Új privát üzeneted érkezett!

TALI:

Hát igen. Ha vasárnap már szép idő lesz, akkor is tuti, hogy vizes lesz minden. :cry: :cry:

Egyetlen kérés, ha lehet választani BKV-val könnyen megközelíthető legyen. Lurdy pl. ebből a szempontból ideális. Ráadásul ismerjük is. :wink: De, ha lerövidül az idő - anyagiak miatt teljesen megértem, szerintem, mi sem vállalnánk be 4 órát, akkor már nekünk nem érné meg felutazni. :evil:

Tartsuk meg Zuzmóéknál. :wink: :lol: Hogy örülne nekünk.....

Kép
Kép
share

Ja, hogy a Lurdy 1350/óra :twisted: :shock: :shock:

Kép
Kép
share

Chesti!

Ezzel most arra célzol, hogy Nektek hétvégén lenne jó? Mert nem olvastam régebbi dolgokat, csak ezt az egy hszt.
Vagy arra, hogy nem iskolás-ovis gyerekekkel mennétek. Mert akkor én meg arra céloztam, hogy babáknak is megadják a kedvezményt, csak előre le kell foglalni és megmondani, hogy kb hányan lesztek.
A 2007. tavasziaknak bevált találkahelye!
:-)
Vendég

CHESTI,
a bölcsinek már késő szólni?

Kép

Kép
mamm

Rebe!

Itt is sok boldogságot!

CSajok!

Lili áll :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Jajj, de bolond vagyok:

REBE,
szívből gratulálok a csajokhoz!!! Nagyon szép a súlyuk, te meg nagyon ügyes vagy! Nagyon-nagyon sok boldogságot nektek!!!! :D :D :D

JUCI,
nagyon ügyes Lili baba!!! Gratula!!! :D

Kép

Kép
mamm

Csimpilimpi nekünk csak a hétvége jó. Hétközben ideális lenne szerintem is.

Juci grat a felálláshoz. :)

Share drága teljesen megértem, de ha egybekötitek valamivel mint múltkor? Megnézni a tropicariumot vagy ilyesmi?

TALI!!

Csajok el kéne dönteni mi legyen, mert holnap felhivhatom az ovit és megkérdezhetem, vagy bevállalunk egy ilyen játszóházat 2 órára?

chesti

Sziasztok!

Itthon vagyunk, de most csak sajnos bejelentkezni van időm. Köszönöm mindenkinek a gratulákat.
Képek is jönnek majd, de egyenlőre még csak a gépben vannak.
Tejci tegnap este elárasztott, úgyhogy van mit enni a kis kukisnak.
Holnap talán bővebben tudok jönni.

Puszi mindenkinek és gratula a többi új babónak és szüleinek is.

Kép
Kép
zuzmó

Én az ovira szavazok, de persze többség dönt! :wink:

Kép

Kép
mamm

REBE :lol: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A GYERMEKEIDHEZ :lol:
SOK BOLDOGSÁGOT? JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

CSajok, én is az ovira szavaznék!

KépKép
naposoldal

A boldogságot után vesszőt akartam, nem kérdőjelet :oops: :oops: :evil:

KépKép
naposoldal

Sziasztok

Megjöttem a dokitól, jó és rossz hír... Már csak egy manóm van, de ő 15 mm és 160-at ver a kis szive :)...
Képet nem kaptam.... :( Haragszom is a dokira....
A 12. héten kell visszamennem (betöltött 12.hét) a génklinikára és ott vérvétellel egybekötött UH Down szűrés...

Ugye nem gáz, hogy addig nem kell dokihoz mennem? Nagyon bizonytalan vagyok...
Van aki azt mondja hogy lombikkal pedig többet kéne nézegetni a babócám...
Nagyon tanácstalan vagyok...
witch26
Budapest X. kerület

WITCH
sajnálom a babát. :cry: Nem tudom, többret kellene-e nézni. Esetleg máshol maszekban egy uh?

TALI: OVI JÓ ÖTLET

CHESTI
ÉN IS GONDOLTAM RÁ, HOGY MÁST BESZERVEZNI, DE ÚGY SZERINTEM SOK LENNE MÁTÉNAK. MÁJUSBAN SEHOL SEM VOLTAM VELE, SZINTE VÉGIG BETEG VOLT.

JUCI
GYORSAN MENT A FELÁLLÁS! :lol:

ZUZMÓ
SZIA ITTHON. TEJCSI HAJRÁ.

BOCSI A NAGYBETŰKÉRT. MÁTÉ AZ ÖLEMBEN

Kép
Kép
share

TALI: mi is az ovira szavazunk!

