Új privát üzeneted érkezett!

Szép!!!
Így gyűjtik be a pénzt papírra, na meg a gép javítására.
Akkor UH neked is csak a kötelező UH-kat jelenti ugye? Mert nekem eddig csináltak 4-et, de ebben a terhesség megállapítása is benne volt, még a 38. héten csinálják az uccsót, ha kihúzom addig.

Kép

Kép
pindimano

Oh köszi a bókokat :oops: Pedig nem tartozom a modellek közé :lol: Sőt,főleg h alig vagyok több mint 150 cm :lol: :lol: Én mindnekinek iylen szép esküvőt kívánok,nálunk minden úgy sikerült ahogy akartuk!!!

Pindi!
Szép a gyűrű nagyon!!!Fehérarany?
Mi annyit tanakodtunk rajta,végül a hagyományos karikagyűrű(sárga aranyból)mellett döntöttünk!Nem tudtunk volna megegyezni szerintem :lol: Az eljegyzési(nekem ilyen van,vagyis így hívom) az szintén fehérarany és 1 nagyobb és 4 kisebb kő van benne.Férjem persze vmi drágakövet akart bele,de mondtam h nekem megfelel a cirkónia is :lol: Legalább nem kapok frászt ha vmi lesz vele....és nem kell aggódnom h lelopják az ujjamról :roll:

Inez!
Hát gondolkodtam h vmivel elfedem...aztán mégse.Ez hozzám tartozik.Akinek nem tetszik az így járt :lol:
Nekem magán dokim volt:Szalay Márta.Nagyon kedves nő,korrekt,mindent elmagyaráz stb.Ha nála voltam mindig érdeklődött mi újság,jókat dumáltunk.Végül itt is amgán dokit kellett keresnem,mert az SZTKban nagyot csalódtam....pedig oda jártam hónapokig,aztán felmérgeltek :lol:

Timi!
Sok helyen hallom h nem adnak képet...mert hol papír nincs,hol más bibi van.Addig kell jól megnézned a babát amíg uhznak :wink: :lol:

annus11

Annus!

A videokat csak most fedeztem fel :) Jajj olyan jót pityeregtem :)
Igen, a gyűrűk fehér aranyak, ennek azért örültem különösen, mert mi mindketten inkább ezüstöket hordunk, úgy gondoltam a fehér arany jobban megy így a többi ékszerhez. Amúgy nekünk is sok időbe telt, mire kiválasztottuk. A minta pl hasonlít egy autógumi bordázatra :) (mindketten kocsiőrültek vagyunk)
Az én eljegyzési gyűrűmben is kövek vannak, szám szerint 11, a 12. már nem fért bele :D ezüst amúgy a gyűrű, és egy nyolcas van a közepén :) itt is mindennek van jelentősége :D a 8-as, hogy 8 hónaposak voltunk amikor megkérte a kezem és 12-én jöttünk össze még annó. Bár a 12. kő ugye nincs benne :D
Timi! Most, hogy írta Annus, hogy addig kell megnézni a babát, amíg megy az UH, láttam már olyat is, aki lefényképezte mobiltelefonnal az UH monitort :) megoldotta a problémát! :D

Kép

Kép
pindimano

1.5 óra múlva indulok szigorlatozni, ma reggel 7 óta nyomom, remélem vmit össze tudok hozni. Iszonyatos mennyiségű az anyag.. Jöjjenek a drukkok fél 4-től! :)

A háziorvosom a belgyógyászati szakvélemény előtt elküldött kardiológiára, mert magas a pulzusszámom és szívzörejem van (no ezek a tünetek már csecsemőkorom óta megvannak és kétszeri vizsgálat után 2 majd 17 évesen is negatív eredménnyel zártunk). Persze azért jó lenne most is megnézni, hogy biztos bírjam a terhességet. Na már most. Felhívtam a kardiológiát időpontért, erre tessék, azzal jöttek hogy júl.25-ig beteltek utána meg szabadságra mennek. MAjd vmikor augusztusban telefonáljunk. Halleluja! :? Mi tévő legyek?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida, basszus ez az egészségügy... komolyan mondom, hogy felőlük akármi lehet a betegekkel! Nem mehetsz esetleg máshova kardiológiára??? vagy ez egy hülye kérdés volt? a pulzusszámom nekem is mindig magas volt, engem csak sima ekg-ra küldtek. de a szívzörej az más.
Amúgy mennek a drukkok! Aztán gyere és mesélj! Egy kalappal!!!!!!

