Sziasztok!
Lesz még egy kisfiam!!!
Elég egyéretelműen látszott! Sajna képet nem kaptunk, mert elég futószalagszerűen ment, és nem is a dokim uh-zott, de majd a 25. hét környékén megyünk 4d-re, és akkor majd kérek fotót, videótt, mindent!
A lényeg, hogy mindene rendben van, normál tartományban!!
És ahogy aggódtam a mozgás miatt, hát ma reggel aztán rendezett nekem ébresztőt! Valósággal dörömbölt!
Utána már nem is tudtam visszaalaudni, olyan boldog voltam!
És hát családilag mentünk, először Atival a sebészetre, és úgy néz ki, júl. 8-án műtik a kis fütyijét....
sajna olyan mértékű a szűkület, hogy nincs más megoldás. De reméljük, nem lesz semmi gond!
És képzeljétek, Veronika is ott volt, és amikor mondtuk, hogy fiú, hát elkezdett pityeregni.........nagyon lányt szeretett volna! De hazafelé a kocsiban már megtárgyaltuk a dolgot, és mégiscsak örül a fiúnak is.....
Kriszti
Ahogy telnek a napok, egyre biztosabb lehetsz a babában! Várom a holnapi tesztet!
Mária
Nekem is med.végű most, bár nekünk még van időnk megfordulni.....de a 12. hetesen fejvégű volt.
Na, megyek, Atit valahogy meg kéne pisiltetnem..szegénykémnek hozzápiszkáltak valami jódos vattával, és most azt mondja, nem pisil, mert csípi neki..........mi lesz így a műtét után??
D.