Szia Nici!
Szerintem a dokid túlreagálja a dolgot, nem értem mi a baj a 6-os értékkel?!
Megkérdezhetem, hogy melyik kórházba jársz? Csak nem egy inzulinos kismami gyártóba?
Nekem is mindig a reggeli vacakol/vacakolt. Mindenkinek más jön be, ki kell kísérletezni.
Én semmilyen kenyeret, zsömlét stb nem tudok megenni csak délutántól. Kenyérből is a teljes kiörlésű sötét, nyálkás rozskenyeret eszem. Kb 2 hónapja nem ettem semmilyen péksütit.
Nálam a reggeli: 4 db korpás keksz (korpovit) és alma vagy viszonylag éretlen görögdinnye vagy grapefruit. (30 gramm ch )
Tízórai: natúr yoghurt búzakorpával és egy kanál műzlivel, hogy legyen valami íze. (30 CH )
Nekem ettől most szépen beállt, de van akinek nem jön be a gyümölcs reggelire.
Abba biztos nem megy bele a doki, hogy ne egyél szénhidrátot, mert rosszat tesz a babának. Amikor állandóan rossz lett a reggeli/délelőtti értékem én is bepróbálkoztam azzal, hogy esetleg lecsípek belőlük, de megtiltották a baba miatt. Azt mondták, hogy nem lesz itt se éhezés, se inzulin, hanem addig igazítjuk a diétát, amíg jó nem lesz és végül sikerült is.
A múlt heti tesztnapomon ennek ellenére lesunnyogtam a reggeliből és a tízóraiból is egy kicsit, aztán este egyszerűen elfelejtettem pótvacsizni, majd másnap vittem a nappali és éjszakai gyűjtött vizeletemet vizsgálatra. A nappaliban 1+, az éjszakaiban 3+ aceton volt vagyis éheztem egész nap, nem is kicsit, pedig én nem érzékeltem, hisz husit, sajtot stb ettem és állandóan tele voltam. Azt mondták, hogy a vizeletem alapján egy kőkemény diétába kezdtem, aminek a baba látja kárát...