Kép

Kép
pindimano

igen, ez a kötelezö UH.
az én karikagyürüm fehér, sárga és vörös arany kombinációja, midjárt megpróbálom feldobni.
addig itt van pár esküvöi kép, hogy én se maradjak ki.
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na ennyi szép menyasszonyt! Nagyon nagyon csinik voltatok ti is!!!!

Kép

Kép
pindimano

köszönöm.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hova tünt mindenki?
eltünt a vonalzóm, amivel tegnap fél napot szórakoztam. mindjárt magamba zuhanok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tényleg nagyon szép menyasszonyok voltatok, Annus is, meg Timi is :) Annus, Tisza-szállóban volt a lagzi? Vagy csak úgy lefotózkodtatok vele? :roll:
Verseghybe jártam(vagyis most még érettségizek itten), természetesen 8) Meg a BME-re készülök... :oops: Remélem felvesznek... :oops:
Az én dokim Emődi Sándor, de lehet otthagyom, mert nem vmi olcsó... :? Mondjuk az uh-ja nagyon jó, nagy a képernyő amin lehet látni a kis csuporkát, meg sokat foglalkozik minden egyes pácienssel, ha egyszer bejut az illető(mert mindig tolódik a rendelés...negyed órát számol egy emberre, de minimum felet benn van mindenki... :P, múltkor pl éjfél után kerültem sorra... :evil: )
A mi gyürünk sima sárgaarany karikagyűrű. Mivel amerikai romantikus filmeken nevelekedtünk, eljegyzési gyűrűm van :P Ami fehérarany és egy kő van benne. :oops: uh a színválasztást annyira nem gondoltuk át :P de mindegy :oops:
Adri, akkor sztem lehet mehetünk együtt vérvételre, majd hétfőn mondják a tg-ben h nekem mikor kell és akkor majd írok :) A vizsgákat meg xard le :P Sajnos Vőlegénynek se nagyon mennek most :(
No sok sikert és kitartást mindenkinek :)
CupPp
Hajrá Szolnok :P

KépKép
KépKép
eckó

köszi eckó

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi! Sajna néha el szokta tüntetni a babanet egyesek vonalzóját, reméljük visszatér!

Kép

Kép
pindimano

hopp az egyik nekem is eltűnt...

Kép

Kép
pindimano

Eckó!
Ki az ofőd?
Kormosnét ismered?A család régi barátja!!!!!És én is a BMEn tanulok...micsoda véletlen!

Na most rohanok,még jövök!!!

annus11

Sziasztok!
Ezek az uh-os dolgok tényleg felháborítóak,de akkor ezek szerint nem csak Szegeden ilyen a helyzet!
Nekem sincs magánorvosom,és a babánkról még nincs egy képem se,pedig már a 18.hétben vagyok!
Én már láttam a monitoron vizsgálat közben de a férjem is szeretné látni!Nagyon jó élmény volt,főleg a 16 hetes amikor már láttam mozogni.
Most úgy döntöttünk,hogy elmegyünk erre a 4 D-s uh-ra.Állítólag Szegeden nem a legjobb,de Kecskeméten az egyik legjobb ilyen hely van!Úgyhogy jövőhéten megyünk pénteken!És akkor már megtudjuk mink lesz.
Nekünk első babánk,és nagyon kiváncsi vagyok,hogy minden rendben van e.
Ti egyébként voltatok már ilyenen?
mné zsuzsi

Szia Zsuzsi!

