Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!

Majd cserélünk egy kis nyomorgatásra :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Benszikém
itt is boldog 20.-ik szülinapot kivánok neked!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P hivlak ma mindenképpen :P :P :P

Vicuska
de fini lehet az a spenót :lol: :lol: nagyon édes Rami bébi :wink:

bibar

Vicuska :lol: :lol: ááááááááááááááá nem i smondok semmit!

Juci zabálnivalóan édesek a csajok! :)

TALI!

Szerintem jó lesz az idő holnapra. :) Nagyon pozítiv vagyok! :)

Az Én csajomat elvitték egy körre. :lol: :lol:

Kép

chesti

Juci

fergetegesek a videók!A Dorka pancsolóson még egy könnycsepp is kicsúszott :shock: olyan megható amikor hozzá szólsz és rákezd a vigyorgásra és ezerrel kalimpál.Hát hihetetlen,megnéztem vagy 5ször.Nagyon ügyesek a lányok,de várom már hogy Falat is itt tartson :D

Chesti

olyan nagylány már Lenci,nagyon kíváncsi vagyok Rá és persze gyönyörű :D

Vicuska

Ti mindig esztek? :wink: :lol: Gyönyörű!!!!!!

Bibarkám

puszika,beszélünk ma :P

Kép
lukrécia

Vicuska,ezt Neked Küldöm..... :wink:

Falat,az etetőszék réme :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lukrécia

Luki, hát ez a kép..itt ülök és csak nevetek..nevetek..nevetek.

Chesti, már le is csaptak Nikire, mi? Nem csodálom!! :lol:

Én is pozitív vagyok, hajár szép idő holnapra!

Bocsi ha kicsit hülyőke vagyok, akkor 10-14 óráig lesz, ugye?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

[quote="chesti"][ írta:chestisize=150]TALI Juni 15. Vasárnap 9-14 óráig a játszótéren.[/size]

Kép
Kép

jucicuki

Sziasztok!

Először is gratulálok Gabicsibének Botihoz! Gyönyörű ez a kisfiú! és már most huncutul mosolyog! Mi lesz később? :wink:

Gratulálok Zuzmónak, Rebének és Elannak is a picúrokhoz! :)

...és mindenki másnak is, mert nagyon édik a babák! :)
nellike

Csajok, itt esik :cry: mi lesz :?:

jucicuki

Itt is esik, és én elég közel lakom az öbölhöz... :( :( :(

Kép

Kép
mamm

Na akkor B terv.

Melyik pláza legyen? Campona? Lurdy?
Gyors döntsünk.

chesti

Chesti, nekünk mindegy, csak tényleg gyorsan, mert nekünk időben el kell indulni :lol:

Judit

jucicuki

LUrdy 9:30-tól?

chesti

ok
lehet oda kaját vinni, mert a hűtőben figyel nektek egy nagy adag epres tiramisu :wink:

jucicuki

Nem lehet!

chesti

Jó reggelt!

Nálunk Dóri hőemelkedéses pár napja valószínű a foga miatt,így nem bizti,hogy megyünk a talira!
Olvasni olvastalak titeket.Nem az volt,hogy a Lurdyban teltház van?Ha igen mit gondoltatok mit csinálunk a kölkökkel?

Elan Rebe!
Hatalmas gratula a babákhoz!Ügyesek vagytok!Szép nagy súlyú babák lettek!Sok tejcsit!

Witch!
Sajnálom a másik babádat,de legalább egy megmaradt,fel a fejjel!

Chesti!
Majd írok,nem felejtettem el!

Luki,Vicuska,Chesti!
Gyönyörűek a csajok!

Gabicsibe!
Gyönyörű a kisfiad!Könnycsatorna elzáródása lehet Botinak!Dórinak is ez volt,de masszsíroztuk a belső résznél,ahol a csont van és elmúlt neki!

Bibarka!
Köszönöm itt is!

Bocsi akinek nem írtam!
Vendég

Gyertek Fehérvárra

Az előző évek hagyományaihoz híven a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány idén is megrendezi a Mesés Várlátogatást a Bory-várban. – tájékoztatta szerkesztőségünket Klesitz Angella, a program egyik fő szervezője.

A rendezvény bölcsődés, óvodás és kisiskolás korú gyermeke(ke)t nevelő családoknak szól. 2006-ban 1800 látogatója volt. Sikerének titka, hogy ezen a napon az Otthon Segítünk Alapítvány önkéntesei és gyermekei közreműködésével megelevenednek a mesék a várban, a kisgyermekek találkozhatnak a mesehősökkel és maguk is részeseivé válnak a meséknek.

