Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

Jobbulást Nektek! Vacak lehet ilyen melegben a láz! Csilla dr. néninél voltatok? Még mindig csodaszép a lányod szeme és tiszta apja!

Syry!

Édes a fiad, imádnivaló a képeken!

Velünk minden ok., élvezzük nagyon a nyarat! A pici pocaklakó mocorog már rendesen, csuklik és élénken reagál a tejszínhabos eperre! Már most tudja, mi a jó! :D És betöltöttük a 25. hetet!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!!

Syry, Fleur!
Igazán aranyosak vagytok, hogy észrevettétek... :) Bizony, már négy hónapos ez a gyönyörű leányzó...

Syry!
Azért, ha nem jön meg, én még szurkolok, jó? ;) Aztaaaaa, Máté hogy kiszőkült! Vagy az is volt, csak nem volt ennyi haja? :D

Fleur!
Lilla vigyorgós-vicsorgós képére azt mondta apa, hogy "hááááááát, ez baromi cukiiiiii" :D :D :D Pedig férfiból van, és ugye a férfi annyira nem ömlengős baba-téren, de ez a kép még őt is nagyon megfogta. :) Apropó: ti nem akartok tesóbabát még? ;) És jobbulást Nektek!!!

Márti!
Nem dobsz egy pocakfotót? ;)

Juca!
Nagyon csini Pacalak... :)

Panka!
Emili micsoda egy huncut! És a fürtjei!!! :D

Pupy!
Hogy az ördögbe lett ilyen sok a cukrod?!?! :shock: Nagyon szuper az avatarod! És mi volt 4d-n??? KÉPET!!!! Szülésznő: hát nagyban függ a dolog attól, milyenek a szülésznők abban a kórházban, ahol szülni fogsz. Sztem beszélj egy másikkal is, esetleg úgy, hogy a mostani szülésznőd ajánljon valakit, mert valóban fontos, hogy ott legyen az ember mellett...

Anita!
Te jó ég, micsoda sztori... :shock: Örülök, hogy jól vagytok, és minden okés a babával is.

Angie!
Igen, Kende igazi turbóbaba volt, Saci talán nem lesz annyira az, de azért igyekszik... ;) Sziszkó baba jól megsértődött Rád... :D Szegény biztos alig eszik... :D :D :D A Balcsin hol voltatok? Próbáltam kisakkozni, de csak tipp...

Jucmuc!
Hogy vagytok???

Szheni!
Egy pocifotó Tőled is? ;) Miért lesz mindenképpen császár? (Bocs, ha már írtad... :oops. )

Eszter!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Kacsa!
Timi a parkett ördöge!!! :D Tüneményes a kis popsirázással! :D

Unique!
Hogy vagytok, mi újság Veletek? Laura hogy bírja a tesót? Szopi megy?

Mi jól vagyunk, bár Kende ma iszonyat hisztis volt... Sztem a front miatt, vagy csak simán ilyen napja volt... Hát délutánra már fújnom kellett egyet-egyet, ha rázendített... :roll: Szerencsére nem sokszor ilyen, mert biztos falra másznék... :D

Képeket is akartam tenni, de már késő van, most nem szórakozom velük, talán holnap...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

No, mégis dobok gyorsan, míg tart a meccs... ;)

Kende segített meggyet magozni (a ruhája két napot ázott, mire újra úgy nézett ki, ahogy kell... :twisted: :lol: ) Kép

Kép

Esti idill... ;) Kép

Kép
Kép
norwell

Norwell
ezek a képek!!!!!!!!!! :lol: főleg az utolsó! Máskor is szoktak ilyen egyforma pózba aludni? Máté mindig szőke volt, csak valóban sokkal kevesebb volt neki. Most gondolkodunk hogy levágjuk neki pár centisre. ebben a melegben nagyon izzad a feje. csak sajnálom, mert hátul kezd fürtösödni. :shock: (drukkolást köszi. ha hétvégéig nem jön meg, csinálok ujabb tesztet. nálam sajnos a 38-39 napos ciklus sincs kizárva. :evil: :evil: )

Márti
köszi. tényleg rakhatnál egy pocifotót, akár úgy hogy a fiaid körbeállnak! :wink: :D

Unique
én is sokat gondolok rád. :D majd írok privit is. (lelkiekben már készülök rá...)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kedden voltam uh-n, ctg-n, vérvételen. A ctg nem lett a legjobb, aludt a pici és folyton keltegetni kellett, az uh-n minden oké volt. A doktor bácsi azért behívatott tegnap estére is ctg-re és tegnap is aludt pedig előtt olyanokat tornázott a picikém. A szülésznő mondta, hogy megmutatja a tegnapi eredményt és felhívnak majd, még azóta nem hívtak.
Képet ígérem fogok hozni, csak nálam ez egy kicsit bonyolult, mert a nekünk nincs digitális fényképezőgépünk és a családból úgy szoktam valakit megkérni, hogy csináljon képet.
Fleur:
köszi szépen, hogy híradózól majd
jobulást nektek, gyógyuljatok meg minél előbb

Syrinx:
köszi, hogy szorítasz
jók a képek

Márti:
beszélek vele folyamatosan, hogy bírja még ki egy kicsit

Timika, Norwel:
azt konkrétan nem tudom miért lesz császár, a doktor bácsi azt mondta, hogy az előzmények és a betegségem miatt nem szeretne kockáztatni egyikünk érdekében sem
Norwell:
tündériek a képek, főleg az együttalvós

Angie:
Sziszkó nagyon édes az utolsó képen

Kacsa:
aranyos a videó

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lányok!
Tündi30-ról tud valaki valamit?

