Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Till! Köszi szépen a gombócot!

Baba! Ölellek! :cry:

Sannah! Bubi! ++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Drága Baba,
:cry: :cry:
Milyen hülye helyzet ez, hogy annak kell drukkolni, hogy biokém legyen, mert a méhenkívülinél még mindig jobb :(
angel37

Baba Drága!Ölellek! :cry:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Baba :cry:

Nagyon sajnálom!
buborék5

Basszus, Baba! A fene egye meg! Nagy ölelést küldök! Remélem minden rendben lesz, és csendben lezajlik a szervezetedben, aminek kell.

Sannah, akkor rajtad a sor! Nagyon ügyesek legyetek, bíztasd a kicsiket!

Bubikám, neked is nagy drukk!

skrisz72

Sannah és Bubi, szeretném, ha nem adnátok fel! Ne gondoljatok arra, hogy nekem nem sikerült, attól nektek még ott vannak a baba/babák!
Drukkolok nektek!

A dokim azzal vígasztalt megint, hogy ne keseredjek el, mert megint láttuk, hogy elindult valami. Nagyon rendes volt.
Lesz még vérvétel, hogy megtudjuk, rendeződik-e a dolog magától.
Ha túl leszünk rajta, akkor pedig megbeszéljük hogyan tovább.További kivizsgálást akar.

babaimádó
Kép
babaimado

((((Baba)))) Drukkolok, hogy ne méhenkívüli legyen.
allegrobarbaro

Drága Baba!!
Úgy sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba!...akkor beszéltetek..szorítok, hogy minden rendben legyen.Ölellek!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

((((((((((((((((((((((((((((((((Baba))))))))))))))))))))))))))))))))
???
Milyen vizsgálatokat akar csináltatni dokibácsid?
Úgyis sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubi, Sannah +++++++++++++++++++++++++++++++
Történjen meg Nálatok a csoda!!!!!+++++++++++++++++++++
Annyira szorítok Értetek!!!!!!!

Hanácska, hogy vagy??? Szívből kívánom, hogy széen megnyugodjon minden "odabent"! Próbálj relaxálni!!!

tillidian

Tilli, nem részletezte.Most arra kell koncentrálnom, hogy magától megoldódjon a jelenlegi helyzet!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, mikor kell mensizned?

skrisz72

Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni.
Ma vagyok az ET utáni 13. napon. Nem bírtam holnapig várni, megcsináltam a Kaáliban kapott tesztet, amin látszik egy halvány második csík.
Most mit csináljak? Menjek holnap vérvételre? Vegyek még egy tesztet, amit napközben megcsinálok?
Mit javasoltok?

Előre is köszönöm, hogy tanácsot adtok, amit nagyon várok!

egy kitartó olvasótok, akinek ismeretlenül is sok erőt adtok...
pvma

pvma,
szia, holnap irány a vérvétel!!! Halk gratula! :lol: Sok sikert kívánok!

skrisz72

Pvma, menj vérvételre!Sok szerencsét!

Skrisz72, mensi a ciklust tekintve jöhetne.31.cn., Et után 12 nap a mai. Jó lenne, ha gyorsan rendeződne a dolog magától.

babaimádó
Kép
babaimado

Jól van Baba, reméljük a legjobbakat. Fel a fejjel! Mindenképp értesíts, hogy mi történik veled.

skrisz72

Pvma,
biza, ki ne hagyd a véradást holnap, és gyere a pozitív hírekkel, hadd örüljünk!!!!!!!! :D

Babikám,
léleksimi 1000-rel!!!!!!!!!!!!!! (Rúgjatok ki Apuval a hámból, Rátok fér!!! :oops: )
A következő sikerül, most megszavazom Nektek!!!!!!!! :D

tillidian

Sziasztok!

Babikáááááááááááááááááám: a francba, annyira nagyon-nagyon drukkoltam. Ma többször is eszembe jutottál, hogy mi lehet veled. nagy ölelés és kamionnyi lelkierőt küldök neked!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Alle: köszönöm, lemondhatna már, mert nagyon rossz.

