Új privát üzeneted érkezett!

ibernuska. homeopatias cuccokat lehet szedni.asszem hisztaminum ch 15, amit en kaptam , de nem tudjak, hogy en mire vagyok allergias, csak rengeteget tusszogok. azt hiszem, ha tudjak, hogy mire vagy allergias akkor van masmilyen is. feltetlenul menj el egy patikaba, ahol arulnak homeos gyogyszereket, vagy egy homeopatahoz.

KépKép
KépKép
mush589

Kép
zölddisznó

Ezek mind allergiás tünetekre valók. És kezdd el már most!

Kép
zölddisznó

hali csajok!Pár napja érzem a magzat mozgásokat de csak enyhén,kellemes még eddig...de lesz ez még igy se :lol:

Holnap reggel elindulunk csak szombat este jövünk haza.Pénteken Pestre megyünk az állatkertbe onnan meg le Nógrád megyébe(Bátonyterenye)ottalvás anyóséknál,másnap ballagás.Úgyhogy majd két nap múlva jelentkezem ,mindenki vigyázzon magára,jó pihenést,kellemes hétvégét mindenkinek. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, hogy jártam....
Ma telefonáltam a laborba, ahol az integrált tesztet csináltattam és azt mondták, hogy rossz eredmények jöttek ki...Végül kiderült, hogy rosszul számolták a napokat és a tripla tsztet csinálták a dupla helyett. ma vissza mentem és tisztáztam velük az időpontot, és megint vért vettek és holnapra lesz kész a tripla teszt eredménye.mert most vagyok a 14.ik hét után csak...Na de elég, hogy a bogarat elültették a fejemben és most idegeskedem, nem kapom a helyem, folyton az jár az eszemben, hogy ha holnap is rossz eredmény jön ki, és mi jövő héten indulunk Angliába, mi lesz...???? :evil: ÁÁÁ... tiszta ideg vagyok. A dokim mikor megnézett uh-on, rákérdeztem és azt mondta, hogy a méretek alapján aggodalomra semmi okom nincs... de én mégis idegeskedem...

Sarmon:
jó szórakozást, érezzétek jól magatokat!

Mush:
igen, láttalak én is a szomszéd topikban. Hát Magdolnam nincs a legjobban kiderült, hogy diabeteszes lett és a magzat óriásbébi , de reméljük megoldható még...Nem engedik haza hétvégére sem, be van pánikolva... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ibernuska: Én is allergiás vagyok. Tavaly a fiammal mikor terhes voltam, tünetmentes voltam és már előtte sem igazán szedtem a gyógyszereket.
De idén a második picurral már megérzem, hogy allergiás vagyok. Már márciusban kezdődött, mikor nyáron szokott inkább illetve volt tünet régebben. El kellett mennem az allergológiára is, mert én asztmás is vagyok és nagyon fulladtam és ott mondták, hogy most nagyon magas a pollenkoncentráció és ezért sokan akik tünetmentesek, vagy minimális tünetük volt most azok is megszenvedik ezt az időszakot.
Én is láttam a gyógyszertárba valami homeopátiás bogyót, de most így nem tudom a nevét, de szeretnék majd én is utána nézni, úgyhogy kiderítem.

Aida: drukk a vizsgához!

Mush: Köszi! Tegnap találtam, hogy vannak új vonalzók és ez valahogy találóbb.

Gabi

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok, ma voltam kombinált teszten az Istenhegyin, csináltak uh-ot is, minden ok, egy időre megnyugodhatok, bár tudom, hogy ez nem génvizsgálat, csak egy teszt. Elkerülte a figyelmemet, hogy ehhez is csinálnak uh-ot, de nagyon megörültem, még DVD-t is adtak, sőt megismertek, hogy két éve is voltam náluk. Mondjuk 28 ezer pénzért...

Én is küszködöm az allergiával már 12 éve, de terhesség és szoptatás alatt semmit nem szedek, csak azt a bizonyos "orrbadugósvilágítós bizgentyűt" használom. (ha érdekel valakit, megnézem a nevét, de most lusta vagyok az emeletre felmászni). Nekem bevált, sokszor jobban vagyok, mint a férjem aki gyógyszert is szed az allergiára.