Heni!
Várjuk a képet.

Norwell!
Hát, ez a két gyerek, mint két tojás. Nagyon édesek! Keszthelyen voltunk. Jól tippeltél?

Juca!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: szopipárna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: hivlak, hogy jövő héten mikor tudom eljuttatni :oops: :oops: :oops:

Syry!
Szerintem ne sajnáld Máté tincseit. Neki is sokkal jobb, ha nem izzadt állandóan a kis buksija. Sziszkó tüsihaja is folyton vizes. Nagyon izzadós.

Márti!
Gratula a 25 héthez. Repül az idő! MÁVban fogsz szülni?

Kacsa!
Édes a kis popsiriszálód! Nagyon szűkszavú vagy mostanában. Hogy vagytok? Mondogat-e már Timcsa?
Vendég

Sziasztok!
Hosszú kihagyás után ismét jelentkezem… :oops:

Először is
Annácska, Maci!
Szívből gratulálok Nektek!!! Sok-sok tejcit és gondtalan babázást kívánok! :D

Évi!
Neked is nagy-nagy gratula, nagyon örülök Nektek! Dóri képek ismét tüneményesek!

Norwell!
Az utolsó kép az valami hihetetlenül jó! Mint két tojás! :)

Panka!
Remélem már jobban vagytok. Az erkélyen pancsolós kép nagyon jó! Na és azok a fürtök! :D

Pupy!
Az avator nagyon jó és szép nevet választotattok! :)

Jucmuc!
Jó, hogy Davide már jobban van. Nem derült ki, hogy mi okozta a lázat?
Amíg Dávid nem ül én úgy terveztem, hogy a pihenőszékbe rakom, ha majd adok neki mást a tejcin kívül. Egyébként a többiek biztos jókat írtak, mert már tapasztalták. :)

Anita!
Hátborzongató a történet, de a lényeg, hogy már jobban vagy! Pihengess sokat!

Fleur!
Jobbulást Nektek!
A képek jók lettek!

Mindenkiről nagyon jók a képek és bocsánat, hogy nem írom ki személyesen csak már sietek..
Na össze-vissza olvastam. Dávid már ébredezik, úgyhogy lassan mennem kell. Pár mondat rólunk. Múlt héten Balatonföldváron voltunk, ahol a rossz idő ellenére jól éreztük magunkat, sokat sétáltunk, úgy láttam Dávidot nem viselte meg különösebben a helyváltozás.
Már hátról hasra és vissza fordul, bár furcsa mód az utóbbit ritkábban műveli. Tegnapi mérés szerint 6770 g. Iszonyat nagyokat tud sikongatni és nevetgélni. Még csak szopizunk, remélem fogunk is még 6 hónapos korig.

Na megyek, mert ahogy hallom már hiányol. :)

Kép
Kép
tina82

Angie!

Igen ott, csak most már ÁEK névre hallgat!

Norwell!

Nagyon szépek és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! hihetetlen!

Syry!

Ha lesz mostanában pocis kép, ígérem hozok! És megértelek, ami a fürtöket illeti! Én is sajnálom Berciét, de muszáj lesz, mert megsül szegény!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket!

Angie!

Neked külön köszi az érdeklődést!
Az az igazság, hogy többnyire csak olvasgatok. Hiányzik a régi nagy csevegős hangulat ...

Csajszi nem beszél még értelmeset. Csak halandzsázik, bár az elmúlt 2 nap is "leapázta" apát, de nem vagyok még benne biztos, hogy ez teljes mértékben tudatos volt. Mindenesetre közltem vele, hogyha nem engem fog először megnevezni, akkor a kakis fenekét majd az suvickolja, akit megnevez! :lol:
Rohangál ezerrel, rosszlakodik, pakol. Most épp a Tv-t kapcsolgatja, a Sport2 és a VH1 közt váltogat, néha csutka hangerőre nyomja. Szóval elvagyunk, mint a befőtt.

Tündi-t én a blogjában (www.tundi30.blogol.hu) szoktam olvasgatni. Közeledik Rolcsi szülinapja ...

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a tanácsokat, megfogadom, és jövő hónap elején felhívom a szülésznőmet,h. tud-e valakit ajánlani,ha ő nem érne rá..
Rengeteget dolgozom, már több,mint 1 hete tanítom az új kolléganőt :twisted: de nagyon jól kijövünk és tök jól haladunk.
Állítólag hallották a kolléganőim,h. a főnök azt mondta,h. ha Gabi (az utód) hamar betanul,akkor talán eljöhetek hamarabb. :D
Tegnap voltunk 4D UH-n!! :D Szuper volt bár , én picit többet vártam. A doki 4D-vel csak a kis fejecskéjét mutatta, de az csodás volt!! :D :D Már nyitva van a kis szeme Tündérkémnek!! :D
Kép Kép
Nagyon furcsa volt,mikor láttam azt,amit érzek.. :D
Vendég

áááá az előbb elszállt amit írtam :twisted: :twisted: :twisted:

Norwell!
Tündériek a gyerkőcök!! :D Fogalmam sincs miért lett ilyen a cukrom, pedig figyelek a kajálásra.. :shock: Köszi az avatar dicsit, hoztam még egy kevésbé nem szégyenlős képet :twisted: :twisted:

Syry!
Máté nagyon édes a képeken!!

Angie!
Sziszkó nagyon sokat nőtt!!! Jó lenne találkozni! :D

Anikó!
Veled is Drága!! Fiúk?

Tina!
Szuper,h. van sok tejcit, remélem sokáig tudtok szoptatni!!

