Jolka, erről a zatoni Holiday village-ről van egy linked? Kíváncsivá tettél...
Jutta, bakker, már követni sem bírom ezt a sok nyavalyát... Gömbvillámkánkról dobhatnál képet!
Köszi a Suttogós választ. Lehet,h Ábel ezt olvasta, mert egy ideje délután már nem lehet elringatni, hanem be kell tennem a kiságyba, még dörmög magának egy sort és aztán lefekszik és elalszik. De B miért nem tudja elolvasni a dackorszakos részt, azt nem tudom
Anett, anyós sztorikon jókat derülök...Te gondolom kevésbé. Szobatisztaság 8 hósan???
Lányok, Ti
milyen rizst főztök a gyerekeknek? Hosszúszemű, kerekszemű, stb És ez turmixolva nem nagyon nyúlós trutyi?
Amúgy a krumplit én továbbra sem turmixolom, hanem vettem végre egy krumplinyomót és azzal klasszul megoldom. (Tán Zsu javasolta, vagy Kiri? Nem tom, de köszi!)
Andi, ikreknek jobbulást! Hubának tuti a sérója! Meglestem a képeket, nőnek ezek a gyerekek és persze cukik!
Gabci, igaz már túllendültetek a kaja témán, de azért még leírom én is. Én fagyasztok sokmindent (idő hiányában szegényem csak bótit enne, ha ez nem lenne), de kész kaját azt nem. Tehát külön a husit (húslevesbe megfőzve, leturmixolva, kis adagokba eltéve), külön a zöldségeket és frissen főzök hozzá általában krumplit. Ábel mostanában sokat eszik, egy üveg bóti cucc már nem is elég. Ha fagyasztottat adok neki, akkor az azért több, mert egy üveg zöldség, egy krumpli és egy adag husi (ami olyan két teáskanálnyi mennyiség).
Reggel viszont már nem elég a szopi, mert fél óra múlva éhesen kopognak a szemei és kéri a tízóraiját, ami 3 db gyümi turmixolva (kb 3 dl). Rákérdeztem a dokinéninél, hogy nem sok-e ez. Ezért írt Sinlac-ot és azzal keverem a gyümit. Így kibírja délig valahogy.
És! Ma megette a spenótot, krumplival, husival. Csak úgy tátogott. Igaz, csináltam egy baklövést, mert a krumplit kicsit elsóztam (amúgy nem teszek sót a kajáiba, de a krumpli főzőlevébe egy csipettel mindig. Most meg kicsit megdőlt a sószóró, szóval jó ízletes lett...)
Kölesgolyó. Én a sós volta miatt még nem adtam (rögeszmém, hogy a természetes ízekkel ismerkedjen meg a gyerek...ehhez képest a mai spenót valahogy rögeszme ellenes volt
). Lehet, ki kéne próbálnom? Meg babakekszet sem eddig. Én megvárom ezzel az egy évet. Csatlakozom a túl óvatos anyák táborába. No meg a matuzsálemek közé (ahogy olvastam, oda sorolódtunk
De hát a 20 év körüli anyukákhoz képest már tényleg több az élettapasztalatunk - nézzük a dolog jó oldalát)