Kép

Kép
motné

Rebe, gratulálok! A lányok nagyon szép súllyal érkeztek :wink: Jó egészséget kívánok! puszi
süni76

Jesszusom, milyen színnel sikertült. Esküszöm, a szép rózsaszínt jelöltem be :shock:
süni76

Sziasztok,

Én is az ovira/bölcsire szavazok :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Elan és Rebe
Szívből gratulálok!Nagyon sok boldogságot,egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Witch
Sajnálom,hogy így alakult,de ott van a másik és bizti nem lesz gond!

Én is az ovira szavazok,ha Botond engedi leszaladok egy pár percre :D

Nagyon szépek a gyerkőcök és hihetetlen milyen gyorsan nőnek!

Viszont kérdésem lenne lányok!Boti szeme eddig is váladékozott,de kis száraz csipaformájában viszont mára nedves formában lett a szemén és elég sok.Ma volt a védőnő látta,de nem mondot rá semmit.Ez most normális vagy valami fertőzés szerintetek?
Köszönjük mégegyszer a gartulációkat :D Ma hozott anyósom páromról újszülött kori képeket és mintha boti lenne a képeken csak fekete-fehérben.
Kép
Kép
gabicsibe

Gabicsibe
gyönyörüüü ez a fiucska :lol: :lol: :lol: nekem a barinőm kislányának volt ilyen a szeme,akkor azt mondták neki hogy sok kisbabának van még könnycsatorna elzáródása és azért ilyen a szeme,neki kamillázni kellett és elmúlt :oops: :oops: ja és az első képen olyan nagyfiúnak látszik,nem ujszülöttnek néz ki:)))

Witch
sajnálom a másik babót,de most a megmaradt ügyes kis babára kell koncentrálni,szuper kis szivverése van :P :P engem nagyon sokszor ultrahangoztak annó,nekem ez megnyugtató volt,ugyhogy megértem hogy kevesled :oops: :oops:

Chesti
én is szavazok az ovira,ha már ilyen szar időnk lesz :oops:

Zuzmó
de jó nektek,nagyon várjuk a képeket :wink: :wink:

bibar

Gabicsibe hát gyönyöörrűűűűűűű ez a fiúcska!
AHogy alakul a könnycsatorna ürül ki belőle...hát meg nem mondom mit mondtak nekünk. Nekünk elsősorban anyatejet javasoltak h azt csöpögtessünk a szemébe, aztán a kamilla. Nekünk végül átmosták a könnycsatornáját... :(

Witch csak arra gondolj egy igen erős baba növekszik benned!
A másik pedig, hogy innentől kezdve sima, normális állapotos nő vagy, nem kötelező a több UH. Mi akik megküzdöttünk a babákért persze jobban aggódunk, és látni akarjuk mindig rendben van. :) Ez természetes. :lol: Ez majd elmúlik ha már érzed a rugdosást. :)

Zuzmó kééépet! :)

TALI!

Akkor felhívom ma a bölcsit, és kisírom hogy had mehessünk. :)

chesti

REBE

NAGYON GRATULÁLOK,
milyen szép súllyal születtek,alig várom a képeket :D

Witch

sajnálom,viszont a szép kis petezsákhoz és a szívecskéhez nagyon gratulálok :D

Gabi,Bibar,Chesti

most lőjetek le,de én úgy tudom szemre nem lehet kamillát használni. :shock: mert szárítja vagy mi :roll:

Gabi

tündér ez a fiúcska,a második kép ooooolyan bájos :P

Juci

nagyon pörögnek a csajok,nem vagytok semmik :D

Zuzmó

várjuk a képet :D

Kép
lukrécia

Luki néni jól tudod, nekem is végső esetre ajánlották. Előbb az anyatej.
chesti

Bölcsi nem fogad minket :(

chesti

VALAKi nem tudja esetleg a baba-mama klubbját leszervezni talira?
chesti

Luki
kerifiamnak attól múlt el,neki a doki javasolta :wink: viszont másik ismerősömnek át kellett mosni mert nem múlt,mint Chestiéknek :oops: :oops:

bibar

Gabi, gyönyörű ez a kisfiú! És szerintem is egész nagyfiúnak látszik!
Szerintem amíg a védőnő és a dokid nem mondja, hogy baj lenne, ne idegeskedj ezen. Meleg vízzel törölhettem Raminak és kamillával is.

Witch, sajnálom a másik babót de én is azt mondom, koncentrálj a kicsikérdre, szép erős szívverése van! Hány hetes vagy? Én a 9.hét után már csak a 12.héten voltam.

