Új privát üzeneted érkezett!

Ditta,
nem tettem képet, mert most nem olyan jók a képek, csak "részletek" vannak meg "belsőségek" :lol: szóval nemigen látszódnak jól...

Rik,
én a jövő hónapra kívánom neked a babót! De látom mindent megteszel az ügy érdekében... :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gona

probálkozom :wink:

Edit

az első két terhességedben is ilyen volt a rugdosás??Érezni fogod még,ne aggódj!! :D

Évi???
Gira???
MArika???
Igen eltüntetek!!!
Vendég

Edit!

Sajnos a másik teszt is ilyen 2-őt vettem de ma megcsináltam,mert megijedtem azon is 2csik van!!!!!Ja,álomkór minden pillanatban eltudnék aludni és a pisilés,néha már azt hiszem inkotinenciám van még le sem ér már jön is!!!!!

Erika!
Drukkolok,hogy a bogyók meghozzák a várva várt babát!!!!!

Én reggelig kikészülök,már félek nagyon,hogy mi van!!!!!

Reggel majd jövök doki után!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!
Vendég

Hali!

Kriszti!

Tuti hogy minden OK lesz holnap,tudom!!!

Ballagáson voltunk,kicsit elfáradt a banda :wink:

Nézzük a meccset...a Hollandoknak szurkolok :lol:

Jó éjt

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti??????????????????????????????
Vendég

Kriszti????????

Panny!
Nálunk engem jobban érdekel a foci, mint a páromat......de csak az ilyen világversenyeket nézem. Én abszolút portugál-fan vagyok! :) Eddig továbbjutók!
Kép
Kép

Rik!
Nem is nagyon emlékszem, hogy korábban mennyire mozogtk a bébik..de most nagyon tudok parázni, ha semmi jelet nem ad...... :roll:

Tegnap hazahoztuk a koszorúslány-ruhát a kölcsönzőből, hát ne tudjátok meg.........Veronika illegett-billegett benne egész este! :lol: Alig tudtam róla leparancsolni, hogy az esküvőig bírja ki az a ruha kosz nélkül.

D.

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!

Nem igazán jó hirek,nem tartja kizártnak,hogy terhesség,mert mintha petezsákot látna,de sárga testet is,egyszóval én nem értettem mit hablatyolt össze vissza!Én csak azt szürtem ki az egészből,hogy a tesztem is azért halvány mert későn foganhatott,ezért nem látható egyértelműen,jövő héten szombaton újra megultrahangoz!Kész ideg leszek addig!!!
Vendég

Kriszti

a lényeg hogy nincs piri,nem igaz?
Tesztet csináltál ma?
:shock:
Ne izgulj,nyugi,csak nyugi!!!!

Ditta

én annyira emlékszem még Petrának a rugdosására. :wink: HA nem ugy mozogna a köv. bébi akkor tuti nyugtalan lennék.. :roll:

Mi festünk.MA épp Réka szobáját.
Vendég

Szia Erika!

Áááááá,cseppet sem vagy ideges,csak szét robbanok!!!!
Nem csináltam tesztet,majd a jövő héten,valamikor!!!!!!
Hát ez az érdekes soha nem késett ennyit!!!!
Majd lessz valahogy,próbálok bizni!!!!!
Mi itthon vagyunk,nem sokára megyünk anyuékhoz!!!!!
Festés???Nálunk is időszerű lenne a konyhát és Dávid szobáját átkenni!!!!!
Vissza térve rám,azért hogy a doki megemlitette a sárgatestet kicsit bizakodó és a petezsákot!!!Hát lehet későn fogant!!!!Ebben bizunk!!!!

KELLEMES 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Ne aggódj! Ott van az! Jövő hétre tutira látni fogja már!! Csak addig bírd ki valahogy!

D.

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Én is ebben reménykedem!Ki kell birnom!!!!!
Te pedig ne nyugtalankodj,a mocorgások miatt,minden rendben van!!!!
Vendég

Kriszti

Látom mit mondott a doki... :roll: háááááááát hosszú heted lesz az biztos!!!!
Nézd meg teszten h erősödött-e a csík, meg ugye piri sincs, ami jó jel.
A doki csak annak hisz amit lát, mi meg érezzük is a dolgokat!!!!!!!!!
Próbálj nyugodt maradni, ami persze tuti nem sikerül......azért próbáld meg!!!!!!!!!!!!!