Angel, Lois, Till, Hanna, Viktu, Krisz: köszi ( ha valakit kihagytam bocsika, ) mindenkinek köszönöm a drukkokat, hát reggel lógatok (by Angel) és majd meglátjuk, hogy megyek-e vérre. Persze ha addig nem jön meg :wink:
Vendég

nem tudok annyiszor jönni, ahányszor szeretnék de olvaslak Titeket

Baba,
hatalmas ölelés :cry: kívánom, hogy biokémiai legyen :(

Bubi, Sannah
nagyon drukkolok Nektek %%%%%%

Alle,
örülök, hogy jól éreztétek Magatokat :)

Lois,
tündéri Pizsi (Apus rögtön beleszeretett és azt mondta Ő is kér egy vizsla kiskutyit) :P

KépKép
tobi

sziasztok!

csak gyorsan benéztem.

baba: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked!

sannah, bubi: drukk+++++++++

rólam: nagyon tanulok, kedden vizsgázok. holnap vérvételre megyek, altatáshoz jövőhéten kell intéznem a papírokat.

kati
katica30

Katica, ügyes legyél a vizsgán!
Jó véradást. :wink:

skrisz72

Angel!
Clarkom? Hát azt el sem lehet mondani, tanulmány lehetett volna írni az arcáról... :roll: Elég érzelmes pillanat volt :roll:

Tobi!
Hát igen ez érthető, könnyű beleszerelmesedni a kis kópékba... én is mindig elolvadtam a vizsla kölyköktől :lol:

Sannah!
Drukk a lógatáshoz!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baba! Borzasztóan sajnálom! Fel a fejjel, a következőnek sikerülnie kelllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :(

Sannah, Bubi! Továbbra is erősen drukkolok Nektek! :lol:
salha

Baba! Borzasztóan sajnálom! Fel a fejjel, a következőnek sikerülnie kelllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :(

Sannah, Bubi! Továbbra is erősen drukkolok Nektek! :lol:
salha

Jó reggelt!

Csatlakozom a nem sikerült táborhoz, sajna csak halvány 2. csíkom van, ami még a szuriból maradhatott. Szombatra kellett volna megjönnie, remélem nem húzodik el nagyon..., görcsölgetek, de már nyugodtabbak az éjszakáim.
Fel kell hívnom a privát nődokimat és megbeszélni a lapart és a hiszterot, azonkivül Fanni listáját végigcsinálom és bejelentkezünk időpontért Mágushoz. Majd a következő!!!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam netközelben...

Sannah! Nem vagyok túl gyakorlott, de szerintem ET+13. napon a 2. csík már nem a szuriból maradt! Ne add fel, ultro, magnézium, holnap vv!

Skrisz, Baba! Sajnálom, annyira drukkoltam :cry: :cry:

Bubi! Rajtad a topik szeme!

Katica! Drukk a vizsgához, aztán hipp-hopp túlleszel a hiszterón :wink:

Magamról: ahogy "vártam", korábban megjött, szombaton kezdtem a fogigátlót (előtte persze felhívtam a Kaálit)

Kép

Sannah

Miért vagy olyan biztos benne, hogy nem sikerült? Nehogy már feladd! Mész vérvételre ugye? Én nem hiszem, hogy a szuriból maradt.(mikor kaptad az utolsót?) Ja, halvány csík is csík!
buborék5

Bubi, te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah, dobáld már fel a teszteket!Megnéznénk!+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah! Irány a vérvétel!++++++++++++++++++++++

Bubi!++++++++++++++++++++

Pvma! Üdv itt! Halk gratula!!

Katica! Drukk a mai vérvételhez!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Alle,
örülök, hogy jól sikerült a pihenés.

Baba, Sannah
Ölelés.

Lois,
Ha emlékezetem nem csal azt mondtad, hogy nem szeretnél kiskutyát, ehhez képest nagyon édes ez a kutyagyerek:)
Vendég

Sannah,
Istenem, halvány csík!!!!!!!!!!!!!++++++++++++ :D
Várj még azokkal a kezelésekkel, és nyomás vérvételre!!! (jajj, de szorítok!!!!!)

Bella,
rég láttunk, hogy vagy?

Pvma,
Neked mikor van vérvétel???

Katica,
sikeres vizsgát és szurk a továbiakhoz!!!

Mó,
lemaradtam: Nálad most inszem lesz, avagy hányadik lombik?
Szurk!!!

Fannimami,
már jól vagy, ugye???++++++++++++++++++++++++

Lois,
rég volt már kutyóm, azért kérdeztem, hol szerezted! :)
Szeretnénk mi is (Manó egyből kettőt, hogy ne unatkozzanak :lol: ), de bérházba??? :?

Bubi, hajrááá!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

(Én ma elkezdek újra edzésre járni, meg holnap hastánc :wink: - gyűjtöm az erőt októberre!!! Várom már nagyon!!! :D )

tillidian

Sziasztok!

Sannah,
én se vennék mérget, hogy a mai csíkod szuriból maradt! :wink:
Irány a vérvétel!!!

