Testvércsoporton voltunk az Alma utcában, Jad, Mamacsibe és én, és még sokan.
És tetszett nekem a jungiánus Molnár Judit nagyon. Általában (magyar szakos stiliszta stb.-ként) szoktam tudni, mi, miféle lesz az emberek következő szava, mondata, és ő lenyűgözött ezzel is, hogy sokszor gőzöm nem volt, mert nagyon eredeti, nyelvileg is.
Jaj, ez a két ragyogó gömbölyűség. A világ biztonságos hely, ezt sugározták. Úgy mosolyogtak, és én is vissza rájuk.
Jad: "csoda hogy nem szóltál be Évuska és nem vágtál pofon" ??? A gyerekem közkincs, leszámítva a mindent jobban tudó néniket, téged meg háromnapos kora óta ismer... és én kértem segítséget a háti kötéshez...
DD
Szilvi, merre jársz? Zsu? Fringilla? Memme? hiányoztok.
Szilvivel hordozós-textilpelenkázós klubban voltunk 6-án Budaörsön, a hordozós topikos Kamcsatka szervezi. Ha van egy kis időtök, nézzetek át a mamami.hu-ra, meglepően jó hangulatú közösség alakult ki, akik okos témákról csevegnek. Otthonszülős még nincs, azt talán én indítom majd, mert nagyon szeretnénk hamar másikat a véletlenbaba Juli után.
A következő klub július 4-én lesz, és Finnországból, Cambridge-ből is hazajönnek a csajok, meg pécsi, gödöllőiek, és legalább három papa is... olyan jó.
Rita, elképzeltelek titeket Rákóczi Ágival, ahogy sírtok... és én is sírtam...
Juli hízik, 4 kiló 80, tízhetes (3.76-tal született), babazsákban dudorász álmában. Éberen, kedvesen nézelődik, nagyon figyel, mosolyog, fekszünk mellette-fölötte, és repesünk az apjával, még, még akarunk ilyet... és visszük büszkén, kendőben, háton, elöl, és odavan mindenki.
Csak anyukám szerint lenne már itt az ideje a járókának, mert nem fejlődik így a mozgása.
é