A program június 15-én, vasárnap, 9-14 óráig tart, amelyre mindenkit szeretettel várnak a Bory-várban (Székesfehérvár, Máriavölgy)

A rendezvény mottója: „A munka meg fog várni, míg megmutatod a szivárványt a gyereknek, de a szivárvány nem vár addig, amíg végzel a munkával." ((Patricia Clafford)*

jucicuki

Uuuuuuuuu tényleg Lurdy gáz!

Campona 9:30?

chesti

És ha eltolnánk egy héttel v. kettővel, míg jó idő lesz?
Többiek hol vannak?

Judit

jucicuki

Lányok!
Szerintem is el kellene halasztani a talit. Jövő héten már biztosan jó idő lesz. És sokan úgy látszik még alszanak :wink:
A Camponával is volt valami gáz, nem?
Gica

Kép
gica1

mi sajna ilyen időben nem indulunk sehová :cry: :cry: ne haragudjatok,de én is Juci ötletére,az eltolásra szavaznék :oops: :oops:

tényleg a többiek???Vicuska,Mamm,Napcsi?

bibar

Na most akkor mi lesz? :(
Vettem egy csomó chipset :lol: de jó,egyedül megehetem :lol:
Lehet tényleg el kéne tolni a bulit amíg jó idő lesz,ott a parkban lenne az igazi.Más kérdés hogy mi nem nagyon tervezzük hogy hazajövünk a nyáron,most is csak a tali miatt jöttünk vissza Óvárról.

Benszike

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :P Nem is látszik hogy már 42 vagy! :lol:

Kép
lukrécia

A jövő hét vasárnap még talán ok nekünk :D

Kép
lukrécia

Lukika!
A chipset tartogasd, amíg jó idő nem lesz. :lol: DE Juci tiramisujával mi lesz? :wink:

Kép
gica1

Én benne vagyok h toljuk el a talit
chesti

Hát igen,itt vagyok csajok.
Direkt a tali miatt jöttünk be anyósomhoz, itt aludtunk nála, hogy ma időben kapkodás nélkül ott legyünk az öbölben :( :evil:

De én is a halasztásra szavazok, szerintem ilyen időben nagyon zsúfoltak a játszóházak,plázák.
Mondjuk nekem a jövő hét meg nem jó :(

KépKép
naposoldal

Bibarci, csak nem Óvári mini babanetes tali lesz?
Ha arra járok beugorhatok? Hihi.

KépKép
naposoldal

Lányok, szerintem is toljuk el jövő hétre!
A Lurdy-t írtam, hogy nem tudnak minket fogadni és csak szabad levegőn volna az igazi.

Mindenkinek okés a jövő hét? Szintén vasárnap?

Ja, Ramika még amúgy alszik..biztos megérezte az éjjel, hogy esik és nem lesz tali..

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Sajnos a jövő hét nekünk sem jó.

Ez a csúnya idő, az ördög vigye el... :twisted:

Húú, pedig az az epres tiramisu...

Kép

Kép
mamm

Csajok

legyen akkor amikor a többségnek ok,mi úgyis vasárnap jövünk vissza Óvárról,délelőtt oda sem érnénk.Inkább Luki néni hiányozzon mint Mamm és Napcsi :P
Csak időben találjuk ki mert vas du-ra programom van,nem mondom le csak ha kell.

Kép
lukrécia

Mi felkeltünk, de nem indultunk el.

Kép
Kép
share

Nekünk 29-e lenne jó, ha hétvége. De természetesen, ahogy a többség dönt.

Kép
Kép
share

Most van egy nyűgös gyerekem, és annak egy még nyűgösebb anyukája. Hetek óta nem voltam sehol, mert Mátét egyedül nem tudom emelgetni a babakocsival, apa pedig vitte az autót szinte minden nap, a másik az elhúzódó betegség. Hócipőm tele van!!!! A nyár közepén leszek depressziós a bezártság miatt. A környéken még egy normális játszótér sincs. :evil: :evil: :evil:
Na, de ez nem a tali miatt van, csak, ha már morgás, akkor kimorgom magam rendesen. :twisted:

Kép
Kép
share

Csajok!

Örülök, hogy eltoltuk, nem szerettem volna már megint kimaradni. Dorka miatt szívesebben megyünk szabad ég alá, mint egy játszóba, ahol rengeteg kisgyerek fogdosott össze mindent, mert úgy látszik azért neki gyengébb az immunrendszere és összeszed mindent, amit lehet.
Tiramisut sajnos meg kell ennünk :lol: de majd csinálok legközelebb is :wink:

Judit

jucicuki

Nekem minden hétvége jó, ahogy a többség dönt.