Lányok, kb.hányan leszünk? Mert én szívesen felhívom a Lurdyt. Mintha azt írta volna, hogy az 1 évnél kisebbek ingyen mehetnek be, hátha mond valami jó árat és szétdobjuk.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska!

8. hetet töltöm ma...
Tehát orvosa válogatja, hogy mikor kell menni...
Sztem én azért felhvom a dokit, hogy én nyugodtabb lennék ha még előtte megnézne...
witch26
Budapest X. kerület

WITCH,
sajnálom a babókát nagyon... :cry: De azért ne szomorkodj, a másik törpike erős és egészséges lesz, és most ez a legfontosabb!!!

TALI,
én benne vagyok, hogy szétdobjuk az összeget!!!

Kép

Kép
mamm

Chesti, átküldöd nekem kik jönnek?

Lányok, a kinnti taliról végleg lemondunk? Itt ma még egy csepp eső sem esett..

Kép

vicuska2007

Sziasztok Lányok!
Először is elnézést amiért eltűntem,bocsánat. :oops:
De tiszta szívemből örülök ennek a csodálatos babaesőnek,ez fantasztikus,végre.
Mikor láttam a táblát örömömben el is pityeredtem,a táblakészítőnek külön gratula,nagyon szép és köszönjük.
Mi most csúztunk egy picit mert, most családi ház vételbe
De ha megjön akkor telefonálok Zeke doktornak,hogy mikor mehetek vérvételre és újra belevágunk. :D
Gabicsibe!
Gratulálok a csodálatos kisfiadhoz,álomszép kisfiú. :D
Rebe!
Gratulálok a pici lányaidhoz és jó egészséget kívánok,nagyon szép nevük van. :D
Benszi!
Csodálatos kiscsaládod van. :D
És kedves többiek,régiek és újak mindenkinek minden jót és további szép napot. :lol:
kata80

Sziasztok!

Rebe, szívből gratulálok! :D :D Szép súllyal születtek a gyönyörű nevű kiscsajok, ennyit a 2 kg-ról :wink: Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! Puszi!

Gabicsibe, kicsi fiad gyönyörű! Olyan kis huncutnak tűnik.

Kép

KépKép
anett_1

Kriszta
Mi volt a mai CTG-n?

Gabicsibe
Annyira szép kis hajasbabád van! :D :D :D

Zuzmó
De jó, hogy otthon vagytok már! Gratula a tejcihez! Amint időd engedi, dobáld a képeket! :D

Agnese
Örülök, hogy minden rendben van a picúrral! :D Várjuk a képet! :wink:

Witch
Nagyon sajnálom a babódat. :( De Te is biztosan tudod, hogy meg volt az oka, hogy Ő elment... Most már koncentrálj a Te életerős pocaklakódra! :D
Engem is a 8. héten elzavartak a BMC-ből és utána csak a 12. héten voltunk a dokinál a tarkóredő szűrésen, addig védőnéninél voltam és vér-vizelet viszgálaton. Igaza van Chestinek, próbálj arra gondolni, hogy normál állapotos nő vagy! :D Persze mi akik, nehezített úton kapjuk meg ezt a csodát sokkal jobban aggódunk. Ez teljesen normális. Én is ill. mi a férjemmel szívem/szívünk szerint minden nap, de legalább hetente mentünk volna uh-ra. :oops:

Juci
Gratula a felálláshoz! Nagyon nyomulnak a csajok! :D

Napcsi
Lánykád egyszerűen csodaszép! Képet még, még! :D

Vicuska
Rami annyira édes, kis huncut! :D

Gica
De jó, hogy jelentkeztél! Képeket kérünk! :D

Zsókuci
Várom a hétfői eredményt! Addig pedig vegyél érzékeny búcsút a kis ékszeredtől. :wink:

Bibar
Ügyi vagy, hogy a tejci problémát megoldottad! :D

Chesti
Pancsoló Lencsi zabálnivaló! :D

Fiona
Döbrögi nagyon édike! :D

Rékaróka
Botond nagyon jóképű és ügyes pasi! :D

Benszi
Annyira imádom a képeket a kiscsapatodról! :D

Gil
Hamarosan Te is itt leszel babával pocidban! :D :D :D

TALI:
Sajnálom a bölcsit! :( Minket minden megoldás érdekel! Szóval mi mindenben benne vagyunk, amiben a többség dönt! :wink:

Kép

Kép
motné

Kriszta
Mi volt a mai CTG-n?

