Sziasztok!
Pontosan ezek miatt a "zsákutcák" miatt gondoltuk Azurammal, hogy elindítjuk ezt a blogot!!! Az ember pazarolja az idejét (pénzét), hogy közben (néha oda sem figyelő) orvosok kísérletezzenek rajta!!!
/Gyűjtjük az infókat, tapasztalatokat, hogy ki-ki meríthessen belőle.../
Nomeg hogy lelki támaszt kaphasson mindenki, akinek ez a sanyarú sors jutott!!! De harcosok vagyunk mind!!!
Dita,
fantasztikus a hozzáállásod!!!
Szívből kívánom, hogy elsőre sikerüljön a várva-várt baba!!!!! (Biztos lemaradtam: Nektek is van már egy? Föntebb írod, hogy a gyereket már a kádba küldted, vagy valamit félreolvastam?
)
Rena,
kitartás a megpróbáltatásokhoz!!!
Katerina!
Én is 4 inszemen és 2 lombikon vagyok túl, októberben lesz a - sikeres
- 3. a Kaáliban! (Ki az orvosod? Ugorj be hozzánk a "Szülészetek, kórházak"-nál a Kaális Párok topicba, nagyon jó csapat, biztatás is van bőven, nomeg fontos infók!!!Pl, hogy milyen szűrővizsgálatokat csináltass meg magad, mert az orvos úgysem küld el
) Egy Gynevac- kúra viszont biztosan nem árthat, sőt!!! (Igaz, Athiz?
)
És hogy mennyire igazatok van abban is, hogy mindenki cs@szettül okos - aki nem érintett!!!
Nálunk másodlagos - ismeretlen ered. - meddőség áll fenn: már biztos meséltem, hogy a szerencsésebbek közé tartozunk, mert első (szeretjük így nevezni
) kisfiunk jött spontán, mint a parancsolat!!! Azóta viszont képtelenek vagyunk "összehozni" a babát!
(Már arra sem emlékszem, milyen pocakosnak lenni )
Sógornőm 8 hónapos terhes, de kicsit primitív teremtés (bocs, most doktorál
), mert egyfolytában csak arról tud nekem beszélni, hogy hogyan rúg a baba és milyen a terhessége...(félreértés elkerülése végett: tényleg örülök, hogy náluk jön, dehát emberből vagyok, a manó csípje össze!!!). Anyóst már meg is kértük, hogy ne dicsőítse nálunk folyton a másik menyét, mert a könnyemet nyelem befelé, hát elvörösödik a feje, és közli:" de hát már van egy"!!! (Bocsi, neki 3 van...) Nem tudja, hogy az 5 év 3 hónap alatt hányszor 100 Pzst zokogtam tele, főleg, mikor Manóm minden esti imájába belefoglalja, hogy "Istenem, szépen kérlek, adj már nekem is egy kistesót, már mindenkinek adtál az oviban..." No erre varrjon gombot, aki tud!!!
Bocsi, de mindig eldurran az agyam a család részvétlenségétől!!!
Nálunk nincs változás, pénteken kaptam a 2. szurit, és még mindig egyfolytában pisilek