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Bár olvasni nincs időm, de azért szeretnék minden újdonsült anyukát még egyszer sok szeretettel köszönteni, és üdvözlet mindannyiotoknak, küldök néhány friss képet, bocs, ha kicsit sok:)

puszi

Numa Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
numato

Numa gyönyörűek az ikrek. :) Viktor milyen kis mosolygós :) Nóri meg :lol: :lol: az a száj :)

Csajok lánykám első igazi csókja :)

FIRST KISS :lol:

Kép

chesti

Numa, végre képek! Igazán jöhetnél sűrűbben! Olyan kis cukkancsok az ikrek! Viktor tiszta apukája, ugye?

Chesti, OOHH! De édesek! :D

Most néztem az időjárás előrejelzést és jövő hétre sem mondanak valami csúcs időt..lehetne már igazi nyár! :evil:

Kép

vicuska2007

Szasztok Csajok! :D

Ahogy mondani szokták, csak egy gyors bekukk...

Dobok egy képet, tegnap felavattuk az esőkabátot, szakadó esőben, pocsolya imádat...

Szép estét! Remélem hamarosan összejön a találka!!!

Chesti: A csók feregetegesen aranyos!!!

Mindenkinek millió puszi!!!
Motpapa

Kép
mot

Motné - még mindig semmi. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok. :) Ma is be kellett mennem a kórházba, mert ma ügyeletes a dokim, de sajnos a méhszáj még szinte teljesen zárt, már el van vékonyodva, de még semmi. Kedden kell újra ctg-re és ultrahangra mennem, és utána minden nap. Sőt még azt is közölte a dokim, hogy legszivesebben szerdától befektetne, de döntsem el hogy választom a mindennapi bemenetelt, vagy befekszem. Szerintem az elsőt választom, nem szivesen stresszelném feleslegesen magamat. Így is feszültebb vagyok már egy kicsit, hát még ha ott elkezdenek nekem mindenféle rémtörténeteket mesélni.

Chesti - ez a csókos kép nagyon klassz. :D

Numató - Nóra és Viktor nagyon szépek. Már úgy szeretnék én is babás képeket feltenni. :)
toldikrisztina

Sziasztok! Kár, hogy tényleg ilyen sz..r idő volt és elmaradt a tali:(

Numato! Nagyon aranyosak a kis ikreid, biztos sokat kell velük foglalkozni :)

Az egész gombacsalád gratulál az új babásoknak! Sok boldogságot kívánunk kedves Gabicsibe, Rebe, Elan, Zuzmó és újszülöttjeitek, na és sok tejet meg némi alvást is.

Toldikriszta! Én sem feküdtem be korábban, 42. héten szültem indítani kellett. Egyetlen dolog van, ami miatt jobb lett volna, ha már bent fekszem: nem kellett volna a folyosón várnom 3 órát aznap délelőtt mikor indították a szülést, azért az elég húzós volt, plusz a cuccaimat le tudtam volna pakolni normálisan és nem éjjel kellett volna tök sötét szobában szülés után, aludni próbáló császáros kismamák sürgetése közepette. Ez János kórház volt, nem tudom máshol hogy van ez. Szóval ha esetleg mégis indítani fogják mindenképpen ragaszkodj hozzá, hogy előtte való nap befekhess. Szorítok neked!

Chesti! A kis szemérmetlenek :)

Ha már elmaradt a tali rakok fel én is egy pár képet.
Kép
Kedvesem
Kép
Hátamon a zsákom

Kép
Szemezünk

Kép
Pont ma elaludtam a hajam.
gombahölgy

Sziasztok,

Most csak gyors bekukk, most értünk haza a moziból (Narnia 2. - nagyon szuper volt :D), de dobok egy friss táblácskát :wink:

Ha valami nem stimm, szóljatok :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Na még kicsit itt gyorsan...
Én is nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a mai tali, tényleg gusztustalan idő lett :roll: Na, de talán legközelebb :wink:

Benszi,
Utólagosan is nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)

Luki,
Tündéri Falatka az etetőszékben :lol: kis husssiiii :D

Share,
Ne legyél depis nekem, hallod? :wink: Amúgy szerintem ma mindenki borultabb volt ettől az időtől… fel a fejjel :wink:

Judit,
Hmmm, fincsi tiramisu… reméltem, hogy azt írod, hogy csinálsz legközelebbre is :lol: :lol:

Numa,
Szuperek a képek! :D Csúcs ez a két gyerkőc, nagyon helyesek! :D

Chesti,
Jó a kép :wink: :lol: :lol:
Köszönök még egyszer mindent, nagyon jól éreztem magam :) Puszi drága!