Kacsa!
Csúcs ez a lány!! :D És Apa mit szólt,h. "leapázták"? :D

Fleur!
Lilla huncut mosolya...gondban lesztek egyszer miatta.. :D

Heni!
Már nagyon közel jársz,h. kibújjon a kislányod! Azért írd meg mi volt a ctg-n!!

Eszter!
Minél hamarabb!!! :D

Évi!
Hogy vagy kismama?? :D

Sajnálom,ha kihagytam valakit, nem szándékos... :oops:

egy pár pocakkép...
Kép Kép Kép

Pusza!!
Vendég

Pupy!

Nagyon édes Zsófi arca!!!

Szép a poci is! A fekete-fehér kép nagyon tuti! Otthon csináltátok? Milyen beállítással? Vagy utólag lett feketítve?

Apánk örült a fejének nagyon! :)

kacsa14

sziasztok!

köszönöm a szülinapi köszöntéseket :) :) :)

Fleur!

1 órája írtam sms-t, de épp most olvasom, hogy betegek vagytok :( :( :( gyógyuljatok meg hamar, és akkor áttehetjük jövő hétre a sétát :D :D :D
A 4 füles képet igyekszem feltenni :) nagggyon édi rajta Lilla :D :D :D

Pupy!

nagyon szép a 4d kép ilyen nagyban is :D :D :D és a pocid is!!! :D :D
Találd ki, hogy mikor hol... :D

Lányok!

nagyon szupik a képek :) már megint ott tartok, hogy én is én is...

Norwell!

Ez az utolsó kép.... szuper jó :) :) :)

Mostanság elég pörgős megint minden...meló, vizsgák, szigorlatok, ... meg minden...
meg aztán az is lehangol, hogy ebben a hónapban megint elkezdtem hőmérőzni, meg lh tesztelni, és a hőgörbém is nyomi, totál összevissza, meg az ovu teszt is meghülyült... elkezdett előjönni a vonal, de csak halványan. a korábbi tesztek alapján kb holnapra kellene beerősödnie a vonalnak, ehelyett tegnap már egyálntalán nem volt másdik vonal.... azaz gondolom ez a hónap is esélytelen... :(
és ezzel most megin tele lett a bugyrom, hogy mikor már végre????
úgyhogy a nagy lehangoltságomban most csak úgy elvegetálgatok... :(

talán majd legközelebb... csak így két és fél év távlatában kezdem már nagyon únni azt hogy majd legközelebb... :( :( :(
igyekszem jönni, de szokás szerint nem ígérek semmit, mert néha örülök, ha élek...

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok. :)
Júliusban költözködünk Fehérvárcsurgóra. Már nagyon várom, ott lesz már net is, tudok majd pótolni. ;)
Jól vagyunk, Levi baba szépen növöget, eszik rendesen. Szerencsére nincs hasfájásunk, éjszaka általában egyszer szokott kelni. Az én alvókámat örökölte. :lol:
Amint lesz net, jövök vissza. ;)
Puszi mindenkinek!
Vendég

Maci
tökre örültem, mikor megláttam, tiéd az utolsó hsz. örülök, hogy minden ok!!!!! :lol: Már nagyon várjuk a képeket Leviről :D és a születéstörténetet. Költözéshez kitartást!

Eszter
megértem, hogy már rossz a várakozás! :? :evil: remélem, hogy hamarosan "váratlanul" te is egy + teszttel rukkolsz elő :D , mint annakidején Pupy! szívből kívánom, hogy így legyen!!!!+++++ :D

Kép

Kép
syrynx

Lányok!
Két napja reggel kutyafuttában irtam egy bejegyzést, amit nem tudtam visszaolvasni, és most látom, hogy be sem került ide. Pedig kiirta, hogy elküldve :shock: :shock: :shock: Most már nem is emlékszem, hogy miket irhattam :( :(

Pupykám!
Én már többször kezdeményeztem a talit, csak nem akartam nagyon nyomulni. Én is nagyon szivesen találkoznék veled, és hát a meghivásom tovbbra is áll Eszterrel, és a párjaitok is jöhetnek. Meddig melózol még? A pótlásod ügyeskedik? Pocikád nagyon szép.

Eszter!
Jaj, át tudom érezni a bánatod, pedig én "csak" 8 hónapot vártam. Mondjuk, az én életem nem volt épp ennyire hajtós. Te sajnos a körülményeken nem tudsz változtatni, ezért muszáj kivárnod a megfelelő pillanatot. A stresszes életmód miatt nyilván tovább tart a baba megfoganása. De jönni fog, biztos vagyok benne. Együtt laktok már Lacival, vagy még mindig kétlaki életet éltek? Én nagyon drukkolok továbbra is.

Maci!
De jó lenne látni képen Levikét!! Örülök, hogy ilyen ügyesen alszik. Tartsa meg a Jóisten ezt a szokását még nagyon sokáig. Várlak a beszámolókkal...

Syry!
Hova lett a 2. vonalzód? Megjött?

Tina!
Nagyon ügyes a kisfiad. Képet tudsz feltenni?

Évi!
Drukk holnapra (úgy rémlik, hogy 16-án mész). Várom a beszámolót a doboó szivecské(k)ről.

Kacsa!
Sziszkóm első szava anya volt, de már rengeteg mindent mondogat, összetett szavakat is, pl.: málna, tiszta, apuka. A legújabb nála a góóóól. Sokat hallotta mostanság a tévéből, és tudja, hogy a labdával van kapcsolatban, mert ha labdával játszik, akkor mondja.

Jucmuc???

Bogárka??
Nagyon eltűntél újból. A kerti munka az oka?

További szép napot, és bocsi, aki kimaradt. Ennyi időm jutott most sajnos a netezésre.
Vendég

Hahó!