Nálunk beállt a szünidőőőő.Végre nyugudtak ezen a hétvégén a gyerekek..

Apa holnap 24-ezik, ma még velünk, csak beteg egész héten. Nem ment le a láza 38.5-39 volt gyógyszerekkel.Persze egy beteg pasi sokkal betegebb mindenkinél :lol: - Ő is.De már látom h talán túléli :lol: :wink:

Ditta jó bulizást

rik talán Neked is sikerül már mielőbb!!!!!!!!!!

Gona jó h tudjátok kb. a nemét!!

Csütörtökön megyek nődokihoz, UH ,vizsgálat kiváncsi vagyok nagyon.Amnió óta pont ez a sz..r idő van.Jó lenne ha a méhszájat rendben találná!!!!!!!!!!!!!!UH- on kiderülhetne a neme is......-Jóóó nem leszek telhetetlen... :roll: :oops: Azért mégiscsak kiderülhetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

További jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Ági!

Ezt tudom tenni,mást nem!
Párodnak jobbulást!
Szünidő végre!!!!
Vendég

Azért a vonalzóm nem veszem le!Azért is optimistán!
Vendég

Sziasztok!

Élek még, csak ritkán járok erre, viszont ezt a jó hírt nem hagyhatom szó nélkül!!! :lol:

Kriszti!
Nagyon örülök neki, hogy visszajöttél (én látom a két csíkot!!!), arra pedig, hogy esetleg babát vársz, nem találok szavakat!
Igazán megérdemlitek!!!!
Nagyon örülök neki, is szívből drukkolok, hogy a jövő héten már egyértelműen lássák a kis petezsákot!!! :lol: :wink:

Amikor a mostani babámmal először mentem dokihoz, nálam sem látta egyértelműen. Egy hét múlva mentem vissza kontrollra, most pedig már szabad szemmel is egyértelműen kivehető... :wink: :lol:

Rólunk:
Minden rendben, hétfőn megyek ismét dokihoz. A héten kicsit el voltam havazva, mert ballagott a lányom tegnap.
Nem voltunk sokan, de nagyon elfáradtam. Éjszaka hol a lábam görcsölt, hol a hátam... :? Ez volt a következő mérföldkövem. Még a betöltött 37. hét a cél, azután már szülhetek. Doki a hétfőt tűzte ki nekem, talán már addíg kibírom... :roll:

Rakok nektek képet:
Kép Kép
Vendég

Szia Mária!

Úgy látom ballagtatok!Lassan közeledsz a nagy naphoz!!!!!!
Hogy babát várok e arra már én kiváncsi vagyok!!!!Ezek után!!!!
Te hány hetesen voltál első alkalommal vagyis hanyadik napon!???Én most vagyok 45-ik napon,de ha tényleg későn fogant azért nem látható!Eszembe jutott már azt mondta a doki bal oldalon ciszta féleséget látott ami lehet a sárgatestegy másik felvételen vagyis kicsit vele párhuzamban miómagöböt ami lehet a petezsák!!!!!!Hát ez van!!!!De akkor miért késik és miért van 2 teszt és 2 csik mind kettőn!Most csak várni tudok és jövő héten újabb tesztet csinálni!
Vendég

Nekem 28 napos ciklusaim voltak, és 5 hetes kismami voltam, amikor először felkerestem. következő héten is csak icipici petezsákocskát látott. nem tudom pontosan visszakeresni, mert amikor kórházban voltam, ezeket a leleteket nem kaptam vissza.

Drukkolok, hogy baba legyen! Csinálsz még tesztet? Mert ha erősödik, akkor tuti, hogy baba...!
Vendég

Mária!