Mi személy szerint már voltunk 4D-n. Annyira jó volt, hogy 2x is elmentünk :D a másodikra még kedvezményt is kaptunk :) Egyébként általában az összes ilyen rendelőben nagyon kedvesek és készségesek. Mindent megtesznek azért, hogy jó képek sikerüljenek, és hogy megkapd azt a szolgáltatást, amiért kifizettél (ugye mint tudjuk nem kevés pénzt). Ha kell visszahívnak egy másik időpontra, legalábbis nálunk ilyenek.
Aztán remélem hozod a híreket na meg a képeket! :) Várjuk!!!!

Kép

Kép
pindimano

sziasztok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szió Timi! mizujs? hogy vagytok?

Kép

Kép
pindimano

Nekem jövőhét kedden lesznek 4D-es képeim!! :D Akkor esedékes a nyaki redő mérés és a Magzatdiagnosztikai Klinikán csináltatjuk 4D-s UH-val. Én is majd rakok fel képet, bár aki bennem van még nagyon csepp, de biztos tündér. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Nem hallottunk tegnap a szigorlatod hogysikeréről!
A Ti Picúrotok képeit is várjuk ám! Pici még, majd megnő :D

Kép

Kép
pindimano

köszi, most nagyon jól. és ti?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Húhh, hát a hátam, derekam leszakad, görcsöl a lábam és a csípőm. De amúgy jól köszike :) sajna nekem már semmi sem jó :D Krisz meg egész délelőtt és kora délután feszegetett szúrkált és csuklott!

Kép

Kép
pindimano

jó neked, te lagalább már aktivan érzed. én meg csak itt-ott egy kicsit.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nemsokára neked is beindul, és akkor aztán rettegj, megnevel a kis Törpe odabentről :D

Kép

Kép
pindimano

már alig várom. nálad mikor lett aktiv?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Azért nem írtam a szigorlatról, mert nagyon nem tudom. :( Tanárfüggő, hogy éppen ki pontozza az adott szigót. Hétfőn lesz eredmény, mindenképp beszámolok. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát igazán aktív, úgy a 17. hét körül, addig csak néha néha, de én már a 15. héten éreztem őt. Babája válogatja :)

Aida! Oké, bocsi, ha rámenősen kérdeztem :D akkor hétfőig még továbbra is drukk! :)

Kép

Kép
pindimano

sziasztok.sehol senki?
pindimano
akkor ezek szerint az enyém nagyon lusta, mert már a 20.-ba vagyok és még mindig nem aktiv. :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi!
ez nagyon sok mindentől függ, van aki csak a 22. héten érzi és akkor sem aktívan. Hasfal vastagságától is függ. Nekem nagyon vékony volt a hasfalam, mivel előtte dohányoztam elvékonyodott. Eljön majd az az idő nálad is, amikor nem hagy majd aludni a kis tökmag :)
Első babát általában később lehet érezni, na meg neked pont a melegben van a kezdeti mozgás ideje, lustábbak melegben a picúrok.
Csak ne aggódj! ;)

Kép

Kép
pindimano

timi: Én be-benézek, amikor tudok. :) Ez a mozgás meg aktivitás dolog tök vicces, mert én néha nagyon úgy érzem, mintha mocorogna odabent valaki, pedig ez most még lehetetlen. A védőnőm és az orvosom is jósolja, hogy korábban érzem majd a mozgásokat, mint egy átlagos kismama (tekintve igen kis súlyom - 47kg - és vékonyságom) de azért talán ennyire nem. De olyan furcsa. Vmi ott izélget belülről. Mások azt mondják, hogy a beleim. De bélmozgásom már volt azért ez előtt is. Tudom, hogy az milyen. És én mondom, hogy ez amit mostanában érzek, nem az.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

pindimano 9 évig cigiztem
aida45 kg-ról indultam

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

De nem mindegy hogy milyen magassághoz, timi. Vékonynak számítasz a BMI alapján? Milyen magas vagy?

