Tücsi,
Igazán megnyugató, hogy azért sokan vannak rendszertelen élet nélkül.
Igazából csak kiváncsi voltam, hgy mások kialakítják a menetrendet, vagy a babák maguktól állnak rá. De úgy látom a maguktól állnak rá a jellemző inkább.
Mától úhjból van mérlegem, tudom sokan ellene vagytok a mérlegelésnek, de most igy látom, hgy miért van ilyen sokat Kristóf, most este ugyanis 40 után totál belaudt, felkeltettem, de ébren is már csak 50-et evett meg, aztán köpdöste kifelé, meg ha beletuszkolam a szájába a kaját elkezdett sírni. És mivel felébresztettem persze tök nehezen aludt el megint. Igy most kicsit ideges vagyok, hogy miért nem eszik. A múltéhten voltunk oltáson, akkor lemérték, 6620 gr volt, pontosan annyi, mint ma, tehát több mit egy hét alatt semmit nem hízott, és ez nyugtalanít engem. Igazán nem látszik rajta, hogy bármi baja lenne, mosolyog, magyaráz stb, de vajon miért nem eszik, azt nem értem.
Mikor abbahagytuk a mérlegelést úgy 1 hónapja, akkor 180-200-akat evett meg, és mennyivel nyugisabb éjszakáink voltak.
Rita,
nálunk Kristóf pontosan akkor kezdte az újboli éjjeli keléseket, mint nálad Marci, még meg is jegyeztük, hogy nekünk ez jár 3 hónapos ugrással, nem előre hanemvisszafejlődünk,de akkor arra gondoltunk pár nap, és visszaáll a rend, de nem állt, lassan több mint 1 hónapja tart ez az állapot.
Kristóf is pontosan 4-5 között kelt, aztán visszatért a 1/2 2-es evés is mint nálatok, érdekes ez..
Kristóf ugye kezdettől fogva keveset alszik, hanapközben elalszik fél órákra már boldog vagyok. Ha megestelg 1- 1,5-re akkor mem nagyon nyugodt esték várnak ránk.
Nálnuk folyamatosan szalad a lakás, nincs kaja, de azt hiszem ehhez hozzászoktunk a férjemmel.
Majd lesz jobb remélhetőleg.
Van hogy elkezdek főzni, de tuti a felénél elkezd nyavalyogni a pihiszékében, és akkor abbahyagom, és folgalkozom vele, néha azért muszáj főzni is, a takarítással ugyanez a helyzet.
Hát kb igy telnek a nappalok.
Egy cipőben járunk..
Kriszta