Naagyon ügyes ez a Csanád baba...reméljük nem kínozta meg az anyukáját..húú, mennyi fiú..jó na, lányok is vannak szép számmal. Nagyon jó hírek..én most értem haza a vizsgámról. Átmentem. nem olyan jó mint az előző, de meg vagyok elégedve.
Nusi, hogy haladsz? Ne ijedj meg a stagnálástól..és nagyon sok kitartást kívánok neked..sokat gondolok rád, mert újabban nekem is kezdték mondani, h.megint sokat fogytam, szedjem össze magamat..de hát én nem vagyok szerteszét..csak sok a dolgom é s rólam az ideg le szokta enni a húst..majd ha öreg leszek akkor valószínű meghízok..de addig hiába próbálkozok..nem jön rám.
DGabi, hogy halad a nyaralás projekt? feltétlenül hozzátok össze, rátok fér egy kis együttlét S.-vel, hogy töltödjetek egy időre..mi nem tudom mikor tudunk összehozni egy kicsi nyaralást..de szerintem az elkövetkező 2-3 évben még nem
DE most otthagytam Veroncit anyumnál, Zsuzsanna nem akart hazajönni a másik mamikától..és Lóri máris megkérdezte, hogy akkor leány-legényül vagyunk? Tényleg? Nem akarta elhinni..én se tudok mit kezdeni magammal, hiányérzetem van, nem mászik senki fel az ölembe h.ő is "íjni" akar.
Gyö, nekem a cérnám eddig elszakadt volna..csodálom a türelmedet. Remélem tényleg hamarosan összejön az a fizetés..ez már soook. Őszinte elismerésem..te még a jég hátán is megélsz.
CsGabi, köszi az értesítést..ti hogy vagytok? Gratula a sikeres vizsgákhoz..Szüneteljél kicsit, mert kemény lehetett neked is.
Hajni, olyan jó olvasni téged
és köszönjük nagyoooon hogy értesítettél minket, megosztottad velünk is a friss híreket. Neked is szorítunk, de addig is vigyázz magadra..és mindenkinek soook puszit küldünk. Akinek most személyesen nem írtam, azt is puszilom..és hiányoljuk innen a fórumról. Tessék jönni és írni annyit legalább, h.jól vagytok, vagy nem.
Sziasztok...