Köszönöm mindenkinek a dicsit, az utsó kép benne volt a megyei napilapban is... :)

Gondoltam, gyorsan bekukkantok, míg Kende alszik, Saci meg a játszóállványt gyötri... Ha Kende felébredt, átmegyünk Pápára, most vmi rendezvény van ott (NEJ-napok, asszem), megnézzük, mi a helyzet.

Macika!!!
Jaj, nagyon örültem én is, hogy hírt adtál Magatokról végre!!! És a képeket és a szüléstörit is nagyon-nagyon várjuk!!!

Angie!
Édes lehet Sziszkó, ahogy dumál... Úgy látszik, a foci a fiúkat nagyon megfogja, Kende is imád focizni, amióta az EB elkezdődött... :D

Syry!
Télleg, hol van a vonalzód??? Nem teszteltél újra???

Pupy!
Hát nagyon-nagyon szuper csini pocikád van!!! Istenem, ilyenkor aztán elfog ám az "énisakarokújra" érzés! :D Zsófi baba arca nagyon szép, és tök jól látszik a felvételeken.

Eszter!
Hát ez az idő tényleg nagyon hosszú... És ahogy írod, valóban a körülmények sem segítenek Benneteket... Egy hosszú nyaralásra menjetek el, pihenjetek, hátha segít... ;)

Tina!
Kíváncsian várom a fotót Dávidról!!! :)

Unique!
Hogy vagytok? Milyenek a hétköznapok? Laura hozzászokott már a kistesóhoz?

Na megyek, Saci fogzik és hihetetlenül hisztis mostanában, éjjel óránként fenn volt... Nekem meg olyan gondom van, hogy a jobb kezemen a középső és a gyűrűsujjam totál zsibbad, szinte egész nap, hol jobban, hol kevésbé... Nem akadályoz semmiben, de tegnap is majdnem leejtettem a Sacit, mert úgy elzsibbadt az egész kézfejem. Még a végén kénytelen leszek dokihoz menni vele...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Angie, Norwell
a vonalzómat levettem, mert nem akartam hosszabbítgatni 35-36-37 napokra. kivárom míg megjön, vagy míg feltehetek egy babás vonalzót! :wink: képzelhetitek, hogy ez utóbbira pályázok ám!!!! :lol: ha továbbra sincs piri, hétfőn, vagy kedden újra tesztelek. a 28. napi esti teszt óta nem csináltam. előre féltem, hogy újabb nega lesz. :evil: :? most megint kezdek bizakodni, aztán lehet megint koppanás lesz a vége. :evil: :twisted: Ma nosztalgiáztam kicsit 2006-ban pont ilyenkor, június 15-én csináltam Mátéval a pozitív tesztem! :wink: (akkor is sokáig húztam, a 43. napon csináltam a tesztet.)

Norwell
Saci máris fogzik, legalább hamarabb túl lesz rajta. :) Máténak most jönnek a fenti "vámpír" szemfogai, ezek már a 13-14. fogai lesznek. :D Hát én tényleg baromi szerencsés vagyok ezzel a kis Mátkával (így is szoktuk hívni néha:D ), mert szinte meg se éreztük a fogzásokat. egy-egy nyűgösebb nap, de éjszaka egyetlen egyszer volt csak gáz.
Remélem ez a furi ujjzsibbadás elmúlik hamar. Évekkel ezelőtt nekem is volt, de csak télen, mikor mínusz fokok voltak.

Angie
nem semmik ezek a pasik---------- gól-- ez az első szavak egyike?! :shock: :D ari lehet. :D Máté is mondja az anyát, de az apát többször. :evil: (hát ez már csak így van.) mostanában van 2-3 szava, amit csak találgatni tudunk mi lehet. nem jövünk rá sehogy se.

Asszem még nem írtam. de tényleg levágtuk Máté haját. elég jól tűrte. csak a nyakát húzta be időnként, mikor hátul nyírtam neki. (géppel csináltam 6 mm-eresre.) elég nehéz volt vágni neki. olyan lágy a kis haja. Majd igyekszem képet tenni. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Norwell!
Jaj igen, most jut eszembe, hogy abban a bejegyzésben, ami elszállt, neked is irtam, hogy hihetetlenül hasonlitanak a gyerkőcök. Itt a két tojás enyhe kifejezés. Sajnálom Saci babát a fogzás miatt. Nálunk sincs gond a fogzásnál. Igaz, még csak hat van, és jó nagy szünetekkel jöttek ezek is ki. Lehet, hogy pont ezért nincs gond.

Syry!
Ja-ja, értem már a vonalzó dolgot. Kivánom, hogy a két gyerkőcöd között pont két év különbség legyen :wink: Nálunk apa nem nagy focirajongó, csak a vb-t és eb-t nézi. A csapatfoci nem érdekli őt. Apu és az öcsém (apósom is, csak ők messze laknak) nagyon sportemberek. Mindenevők. A Forma1 még, ami nagyon megy. Szilárd leggyakrabban használt szava az anya. Ha nem vagyok ott hosszabb ideig, akkor egy idő után el kezd anyázni (és ezt szó szerint kell érteni :wink: ). Nem sir, csak mondogatja. Én is ma vágtam le Sziszkó haját, bár én másfél centisre hagytam, mert apukája nem engedi rövidebbre vágni. Ő ugyanis kopaszodik, ezért borotválja. Azt mondta, hogy a fiának ne vágjam le teljesen. Nálunk is nagyon ügyesen viselkedett Sziszkó. A fülénél ollóval még megigazitottam, és azt is hagyta. Nekem havonta egyszer le kell vágni, mert nagyon gyorsan nő. Én is hozok majd képet.