Buborék,
++++++++++++++++++
te mikoris nézel

Lois,
akkor Pizsi valóban a meglepetés erejével hatott! :wink:
Lesz itt még szerelem! :D

Katica,
drukk a vizsgához! :wink:
angel37

Baba

köszönöm kérdésed, én jól vagyok. Néha érzem lent a hasamat, olyankor beparázok.
Remélem egy picit jobb a lelked!
buborék5

Hogy én milyen bunkó vagyok! :oops: Természetesen mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok rám és drukkoltok nekem! Nagyon aranyossak vagytok!
buborék5

Bubi, nem vagy bunkó. Továbbra is drukkhegyek.++++++++++++

Sannah, ne viccelj már! Mindenki azokat a halvány csíkokat szeretné látni a saját tesztjén. Lécci, menj el vérvételre! A tesztek különben sem érnek semmit.

Baba, puszillak!

Till, én is visszamentem bowlingozni. Én is gyűjtöm az erőt novemberre. :wink:

Mó, akkor hajrá újrakezdés!!!!

skrisz72

Sziasztok,
ma már munka van :oops:

Sannah, csatlakozom a lányokhoz...ha nem sikerült, akkor már megjött volna. Tessék elmenni vérvételre! Várunk az eredménnyel!
allegrobarbaro

Sannah

Merre vagy már? Remélem voltál vérvételen!
buborék5

Sannah,
most ne takaríts :lol: , várunk!!!

tillidian

Sziasztok!

Sannah menj el vérvételre.Szorítok!!!
Baba! a múltkori hasonló hcg-nél 2 napon belül megjött.Mész ismétlő vérvételre?Ölellek!
Bubi!Drukkolok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++++++
Mó hajrá!+++ :)

viktu

Köszönöm a kedves válaszokat!

De most kicsit elbizonytalanodtam, mert

1) Sannah! Az ET utáni 13. napon nekem is halvány lett a második csík a kaális teszten, ezért ma reggel is csináltam egy Clearblue-tesztet, azon viszont már egyenlően vastag mindkettő. ÚGyhogy hajrá Neked!

2) Ma reggel felhívtam a Kaálit, ahol valamelyik recepciós azt mondta, hogy felesleges vérvételre mennem, ha pozitív a teszt. Két hét múlva menjek inkább UH-ra...

7 éve várok erre a rohadt két csíkra! Most akkor erőszakkal menjek be vérvételre, verjem az asztalt, hogy márpedig én abból is látni szeretném, hogy van valami hír?
Utrogestanért úgyis be kell mennem a héten...

Mit gondoltok? Segítsetek! Verjem az asztalt?

Köszi,
pvma
pvma

pvma

Nekem megnyugtatóbb lenne a vérvétel, ha van rá lehetőséged, akkor inkább nézess HCG-t. Melyik kaáliba jársz?
buborék5

Viktu, neked vagy nekem jött meg 2 nap múlva?
A múltkori lombik hcg:1 vagy 0,1 volt.

babaimádó
Kép
babaimado

pvma,
ne verd az asztalt, nem kell. :lol: Simán menj be, és kérj egy vérvételt. Senki nem fog elutasítani, ez a szokás. Lehet, hogy rossz napja van a recepciósnak. :wink: Neked viszont piszok jó napod van, tojd le, és menj vérvételre. :lol: :lol: Én tuti mennék!!

skrisz72

Baba!Nekem. 12.napon tizenakárhány, ismétlőn 15. napon már nem nagyon emelkedett, és aznap már meg is jött. Utrót nyomsz?

viktu

Sziasztok!

Rutinosak vagytok, így nem kell kifejtenem bőven, hogy mi történt: szorítsatok, hogy legkésőbb csütörtök reggelre megjöjjön és ne kelljen...... :cry: Csütörtökig ha semmi akkor telo a Kaáliba és ..... .

Mindenkinek köszönöm a drukkot és azt, hogy "elzavartatok " vérvételre.

Bubika: extra drukkok nekd!

Hanna: nagyon-nagyon kedves vagy, köszönök mindent. Csiripeltek a verebek!!!!! :wink:
Vendég

Viktu, tegnap reggel volt az utolsó Utró, K.P. azt mondta, hagyjam abba.

babaimádó
Kép
babaimado

Pvma!
Simán menj be, azért nem mondták, mert ha kétcsíkos a teszt, az elég egyértelmű, de ha megnyugtat menj csak be és kérj egy terhességi vérvételt.Melyik Kaáli?
Sannah?

viktu

Sannah, akkor ezek szerint voltál vérvételen. Szomorú vagyok. Nagy ölelést küldök neked. Drukkolok, hogy nálad is simán befejeződjenek a "dolgok".

skrisz72

Sannah! :? Szorítok!Ölellek!
Baba!Értem.Remélem hamarosan megjön....

..most látom csak, hogy Krisz is megírta...

(nem mondanám valami szerencsésnek ezt a májust) :cry:

viktu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?