Sziasztok!
Melitta!
Mi szerintem 4-fél 5 körül érünk oda. Még filózok, hogy bkv vagy kocsi. Okulva a múltkoriból, nincs kedvem másfél órát ülni a dugóban két kölyökkel. De a bkv meg...
Hazafele mindenképp autó.
Köszi a kérdést, egész jól birom foci nélkül!
Régebben az összes meccset néztem, Attila csak azt, amelyik érdekelte. Aztán négy évvel ezelőtt a nyitómérkőzés elején mondtam neki, hogy ne idegeskedjen, a görögök lesznek az európabajnokok, végig ki is tartottam emellett, és bejött. Azóta nem nézünk meccset.
Mekkora a baba? Nekem a legegyenesebb ctg vonal után kb. 10 perccel kezdődtek a fájások.
Mamacka!
Mi van Áronnal? Jobbulást neki!
Nálunk mindkét gyerek okés, kop-kop-kop.
Eszter!
Differenciált oktatás az én agyamból is belepattant egy házidolgozatba a GY.P.-n. Majdnem kivágtak miatta!
Drukk az álláshoz, írj, ha van valami hír!
Tünde!
Ez nem semmi!
Nagy-nagy gratula tőlünk is!
Angi!
Lidi annyira aranyos volt a talin, ahogy megpuszilta Dévát! Kéne neki is egy kistesó!
Rólunk:
Keve kezd egy kicsit oldódni!
Régebben nagyon visszahúzódó volt gyerektársaságban, most meg már hetek óta ő a hangadó a rosszalkodásban a Ringatón.
Nem tudok rá hatni, hogy maradjon velem, és énekeljünk, játsszunk, fölrohan a színpadra, ott ugrabugrál, akkor persze többen is utánamennek egy idő után, akkor lehet bandázni. Eleinte égett a fejem miatta, de az utóbbi időben egyszerűen úgy teszek, mintha nem velem lenne
, előhúzom a másik gyereket, és vele folytatom, ő legalább értékeli, hogy foglalkozom vele!
Gondolkodtam rajta, hogy esetleg Kevét nem viszem, de azért fél füllel így is ott van, mert itthon meg elkezdi énekelni az újonnan tanult nótákat.
Keve ma mesélte az Apájának a napi történéseket.
"...fölmentem a színpadra, táncoltam kislánnyal.
-Hogy hívták a kislányt?
-Lili. Kordás Lili."
Itt a szája elé kapta a kezét, és zavartan vihogott.
Nekem meg még be se mutatta...