Én is cigiztem 4 évig sajnos. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

165 cm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

úgy olvastam,hogy bmi 17 alatt - alultáplált

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sziasztok csajok. mi van?ma senki nem néz ide be? :?:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na gyorsan a mai napunkról....gondoltam lesz egy kellemes vasárnapunk végre,de neeem.Tévedtem!Reggel 7kor jön a telefo az uramnak,betörtek a munkahelyére.Elvittek egy autót is,az összes kisgépet stb.Szóval hívtuk a zsarukat,aztán irány Soroksár...szóval ültem rendőrautóban és láttam helyzsínelést is.Bibibi :lol: Most értem haza,de szegény férjem még ott van,még az örsre is be kell mennie megtenni a feljelentést,de szerintem napokig oda fog még járni....na így telt a mai napunk....

Visszaolvasok és ha van még energiám este akkor írok...

annus11

szia annus
nem semmi napod volt ma :shock:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Minden nap olvasgatlak Titeket….örülök, hogy egyre többen „találnak” rá erre a topikra… :D
Lányok! Most ezek a gyűrűk, hogy vannak? Valaki felvilágosítana? Mert ugyebár nekem is van elképzelésem meg olvasgattam is… De hogy akkor most hány gyűrű van meg melyiket mikor kell felhúzni… : :oops: Teljesen összezavarodtam... :oops:
Mindegyik menyasszonyi kép nagyon szép :D és Pindimano a gyűrűtök annyira szép… nekem nagyon tetszik… :)
Na én megyek is... remélem nem zavartam :oops: Igazából nem is tudom... nekem olyan fura úgy irogatni, hogy még vagy csak két év múlva lesz baba, de úgy szeretek olvasgatni, benézni ide hozzátok, és olyan jó egy-két szót írni... na ezt jól megfogalmaztam, de szerintem értitek...
Na tényleg megyek! Jó éjszakát Mindenkinek!
brigi0923

Pindi!

Ja igen,az első videót direkt sírósra csináltuk.A többségnél be is jött!

Eckó!
Csak a nászéjszakát töltöttük a Tisza szállóban!!A lagzi a művházban volt.Még jó hogy felújították nemrég :lol:

Brigi!
Hát a gyűrűről...nálunkúgy volt h amikor megkérte a kezemet,elmentünk venni gyűrűt.Elég kacifántos ízlésem van....de sikerült azért választanom :lol: Természetesen gyűrű nélkül is igent mondtam neki :lol: Aztán a karikagyűrűket később vettük meg,azt hiszem 1 évre rá hogy megkérte a kezemet.Azt fel is húztuk akkor egymásnak.Az esküvő elött ezeket kitisztítattam,és akkor nem hordtuk 1 hétig.Ezeket húztuk fel újra az esküvőn.
De vki úgy csinálja hogy rögtön megveszik a gyűrűket mindkettejüknek stb.Szerintem nem kell itt ragaszkodni semmihez!!
Például én a bal kezemen hordom a karikagyűrűt....a párom meg cserélgeti :lol:(bocs a kis kitérőért)

Bárcsak én is ott járnék már,hogy azt várjam mikor rug oldalba a gyerek... :roll:

annus11

Itt is rákérdek, hátha..
Kismama jógára szeretnék járni de egyszerűen nem találok jó helyen. Sad Csepelen vagy 3-as metró vagy 4-6-os villamos vonalán tudtok esetleg jó helyet? Köszi

Gyűrű dolog: Nálunk ez olyan "megbeszélés" alapon zajlott és mindenképp ott akartam lenni a gyűrűválasztáskor. 3 hét múlva érkezik meg és nagyon jól áll a kacsómon. Azt mondta, hogy ezután megadja a módját, hogy úgy kerüljön fel a kezemre a gyűrű, ahogy annak kell. :)

Ja és a baba rúgdosását meg már én is várom!! Bár továbbra is állítom, hogy érzek ott vmit olykor. De én már azt akarom, hogy "szétrúgja" a bordáimat. :D