Gabicsibe
Annyira szép kis hajasbabád van! :D :D :D

Zuzmó
De jó, hogy otthon vagytok már! Gratula a tejcihez! Amint időd engedi, dobáld a képeket! :D

Agnese
Örülök, hogy minden rendben van a picúrral! :D Várjuk a képet! :wink:

Witch
Nagyon sajnálom a babódat. :( De Te is biztosan tudod, hogy meg volt az oka, hogy Ő elment... Most már koncentrálj a Te életerős pocaklakódra! :D
Engem is a 8. héten elzavartak a BMC-ből és utána csak a 12. héten voltunk a dokinál a tarkóredő szűrésen, addig védőnéninél voltam és vér-vizelet viszgálaton. Igaza van Chestinek, próbálj arra gondolni, hogy normál állapotos nő vagy! :D Persze mi akik, nehezített úton kapjuk meg ezt a csodát sokkal jobban aggódunk. Ez teljesen normális. Én is ill. mi a férjemmel szívem/szívünk szerint minden nap, de legalább hetente mentünk volna uh-ra. :oops:

Juci
Gratula a felálláshoz! Nagyon nyomulnak a csajok! :D

Napcsi
Lánykád egyszerűen csodaszép! Képet még, még! :D

Vicuska
Rami annyira édes, kis huncut! :D

Gica
De jó, hogy jelentkeztél! Képeket kérünk! :D

Zsókuci
Várom a hétfői eredményt! Addig pedig vegyél érzékeny búcsút a kis ékszeredtől. :wink:

Bibar
Ügyi vagy, hogy a tejci problémát megoldottad! :D

Chesti
Pancsoló Lencsi zabálnivaló! :D

Fiona
Döbrögi nagyon édike! :D

Rékaróka
Botond nagyon jóképű és ügyes pasi! :D

Benszi
Annyira imádom a képeket a kiscsapatodról! :D

Gil
Hamarosan Te is itt leszel babával pocidban! :D :D :D

TALI:
Sajnálom a bölcsit! :( Minket minden megoldás érdekel! Szóval mi mindenben benne vagyunk, amiben a többség dönt! :wink:

Kép

Kép
motné

Bocsi, ez kétszer ment el... :oops:

Kép

Kép
motné

Lányok, mi is szeretnénk végre látni benneteket, szóval minden megoldásra vevők vagyunk és ma bevásároltunk a sütihez :wink: :lol:

Judit

jucicuki

Lányok, most hívtam a Lurdy-t és egész vasárnapra szülinapjaik vannak 7-9 éveseknek. Tehát ez sajna kilőve..

Jaj csajok, írjatok mi legyen, maradjon az Öböl?

Kép

vicuska2007

Campona?

jucicuki

Vagy Savoya? Megnéztem a dzsungelkalandpark képeit, és jó nagynak, tágasnak tűnik.

Kép

Kép
mamm

Jaj, most nézem az árát, ez nagyon drága :cry:

Judit

jucicuki

Csajok nekem is mindegy hol talizunk, de játszóházban csak 2 órára tudunk maradni.
Most azt mondják amugy h vasárnap jó idő lesz.
Még ne mondjunk le az öbölről.

Vasárnap már melegedés kezdődik, a déli országrészben a hőmérséklet megközelíti a 25 fokot.

Vasárnap fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és a felhőátvonulások mellett több órára kisüt a nap.

chesti

Szerintem maradjon az eredeti elképzelés az öböl!!! :lol: 8)

Lányok, ugye jön mindenki! Babázni akarok!! :P

Kép

vicuska2007

Valakinek meg kellene nézni szombaton, hogy milyen állapotban van. Ne menjünk sárdagasztásra. Vagy ez hülyeség?? :roll:

Kép
Kép
share

Sziasztok!
Witch :(

Juci, gratulálok Lili felállásához! Dorka is biztos hamarosan követi.

Gabicsibe, nagyon szép Boti!! És természetesen az összes többi baba.

puszi
süni76

Juci, megnéztem a videókat! Tündérek! Te, Dorka sarka nem fáj, miközben a fürdőkádhoz csapkodja a lábát???? :D
süni76

Süni, nem panaszkodik, viszont tök jó habot ver magának :wink:

Judit

jucicuki

Juci, megnéztem a videókat! Annyira de annyira édesek, hogy alig várom, hogy megnyomorgassam őket!! :lol:

Kép

vicuska2007

Kedvcsináló Ramika módra..
Kép I LOVE SPENÓT! Kép Kép Huncutka

Kép

vicuska2007

VICUS,
imádom ezt a kiscsajt!!!! Remélem tényleg tudunk talizni... :roll:

GABI,
annnnnnnyira nagyon édes a kicsi fiad! :D Hogy telnek a napjaitok? Jól alszik? Éjszakák? Mesélj!!!!

Kép

Kép
mamm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?