Sziasztok!
Ma találtam rátok és örömmel olvasgattalak benneteket, mert rengeteg olyan kérdésre kaptam választ amire eddig nem sikerült!
Gólyanéni meg egyszerűen hihetetlen számomra, sztem nagyon sok kismamiban hatalmas űrt töltesz be a segítségeddel
Pár szóban magamról: 21 hetes kismama vagyok az első babát várjuk a férjemmel 27 évesen. Még dolgozok bár érzem hogy egyre nehezebben bírom, könnyen fáradok nem megy már az a pörgés amit eddig műveltem
Először SZTK alapon jártam a Blaskó dokihoz és amikor összejött a Manó akkor kezdtem el hozzá magánba járni, maximálisan meg vagyok elégedve, ez volt a "vágyam" hogy fiatal és lelkiismeretes dokinál szüljek, nem vágytam főorvosokra és szuper dokikra.
Úgy néz ki, hogy kisfiúnk lesz legalábbis a kórházi UH-n szépen bepucsított és láttuk a lényeget
Gólyanéni kérdésem lenne feléd: az UH-n megállapították, hogy a melső falon tapad a lepény és kicsit rálóg a belső méhszájamra ez most mit is jelent? Mire vigyázzak? Dokihoz jövő héten megyek majd.
A másik kérdésem a szememmel kapcsolatos. Magas a dioptriám, kontaktlencsét hordok 5.0 és 5.5öt de a szemész most mindkettőre 6.5öt állapított meg bár én nem érzem, hogy ennyire rossz lenne a szemem. De ezzel a papírral elértem a 6.0 feletti határt és császárt javasolt a szemész. Mennyire szokták ezt figyelembe venni? Szeretnék inkább természetes úton szülni de a félelem is bennem van, hogy nehogy elpattanjon a szememben vmi. Szervileg nincs baja a szememnek csak a dioptria.
Köszönöm előre is ha tudsz válaszolni, vagy valaki kismami aki esetleg átélt ilyesmit.