Sziasztok!
Tegnap voltunk zenebolcsiben, na meg szep ido volt, ugyhogy setaltunk is egy nagyot. Aztan este, amikor apa hazajott, mar megint dobozokat akart behozni a garazsbol, hogy pakoljuk ki. Mondtam neki, hogy igy nem leszunk elorebb, mert eloszor a hazban kene osszepakolni, csak aztan johetnek a dobozok. Nagy nehezen felfogta es elvitte Lollit setalni, amig en a haloszobankban selejteztem a szekrenyeket. Meg mindig van mit selejtezni, de a nagyjat sikerult megcsinalnom tegnap. Azta Lolli vacsizott, mi vacsiztunk (mar ha az en gyumolcsomet annak lehet nevezni), furdetes es miutan lefekudt Lolli, nekem jott az ejszakai muszak. Kb. hajnal 2-ig retusaltam, aztan mar nem volt erom irni nektek. Iszonyu allapotban vannak ezek a negativok, ugyhogy olyanokat kell csinalnom pl., hogy kivagni a menyasszony, velegeny fejet, ugyanis pont az van elszinezodve es miutan azt helyrehoztam, visszarakni a helyere.
Bogyo, megvan a bicajod? Kerunk kepet rola!
En nem gondolom, hogy attol rossza anya lennel, mert nehany napra gyerekek nelkul mesz el Gyurival. Szerintem jot tesz egy parkapcsolatnak. Sajnos mi ezt nem tudjuk megcsinalni, mivel nincs ki vigyazzon Lollira. Ha otthon laknank, mas lenne a helyzet. Anyukamek biztosan bevallalnak Lollit nehany hetvegere es nagyon orulnenek is neki. Anyosomat meg mar "ismeritek", ra nem lehet szamitani.
Lanyok, en mar olyan regen voltam ballagason, hogy nem is emlekszem, mikor volt! Lehet, hogy a sajatom volt az utolso. Jovore viszont a keresztlanyom ballag a gimibol, arra majd valahogy haza kell mennunk. Egyebkent az iden nyaron lesz 18 eves, csak szalajtott. Azt se tudom, mit vegyek neki a 18. szulinapjara. Van valami otletetek?
Az ciki, ha pont gyumolcsnapra esik a ballagasi ebed.
Edith, lehet, hogy neked viznapot kene tartanod, de ugy, ahogy te is irtad, hogy ne csak vizet igyal! Igyal sok gyumilevet, esetleg ures zoldseglevest vagy paradicsomlevet. A tejcsid nem fog elapadni, mert ugye az folyadekfuggo, csak mas lesz a taperteke. Viszont, ha frissen facsart gyumileveket iszol, akkor vitamin az lesz benne. En azt hiszem, igy csinalnam.
Bogyonak, meg nem tudok, mit javasolni, mert o akarmit is csinal, az egyik ballagason gyuminapja lesz.
Mazsuzs, neked milyen napra esik?
Szilvi, vegul patikaban sikerult elhelyezkedned? Meg tudnad nekem mondani, hogy mennyibe kerul otthon a baranyhimlo elleni oltas? Itt nagyon draga, kb. 30e Ft es meg csak nincs is olyan rendelo a kozelben, ahol beadnank, ugyhogy meg utazni is kene. Ha addig nem kapja el Lolli, akkor otthon be szeretnem adatni neki. Bar lehet, hogy errol mar lecsusztunk, ugyanis par napja, amikor voltunk beiiratni a bolcsibe, korulvettek a gyereket es simogattak is es 5 perc simogatas utan megszolal nagy buszken az egyik kislany, aki meg ra is kohogott, hogy o most volt baranyhimlos es meg van is pottye. Nagyon feldobott, gondolhatjatok!
Nem tudom mi lesz, mert a ferjem nem volt baranyhimlos es ha o is elkapja, az szornyu lenne. Felnott korban ugye igen veszelyes. Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy az oltassal hogyan mukodik. Ha pl. Lolli kap oltast, ugy megfertozheti-e a ferjem?
Edith, akkor te hany kilo minusznal tartasz? Gratula a 67 kilohoz! En pont ennyivel inditottam, amikor elkezdtem a dietat, viszont en alacsonyabb vagyok nalad. Nekem jovo hetre mar az 5-tel kezdodo szam a cel. Most kb. 60 kilo lehetek, de nem alltam reggel merlegre, mert pont beallitott a "voroshadsereg" es rosszul is voltam, meg ilyenkor vizes vagyok es nem akartam + kilokat latni.
Viszont en meg 60 kilosan is igen hajas vagyok. Azt hiszem, ahogy vegeztem a kuraval, 3 honap mulva ujra meg kell csinalnom, es akkor talan ki fogok nezni valahogy. Mondjuk mar annak is orulok, hogy vegre feljon a legtobb regi nadragom. Bar, lehet, hogy a kura utan az is eleg lenne, ha tornaznek. Persze, ezt mar vesezgettuk, hogy kinek van ra ideje?! Na, mindegy, majd meglatjuk. Ha mas is szeretne majd meg tobbet is fogyni, akkor osszeverodhetunk kesobb egy ujabb kurara.
Ha jol tudom, ugy irjak, hogy 3 honapot kell kihagyni a ketto kozott. Persze, az is lehet, hogy en tobbet hagynek, mert akkor pont a karacsony beleesne. Jobb lenne inkabb januartol csinalni.
Megyek, mert meg nem is ebedeltem. Annyira vacakul voltam, hogy reggelizni is csak du. 1-kor sikerult. Reggel bevettem egy cataflam-ot es az mindig kiut. Betettem Lollit a jarokaba, en meg ledoltem a kanapen, persze aludni nem sikerult, mert nem engedte a kisasszony. Amikor csukodott a szemem, mindig akkora larmat csinalt, nem engedte, hogy elaludjak. Gondoltam is ra, hogy ilyenkor milyen jo lenne, ha egy varosban laknek anyukamekkal es csak felhivnam oket es elvinnek nehany orara Lollit, amig rendbe jovok.
Ma is retusalok, ugyhogy mar nem valoszinu, hogy irok, de holnap probalok jonni.
Olive