Helló
Nálunk is kezdődik az öthetes bölcsiszünet. Nálunk anyukámék állnak be a sorba, de mondjuk ezt nagyon élvezik, meg Benyó is. És csak délig.
Azért furcsa, hogy anyósomékban soha fel nem merül, hogy segítsenek ilyen helyzetekben. Náluk tök természetes, hogy vagy lemegyünk helybe, és megmutatjuk a Bencét, vagy különben nem látják.
Nekem ez is olyan furcsa. Anyuék még Szolnokon laktak, amikor tesóméknak megszülettek a gyerekek, és minden héten kétszer vonatozott anyu hétközben, hogy segítsen nekik (sétálni, játszóra vitte őket, stb.stb.) Reggel hatkor vonatra ült, és este 6-kor ment vissza.
Ha nekem lesznek unokáim, biztosan én is inkább ilyen leszek.
Húú, mi eléggé eljárósak vagyunk, de főként úgy megyünk, ahová Bence is jön velünk, nomeg szerencsénk is van, hogy anyuék simán bevállalják Benyót, ha kettesben megyünk. De nélkülünk még csak reggeltől estig volt, napokat még sosem. Sőt, éjszakára sem maradt még sose nélkülünk. Valahogy így alakult, de én nem bánom.
Mi holnap este megyünk az István, a királyra, egészen véletlenül kaptunk VIP jegyeket a barátnőméktől (a férje T-mobilos nagyfőnök), és naaaaaaaagyon örültem neki, mert én nagyon szerettem volna, a Társulatot is néztem, ha úgy jött ki.
Szóval nagyon izgulok a holnap este miatt. Amúgy gyerekként is imádtam, kívülről fújom az egészet.
Lassan készülődünk, mert mi pénteken indulunk Olaszországba, két hét pihi lesz, és már nagyon várom azt is. Utána még egy hét Balcsi is lesz, szóval dőzsölünk. Ennyit még szerintem sosem voltunk együtt egybe. 3 hét.
Lidke, én ezt biztosan nem bírnám szó nélkül hagyni, de én egy nagyszájú vagyok, ráadásul, két pici gyerekkel egyedül, szóval az több héten keresztül nem egyszerű.
Én még az egy gyerekemmel is zokon venném, ez van.
Angi, végül mentek nyaralni valahová?
Hogy állnak a csípésesek???
Nekünk meg Benyót kell kezelni, mert már 4. hete taknyolt, nem vészesen, de folyamatosan kicsit, mindig vártam, hogy elmúlik, de most már nem húztam tovább. Úgy volt, ahogy gondoltam, a múltkori felsőlégúti betegségénél bent maradt a melléküregeiben a trutyi, és felülfertőződött. Úgyhogy antibikázunk, viszont így már 2 nap alatt elmúlt minden takony és köhögés.
Hát ez van. De legalább Olaszországra meggyógyul, és ott meg majd átmossa úgyis a sós víz, ahogy ismerem az én víz alá simán bebukó gyerekemet.