Új privát üzeneted érkezett!

Till, köszi már jól vagyok. Eldöntöttem, hogy megcsináltatom a terheléses vércukor + inzulin vizsgálatot is. Ártani nem árthat. Nem szeretném, ha valami "apróság" az ötödik lombiknál derülne ki. :?

Baba, Bubi, Sannah mai adag szuperragacsok elindítva! :wink:

Baba, a derekam nekem is nagyon fájt. Szokásos menstruációs fájás. Még emlékszik rá a szervezeted, azért csinálja. De nem gond, ennyi bőven belefér. :lol:

Salha, nem feladni!!! Küzdeni!!

skrisz72

Sziasztok!

Baba,
hajráhajrá, remélem jót jelentenek ezek a tünetek!!! :)
++++++++++++++++

Sannah,
drukközön rád is!!! :wink:

Buborék,
+++++++++++++++++++ :)

Salha,
üdv itt! :)

Katica,
tudod én béna vagyok ebben, pü-ben se tudok képet küldeni, de emilben tudok Dorkaképet mutatni! Mi a címed? :)

Voltam tegnap konzultálni, augusztusi ciklusban kezdhetem a Suprefactot a longhoz! :D
Addig még egy rakat vizsgálat, hormonok, chlamydia, HIV, Hepa újra :roll:
Ha jól értettem ez az új rend, hogy mindenből kell, hogy félévesnél nem régebbi legyen, de ugye a várólista miatt ez kb ezt jelenti, hogy minden menet előtt újra...
Vagy ezt itt mindenki tudta rajtam kívül? :oops:
angel37

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Erősen görcsölgetek, mint mielőtt megjön, óránként rohanok a wc-re, a napokban kéne jelentkeznie a mikibának, de reménykedem még...

Babim: extra drukkok!!!!!

Krisz: szerintem több mindent nézess meg, Fanni írt listát anno, valahol megtalálod ha visszaolvasol. ha nekem ez sem sikerül akkor addig nem megyek tovább, míg mindent meg nem nézettem. Én is attól tartok, hogy az utolsó lehetőség előtt derülne ki valami, így inkább előbb, mint későn.
Vendég

Hahó!
Angel!Hajrá augusztusi szuri-muri!Volt ultrahang? :) Jah mindegyiknél újra kell, ennek nagy előnye, hogy minden egyes kórházi vizsin közlik velem, hogy kicsi a háziorvosom pecsétje. :P , bár lehet, hogy ez csak nekem vicces

Krisz, jó ötlet csináltass meg mindent, legalább megnyugszol.
Baba!Sannah!Nyugi!!!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Harcika, küldtem egy privit.

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah, Baba,
soksok +++++++++++++++++++++ nektek!!!

Viktu,
nem volt! :) Majd aug. elején lesz!
Hogyhogy kicsi? Nem akkora, mint a többi orvosé? Gondolom nem krumpliból faragta! :wink:
angel37

Eléggé görcsöl a hasam és a derekam is fáj!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nyugi magocskák kapaszkodnak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne izgulj!!!!
Vendég

Sziasztok! :)

"Babaültetvényesek"! :P
Pihi, relax, no agyalás!!! :D ++++++++++++++++++++++++++

Baba, Snufi :P
Valszeg a sógornő sem "direkt szenyó" (csak spontán jön neki :evil: ), de sztem ez intelligencia kérdése is (tudja, hogy 5 év 3 hónapja hajtunk a megoldásért... ) Nem vagyok irígy, a legjobbakat nekik is, de hááát emberből vagyok és szimplán fáj, ennyi...

Ja, és teszem hozzá: Anyóst tegnap megkértük, hogy ha lehet - a kötelező családi együttüléseken - ne forszírozza a témát (sógornő dicsőítést), mert nekünk ez bibis, nagy szemeket meresztett és megjegyezte: de nektek már van egy!!! (majd' elfelejtettem: neki 3 van...) Szóval a "másodlagos meddőséggel" szemben - ezt olovastam is szakirodalomban - még kevésbbé toleráns a társadalom (pedig már azt sem tom, milyen érzés volt pocakosank lenni :roll: :oops:

Angel,
ezt én sem hallottam még: minden vizsgi újra??? :roll:

tillidian

Baba, tudom, hogy nem könnyű megnyugodni. Szerezz egy kis vörösbort, az oldja a feszültséget. Én is óránként a wc-re rohangáltam, de semmi értelme. Aminek meg kell történnie, az meg fog történni. Ha a picik szépen beágyazódtak, akkor nincs az a derékfájás és hasgörcs, ami kimozdítaná őket abból a klassz puha helyről. :lol: A fájások soha nem jelentenek semmit.

skrisz72

Azt tudja valaki, hogy kb hányadik napon történik meg a beágyazódás az ET-t követően?
Vendég

Sannah,
ez - tudtommal - sok mindentől függ...Úgy emlékszem, a beülti után 3-4 nappal...(szóljatok hozzá, ez nem tuti :roll: )
Da

