Orsi, köszi, mások is lebeszéltek a mózesről, úgyhogy végül kapok kölcsön egy jó babahordozót, mert a miénk elég gagyi, csak a 2. hónaptól ültetem bele szívesen a babát, mert olyan rossz a kialakítása, hogy amíg nem tudja tartani magát egy picit, addig ide-oda dől benne.
Még 2 hetem van ám! Jún. 24-én lesz a műtét, ami már majdnem a 38.hét. Ma voltunk dokinál, minden rendben, a hegvonal sem vékonyodik, szerencsére! CTG-re is oda mentem, mert a védőnőknél bekrepált (valószínűleg örökre) a szerkentyű. Van ott egy kedves szülésznő a Péterfyből, aki csinálja a CTG-t, beszélgettünk egy jót, és azért nem minden úgy van, ahogy gondoltuk/híresztelték...
Nem rúgnak 3 nap után ki, csak ha minden oké, és a baba is fejlődésnek indult+nem sárgul be, elég hamar felkeltenek a császár után, de azt mondják, akkor hamarabb regenerálódik a szervezet, és jobb lesz. Rögtön szülés után odaadják a babát megszoptatni, ha minden rendben vele, ettől hamarabb indul be a tej is, nem kell 4 napot várni rá+nem kell 6 órát vízszintesen feküdni, mert állítható háttámlájú ágyak vannak, amit meg tudnak emelni, úgyhogy a szoptatás megoldható, nem kell artistának lenni hozzá...
Szóval egy picit megnyugodtam, majd addig még úgyis írok ide, meg üzit is küldök, ha megszületik.
Timi: hogy halad az esküvőszervezés? minden rendben?
Patri, egyben vagytok még? Mizu veletek?
Kata: műtét lesz/volt? Jól vagytok?