Gabci!
Képzeld azon a CD-n valami videós lejátszaható izé van a homeóról...
nekem meg a csajszi azt mondta ugyanaz mint a könyben(mert vett anyu egy homeós könyvet és hozzá adták a patikában)Szal a lényeg hogy holnap elhozom nayutól a könyvet9nagyon klaszz ,van benne direkt gyrekgyógyászatos fejezet...De tuidod írtam hogy nekünk is fáj Olika hasa...talán az Espumisan nekünk hat úgy néz ki!!amúgy ha nagyon fáj neki és nem tud elaludnui és Chamomilla 5 ch-t adok neki egy golyócskát a nyleve alá és eddig mindannyiszor szinte azonnal hatott és eleludt.Ez egy csodaszer!!
Jó nyűgösségre,fogfájásra,hasfájásra vagy ha csak nem tud elaludni valamitől....Ha az 5 ch nem hoz eredményt akkor erősebbet kell(van 5 ch,9ch,15ch és 30 ch)Minél nagyobb szám annál erősebb.Elég nekik egy db golyócska is.
Nagyon megható a lép a dédmamival!!Két széső generáció együtt
És Lili nem semmi am kiságyban
.....amúgy ismerős a szitu..Krizsike az autós hordozóba ül bele,sőt kellett neki szereznem egy régit és van hogy abban alszik
A babakocsiba is belefeküdt már
Én is sokszor sajnálom szegényt,de másrészről meg más is túlélte hogy kistesója született,nem??!!
Alízka is nagyon édi!!Szép hízásnak indult,szuper!!!Milyen szép barna a bőre!
Andi!
Képezld nekünk Olika már majd 2hónapja átaludta az éjjeleket és most egy 4-5 napja megint kel enni hajnalban úgy 4 körül...Annyira nem örülök mert olyan jó volt aludni,de szerencse hogy eszik és szunya tovább.Valszeg ez a 3 hós fejlődési ugrás lesz,több kaját igényel.
Párod is fennt van veled éjjel ha etetsz meg altatsz?De ari,nagyon rendes
Első babánál még az enyém is így volt,sőt ő altatta ,cipelte,ringatta egy éves koráig szinte minden éjjel...sajna mára már a sok meló miatt nagyon fáradt és van hogy meg se hallja ha Olika sír
De hál'istennek nem is kell éjszakázni vele...
Hát igen a cumisüveg 1-2 babánál komoly zavarokat okozhat szopi terén...de ez általában csak átmeneti...ha rendeződik a cicid,akkor minden OK lesz.Egyébként nálunk egyik fiamat se zavarta meg a cumisüveg,se a cumi,ugyanúgy szopiztak tovább.
Panni