Mot,
Édes Kriszti a pocsolyában :wink:

ToldiKriszti,
Kitartás! :D már csak pár nap, és rakhatod fel a szebbnél szebb képeket :D

Gomba,
Szuperek a képek! :D

Gabicsibe,
Jaj, nagyon aranyos Boti :D:D:D Ez a mosoly… egyszerűen zabálni való! :D

Vicuska,
Rami :D:D:D Megfogom egyszer zabálni… készülj :wink:

Na most rohanok aludni, mert mindjárt csörög az ébresztő :evil:
Sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Juci
Én is megnéztem a videókat. Annyira jóóóóóóóóóóóóók! :D

Vicuska
Rami és a spenót zabálnivaló! :D

Luki
Falatka annyira édes, pici törékeny lányka! :D

Numato
Nagyon édes a kiscsapatod! :D Kaphatnánk gyakrabban is képeket! :wink:

Chesti
Ahogy már Motpapa is írta, a csókos kép nagyon édi! :D

Kriszta
Kitartás, hamarosan a kezedben tartod! :D Várjuk a híreket!

Gombacsalád
Kisgomba nagyon vagány a napszemcsiben! :D

Nagyon sajnálom, hogy a tali nem jött össze! :( Remélem 1-2 héten belül sikerül találkoznunk és minden babát végre élőben látni! :D
Mi is szombaton Bp-en aludtunk Krisztina keresztapukájánál. Elmentünk kirándulni a Hármashatár-hegyre. Csodálatos a kilátás a városra! Elkapott minket az eső, na akkor már tudtam, hogy az öböl talinak lőttek... Előkaptuk az esőkabátokat és meghúzódtunk fent a hegyen egy hangulatos, kandalos kis étteremben, falatozóban. Fantasztikus élmény volt! Kriszti nagyon élvezte az esőt! A szakadó eső hangjától teljesen el volt varázsolva, vagányan szaladgált és a pocsolyákat rendesen tapicskolta a kiskezével. :D
Dobok képeket a kirándulásról. Bocsi, ha kicsit sok lesz a Mot családból... :oops:

Már esőkabátban:
Kép
Az esőmenő:
Kép
Még egy pocsolya imádat:
Kép
A kilátás:
Kép
Anyával:
Kép
Mot család:
Kép
A kavics imádat:
Kép
Elfáradtam:
Kép

Kép

Kép
motné

Numa, Mot család, Gomba, szuperek a képek! Ikrek a szívem csücske :lol: gondolom nem kell részleteznem :wink:
Chesti, betojok, nagyon édesek. Gyűjtöd már a stafírungot :?: :shock:

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Chesti!
Azt a mindenit,apuka nemsoká hozhatja a puskáját elüldözni a pasikat!Haláli fotó!

Numa!
Eltűnt anyuci!Édesek a skacok!Mennyit nőttek a tali óta!

Bibarka,Zsókuci,Luki néni!
Köszönöm a köszöntést!Édik vagytok!

Motné!
Nagyon klassz a családi fotó!

Gomba!
Tiszta anyja ez a gyerek!Ja és jó a sérója!Neked meg gratula a fekete ruhás kalapos dologhoz!Ügyi vagy!

Mindjárt teszek én is képet a kölkökről!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Benszi utólagosan is Boldog szülinapot! Egy félévet simán letagadhatsz :) :lol:
Azokat a rötyögös fejeket, haláliak. :)

Gomba tiszta anyuci a kisember. :) Szépek vagytok!

Mot bár mát mondtam csoda édes a kis esőkabátos tündér :)

TALI!!

Hétvégére is ramaty időt mondanak!!
Mit szólnátok egy hétköznapi talihoz egy játszóházban??
10 fő-nek már 1080 Ft/óra. Csuda klassz amugy. Mi Luciával és Zsókucival tegnap a camponai Pán Péterben voltunk. Picurokat is le lehet rakni a földre, minden korosztály megtalálja a kis játékát. :)

Amugy 1200 ft/fő, és 1 év alatt ingyenes. Egy délőtti 2 órát szerintem be lehetne vállalni!

Kérdés!

Ki olyan bátor h apuci nélkül hétköznap kimerészkedjen 2 órára a camponába??

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?