Na megyek aludni, későre jár.....
Vendég

Sziasztok!

Már csak 100 nap van vissza elvileg... bár én eddig még mindig hamarabb szültem legalább 8 nappal!
Kérek egy kis drukkot! Tegnap eléggé begörcsöltem, holnap megyek dokihoz, ha nincs semmi gáz, tegnap feküdtem-aludtam sokat+ bevettem vagy 4 Magnerotot, most már sokkal jobb a helyzet!

Maci!

Mi is 2 hónapos babával költöztünk, angyal volt, mint aki érezte,hogy zűrös napunk van, gyakorlatilag végigaludta a napot!

Syry!

Akkor drukk-drukk mára! Hátha bűvös az évforduló! lehet, már meg is csináltad a tesztet?

Pupy!

Már most nagyon szép kislány Zsófi!

Fleur!

Remélem, meggyógyultatok!

Márti
borossné becz márta

Évi
nagyon drukkolok neked mára az uh-hoz!!!!!!!!! :lol: írd meg amint tudod, hogy mi volt. :D

Márti
még nem csináltam, nincs itthon teszt, venni kell. (szerintem majd csak holnap veszek, akkor megyek tanfolyamra) ha pozitív, holnap is pozitív lesz, :lol: ha meg nem, :? :( akkor úgyis mindegy melyik nap csinálom.
sajnálom a görcsölést, reméljük még jó 90 napig elkerül ez a dolog.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lanyok! :D

Vegre elaludt a dragam igy tudok irni.. Szombaton jöttünk haza, nagyon jol telt ez az egy het, rengeteget setaltunk a parton reggel es este, allitolag nagyon jot tesz a gyerekeknek a tengeri levegö.
Majd teszek kepet is amint lesz egy kis idöm.

Nagyon szepek a gyerköcök, jo latni ezt a sok gyerek fotot! :D

Angie :D Fleur :D

Mi augusztus 11.-en megyünk haza ket hetre, elvileg barmikor jo nekünk csak meg a Kaalit kell felhivnom mert oda is szeretnenk elmenni. Amint tudom mikor megyünk oda megirom.

Angie :D

Megyünk majd megint Rakospalotara akkor kimennek hozzatok is. Megkeresem amit tavaly irtal utleirast ugy szepen odatalalunk majd.

Sok puszi mindenkinek! :P

Kép
Kép
jucmuc

Húúúúúúúúú, Jucmuc a tengerparton voltatok? nem volt túl meleg? (bár a tengernél általában mindig van egy kis szél.) Kb. merrefelé voltatok. Képeket várjuk!!!!!!!!!!! Davide-set + tengerpartosat is tegyél ám! :wink: :D
Rákospalota....!!!!!!!! :roll: én 13 éves koromig ott laktam az Eötvös utcában. Most az unokatesóm lakik ott, a nagyszülők házában. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Most önző módon csak gyorsan magunkról: megjöttem az uh-ról, és két gyönyörű, dobogó szívű babácskánk van! Nagyon-nagyon-nagyon boldogok vagyunk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi :D :D :D

Ez csodalatos! :P Nagyon örülök nektek! :P

Syry :D

Nem volt tul meleg es amugy is csak reggel es este mentünk a partra. Caorleben voltunk majd teszek kepeket is! :D

Kép
Kép
jucmuc

Csak gyorsban :)

Pupy
Nagyon klassz Zsófi pofi kép :) és a pocak is csodaszép :)

Évi
Aztaaa hát szívből gratulálok a két kicsi manóhoz :)

Eszter
No akkor mi ezt már lebeszéltük :) peteérésügyileg azért a görbéd jó lenne látni. De ha nem is volt most peteérés remélem a következő hónapban lesz.

Ez csak emlékezetből most ennyire fussa.
Betegség fenemód elkapota Lillát. Nekem egy napig tartott, Lillus 3 napig lázas volt. Gennyes piros lett a torka kaptunk antibiotikumot, már csak holnap kell bevenni és már jól van amúgy. Vírus utóhatásaként szombatra tiszta pöttyös lett mint a túrórudi papír, elég rémisztően nézett ki, de mára az is elmúlt. Már tényleg csak halványan látszanak a foltok.
De volt némi fogzásos átfedés így pénteken este a frászt hozta ránk. Azt hittem nagyon fáj a torka, mert rettenetes üvöltés volt egész éjszaka. Mondhatni szinte nem is aludtunk. Persze szombat reggel ügyelet, gyerek kiderül remekül, torka is egész szép. Sírás okára nem jöttünk rá. Aztán otthon csak jobban megvizslattam a fogát és hát látom, hogy a felső kettőnél megjelent a fehér vonalacska.
Rejtély megfejtve. Csak az a baj, hogy még mindig nyűgös, és a fog még mindig nem tört át :( a múltkor kicsit gyorsabb volt ez a folyamat.
Most Viburcol kúppal próbálkoztunk (már másnap este) óránként amikor nagyon sírt és bejött, mert bár kicsit nyugtalanul aludt, de nem üvöltött éjjel.

Bocs kicsit hosszű lettem.

KépKép
KépKép
fleur

Évi!!!
Naugyehogyugyeeeeeeeeeeee?!?! El sem tudom mondani, mennyire örülök Nektek!!!!!!! :D :D :D Még egyszer nagy-nagy gratula, és gondtalan pocisságot!!!!! Jaj, itt vigyorgok, apa nem tudja, mi bajom van... :D Jut eszembe, kép??? ;)

Jucmuc!
Igazán tehetnél képet a kis Casanováról... ;) Az tuti, h a tengeri levegő jót tesz a gyerkőcnek, meg a morajlás hmmmm... én is bealudnék tőle... :D

Fleur!
Szegény Lilla baba... :( Drukkolok, h a fogacskák törjenek át hamar!!!

