Sziasztok!
A szerdai napot túléltük, nem is volt olyan vészes mint gondoltam
A szuri miatt (gondolom attól volt, mert egyébként nem jellelmző) kicsit nyűgösködött "óriás Zéti"
kora délután, de mire mentünk csípőszűrésre nyoma sem volt a rosszkedvének
Este 37.3 volt a hője, ezért lázcsillapítót sem adtunk neki...ugye jól tettük
A szuri nyoma meg már nem is látszik
Csípőszűrés: tovább tartott míg feljutottunk a régi ramaty lifttel a harmadikra, mint maga a vizsgálat
mert az kb. 2 perc volt...azt mondta a dokinő minden o.k., 3.5-4 hósan vigyük újra. Leletet meg nem is kaptunk csak azt a nyomi elszámolást a vizsgálat ktg-éről (mer' az ugye nagyon fontos nekünk
)...de ez már csak itthon tűnt fel...
Nem tudom írtam-e már nektek, hogy a Zéti simán átfordul a hasáról a hátára (7 hetes volt amikor először megtette)...most már nem is merem egyedül hagyni a kanapén sem...ráadásul pár napja próbálkozik a hátáról-hasára fordulással is...ugye jól gondolom, hogy ez kicsit korai
? Nem lesz baja a gerincének szerintetek
? Gyöngyi
Kata!
Nagyon jó fej a dokinénitek
Az a picurka zoknis láb meg…hát ennivaló!!! Jövő héten vmelyik reggel már tényleg összefuthatnánk séta közben…
Judit!
Nem csöngettünk ám be az Anikóékhoz sem, csak pechjére (vajon így kell ezt írni?) épp az „előkertben” munkálkodott…így gyorsan lecsaptunk rá
! DE ígérem, ha arra járunk legközelebb rád csörgök!
Én nem igazán szeretem a fagyit, de sztem finom a lakóparki cukiban. De nekem ott a csokis körtetorta a kedvencem
Anita!
Mikor lehet tudni részleteket a munkádról? Én már olyan de olyan kíváncsi vagyok
…lassan már egy jókora lyuk lesz az oldalamon…
Ettem már azóta mákos tésztát…de még akarok mást is…mindegy, csak mákos legyen…néha rám jön egy-egy ilyen „roham”
Anikó!
Na, végre hogy hallok rólad is! Jó, jó, tudom, hogy taliztunk a héten, de azért még hiányzol ám, ha nem írsz
Milyen gondoskodó lánykád van
…
azt hiszem nyugodt lehetsz, van aki öreg korodban majd pátyolgat
Anett!
Pont tegnap mondtam a Zuramnak -mikor mutatták a híradóban a hidat-, hogy ezen dolgozik a férjed
S bár igazán csak akkor érzem magam biztonságban, ha két lábam éri a földet, azért picit irigy vagyok a repülés miatt
Szandra!
Áruld el lsz. milyen „márkájú” mákot vettél és hol…kipróbálom én is!
Nagyon jó az a játszóház, ahol voltatok! Ha picit nagyobb lesz a Zéti mi is elvisszük…gyerekkel az ölemben legalább csúszdázhatok anélkül, hogy ciki lenne számomra
Az ivás-írás arány …
Ildikó!
Én is…
Az, hogy nyár van nem elfogadható kifogás ám az írás hanyagolására
Ugye csajok??? Nem ér nyári szünetet tartani
Ibolya!
Mostanában párszor én is jártam úgy, hogy írtam és elszállt
…azért ne add fel! Nehogy már a car Babanet miatt ne halljunk rólatok
Andi!
Jó, hogy negatív lett az eredmény
…de tudtuk is, hogy az lesz. Nem?
Én csak ámulok ás bámulok milyen sokat változott a lánykád
…pedig „csak” kb. 3 hónapja nem taliztunk
…eszméletlen hogy nőnek ezek a kis manócskák
Gyöngyi!
Másnaposság=fejfájás
Nagyon visszafogott vagy a képen…azért gondolom nem ilyen voltál egész este…biztos ez még az elején készült
Katus!
Elfelejtettem ma mondani neked, hogy a nagy CBA-ban is szokott lenni egy nőci, aki Tuppereket árul…tegnap is ott volt…adott is katalógust, majd odaadom neked! Az üvegeket előre is köszi
!!!
Almi!
Azért, mert tegnap összefutottunk még írnod kell nekünk
Dénesandi!
Már megint rossz a neted
Csajok!
Olyan visszafogottak vagytok a képeken
…gyanús ez nekem
…szerintem ezek cenzúrázott példányok…
Rosszul emléxem, hogy volt réggebben még egy kismamink aki írt párszor??? Ugye nem???
Na, lépek eszek valamit! Tudjátok, csak a tejtermelés elősegítése miatt