Köszönöm a választ!Persze csinálok tesztet!!!De legalább neked 100%-ra mondta a petezsákot amúgy nekem is 28 naposak a ciklusaim!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drukkolok!!!! ( először nekem sem mondta 100 %-osra a petezsákot. Csak arra emlékszem a leletből, hogy 13 mm volt a nyálkahártyavastagság.)
Jó éjt!
Vendég

Köszi!Nekem nem mondta a nyálkahártya vastagságot!
JÓ ÉJT!
Vendég

Szia Kriszti,
sajnálom, hogy nem kaptál egyértelmű választ, hogy megnyugodhass végre. De ami késik nem múlik. Vagy kibírod a hetet :lol: vagy csinálsz kétnaponta tesztet, és akkor ha szépen erősödik, akkor nincs más választás: baba van a dologban! :D

Mária,
Te is lassan a finisben! :shock:
Nagyon szépek vagytok! :)

Éljen a nyáriszünet! :D Mindenkinek akit érint...
Nekem még két vizsgám van a jövő héten, aztán lazítok egy kicsit. :oops:

További jó hétvégét!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti!

Sztem biztos van baba mert akkor nem késne ennyit amúgy ,nem???Ciszta miatt nem késne ,nem???
Én is csinálnék a helyedben egy tesztet megint, mert ha erősödik akkor tutira megnyugodhatsz.
Egyébként 5-6 hetesen nekem se láttak még petezsákot sem ,csak megvastagodott nyálkahártyát.

Bocsi a többiektől,nem tok reagálni mert iszonyat fáradt vok :?
Diplomaosztón voltunk(bartánőmén)aztán kajálni egy étteremben és lefárasztottak a lurkók...

Jó éjt

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti

Nyugi,csk ezt tudom ismételni.Mi a fene lenne más a dologban???Tesztelgess ahogy acsajok is mondják,az a tuti.
Amugy dolgozol a héten??
Én szabin leszek!!! :P (vagyok már)

Marika

de jó a finisben vagy már!!ÉS micsoda szép kismama vagy.Kicsi lányod is nagyon tetszik,szép leányzó!!
Hogy fogják hivni a babádat??

Nekem mára simán megjött.Nem vagyok letörve,mert most rendben jött.HA igy marad,akkor reménykedhetem én is az ÁLDÁSBAN!! :D
Vendég

Jó reggelt!

Panni!
Köszönöm a biztatást!Szerinten se késhet ciszta miatt!
Tesztelek holnap vagy azután!!!!!!

Erika!
Neked is köszi!Nekem spórolni kell a szabival,mert júniusban 1 hét nyaralás augusztusban 2 hetet a lagzi miatt kikell vennem!Ha baba lenne egyértelmű táppénz!!!!!
Azért jó,hogy rendeződik a ciklusod, lépéssel haladtál előre, most már jöhetne az a baba!!!!!
Vendég

sziasztok!

köszönöm szépen a gratulációkat!

A pici lányt Emmának fogják hívni! :lol:

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

MArika

a méhszájad hogy van azóta???
Szépen kihordtad a terhességet,gyönyörű kislánykád lesz,és csodaszép a neve!!!!!!!!!!
Szüléstől nem parázol kicsit??? :shock:

Kriszti

Merre mentek egy hetet nyaralni??Mikor,hisz junius van!!!!!!
Vendég

Mária!

Az Emma nagyon szép név!!!!!

Erika!
Már össze vagyok zavarodva,júliusban 14-18-ig vagy hónap végén,még a párom munkahelyén nem irták ki, ki mikor mehet céges üdülés,ahol tavaly voltunk Bogács!!!!!
Vendég

Kriszti!

Akkor akár össze is futhatnánk! Mi gyakran járunk a gyerekekkel Bogácsra! Jó hely! :)

Mária!
Jó nagy már a pocid! és szépek a lányok!

D.

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Ezt megbeszélhetjük!Akár ott is találkozhatunk akár M.kövezsden is!!!
Tavaly többször átmentünk fürödni is és a Lidl-be is!!!!!Mind két fürdőt szeretjük mi is!!!!!
Majd megbeszéljük!Oké????

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Sziasztok!

A méhszájam a két héttel ez előtti vizsgálatkor ugyanúgy 2100-as volt, tehát szépen tartja magát.
Mostanában egyre gyakrabban vannak jósló fájásaim, akár változhatott is, de már nem nagy gond...

A szüléstől annyiban parázok, hogy Emma még mindíg nem fordult meg, csücsül. Holnap beszélünk a dokival a szülésről, végre, kíváncsi vagyok a véleményére. Szerinte azonban első szülő nők is simán szülnek farosan, én viszont attól nagyon félek. Túl sok lehet a komplikáció...
Egyelőre nem parázok rajta, de ettől tényleg tartok... :?
Sajnos egyre kevesebb az esély rá, hogy befordulna a helyes irányba.