Márti!
Tudom, három gyerkőc mellett borzasztó nehéz, de pihenjél sokat!!!

Syry!
No azé ne húzd soká a dolgot, nagyon izgulok ám Érted!!!!

Ma napközben Kende lázas volt... Éjjel meg sírás volt, jó fél órán keresztül, mármint Kende sírt, valószínűleg elronthatta a pociját, elég sokat evett vacsira... :roll: Adtam neki Germicidet, most egyelőre nincs láza, remélem, nem is megy fel éjjel neki.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
csak gyorsan bekukkantottam.

Évi
csodálatos hír! gratulálok!!!! gondolom azért számítottatok rá, hogy ketten lesznek! de jóóóóóóóóóóó!

Hát én csak nem bírtam megállni és vettem egy tesztet. (Dédi kért, hogy hozzunk neki valamit a patikából.) rögvest meg is csináltam. 38. napon már du. is mutatnia kéne. de ezen sajna még egy második szellemkép sincs. (háát kishiján sírtam, amikor megláttam. :cry: )akkor meg miért húzódik így el a ciklusom!!!!!!!!! :evil: :cry: elképzelhető, hogy peteérés gondok vannak? a fene tudja. mindig is voltak hosszú ciklusaim ez tény. :?

Most többre nincs erőm. majd jelentkezem.

Kép

Kép
syrynx

Evi! Ma egesz nap gyomlaltam es foztem, de alig vartam hogy a telefonomrol (nincs erom gep ele ulni) megnezzem rolad a hireket. Nagyon orulok a hireidnek. Gratulalok!! Es en nagyon tudtam hogy ketten kesznek. Jaj de jo! Mar csak azt kel kivarni hogy 2 lanyka csucsul e a pocidban. Akkor hiven fogod kovetni a csaladi hagyomanyt. Ennek ellenere en legalabb egy fiunak drukkolok?
Vendég

Evi! Meg annyi hogy te aztan te nem vacilaltal es egyszeruen csak spontan teherbe estel, hanem egybol ikrekkel. Nem vagy semmi. Mit erzel?
Vendég

Virag! Syry! :( :(
Vendég

Azta mindenit Évi!!!
2 baba is!!!
Nagyon gratulálok Nektek!!!
Gondtalan pocakosságot!!!
Dorcinak akkor egyszerre 2 babája is lesz! :) Tudja már?

Syry!

Sajnálom a nega tesztet!

Virág!

Lillának jobbulást! Nem lehet, hogy 3 napos láza volt egy kis torokgyuszóval karöltve? Bár mindegy is, hogy mi volt, a lényeg, hogy jobban van.

Fogacskának meg gyors bujdoklást!

Timi kinövesztette a 11. fogát is, a bal felső szemfog. Volt nekünk is pár sjrós éjszakánk, amikor ordítva ébredt, de amint kivettük már vigyorgott, azt hittük, a foga, de így utólag szerintem nem az volt, mert mikor 4 napja tört át és már vagy 1 hete nem sírt éjszaka. Meg úgy gondolom, ha fáj vmi., akkor fáj anya ölében is, mégha nem is ordítósan, de olyan kis bágyadtkásan, de Ő meg vigyorgott, magyarázott, pakolta rám a párnát, stb.

Nu, mék aludni, mert nemsoká kelni kell!

Kép

kacsa14

Évi!

Nem tudom mennyire emlékszel rám, de én itt a háttérben nagyon drukkoltam Neked, hogy mihamarabb bebabásodj ismét!!! :D NAGYON GRATULÁLOK Nektek!!! Vigyázz Magadra és légy erős a a még Előtted álló 8 hónapban! :lol:

A többi "régi" babanetesnek is sok puszit küldök és gratulálok a már megszületett és a még meg nem született babócákhoz! :lol: Nagyon szépek a gyerkőcök!!! Csupa irigy vagyok ám!!!!! :lol:

Zsu
valér

Fleur
sajnálom a betegséget. :( :evil: fő hogy már kifelé megy Lilla belőle. :)

Kacsa
nálunk is most jönnek a szemfogak. észrevettem, hogy Máténak minden foga párosával jön. :shock: tegnap ő is kétszer keservesen felsírt, de pár perc vígasztalás után vissza lehetett tenni az ágyába.

Évi
tényleg Dórinak mikor mondjátok meg? képed nincs az uhról?! Olyan jó lenne a két kis pöttyöt nézegetni!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Évi!
Na akkor most érthetően gépről :oops: :)
Még annyit, hogy te aztán nem vaciláltál, és nem egyszerően csak spontán teherbe estél, hanem egyből kettővel. Nem vagy semmi!! Milyen érzés?

Syry!
Mensi sehol?

Valér!
Hogy vagy? Nincs kedved mesélni magadről. Helyzeted rendeződött?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat és gratulációkat! Egyszerűen felfoghatatlan, hogy épp velünk esett meg ez a csoda, hogy egyszerre két babát várhatunk :) Csak minden rendben legyen mindannyiunkkal végig :)

Jucmuc!

De szuper lehetett a nyaralásotok! Várom a képeket!

Fleur!

Jobbulást Lillának!

Norwell!

Puszi Kende pocijára! Jobban lett?

Syry!

Sajnálom :cry: :cry: :cry: Dokidat kérdezted a hosszú ciklusokról?

Kacsa!

Remélem Timi kis problémája is helyre jön :)

Zsu!

