szisztok!
csak a jo hirek vannak errefele, nagyon orulok!
timi! nagyon drukkolok! de tenyleg nem tudom hogy birod teszt nelkul????
kincs! nagyon ugyes a babad, remelem nem is fog tobbet felebreszteni
ani! milyen edesen irtal a bakrol... en is alig varom mar, tudom nem lesz konyu de valahogy meg leszunk negyesben, a baj nalunk az ha 3 honap utan visza kel menyek dolgozni, majd meg latyuk es en bizti anyukamra kel majd hagyam oket, remelem nem soka Szabi is meg unya az ejszakai szopizast
szmet! en kaptam utrot, aszpirynt, rutaskorbint, e vitamint, maternat, most ez jon eszembe, remelem nem hagytam ki semmit
arnika! orulok hogy legalab itt nem erzed magad piszkalva, itt mindenki mindenkit meg ert mert, hisz mindenkinek van valami problemaja, kinek kiseb kinek nagyobb, de vegulis az eredmeny ugyanaz, baba lesz belole
mazsi! hagy vagy? remelem jol, neked mikkora van ki irva a szules?
kebzeld en meg nem vagyok bizti hogy erzem a babakat, neha mintha ereznek valamit, de nem tudom ha a gyomrom vagy valami mas, vagy mintha valami nyujtana a hasfalamat, de alig varom mar hogy ugy erezem hogy abba 100% legyek
vanda! urulok hogy ok a babuci, de nagyon kel vigyazal magadra, pihizel sokat, tudom Manoval nem konyu de muszaj, most nagyon fontos hogy jol menyen az elso 3 honap
pasi! ha muszaj kosd az agyhoz vandat! most ezert biztos le csap