Nem tudok vonalzót felrakni, egyszer valaki írta, hogy elküld róla egy kis írást. Légyszi.
Köszi

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

orrbadugósvilágítós bizgentyű= MEDINOSE +

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok, ha lehet. Most vagyok a 12. hétben. Ha minden igaz és jól számolok, akkor dec. 29-én érkezik a bébi. Talán karácsonyi baba is lehet. Van esetleg valaki, aki ugyanitt jár, mint én?

Kép

Reni
csillag78

sarmon. nagyon jo szorakozast!!!!

marti. ne idegeskedj!az nem jo a babanak! biztosan minden rendben lesz! relax! ok elszurtak a szamolast, azert volt rossz az elso. holnap irj mindenfelekeppen!!! NYUGI!
Magdinak megkitartast! remeljuk jovo heten hazaengedik. mekkora az orias bebi? olvastam a nyariaknal, hogy szuletett egy 4 es fel kilos baba. Huha! az azert nem semmi!

csillag. udv a csapatban. talan magnes ugyanannyi ido, mint te, de o mar egy hete nincs, mert koltoztek.

bb. tudnal kuldeni egy kepet errol az orba dugos izerol? tusszogesre is jo? meg ordugulasra?

KépKép
KépKép
mush589

csillag. megneztem. magnes pont annyi idos, mint te. aida pedig egy nappal elotted van.

KépKép
KépKép
mush589

aida. hogy sikerult a szigorlat?

KépKép
KépKép
mush589

Hát nagyon necces a szigorlatom.. :( Hétfőn kiderül az eredmény.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csillag, én december31.-es vagyok. én csak a jövő héten töltöm a 12. hetet.

Betti
Kép
betti0412

mi van itt lanyok? mintha cianoztak volna!

ja indottam egy masik topikot is: 2008/9 teli kismamik, ha esetleg erdekel valakit.

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Mush! Nem kell félni az óriásbébiségtől! Én 4,6-tal születtem, és hármunk közül én pottyantam ki legkönnyebben, pedog tesóim majd egy kilóval kisebbek voltak.

Márti! Mi az a tripla meg dupla teszt?

Kép
zölddisznó

zoldi es hanyadik gyerek vagy?

a dupla: AFP, Hcg (ez a terhessegi hormon)
a tripla: AFP, Hcg, unconjugated oestiols (ex egy hormon, ami a baba es mehlepeny altal termelodik)

ezt egy itteni terhessegi ujsagbol szedtem :D pont tegnap este olvastam. nekem juni 27-en kell majd mennem ezt csinaltatni.

KépKép
KépKép
mush589

2.

Az AFP-t nem csak 16-on lehet jól mérni?

Kép
zölddisznó

nem tudom. en pont nyaralok a 16. heten lehet azert montak hogy menjek par nappal elotte.

meg az is lehet, hogy itt meg ott mas a dupla meg a tripla. :? majd meglatjuk mit ir marti

KépKép
KépKép
mush589

Helló csajok! Fölkelni! Írni! Nem lazsálni!

Nemrég egy Anita nevű "frissanyuka-jógatanár" bemásolta ide nekünk a szórólapját, amiben kismamajógára hívott minket.
No, én elmentem. Nagggggggyon jól esett. Rögtön vettem is bérletet! :lol:
Mindenkinek nagyon ajánlom, akinek közel van, és megteheti, hogy kivesz egy kis "szabit" otthonról. (Másfél óra a foglalkozás, az első óra ingyenes, és a Kossuth tér sarkán van.)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Rég írtam, de hát zajlik az élet. Mindenki jól van, a Legkisebb is. :D

Már szinte mindenki tett fel uhu-s képet, nekem még nincs, de azért én sem akarok képtelen lenni :D , így felteszem még az áprilisi kétcsíkosat és a kiskönyveset. :D
Ennyi "kézzel fogható" bizonyítékom van még "csak" Róla... :D Kép
Kép
Vendég

Ja, és azért minden nap olvasgatlak ám Titeket...tényleg eléggé leült a topik, de hát itt a nyár...ha az idő nem is mindig emlékeztet rá...akkor is :D
Vendég

Sziasztok!

Hogy ne dilizzen be az ember!!!!

Most hivtak a laborból, hogy elromlott a gép amivel a tesztet csinálják, csak hétfőn lesz eredmény!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Kitartás! Szurkolunk!

Kép
zölddisznó

Marti! Kitartas.

Zoldi. en itt vagyok. sokszor azt hiszem, hogy csak magammal beszelgetek!:((
A kismama yoga fantasztkiusan hangzik. Itt is talaltam egyet. Jo draga, es csak a 16 hettol lehet menni, de nem baj, en tuti megyek.
Ma kuldom el a jelentkezesi napot. Allitolag sokan vannak, es jo elore kell jelentkezni.
Nekem mar a szulesfelkeszitore is be kellett iratkoznom! oktober vegen kezdjuk. 4 hetig tart, szerdankent 2 ora.
Jaaaaaaaaa! Gratula a 15 hetes hetfordulohoz!

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
arc beteges érzelgősség búgás esernyő giccs interferencia kása kukoricakása kutyaszánon utazik kutyaszánutazás lamúr nagyfrekvenciás zavarok pempő pép pépesít pofa puliszka romantika sercegés sistergés száj szánutazás szerelem szerelmeskedés vadrezgés zaj
Melyik vagy?

Köszi a gratulációt!

Itt meg úgy kell összevadászni az embereket, konkrétan ketten voltunk. Olyan, mintha magánóra lett volna. És ha bérlettel nyomod, akkor 1000 Ft/órára jön ki.

Alma! Te már voltál 12. heti UH-n?

Kép
zölddisznó

Hello, üdv a legeslegújabbaknak, sok örömet a babaváráshoz

Láttam, hogy többen is vannak kutyás kismamik, tőlük kérdezném, hogy hogy tudják összeegyeztetni a kutyát a babával? Ugyanis nekünk is van egy másfél éves pulink, most amig költöztünk, odaadtuk egy ismerősnek, aki kertes házban lakik. Mi pedig tömbházban lakunk, de nehezen tudom elképzelni, hogy majd hogy oldjuk meg a kutyasétáltatást, mikor mozogni is alig fogok tudni a pocakomtól és utána, mikor már meglesz a pici. Azon is gondolkoztunk, hogy otthagyjuk végleg.....fájó, de amúgy is el leszünk majd foglalva a babával. Irjátok le ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat légyszi

Kép
galzsuzsa

[quote]j írta:a indottam egy masik topikot is: 2008/9 teli kismamik, ha esetleg erdekel valakit.

Mush, már van egy ilyen topik, csak a "Gyermekek/magzatok kor szerint"-ben, nem a "Várandósság"-ban. :D Igaz, annak a pontos neve 2008/2009-es téli babák, ha most hirtelen jól emlékszem, Mágnes nyitotta. :lol:
Tied a mamáké, Mágnesé a babáké. :wink:
bébic

HUha zoldi. ez meg mi?
talan erzelgosseg meg esetleg zaj (ez utobbi a sok tusszoges, meg orfujas miatt :D )

megyek haza augusztusban. esetleg szivesen elmennek oda is abban a ket hetben. milyen napokon van?

KépKép
KépKép
mush589

koszi az infot bebic. azert nyitottam, mert hatha ott meg tobben leszunk. itt is vagyunk sokan, csak hebe hoba. :)

KépKép
KépKép
mush589

Helló.

Arról már hallottam, hogy a Tonic kerülendő terhesség alatt. Ugye a Traubisoda-ra ez nem igaz? :) Nagyon megkívántam most és sokat megittam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: persze, nem is azért írtam, csak mint infót. :D jó ez így, mert - ahogy Mágnes is találóan megjegyezte - így nagyobb a "szórás", vagyis tényleg több kismami csatlakozhat. :lol:

:cry: Esik az eső, és nagyon fúj a szél, xar lesz így hazakúszni melóból... :cry:
De végre jelentkezett az első érdeklődő a lakáskánkra, holnap jön majd. :lol:
bébic

Mush! Csüt. fél hattól hétig! Gyereeeeee!

Kép
zölddisznó

Oxi. Megyek mindenfelekeppen! Augusztus 21 es 28! majd mielott utazom meg egyeztetunk! :lol: :lol:
Mi volt az a bigyo az elobb, hogy melyik vagyok en????

bebic. remeljuk sikerul, hamar tul adni a lakason!
mar fel is iratkoztam magnes topikjaba is, es vegre az enyembe is irtak! :lol: :lol: :lol: :lol: mar kezdtem aggodni :oops: tenyleg remelem hogy jo sokan leszunk.
remelem jobb lesz az ido mire haza fele mesz!

aida a traubihoz nem tudok hozza szolni. en is ittam amikor otthon voltam. tonik a kinin miatt nem jo, ha jol tudom.

KépKép
KépKép
mush589

Szerintem ennek a hasonló témában való más topik nyitásának csak akkor van értelme, ha szóltok a többieknek is, hogy menjünk át oda. Persze csak akkor, ha valóban az a célja, hogy jobban pörögjön a topik. Én megnéztem most mind a hármat...hát, egyik sem pörög jobban! És azta állt le/lassult le ez is, amióta néhányanoda irogatnak inkább. Félreértés ne essék, nem azért írom, mert gáz, hogy nem szóltatok, hanem azért, mert így nincs sok értelme!

Kép
zölddisznó

Aida! Nyugodtan traubizz!

Kép
zölddisznó

en szoltam. irtam ide is meg a tobbibe is hogy nyitottam az uj topikot. en csak tegnap nyitottam. szerintem ez is meg a tobbi is akkor indul majd be jobban, ha mar nem dolgozunk...

KépKép
KépKép
mush589

Én általánosságban írtam, nem rád gondoltam.
Szerintem te is invitáld át magatokat Mágnes topikjába, hisz ti még csak egy naposak vagytok, és így egyesíthetnétek erőiteket. :lol:

Kép
zölddisznó

Én meg pont azért nem szeretem az ilyen téli jellegűeket mert sok különbség lehet a gyerekek között itt meg szinte mindenkié egy időben születik. De ti tudjátok. remélem azért maradnak páran itt is.

Engem ma megcsapoltak AFP-re és hétfőn meg is lesz az eredmény. Uhu nem volt mérges is vagyok egy kicsit de tényleg csak egy kicsit miatta mert így várnom kell egy két hetet

harivera
Budapest XXI. kerület

Irigykedek picit harivera, hogy már ott tartasz. Nekem a nyaki redő mérés is csak jövőhét kedden lesz. :( Olyan lassan mennek a napok/hetek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. hat igen az eleje nem konnyu, amikor mindenre varni kell, amikor legalabb 1-2 vizsgalaton voltal, akkor erzed ugy szerintem, hogy beindult a dolgok, talan akkor hiszed el igazan!
itt nem neznek tartkoredot! en a brendonban kertem meg a dokit, hogy merje meg.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

AFP-vel kapcsolatban kérdezném, ti hogy tudjátok, az 16. hét, vagy betöltött 16 hét után kell? Most ahogy Veránál nézem, betöltött 16, meg mintha meg már korábban is így írta volna valaki, nekem viszont a dokim úgy számolta ki az integrált tesz 2. felét, aminek ugye része az AFP is, hogy betöltött 15 hét után, azaz 16. héten menjek. Vagy ez vajon azért van, mert nemcsak AFP-re megyek?

Kép
trombibébi

Ja, én bizti maradok a topicban. Én is olvasgattam már ilyen őszi-téli topicot, de tényleg rossz, hogy nagyon összevissza vannak az emberek, itt sokkal inkább ugyanazok a problémák....

Kép
trombibébi

en is maradok itt! a vilag semmi kincseert el nem hagynalak titeket, csak amikor itt nagy a csond szerettem volna mashova is irogatni. fuggo lettem. latszik, hogy meg nincs gyerekem :lol:

KépKép
KépKép
mush589

nem vagy semmi 4 gyerek mellett.
babaszoban en is voltam, de oda se nagyon irogattak, szova egy ideje nem mentem. itt jobban tetszett a tarsasag is :)

KépKép
KépKép
mush589

ot csak egy chat topikba vagyok de inkább csak olvasok. ahol nagyon pörög azaz nlc-n van. Hát inkább este van időm rá vagy délelőtt ha nincs dolgom. Most ez kivételes hoyg velem van tele a topik mert mint észrevettétek nem nagyon szoktam írni

harivera
Budapest XXI. kerület

Köszi, Vera, akkor ezek szerint nem csak szigorúan 1 hét jó az AFP-re, ez megnyugtató.

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?