Bettó!
Nekem az jött be, hogy addig játszom vele, amíg el nem kezd nyekeregni, vagy ha nem tudok játszani, akkor addig hagyom játszani. Akkor ha már nyekereg, akkor átlagban már álmos is, akkor beteszem a kiságyba, jön a rituálé, amit már nagyon tud!!! Cumi a szájba, kis fejét oldalra fordítom, és a macit odateszem a homlokához. Amint megérzi a macit, már csukja is a szemét, és általában el is alszik. Ha nem, akkor még kiveszem, kicsit játszik még, és később újra-kiságy, cumi, maci. Előbb utóbb elalszik, de így sose sír, mert ugye nem érzi kényszernek az alvást, mert ha nem alszik el, egyszerűen kiveszem. Hálás is, mert nagyon szépen vigyorog rám olyankor. Ja, nem mindig veszem ki ha nem alszik el, van úgy, hogy bepakolok a kiságyba játékot, és egy picit játszik még, ez attól függ, hogy hol van dolgom! Egyébként régen maci helyett puha takarót tettem a buksijához, de már olyan ügyes, hogy simán a fejére húzza, úgyhogy áttértünk a kevésbé veszélyes macira.
Néha nekem is előfordul, hogy sehogy sem akar elaludni, de látom rajta, hogy már nagyon álmos, mert nagyon laposan pislog, na, olyankor megsajnálom, kap egy kis cicit, 2 korty után már alszik is. Szerintem ez nem baj. Amíg szopizik, addig nyugodtan hagyom elaludni cicin, őt is nagyon megnyugtatja.
Én is olvastam, hogy fél óra kell az alváshoz, hát, néha igen, néha nem. De jó az a könyv, nekem nagyon tetszik.
Egyébként féltem, hogy hogyan fog aludni otthon, de semmi gond nem volt, sőt, vicces volt, egyik este anyu vitte elaltatni, betette a kiságyba, és hopp, Milcsi már aludt is amint letette a buksiját. Anyu legörbült szájjal jött ki, nem kellett altatni, rögtön elaludt.
Bettó! Költözés...hát, nem volt egyszerű döntés, de most hogy otthon voltunk véglegesítettük! Tudod, mint amikor a Vágó megkérdezte a Legyen Ön is milliomosban-ez végleges? Igen, ez végleges. Lesz egy kis házunk, kis kerttel, udvarral, jajjj, de várom már!