Halihó! Hát te még emlékszel rám? Ez nagyon jól esik, köszi! A drukkot is :) Hogy vagy?

Angie!

Egyelőre csak a felhőtlen öröm van :) A nehézségekre most nem gondolunk :) Egyébként most sincs különösebb tünetem, reggelente van egy kis hányingerem, de eddig nem vészes. Dóri tudja már, sokat beszélünk róla, mert neki is meg kell értenie, hogy nem emelgethetem annyit. A lakást is árulni kezdtük, mert ötünknek (szívmelengető leírni) már kicsi lesz. Ha tudtok valakit esetleg, akit érdekelne egy kertvárosi szép lakás, szóljatok légyszi :)

És akkor a kép, szerintem jól látható rajta a csapat :

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi Gratulálok! A többit levélben, készül...

Többiek!

http://kovacs-telekes.org/

Első két bejegyzést ajánlom figyelmetekbe...

tjuca

Sziasztok!

Előre is mindenkitől elnézést.....

Évi!
Őrületesen gratulálok!!! :D :D :D
(nem kicsit vagyok lemaradva... de ilyen hírt olvasni, amikor belépek!!!! :D :D :D )
Problémamentes és örömteli pocakosodást!!! :D :D :D

Syry!
Sajnálom, h nega a teszt... :(

Fleur!
Jobbulást Lillának!

Zsu!
Régen írtam,,, :oops:

Eszter!
Kitartás!!!
Bízni kell!!!
Nehéz elhinni, de vannak "csodák"... :wink:

Pupy!
Zsófi tüneményes! :D
A pocak is szépséges!!! :D :D :D

Norwell!
Továbbra is gyönyörű mindkét gyerek!!! :wink:

JMaci!
Várom a képeket Leviről,,, :D

Angie!
Jó lenne már talizni... (és tudom, h nem Rajtad múlik... :oops: )

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Évi!

Nagy-nagy gratula! és igenis kijárt már Nektek ez a csoda!

Syry!

Azért még mindig nem jött meg, ugye?

Fleur!

Tessék gyorsan gyógyulni! Szerintem is túl vagytok a 3 napos lázon is!

Hát, nekem nincsenek túl jó híreim! Megrövidült a méhnyak és 1 ujjnyira nyitva a külső méhszáj! Kaptam egy rakás gyógyszert, pihenni kéne, jövő héten meg vissza a dokihoz. Szedett valamelyikőtök valaha Terbutalint fenyegető koraszülés megelőzésére? Ha igen, légyszi írjátok meg, mi a tapasztalat! Nekem egyelőre eléggé megdobogtatja a szívemet, meg a kezem is remeg, de a pocifájást tényleg elmulasztotta!

Márti
borossné becz márta

Évi!
Lakáscsere! Jó munkát hozzá. Biztos nem lesz egyszerű, de az indok, ami miatt történik, megkönnyiti a vele járó feszültségeket. Dóri értelmes, és biztos fel fogja fogni, hogy jönnek a tesók. Drukkolok, hogy mindketten megmaradjanak, és egészségesen megszülessenek. A az első közös fotójukon máris nagyon helyesek, és olyanok, mint két tojás :lol:

Brill!
Törjük egy kicsit a fejünket, hogy hogyan is lehetne összehozni a talit. Közben kiderült, hogy a parkos dolog sajnos nem működik, mert tele van a park kutyákkal, főleg, hogy itt a szünet. De mi maximálisan alkalmazkodunk hozzátok, és ha akad egy napot, amikor Marshallnak találsz szittert, szólj, és jövünk Káposztásra. Én már nagyon várom.

Márti!
Hanyadik hétnél is tartasz? Pihengess sokat, és vigyázz nagyon magadra. Érdemes betartani a doki tanácsát. Nekem van egy ismerősöm, akinek a 28. héttől háromszor tartották vissza valamivel a szülés beindulását. Végül a 37. héten szült, és az utolsó 9 hetet korházban töltötte. Egy szobában voltam vele a korházban. Megkérdezem tőle, hogy mit kapott.

Pocsék idő van, ki sem tudjuk tenni ma a házból a lábunkat, szakad az eső. Kicsit elkényeztettük magunkat, hogy minden nap kint voltunk a kertben. Sziszkó már húz ki az ajtón, hogy menjünk. Hát ma nem fog neki sikerülni.
Vendég

Angie!

Tegnap töltöttem a 26. hetet! Persze, pihenek és szót fogadok a dokinak, csakhát van 3 kisfiam is... de mindent megteszek azért, hogy a kislányom bent maradjon még legalább 10 hétig!

Márti
borossné becz márta

Marti :D

Nagyon sajnalom, de minden rendben lesz meglatod csak pihenj! :D

Syry :D

Franya mensi! :twisted: Majd legközelebb! :D

Fleur :D

Remelem mar jobban van Lillacska, sajnalom a betegseget! :(

Norwell :D

Gyönyörüek a gyerekeid! Az utolso kep tetszik a legjobban! :D

Es most dobok par kepet Davideröl.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Judit!
De husi lett ez a kis legény! Nagyon édes, és tényleg tiszta apukája. Apuka arcáról is le lehet olvasni egysmást :) Jaj, már alig várom, hogy lássalak benneteket...

Márti!
Bizony jó lenne még 10 hétig odabent neki. Gondolom, hogy a három gyerkőc mellett nehéz nyugton maradni. Kitartás!!!

Juca!
Jobb lett volna bele sem olvasni a blogba. Nem kicsit húzott fel. Megyek lehülni....
Vendég

Köszönöm Angie! :D Mi is varjuk mar! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Múlt héten nem voltam, igyekeztem vmennyire visszaolvasni.

