Sziasztok!
Csak kapkodom a fejem annyi mindent írtatok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de Laura Ébredései éjjel már kezd kicsit sok lenni./ráfogom a frontokra
/Éjjel negyed 1-kor nekiállt beszélgetni 45 percen keresztül.Én meg az ágyamba hallgattam,mikor kell mennem be hozzá.Reggel meg már negyed 6-kor ébresztett.Nappal meg úgy gondolta hogy neki elég 1 óra alvás.Ebből is látszik meggyógyultunk.Tényleg igaz lett,hogy 3 napos láz,mert most a kis testén kiütések vannak .Nekem azért keményen adta elő.Tegnap óta meg csak Anya létezik.Alig akar valamit csinálni,ha nincs a kezembe.Nálatok ez hogy van?
Timi
Nagyon szorítok neked.Tágítot Én nem kaptam,azzal azért könnyebb lesz.
Csimpilimpi
Nagyon aranyos Viola a képen.Miért rejtegetted eddig?
Lorca
Pont Én is ezeket a kérdéseket akartam kérdezni a játszóterekről mint Pann.Ja és ott hogy-hogy vasból vannak a játékok.Itt az EU miatt 90% játék fából készül.
Bilire szoktatásnál a mozgásfejlődési összehasonlítást még nem hallottam.De van egy barátnőm kisfia aki erre pont rácáfol.8 hónaposan kezdett el menni és most 5 éves,de éjszakára még mindig pelust kell ráadni,1 éve hagyta el,hogy nem pisil be nappal.Már érdeklődtek több orvosnál,hogy nem-e pszihés dolog,de azt mondták neki semmi baja.
Pann
Nagyon ügyes már Gergő.És nem szokta kiönteni a pohár tartalmát magára?Laura is szokott inni egyedül,de ő a maradékot általába kiburítja.
Én nem féltelek pelus leszoktatásnál,mert Gergőt nagyon ügyesen rávetted,hogy kanállal egyen.
Én azt mondom,hogy kb.2 éves kor körül tényleg le tudod egyik napról a másikra szoktatni/igaz nagy elhatározás,hogy ha leveszed a pelust akkor többet nem adod vissza,Esetleg éjjelre/,De vannak szülők akik már ilyenkor elkezdik szoktatni a bilire.Igaz szerintem így sokkal tovább tart.
Én a lázra azért írtam,mivel már nagyon meg voltam ijjedve,hogy 39,5 alatt nincs neki 3 napon át.Nagy megkönnyebülés volt mikor ennyit mértem.
Körkérdés:Látom Gergő jó adagokat eszik.
1 Nálatok,hogy van?
Laura mostanába megelégszik mindenből 3-4 kanálnyival.Bezzeg ebéd után tele eszi magát eperrel.
Ma adtam neki rakott kelkáposztát és azért bekapott pár kanállal.
2 Krumplis tészta,Paprikás krumplit megeszik nálatok?
Ahogy észrevettem amibe pirosraprikát rakok nem nagyon kell.
Nanica
Nálunk hasonló a szitú.Laura most a főtt kajákkal van bajba.Ha nem rizs és sima húsi,akkor nem nagyon eszik.
Már kérdezni akartam te miket adsz Linusnak kézben fogható kajákat?Levelet megkaptad?
Nálunk Papi-Mami van Apósomnál,
Anyuékat meg keresznév elől és mama-papa
kditke
Köszi a meggyszósz receptet elmentettem.
Cseresznye:
Laura sokáig nem fogadta el ha félbe adtam neki oda.Így száránál fogva,maggal ette.Volt hogy a szár is a szájába volt,de ha lerágicsálta akkor kiköpte.Azt nem mondom,hogy pár mag nem került a pocijába.De még nem találkoztam vele.
Mazsi
Jobbulást neked.Lea már nappal tud aludni a kiságyába?