Új privát üzeneted érkezett!

Meg kell zabálni :lol: :lol:

Kép
Kép
josi

A kép minőségét nézzétek el, webkamerával készült, és nem volt hozzá elég fény :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

És már megint elfelejtettem: Cseriani! Boldog hófordulót a csodaszép Elizának!!!! :lol: :lol:

dadomi

Vááá, dadomi, frissítettem és teliben Domi képe ugrott be, és nem ismertem meg, hirtelen megijedtem, aszittem egy horroroldal... :lol: :shock:
de nagyon jó képek, édes kis sziíve, hogy ette.. ez ilyen speciális csoki?

been

Uramatyám, mikor először megláttam a fenti képet, azt hittem véres a gyerek! :shock: :shock: :shock:

Cseriani,
boldog 9 hónapot nektek!!! :D
Vendég

Áfi! Nem véres, csokis :) Ez 70%-ban kakaót tartalmazó étcsoki, elvileg csak nyomokban tartalmazhat tejet, ami meg ugye sok esetben csak annyit jelent, hogy a szomszéd üzemben tejjel dolgoznak :) De ne tévesszen meg senkit az étcsoki, nem keserű, sőt kifejezetten finom. Mondjuk egy 12 dkg-s tábla majdnem 400 forint... De ezt legalább eheti. Mondjuk túlzásba nem visszük.

dadomi

Hopp, Emma neve kimaradt :oops: szal, Emma ez minőségi étcsoki :) bocsi :lol:

dadomi

hálaégnek, akkor kaphat csokit is a kiskrapek azért...
timesz, igen, minél hamarabb túl vagy rajta, annál hamarabb gyógyulsz - drukkolunk, hogy jól bírd!

been

szia Timesz..lehet csak azért mert én nem vagyok benne(szerencsére),de szerintem is jobb elöbb túllenni rajta...
Nagyon drukkolunk neked. Szerintem ilyen dolgokra nem is lehet felkészülni,nem?
Gyere néha,ha időd engedi.
Vendég

ja,és köszönjük mindenkinek a köszöntést :D
Vendég

hát ja, a dokinénink is megmondta, hogy csoki nélkül nem nőhet fel a gyerek :lol: :lol: Csak nagyon alaposan át kell nézni a tartalmát. Egyébként a Lidl-ben meg a Tescoban lehet kapni ilyen minőségi étcsokikat. És isten bizony még finomabb is, mint némelyik tejcsoki!

dadomi

dadomi nagyon-nagyon édes a kicsifiad. És annak ellenére,hogy már láttam személyesen,én sem ismertem rá :D
De nekem rögtön a kisbencés mondóka jutott eszembe róla :lol:
Ismeritek,ugye? :lol: :lol: :P
Vendég

Cseriani! Azért írtam, hogy nem igazán minőségi a kép. Nincs az asztalnál lámpa, csak a szobai lámpa a plafonon, és annak kevés a fénye ahhoz, hogy a kis kamerával jó képet csináljak.

dadomi

Cseriani, és engem sem ismertél fel??? Nahát nahát :P

dadomi

dadomi bármilyen lámpát tehettél volna oda,olyan édesen kikente magát :D
Vendég

legközelebb jobban megfigyelem a nyakad-csak nehogy rosszra gondolj :wink: :roll:
Vendég

Csoki nélkül szerintem se lehet felnőni... :P
Hogyan, Dadomi? A nyakad alapján? :P
Én ismerem a kisbencéset, szoktam is énekelni :twisted: enyimeknek, Árminnak különösen, meg néha őt is Bencézzük. :)

been

Cseriani! És honnan szereltem volna le lámpát? a fürdőből, az előszobából, a konyhából stb...? :lol: :P Nincs asztali lámpám, majd veszek, hogy legközelebb jobb képet tudjak csinálni :lol:

dadomi

Emma! Hát persze! Ilyen nyak csak az én fejem alatt van! :lol: :lol:

dadomi

Dehát aszongya Cseriani, hogy díszkivilágítással se tudtál vóna jobb képet csinálni... Vagy nem? :D

been

Dadomi,
aztán visszaolvastam és láttam hogy csokis a lurkó :lol: Csak a kép pont oldal teteje, aztán elsőre az villant az agyamba hogy biztos nekirohant valaminek és vérzik orra-szája :( De szerencsére nem :P
Vendég

igen Emma drága,azt mondtam,arra gondoltam :wink:
Vendég

Most akkor meg jöttem dicsekedni... :oops:
Jár a gyerekem. Mosmá télleg... :oops: Ma egész nap ment, úgyértem 2 lábon. Irányt változtatott, leguggolt, felállt... Végre; nem kopnak tovább a tértén a nadrágok... :lol: Annyira.
Josi, akartam már kérdezni: lesz valami rendezvény jövő hét végén Kömlődön? Írtó ügyes a lánykád ezzel az ugróköteles dologgal... Csapaton belül van, vagy valamilyen suli indította, vagy hogy van ez? :D

been

... és "mondja+, hogy Hanna: "Haaa...amm" :lol: Meg mama, vau. Meg ilyesmik.

been

Cseriani boldog hófordulót Elizának!! Most hogy mondod Áfi,előszörre tényleg olyan,mintha jól orrba verte volna valaki és vérzik,de nem hálistennek. Ezt tényleg jó hogy lefotóztad Dadomi nagyon cuki!
Emma, egy csaj (kb 40 éves) csinálja havi 300 forintot kell fizetni és heti 2x1,5 óra. Ha vannak sport programok vagy bármi a környéken,akkor hívják és mi megyünk :) nagyon szereti és ügyes is,de tényleg én se gondoltam volna,hogy ezt ki tudja hozni Noémiből. Pontosan nem tudom mi a neve a rendezvénynek ami kömlődön lesz és úgy tudom hogy a sportpályán lesznek. Dadomi holnap megy a drukk, ügyes légy :wink:
Timesz ha megjöttél és van erőd leírni mi is szeretnénk tudni hoyg mi vár rád.

Kép
Kép
josi

Tök ügyi most már Ármin is :D

Kép
Kép
josi

Josi, holnap még csak vasárnap... :lol:

been

Jaja, Josi, holnap még csak vasárnap, hétfőn vizsgázok :lol:
Emma! Kijelentkeztél az msn-ből vagy csak velem szórakozik a gép?

dadomi

Nem, valaki használja a jelszavamat, vagy mivan... Mindjárt visszalépek.

been

Óh bocsi :oops: nembaj én már ma is drukkolok :lol:

Kép
Kép
josi

josi nagyon jó dolog az ugrókötelezés,gondolom szereti is Noémi. Hú,mi is mennyit ugróköteleztünk régen...igaz,nem verseny szinten :P
Írj majd,hogy mikor merre mentek,egyszer én is szívesen megnézném.
Emma Árminjának nagy-nagy gratula,ügyes legényke. :D
Mi reggel 7-re csibékért mentünk,anyu 2 hetet eteti őket,aztán levágjuk :?
De már most 2 kilósak. :D
Vendég

Cseriani,
...de te nem vágod??? :shock: :shock: :shock: Vagy igen?
Vendég

Áfi mármint a csibéket?
Én fogom le,míg anyu elvágja a nyakukat...fú,nem szeretem :?
Vendég

Cseriani, mint hentes és mészáros... :lol: Minden elismerésem! Én egyszer fogtam meg anyunak (a jószágot), nah, azóta se... :oops:
Jó lett a hajad?

been

jajj,ne is mondjátok..nekem egy rémálom ez az egész gyilkolászás...
arról nem is beszélve,hogy mikor először csináltam annyira erős volt egy-két csibe szárnya,hogy majd eltörte az ujjam :?
És nemegy csibe tojt rám-szó szerint :evil:
Vendég

ja,a hajam a megszokott,mindig a világosbarnát veszem,de nekem az is jó sötét lesz. Egy időben vöröses voltam,mahagóni,az is tetszett,de Zoltánom szerint inkább ilyen legyen. Végülis az eredeti is majdnem ugyanilyen....
Vendég

Én azt hittem, fekete a hajad... Na, meg is leslek iwiwen! :lol:
Nah, Dadomi, hogy állsz a zabszemmel? :mrgreen:

been

Emma! Hú ne is kérdezd... Kezdek ideges lenni. De nagyon jó lenne már, ha holnap este lenne... Aztán ha túl leszek mindenen végre, majd meglesem ám élőben is Árminod lépéseit :lol: Nagyon ügyi a kislegény :lol: :lol: Majd rohangálhatnak Dominikkal :) Hanna meg Danival :)

SZORÍTSATOK NEKEM HOLNAP DÉLUTÁN EGY ÓRÁTÓL!!!!! Előre is köszi mindenkinek!

Jaj, Timesz, ugye megkaptad az sms-em? A holdállásost.

dadomi

Szorítunk!Ügyes vagy, sikerülni fog!
Én meg tegnap pont nézegettem a volt egyetemi tanáraimat, erre mit látok???A legnyalizóbb, leghülyébb, aki az én időmben még csak tanársegéd volt, ma már tanszékvezető egyetemi docens :roll: :lol: Ilyen az élet! Azért nem irigylem a mostani franciásokat! :D

Kép
Kép
banoed

dadomiSzorítunk, de a fél disznót, azért ne hagyd otthon :D :D
Tegnap megtaláltuk a húgom volt ruciját...
Kép
Vendég

:lol: :lol: devcsa,nagyon édes Zsombi :lol: :lol:
Szeretnél egy kislányt,mi? :wink:

dadomi neked egy hatalmas nagy kalappal mától,keresztbe lesznek érted még a lábujjaim is...de csak az egyik kezem-lábam a tied,másik Timeszé :D
Timi nagyon szorítok neked is,jelentkezz majd.
Na,lépek,gyerkőcök kiflit esznek :lol: utána mindig poszívóznom kell-főleg Eliza után :twisted:
Vendég

Hát igen első lányom fiú lett 8)
Tényleg Timesz neked is szorítok, kitartás!
Vendég

devcsa,most nézem csak,kisfiad-lányod pár nap múlva egy éves lesz :D
Mikor is pontosan?
Vendég

Devcsa,
Zsomborra húztátok a rózsaszín rucit? :shock: :roll:

Dadomi,
sok sikert!!! :P
Vendég

júni 23-án leszünk egy évesek. Már nagyon gyakorolja a torta fújást. A múlt héten megvettem neki a szülinapi ajándékot: egy huzogatós hangyát; torták meg rendelek. Vasárnap partizunk papa, mama nagybácsi, nagynéni...
Vendég

Hát Áfi most, hogy mondod, már rettegek, hogy identitás zavaros lesz a gyerekem :roll: (csak egy fénykép erejéig volt rajta)
Vendég

Devcsa,
rá se ránts, manapság már... az oviba jár fülbevalós fiú, és hosszúhajú is. :lol:
Vendég

Akkor már épp itt az ideje valami szépet tetováltatni a hátára :twisted:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi lányok, most megyek Pécsre, tiszta görcs a gyomrom. Dadomi, igen megkaptam az sms-t, majd tolmácsolom a dokimnak, hátha figyel rá!

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?