Sziasztok!
Vera, a képeket nem tudom értékelni, de érdekelne, hogy mit mondtak?
Tündi, nálunk olyanok voltak régen, hogy Dorina éjjel felkelt és elkezdett hihetetlenül ordítani. Megközelíteni sem lehetett, mert annyira csapkodott. Ha megkérdeztük, hogy mi a baj, akkor fokozta a sírást. Ezt leghosszabb ideig 1 óra hosszáig bírta. És erre sem emlékezett.
Sokszor megkérdezte reggel, hogy "na, volt műsor éjjel?" Amúgy már nem panaszkodom, mert éjjeli bömbik, csak betegség alatt vannak.
Nálatok is ilyenek vannak vagy konkrétabb a dolog?
Ivett, nekem sem sikerült az első gyerekemet szoptatni, mert, amikor a kórházban szóltam, hogy nem áll ki eléggé a mellbimbóm, akkor biztatásképp hoztak egy Nuk cumit, hogy tegyem oda. Ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy majd a gyerek beszippantja, ne aggódjak. Mert nekem annyi kellett volna a sikerhez.
5 hónap csak anyatej idegtépő fejéssel, végül a 9. hónapig.
Már akkor tudtam, hogy ez többé nem fordul elő.
Egy percig nem volt gondom a másodiknál. (most sem)
Nekem szerencsém volt, remélem Nektek is miharabb rendeződik a mennyiségi probléma.
http://www.lll.hu/
Magzatvíz-szivárgást a Hajninak sikerült vhogy észrevenni. Hátha tud jönni majd az észrevételével.
Tényleg Hajni, azóta Lalival már minden rendben?
Tamara, lehet, hogy beletrafáltál, mert sokan indítják a vajúdást hasmenéssel, ugyanis megelőzheti a szülés előtti napokat is.
De Te még ráérsz.
Sajnos én a szivárgás ügyben nem tudok segíteni, mert az első kettő indítás volt, most pedig a beöntés utáni tusolás közben folyasztottam el a vizem, amikor megemeltem egy kicsit a hasam.
Én egyébként bemennék fájás nélkül is, de hallottam, hogy van olyan hely is, ahonnan hazaküldenek, ha nincs fájás.
Amikor a fiamat szültem, akkor volt pár burokrepesztési kísérlet, de nem volt eredménye. Utólag kiderült, hogy szülés végéig sem lett magzatvíz. Rá is került a zárómra, hogy "idő előtti burokrepedés".
Hiába kérdezték, hogy mikor folyt el vizem, máig nem tudom, hogy mi történt. Szerencsére a fiamnak semmi baja, pedig "izgi" szülés volt más egyébbel tarkítva.
Anikó