Hajni, köszi!!!!!!!!
Szerintem is erre gondolt a dokinéni.
Azért minden ötletre vavő vagyok Sopronnal kapcsolatban továbbra is.
Hát, hogy bátrak vagyunk-e majd elválik. Max Apának nem marad egy haja szála sem a hét végére (egy nagy hisztis, egy pici hisztis, meg én a legnagyobb hisztis
..szóval nem semmi csapat) Aludni, meg majd a kocsiban fog Ábel. Ha álmos, úgyis elalszik, ha meg nem, akkor kibírja ezt az egy napot. De ő ugyebár már második gyerek, aki edzett lesz nagyon, mire felnő.
Ez a
Suttogó nekem rejtély. Én nem tudom, hogy az micsoda, de már a Story is ezzel van tele (nehogy azt gondoljátok, h ez a kedvenc lapom, de a fodrásznál épp ezt volt kéznél). Akkor most már jó lenne, ha felvolágosítanátok, h mi a módszer lényege elalvás terén? És itt mindenki ismeri csak én vagyok tudatlan?
Ábel ma megint kukorékolt már 10-kor, pedig fél 9 körül tettem le aludni. Ki is kérdezte,h ilyenkor mit csinálok? Hát nem hagyom sírni, márcsak azért sem mert ott alszik a tesó is. Ilynekor kiveszem, megsimizem, cumi be, egy kicsit ringatom, aztán vissza az ágyba. És ezt félóránként ismételgetem, ha kell. B-nél máshogy volt. De mindig mentem, ha éjszaka ébredt, de nem vettem ki (nehogy hozzászokjon címszóval), hanem simiztem egy kicsit a kiságyban és általában megnyugodott. Ábel viszont fürgébb, már ácsorog, mire beérek és enm lehet nem kivenni a belém csimpaszkodó makit.
Jaj, még kérdezte valaki, h mit csinálok, amikor B hisztizik, dacrohamot kap, vagy éppen agresszív formáját mutatja, hogy vezetem le a feszültséget. Hát, megpróbálom nem B-n levezetni, de néha azért odacsapok (ami a legrosszabb, mert nem használ semmit, és tényleg csak feszültségoldásra jó). Aztán van olyan,h elrohanok a helyszínről, nem várom meg, míg agyoncsapom a gyereket, de volt már olyan is, h a földre csaptam. A kezem meg piszkosul fájt utána, tehát ez kizökkentett a dühömből. Sajna a hidegvér nem az én ereimben csörgedezik, amikor ezt osztották, nekem már nem jutott
Nincs igazából jó módszerem, mert ezt már higgadtan nem lehet kezelni. Ha orítozok, az sem jó, ha odacsapok az sem. Talán a suttógó ezt is tudja? El kéne már olvasnom?
Vicuska, Rami-nyami nagyon cuki!