Aida

Szép hétfő délelőttöt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sad Csepelen? No az nem tudom mi akart lenni. Csak úgy simán Csepelen.:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most viszont jó hírrel jövök! Meglett a szoftver szigorlatom, ma volt eredmény beiratás. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ügyi vagy :wink: gratulálok :)
am ez a mozgás, ami te is írsz, én is éreztem/érzek ilyet. De olvastam h elvileg még nem lehet, uh én inkább mélyen hallgatok róla tudományos körökben :P

KépKép
KépKép
eckó

nagyon lazák vagytok! én 52,5 kg voltam kb mindig... most eddig híztam egy felet :P

KépKép
KépKép
eckó

No most már ide is berakom a ma készült sztár fotót. :D (CRL: 63, NT: 1.5) Tök normális a kicsi.

Kép Kismanó

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.:)
Az első fiamat 20 évesen szültem, a másodikat 23 évesen.Szeretnénk még egy kislányt is valamikor.
Úgy örülök hogy végre van ilyen topik is!!!!
Engem is kinéznek majdnem mindenhonnan a korom miatt...
Pl a kórházban a 2. fiam születésénél a szobatársam aki 26 éves volt, egy kicsit lefagyott a mosoly az arcán amikor mondtam,hogy nekem ez a bébi a második babám...
Meg pl ha a gyerekek nélkül megyek valahová, sosem hiszik el,hogy van már 2 fiam... :D

Aida!

Jaj nagyon édes a kismanód!!!!!

Eckó!
Szerintem tuti,hogy a babádat érzed mozogni!Az első gyerkőc rugdosását én is 16 hetesen kezdtem érezni.

KépKépKépKép
*orsi*

Szia Orsi!
Üdv itt!!!

Aida!

Gratula a vizsgához!!!!Ja és nagyon tuti ez a kép a babáról!!!!!

Eckó!
Huuuu,nem semmi!!!Mi a titkod?Én tuti felszedek majd egy csomót :roll:

annus11

Sziasztok!

Aida! Hatalmas gratula, egyrészt a szoftverhez, másrészt a tündérkéhez :)
Orsi üdv itt nálunk! Helyesek a gyerkőcök. A mindenhonnan kinézést szerintem már mi is érezzük, mi lesz később ?! :D
Eckó! Én 15 hetesen éreztem már a picúrt, úgyhogy senki sem ufo :D én a 22. hétig híztam 3 kilót, aztán jött a többi :) De mostmár lassan görnyedni sem tudok, annyira kitelít a tökmag :D legalább megtanulok egyenesen ülni :D
Na megyek, mert a védőnőm ma kilátogat, annyira úúúútálom! (nem is ide lesz hazahozva a bébi!!!)
Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
pindimano

Sziasztok!

Aida! Gratulálok a vizsgához :wink: Ügyes vagy! Nagyon-nagyon édes Kismanód van :)
Szia Orsi! Gratulálok a két babához! :)
Pindimano! És akkor a védőnő miért erőlteti ezt a találkát, ha a babát nem is viszitek haza?

Én amúgy a közé a kis százalék közé tartozom aki hízni szeretne... Olyan kis vékony vagyok... :oops: A párom mindig azzal nyaggat, hogy híznom kellene, de igaza is van... Na mindegy... Majd meghízom, ha majd jön a baba :)
Én most megyek, mert fél kettőtől lesz egy húzós vizsgám :evil:
Szép napot Mindenkinek!
brigi0923

Brigi! Hát foggalmam sincs, ezért vagyok tök kibukva ezen a "találkozón", tiszta kiváncsi fáncsi! Ráadásul szedjem össze a lakást... áhh semmi kedvem. meg energiám. És szakad az eső is!!!! és most nézem, hogy ázik a plafonom! éljen!!!
Amúgy nekem is azt mondta annó a párom, hogy hízzak már... érdekes manapság miért nem mondja?! :D
Egy kalappal a vizsgádhoz! Várjuk majd a híreket!

Kép

Kép
pindimano

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?