De Te mit agyalsz ezen??? (Javaslat gógyizás helyett: vígjáték nézése, séta, vásárolgatás, stb... :lol: :lol: :lol: )

tillidian

Skrisz,
hl csináltatod a terheléses inzulint? Én is megyek!!! :lol: (A Biovitalban terveztem, de még nem voltam, kb 12.000-be kerül... :roll: )

Sannah,
úgy tűnik, jól írtam: több helyütt olvastam utána: a 3-4. napra taksálják a beágyazódást...(Tehát: Te már babás vagy!!! :wink: )

Baba-Bubi-Sannah ++++++++++++++++++++++++++++++++

(megyek blogot szerkesztni :)

tillidian

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Till: köszi, kedves vagy, de szerintem ez most .... :cry: nagyon-nagyon görcsölök.

Baba: drukk!
Vendég

Sannah, amíg vér nem folyik,addig nem feladni!++++++++++++++

Bubi, jelentkezz!Mizu?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Mennek a drukkok!
+++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Baba!Sannah!Bubi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Babim: köszike, de nagyon rossz, régen görcsöltem ennyire
(mondjuk eddig szedtem gyógyit) lehet ilyenkor fájdalomcsillapítót szedni?

"Vér nem folyik" ez jó mondat! Remélem .....
Vendég

Napsütéses jó reggelt!

Baba,Sannah ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én nem érzek semmit.
buborék5

Sannah,
Nyugtató nagyölelés!!! +++++++++++++++(sztem be lehet venni fcsillapítót!)

Bubi,
ez jóóó!!!!!!!! :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
Nektek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok, mentem dógozni :? :)

tillidian

Baba, Sannah, Bubi, úgy izgulok értetek! Komolyan mondom, ideges vagyok a ti görcseitektől. Ne görcsöljön máááááááá!

Till, én is a Biovital-ba készülődöm. Az van a Mammut2-ben? Jó melót neked, én ma itthonról dolgozom. :lol:

skrisz72

Krisz: köszi.
Szerintem leiden előszűrést is nézess a biovitalba. Én a mensmentinsbe voltam terheléses cukron, 0,60,120 percesen és 10.000 forintocska körül volt.
Vendég

Megint kezdődnek a görcsök.Jajjjjjjj...

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!Nagyölelés!Nyugi!Minden rendben van.Kapaszkodnak.

Sannah, Bubi!Fentiek Nektek is szólnak :wink:

Angel, háááát néha elgondolkodom, nem lepne meg, ha ő faragta volna :P De nem tudok mit tenni, közel s távol Ő az egyetlen Péter keresztnevű (házi)orvos, ebből meg nem engedek, ez a heppem :wink:

-ééés most történelmi pillanat, egy hét után kimegyek a lakásból.
Pá!

viktu

Viktu, miről maradtam le? Miért nem mozdultál ki?

skrisz72

Sziasztok,

megjöttünk a nyaralásból :D Megyek visszaolvasni.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Viktu, Skrisz, nagy ölelés nektek! Pedig annyira drukkoltam :(

Baba, Sannah, nagyon drukkolok nektek, annyira szeretném, ha sikerülne +++++

Angel, augusztus mindjárt itt van. Addig meg foglald el magad, menjetek pihenni, nyaralni, sokat segíthet.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Sannah, Baba, Bubi,
+++++++++++++++++++++

jaj, hülye görcsök, nehogymár ne jót jelentsenek!!!

Sannah,
beágyazódás punkció+7-10 nap! (igen, ez kb ET+3-4)

Viktu,
tényleg, mindenki P! :)
Akkor nem kérdéses leendő kisfiad neve sem! :wink:

Allegro,
Üdv itthon újra!
már el is telt két hét? :roll: Nahát...
Ja, semmi gond az augusztussal, március óta szeptemberre vagyok ütemezve! :D
angel37

Hallo Alle!Milyen volt a nyaralás? Hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Alle, de jó, hogy már te is itt vagy. Őrség szép volt?

Baba, minden oké?

skrisz72

Skrisz72, iszonyúan be vagyok sz..va.A lábaimba és a derekamba sugárzik a görcs. Már ittam borikát is. Így lesz alkoholista kismami egy antialkoholistából :lol: .

babaimádó
Kép
babaimado

Baba

Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nem csináltál tesztet?
buborék5

A bor az jó. Tényleg. Javítja a vérkeringést. 2dl megittál ugye? Annyi kell, hogy hasson. Húúú, nagyon izgulok érted. Hivatalosan mikor kellene megjönnie pirinek?

Sannah, te még bírod idegekkel? Nálad mi újság?

Bubi, gondolom te még nem érzel semmit. :wink: Jó neked!

skrisz72

Sziasztok!

Baba! Sannah! Bubi!++++++++++++++

Alle! Üdv újra itthon! Hogy vagytok? :wink:

Baba! Teszteltél ugye?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Baba

gyere mesélj! Teszteltél???????????