Kriszti!
Mikor tesztelsz? Drukkolok ám...!!!! :wink: :lol:

Holnap doki, gondoljatok rám!

Puszi mindenkinek, jó éjt!!!
Vendég

Mária,
várjuk holnap a dokis beszámolót!
Örülök, hogy a méhszáj ilyen szépen kitartott! Ha az első két szülésed szépen zajlott, akkor szerintem is beleférhet egy faros baba harmadiknak, nem? De persze halgass a dokidra! Ő látja a helyzetet...
Most a legutóbbi ultrahangon kicsit megijedtem, hiszen nekem mindig lent rugdos a baba, és most megtudtam hogy fenn a feje, aztán rájöttem hogy tökmindegy, hiszen ez még csak a 20. hét volt. Erre rögtön fordult is egy óriásit a drága gyermek, és kb. keresztben helyezkedett el! Doki is megjegyezte. :lol:
Az Emma név nálam is a listán volt a múltkor. :) (említettem apának, hogy azért lassan elkezdhetnénk legalább gondolkodni a neveken)

Kriszti,
engem is nagyon érdekel, hogy mikor tesztelsz legközelebb! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mária!

Ne izgulj,az én drága Olikám már a 30.héttől szépen befordult koponyavégű fekvésbe eerr a 35.hét végén az UH-n már meg volt fordulva :shock: Gondolhatod hogy én is mit össze nem paráztam...én is nagyon tartottam a faros szüléstől,de a császártól talán még jobban...ilyen hülye vok :shock: és végül a 38.heti UH-meg már meghint rendesen feküdt és nem is éreztem hogy mikoe fordult vissza :wink:

Kriszti!

Bogács tényleg jó hely,mi is nyaraltunk már ott,meg Zsóry fürdőt is nagyon szeretjük.De ha babás vagy(úgyisd az vagy :wink: )akkor vigyáz a gyógyvízzel,meg a hudeg vízzel is...Anno amikor a Krizsivel voltam terhes pont ott nyaraltunk és megkérdeztem az ottani dokit.Szal ő mondta hogy nem szabad!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti???
Teszteltél???NAgyon izgulok Veled együtt!! :wink:
De jó ,hogy tudtok talizni!!Jó lenne gy össznépi tali is.NAgyon jót dumcsiznánk!!! 8)

MArika
Én láttam faros szülést anno tanuló koromban.Én nem ajánlom.BAbásnak se jó mamának se.De ezt Te tudod,ill. érzed.
Meg ahogy az orvos ajánlja persze. :wink:

Edit
Igen,már a neveken gondolkozhattok!!! :roll: :lol: Most irigykedem nagyon!!!!Bár csak ott tartanánk már mi is!! :oops: :D
Vendég

Kriszti

még azt szeretném kérdezni tőled,hogy van-e émelygésed,álmosság vagy valami tüneted??
ÉS azt is,hogy a melóba mondtad?Legalább kicsit könnyebb, nem emelgetős helyekre küldenek??Okosan csináld ám!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem.
A doki megkérdezte, nem szeretnék e kórházba menni, mert nagyon csúnya a lábam... Hát, erre csak azt lehetett válaszolni, hogy NEM.
Méhszájat most nézett, de többet már nem fog, még mindíg 2100-as!!
10 napot kell kibírnom.
BPD 93mm, súly 2700g, áramlás 0,67. azt mondta, ez jó.
Fekvése még mindíg medencevégű, azt mondta, be fog fektetni, ha így marad.
Viszont mostantól szülhetek nála, nem kell koraszülöttosztályra mennünk. (ahol ő dolgozik, ott nincs)

A szülésről is beszéltünk, az ő álláspontja szerint meg lehet szülni, de nem mindenáron. Ő mondjuk köztudottan arról ismert, hogy nem hagyja szenvedni a kismamákat. Azt mondta, a vajúdás során dől el, hogyan tovább.

