!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Drága Hanna, tudom, hogy az élet nem habostorta nálatok sem, de én nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz, és csodaszép babátok születik. :)

Igen, én is úgy emlékszem, hogy Beu a következő, aztán Leo.

Till, akkor sajnos mi rokonok vagyunk. Nekem is átjárhatatlan, és ugye megvolt az első lombik. :?

Sannah, Babi, ilyenre ne is gondoljatok! Minden oké lesz.

skrisz72

Lois: dehogy nyaggatsz!!!!!! Kérdezz nyugodtan.
Azzal kezdtem, de az nekem semmi sem volt, majd jött a 850-es, de az is kevés volt és most az 1000-es.
Vendég

Sziasztok lányok!!!!

Tudom :oops:, nagyon rég írtam.

Baba, sannah!!! :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!!

Bubi, pvma!!!
Nagyon drukkolok nektek++++!!!!

Tillidian, skrisz!!!! :D
Igen, én következek.....Holnap punkció!!!!

Köszi!Puszi Mindenkinek!!!!
beu9

Beu! Hajrá holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lois! Pizsi hogy van?

Kép
hanna30

Beu

Sok sikert neked! Várunk a hírekkel!++++++++++++++++++
buborék5

Beuuu!!!!!!!! :P
Megadrukk holnapra!!!!!!! Mindenképp gyere, hogy mizújs, nagyon szorítunk!!! :D

Skrisz,
bizos rokonok vagyunk :lol: , de sztem Mó-ra gondoltál (?).
Nálam átjárható minden, PÉ is rendben, (csak Apánál dezertáltak a katonák), viszont alig vagyok stimulálható :oops: - lónyi adagok kellenek mindenből...

Lányok,
akkor értem! Szóval a páciens választ, hogy a TB-s "bérletből" húzzanak-e le 1 alkalmat... :roll: Tiszta logikátlan!!! (50.000 hogy áll arányban 450.000-rel? :roll: - bár matekból sosem voltam jó :lol: )
Nyilván a Sorstársnak nem magyarázták el világosan a dolgot, ha egy fagyis beülteit számíttatott 1-nek :roll:

tillidian

Sannah!
Neked endokrinológus írta fel, vagy a Kaális dokid? Mert úgy néz ki, hogy bár a dokim felírta, szedjem, oszt' ennyi, van még pár hónap a köv. lombikig és ez majd rendezi a dolgot. De gondolom neked volt kontroll, ha rájöttek, hogy a 3*500 kevés :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Beu!Nagy drukk holnapra!

viktu

Beu!
Egy kalappal holnapra!!!!! :wink:

Hanna :D
húú, Pizsinek húzós napja volt...lássuk csak:
-először is ma 5,5 órát "házőrzött", amíg a gazdik a Kaáliba mentek;
-azután Apagazdival elmentek először pórázon(!) a "kocsmába";
-ezután lement a Balaton partra, ahol rögvest belecsúszott a vízbe a lépcsőről;
-azután étterembe ment a gazdikkal, ahol is "kihisztizte" Anyagazdi leveséből az összes husit, majd pedig felmászott a kezébe és ott 5 másodperc alatt tátott szájjal elaludt;
-és jelenleg is ezt műveli, de már itthon a kosarában,
dióhéjban ennyi 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szép estét mindenkinek!
Ideértem végre :oops:

Sannah :( :( :( Jobb hírre számítottam.

Pvma, általában azt mondják most már, ha + a teszt, ne menj vérvételre, de ha mész, minden cécó nélkül leveszik.

Lois :D :D :D Apagazdi és Anyagazdi edzenek az ő kicsi gyermekeikre :wink:
A met-tel kapcsolatban: nekem 3*500-zal indultunk, 2 hónap után emelte a doki 3*850-re az adagot. Nekem a Mens-ben írták fel és 3 havonta van kontroll vérvétel+megbeszélés. De ha van endokrinológus ismerősöd helyben, ad beutalót és TB-re is megcsinálják. Nálunk legalábbis, és nem volt sorállás, csak két óra ücsörgés. Eredmény kb.1 hét.
Holnap megyek kontroll vérvételre, remélem, jók (jobbak) lesznek az értékek. (és szerintem megbeszélem, hogy helyben vetetem le én is a vért, úgyis megyek havonta a pajzsmirigyem miatt endokrinológushoz, eggyel több beutalót ír, mit számít?Nekem meg ezrekbe és hajnali felkelésbe fáj :( )
allegrobarbaro

Ha esetleg érdekel valakit, őrségi képek itt nézhetők http://gallery.site.hu/u/simoncsalad/nyaralas2008/ nem profi képek, kéretik a jó szándékot nézni :oops:
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Beu! Bubi! Pvma!++++++++++++++++++++++

Lois! Édes lehetett. Meséltem az uramnak róla. Azt mondja, lesz vele gondotok. :) Az éttermes story behalás. :)

Alle! Jók a képek! Ma van 17. :wink:

Kép
hanna30

Katica! Nagy drukk a vizsgádhoz!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kell olvasnom :cry: :cry: :cry: Baba, Sannah, akkor most kivételesen azt kívánom, hogy jöjjön meg nektek piri :( Még leírni is hátborzongató :(

Bubi!

Nagy drukkok mennek továbbra is, próbálj bizakodni!

Beu!

Nagy kalappal mára a leszíváshoz! :)

Pvma!

Engem mindkétszer kifejezetten invitáltak vérvételre a Kaálisok a pozitív tesztek után :) Nagyon drukkolok, hogy a legjobb híreket kapd :)

Lois!

Jó fej a kutyád :) A képen is jól látszik, hogy kópé, nem csodálom, hogy az "ujja" köré csavart titeket :)

Dióhéjban rólunk: tegnap megvolt az uh, és két babánk van, mindkettőnek gyönyörűen dobog a szíve :) Dóri megjegyzése a pocakban lakó két "tojásról" tökéletesen bejött :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI

Ez aztán a hír! Gratulálok! Boldog babavárást!

A negatív írásaim ellenére azért bizakodok! Amikor néha letérek a helyes útról ,apa megmutatja merre van.

Beu +++++++++++++++++++++++++++++++++

Pvma

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
buborék5

Bubi! tessék bízni!!!

Évi! Gratulálok! Boldog babavárást!

Kép
hanna30

Évi! Hatalmas gratula a tojáskákhoz! :lol: :lol: :lol:

Szurok a véradóknak! Pvma, Bubi! Hajrááááááá!

Sannah, Baba! Múkodj!

Kép
zölddisznó

Évi, gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Bubi, mizu? Minden oké?

Beu, sok-sok petikét kívánok! Gyere majd, hogy mennyi sikerült.

Alle, mikor van eredmény?

Lois, mi volt a Kaáliban? Konzultáción voltál?

Till, bocsi. :oops:

skrisz72

Skrisz

Néha érzem a hasamat, olyankor mindig azt hiszem megfog jönni.
7-én volt a transzfer, nem tudom mikor merjek tesztet csinálni,vagy van-e értelme tesztet csinálni?
buborék5

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?