Sannah++++++++++++++++++++++++++
Te hogy érzed magad? Esetleg Te teszteltél?

Skrisz

Én tényleg jól vagyok, de most azt hiszem mára elég volt a vasalásból, mer nem nagyon megy ez az ácsorgás nekem.(amúgy lehet rosszat jelent, hogy nem érzek semmit)
buborék5

Krisz: nagyon aranyos vagy, rettenetesen görcsölök, már vettem be bogyókat is, de semmi hatása, szinte hányingerem van annyira görcsölök. Olyan, mintha semmit sem érni a bogyó, csak görcs és görcs. A múltkor is ez volt, nagyon görcsöltem. A hcg szurik miatt a tesztem persze azt jelzi amit jeleznie kell, de ez nem én vagyok, ezt a múltkor kitárgyaltuk. ( önsanyargató vagyok, mert olyan jó + tesztet látni, remélem egyszer saját magam is produkálok ilyet) Ha valóban én lennék az majd vasárnap esetleg hétfő, de keddre már biztosat tudok mondani.

Babim: tényleg Te teszteltél???????? Hess görcsök, hess Babikától!!!!!Magocskák kapaszkodni!!!!!!!!!!
Vendég

Sannah, de vér nincs, ugye?
0,5 dl-t ittam a borból kb, tegnap 1dl-t.
Sannah, nyugiiiiii!!
Bubi, ne aggódj tünetek miatt!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah, vér nincs, ugye?Se barna?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba! Sannah! Bubi! Rettenetesen szorítok. Tényleg igaz, hogy amíg nem vérzik, addig jó! SIKERÜLNIE KELL!!!!!!!!!!

Tényleg fél évente újra meg kell mindent csináltatni? Honnan tudjátok? Jövő héten megyek a dokihoz, rákérdezek.
salha

Bubi, a barátnőm a hetedik hétig semmit sem érzett. Úgy ment el az első vérvételre, hogy biztos nem sikerült. A második lombik sikerült neki, most ikrei vannak. Nem feladni!+++++++++++++

Baba, fél deci az semmi. :lol: Legalábbis borból. Még egy felest nyugodtan benyomhatsz.

Sannah, nem kétségbeesni, még semmi okod nincs rá. Ha nincs vér, akkor baba van. :lol:

skrisz72

Sannah! Kaptál hcg szurit? Mikor?

Kép
hanna30

Babaika: nem vérzek, és nem is barnázok, ott semmi tünet, csak ez a mocsok görcsölés! Iszonyat erős.

Hanna: kaptam, és pont olyan, mint a múltkor akkor is kaptam és ugyanaz, halvány a 2. csík. Mondták is, hogy a 13-14. nap teszteljek akkor vagyok "én".

Bubi: drukkolok nagyon! nem rossz ha nem érzel semmit sem, többen nem éreztek semmit és már babáznak vagy a babásban irogatnak!
Vendég

Sannah! Nekem is azt mondták. Sajna tényleg nem tudsz hamarabb. (Bár én végig teszteltem :oops: ) Minden rendben lesz!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Igen, elrohant a két hét :oops: De nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy múlt héten szinte minden nap szakadt az eső, így a nagy erdőjárásokból nem lett semmi, csak lájtosan kirándultunk, de persze nem is volt baj, jó volt ez így.

Az Őrség nagyon szép és most kezd éledni, nagyon rendezettek a porták, barátságosak az emberek. Az külön tetszett, hogy mindent nyitva lehet hagyni, ottmaradhat az udvaron a gyerek biciklije, senkinek eszébe nem jutna elvinni :)

Nagyon jókat ettünk-ittunk, megettem életem legfinomabb hagymás rostélyosát, nyamm :D és nem híztam, lemértem magam, mikor megjöttünk

Bővebb beszámolót majd írok, már nekikezdtem.
allegrobarbaro

Hanna,
láttam a blogodban, hogy egy Zsebikétek van és hogy szépen ver a szívecskéje. Gratulálok nektek hozzá, te meg vigyázz magadra :)
allegrobarbaro

Sannah!Baba!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Salha! Neeem, nem félévente kell megcsináltatni, a Dokid majd úgyis pontosan el fog mondani mindent (attól függ mennyi idő tellik el a punkciók között-a vizsgálatok az altatás miatt kellenek)

Angel!Beezony! Remek szűrő.A Péterek megbízhatóak. ( A kisfiú nevünk Marcell :oops: )

viktu

Alle! Nagyon szépen köszi! Én - 4,5 kg. :oops:

Kép
hanna30

Alle!Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!Várjuk a részletes beszámolót! :wink:

viktu

Hanna: várok, mást nem tudok tenni. Köszi a drukkot!
Vigyázz a kismanódra!!!!

Alle: Üdv, remélem nagyot pihentetek, és esetleg spontás babásodtál is :oops: !!!!!!

Krisz: legyen igazad!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?