Most megyek, mert szünet van, várnak a gyerkőceim...
Sziasztok!
Vendég

MArika

de jó,megnyugtató hogy nála szülhetsz akkor,ugye??
Az én lányaim 2700gr-mal születtek,szal most már egy édes pici lányod lenne... :lol:
gyerekek hogy birják a nyári szünetet?Nem uncsiznak?Az enyém az állandó programon töri a fejét.Most okés,mert itthon vagyok,de itt az egész nyár,és anya nélkül... :cry: :evil:
Vendég

Kriszti!
??????

Én is annyira izgulok veled együtt!!!

Én is azon agyalok hogy mit kezdjünk itthon a gyerkőcökkel...
Ma anyuék elvitték őket az Állatkertbe :wink:
Nem rég nyitott itt a közelünkben egy vadi új,szuper EU-nak megfelelő játszótér.Sztem sokat kinézünk oda,lehet pajtikat szerezni is ott :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nem teszteltem ma,holnap reggel fogok,mert ma vettem tesztet!

Köszönöm,hogy igy izgultok értem,de már én is kiváncsi vagyok rá,de ha negativ akkor miért nem jön meg?Már előre ezen agyalok!!!!!!!

Erika!
Nem szólok a munkahelyen,majd csak akkor ha a doki kimondja!Amúgy most minden jó,mert olyan betegem van akit nem kell emelgetni,cipekedni,stb van egy másik arra csak felügyelni kell,többit leadtam,mert ők kitöltik a 8 órámat!
Tényleg jó lenne személyesen talizni!

Panni!
Hát igen nagy gond a nyári szünet ilyen kis gyerekekkel,mindig azon törni a fejet,hogy mit is kellene csinálni!
De olyan hamar elfog telni hogy észre sem vesszük!

Mária!
Lehet,hogy utolsó napokban csak befordul a baba!Drukkolunk nagyon!!!!!!!!
Vendég

Erika!

Igen játszik minden tünet!Főként az álomkór és a fáradtság,de az émelygés is kikészit,a szagokra pedig kiakadok!!!!!!Ja és sok fehér folyás!
Vendég

Kriszti!

Tuti babás vagy!!Ilyen tünetek nem lennének csak úgy... :wink:
Tesztelj már most!!!!!Már nem bírom ki reggelig :shock: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Lesz még egy kisfiam!!! :D :D
Elég egyéretelműen látszott! Sajna képet nem kaptunk, mert elég futószalagszerűen ment, és nem is a dokim uh-zott, de majd a 25. hét környékén megyünk 4d-re, és akkor majd kérek fotót, videótt, mindent!

A lényeg, hogy mindene rendben van, normál tartományban!!
És ahogy aggódtam a mozgás miatt, hát ma reggel aztán rendezett nekem ébresztőt! Valósággal dörömbölt! :D Utána már nem is tudtam visszaalaudni, olyan boldog voltam!
És hát családilag mentünk, először Atival a sebészetre, és úgy néz ki, júl. 8-án műtik a kis fütyijét.... :roll: sajna olyan mértékű a szűkület, hogy nincs más megoldás. De reméljük, nem lesz semmi gond!

És képzeljétek, Veronika is ott volt, és amikor mondtuk, hogy fiú, hát elkezdett pityeregni.........nagyon lányt szeretett volna! De hazafelé a kocsiban már megtárgyaltuk a dolgot, és mégiscsak örül a fiúnak is..... :D

Kriszti :)
Ahogy telnek a napok, egyre biztosabb lehetsz a babában! Várom a holnapi tesztet!

Mária :)
Nekem is med.végű most, bár nekünk még van időnk megfordulni.....de a 12. hetesen fejvégű volt.

Na, megyek, Atit valahogy meg kéne pisiltetnem..szegénykémnek hozzápiszkáltak valami jódos vattával, és most azt mondja, nem pisil, mert csípi neki..........mi lesz így a műtét után?? :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

Panni!

Szerintem se lehetne tünet ha nem vagyok az,most nem tesztelek per pillanat mert kevés vizelet jönne,az pedig hozzá kevés lenne!Ne tudd meg én mennyire kiváncsi vagyok!

Edit!
Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kérésre teszteltem!De minek??????????????Negativ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nem értek semmit!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!

Rik, akkor a héten pihi 1000-el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Használd ki jól a szabit!!!!!!!!!

Babások nagyon jó hírekkel jöttetek...
Marika látod mindjárt vége és milyen jól kihúztad eddig.A farfekvés kicsit gáz, de bízz az orvosodban. Ha kell biztosan segít!!!!!!!!