Évi :) Itt is gratulálok ehhez a csodálatos hírhez!!! :lol: :lol: :lol: Dórinak nem semmi képességei vannak :shock: :lol: Merrefelé szeretnétek majd nagyobb lakást vagy házat nézni? Maradtok Bp-n vagy kiköltöznétek vmilyen környező településre?
Dóri jobban van?

Norwell :) Szenzációsak a képek a tesókról! :lol: Sajnálom, hogy Saci baba így megszenved a fogacskákkal :(

Jucmuc :) Davide hatalmasat nőtt, nagyon szép kisfiú! :D

Syry :) Teszteltél azóta? Nekem nem kellett, 29 napra megjött :? De annyira szuper volt a múlt hetem, hogy most ez sem keserített el :)

Juca :) Én is olvastam a cikket, ez a pasi tuti nem normális :evil: :evil: :evil:

Márti :) Van vmilyen segítség, amit igénybe tudnál venni, hogy többet tudjál pihenni?

Vki kérdezett Tündiről, múlt héten találkoztunk vele. Akkor épp mélyponton volt, közeleg Rolika 1 éves szülinapja :cry: :cry: :cry: De olvassátok a blogot, ott nyomon tudjátok követni a történéseket....

Fleur :) Hogy vagytok?

Rakok majd én is képeket, csak kicsinyítenem kell....

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Anyósom segít, amiben kell, csak óvatosan kell bánni vele, mert azt azért mégsem szeretném, ha az egész napot itt töltené! Ő már nyugdíjas és tényleg nagyon rendes, csak pisszennem kell vagy még azt sem és csinál mindent! Igazi szupernagyi, de neki is meg kell, hogy legyen a saját élete és, ha mindent Ő csinálna itt is, akkor akarva-akaratlanul átvenné az irányítást a családunkban, gyereknevelésben stb., azt pedig nem szeretném! Persze, ha a doki jövő héten ne adj' isten szigorú ágynyugalomra ítél, akkor nincs mit tenni! Bármit bevállalok, csak a kislányom maradjon még odabent jó darabig!

Márti
borossné becz márta

Adriana
Levinek Boldog névnapot kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Timi,

Köszönjük szepen! Varom a kepeket Kristofrol! :D

Adriana,

Mi is Boldog nevnapot kivanunk Levikenek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Syry
No tali??? :)
Levetted a cilusos vonalzód....????? hányadik napon vagy? Teszt :(:(
És úgy is lett, biztosan nagyon sokat számított az alvás. Már jól van.
Nagyon édes Máté a képeken.

Márti
Végül voltunk Csilla dr néninél :) igazán összefuthatnánk... valamelyik nap ráértek? Lassan oviszünet is van nem?
És 25. hét ...:) hát gratula.
Jajj istenem ez nem hangzik jól...:( vigyázz magatokra nagyon, tudom, hogy nem tudsz leállni :) mert te egy ilyen pörgős fajta vagy, de csak óvatosan. A drukk természetesen megy!

Norwell
Akkor ezt írtó nagy dicséretnek vesszük. Hisztis Kende már megjavult?
És ez az alvós kép :) annyira édesek...és borzasztóan hasonlítanak egymásra, csak az egyik kisebb :)
Tesó majd kicsit később, de nálunk annyira nem lehet tervezni, de azért Lilla 1 éves korát szeretnénk megvárni mielőtt próbálkoznánk.
Saci jól korán kezdi neked a fogzást....kijött vagy csak megindult?

Heni
Hát nyugis ez a gyermek. Enyémet is mindig fel kellett rázni :)

Angie
Pont a napokban olvastam bele a blogjába, és ha babát szeretnének megint, de ahogy olvasom még mindig nincs jól lelkileg :(
Közben már Kacsa is írta....

Maci
Jó hogy jelentkeztél és örülök, hogy jól vagytok.
Legközelebb képet is tessék tenni

Jucmuc
Várom az időpont javaslatot, de akkor belövöm az aug 11-e környékét.
Nagyon sokatt nőtt a kis drága és tüneményes, remélem tudunk majd találkozni.

Kacsa
Hát jó, h Timcsa ilyen jól viseli ezt a fogas dolgot...

Juca
Királynő vagy, hogy reagálltál ennek az állatnak. Jelzem én is olvastam aznap az indexet, pedig már sokszor meg sem nyitom a felém áramló negatív hullám miatt, a francnak se hiányzik.
De ezen a cikken úgy felhúztam magam, hogy majd elszálltam.....idegből tudtam volna oltári nagy otrombaságokat mondani, de így inkább gyorsan bezártam.

Kedd óta vissza kaptam az én tüneményes kislányom. Azóta egy angyal kop-kop :) ez a fogzás tényleg a legrosszabbat hozza ki belőle. Azt hittem a betegség miatt volt sírós, de amiatt nem, amiatt csak bújós volt.
Viszont az utóbbi hetekben szörnyen anyás lett. Ha estefelé kilépek az ajtón még ha apjával van is sírás van. Napközben ha mással van keresgél a lakásban, hogy merre vagyok.
Ma volt először az újdonsült bébiszitterünkkel, de csak másfél órát ez ilyen összeszoktatás féle. Ugye nekünk nincs aki segítsen, hát kell valaki aki segíteni tud.
Amúgy nagyon szimpatikus és természetesen ismerősi ajánlással ismertük meg és szerencsére nagyon közel lakik hozzánk.
Ami pedig a fogacskát illeti nem jött ki :( de már látszik a vonala, szóval lesz még egy kör valamikor.

KépKép
KépKép
fleur

Egy tábla :)
Évi tetszik???? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur