Hahó! Zsúfolt napjaink voltak mostanában. Függönyvarrás kész, na nem én varrtam, de volt felfordulás tőle, anyós itt van hétfő óta. Tegnap vendégség volt, egy volt óvodás társam szülei jöttek Pankát megnézni, meg az én szüleim is voltak. Apámmal az első 2 percben úgy összevesztem, hogy hazarohant
Jobb is
De azért a vendégség jól sikerült, a vendégek még nem voltak itt a veszekedésnél.
Ma babaúszás volt (Juttáék is voltak), mindkét nagymama eljött velünk.
Alvás-altatás: nekem Panka az első 2 hónapban egyáltalán nem aludt nappal, szóval ilyen gondom nem volt
Aztán CSAK ölben aludt el, úgy kellett "becsempészni" a kiságyba. Mikor elmúlt a hasfájós időszak, akkor kezdtem a "nevelést". Nekem a Suttogó bevált. Felvesz-letesz, aztán popsi ütögetés egy kis énekléssel kombinálva. 1 hét alatt magától aludt a csaj. Most napközben csak leteszem, kicsit dumálgat még és alszik. Este éneklek neki, simogatom, beszélgetünk, de akkor már a kiságyban fekszik, kap egy jóéjt puszit és kijövök. Néha 1x még be kell menni, mert nyöszi van, akkor cumi a szájba és kijövök. El is alszik magától. Éjjel, ha felkel, cumi a szájába és alszik is.
Hajni, nem hangzik jól ez az allergia dolog, én Pankánál hasonlóan betartom ezeket az étel bevezetéseket, mint Te. Nálunk a tejallergia miatt sok másra (glutén, szója) hajlamos lehet. Tejterméket 1,5 éves korban fogják nála csak visszaterhelni először, ha még mindig fennáll az allergia, akkor 3 éves koráig várni kell minden tejtermékkel
Ezekről a filmekről nem is hallottam
Kati, nagyon jó lehetett az út, még nem néztem meg a képeket, de kiváncsi vagyok rájuk!
Akinek már mászik a gyereke irja már le lszi, hogy hogy indult a mászás. Panka egyre többet kutyázik, próbál mászni, de nem "szabályosan" úgy, hogy jobb láb-bal láb, jobb kéz-bal kéz, hanem a lábát valahogy egyelőre egyszerre mozgatja, nagyon furán néz ki, de halad vele. Ez igy normális? Majd előbb-utóbb rájön a technikára?
Mogyo, Ágika tündéri kis vigyori, és nagyon ügyesen áll!