Ditta, nagyon jó h tudjátok h kicsi fiúcska :D .Név van már?Mi is megtudjuk talán csütörtökön!!!!!!!!!!!!!!Mindenkinek más a kívánsága :roll:

Panny, gondolom a nagyok nagyon elfáradtak ma. Olikázhattál akkor sokat. A nyár nagy feladat lesz bizti, de olyan ügyi voltál eddig is, h bizti nem lesz gond a programokkal. Persze az udvar is nagy segítség ilyenkor, jó h van nektek is. Meg ugye a legbiztosabb pont az anyukád is segít, mint mindíg...

Kriszti.............nem tudom mit mondjak!!!!!!!!!!!!
Akkor nem lenne ez a sok egyértelmű tünet........nem gondolod?
Szerintem még semmi sem biztos/teszt/ nehogy feladd!!!!!!!!!!!!!!

Ma hivatalos dolgokat intéztünk.. :twisted:
Lányom táborba megy és kell pár dolog neki, azokat próbáltuk beszerezni.Várom a jó időt!!!!!!!
agica1027

Ági!
Nem adom fel,sok rosszat hallottam már a tesztekről!!!!!!
Vendég

Kriszti

na és ahogy irod kevés is volt a vizelet. :wink:
Abszolut nem döntő ez,türelem.Minek lennének ilyen tüneteid??Nekem az utolsó előtti és azelőtti ciklus 40-en tuliak voltak,és babás tünetem nem volt....NEKED VAN!!!!!!!!!!!!!!! :D :shock:

Ditta

GARTULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NÉV???GYerekek is gondolkoznak rajta?

Ági

De jó,te is megtudod.IZGI!!! :wink:
Vendég

Kriszti!

Bizti a kevés és nem reggeli vizelet a bűnös :wink:
:wink: Figyi,sztem tényleg késői péd lehetett és ezért volt halvány múltkor a teszt és ezért nem mutatja még ki rendesen.
Tünetek megvannak?
Mikor tesztelsz megint?Doki?

Ditta!

Grat a kisfiúhoz!!!

És válasszatok nevet minél előbb mert én nagyon hiszem hogy a babák a nevükhöz születnek és egy életen át meghatározó a nevük.

Ági!

Milyen táborba megy a lánykád??

Rik!

Mi jót csinálsz otthon a héten?Petrus is otthon maradt veletek?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És Ditta!

Ne aggódj a fütyiműtét végett...tudod írtam már hogy mi is átestünk rajta a Márkkal...Közvetlen a műtét után Márk se mert pisilni mert fél hogy fájni fog...nagy nehezen pisilt és elmondása szerint egyátalán nem fájt,úgy megnyugodott szegénykém.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Köszönöm,hogy drukkoltok!!!! :lol:

Panni!Tünetek megvannak,talán valamelyik reggel tesztelek,doki pedig szombat reggel!A tesztről csak annyit,hogy van egy ismerős itt a szomszédban van 3 gyerkőce az első kettő fiúnál egy regiment tesztet csinált egy sem mutatott pozitivat csak uh- mutatta ki hogy babás,a 3-ik gyerkőcöt pedig kimutatta a teszt!Lehetett késői pé-m is minden benne van a pakliban!!!!
Vendég

Jó reggelt!! :)

A nevet rég kiválasztottuk már, Ágoston lesz! Nekünk nagyon tetszik! :)

Kriszti!
Én is sok olyanról hallottam, hogy babásak voltak, és mégse mutatta a teszt...nyugi! (bár tudom, ez a legnehezebb...)

Ági!
Drukk, hogy ti is megtudjátok csütörtökön!! Ugye nálatok is fiú-lány a felállás?? És ki mit szeretne??
Képzeld, úgy volt, hogy a doki azt mondta, sajnos nagyon bizonytalan, nem látni......és ahogy nézte, felkiáltott, hogy : "hopp, na most széttette a lábát! Ott van! Kimerevítette a képet, és a páromat kérdezte, hogy mit lát? Persze ő csak nézettt bambán, nem tudott mit mondani. Én meg rögtön rávágtam, hogy fiú!" :)

Szép napot mindenkinek!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?